Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Klaudia ti ziher veš kaj to pomeni, če piše recimo zraven filma, ki je za dol vlečt, da "drsi"? Hvala. To je ena skupina, ki film opremi z original slovenskimi podanapisi in podatki, itd. Če že vlečeš film, je najboljši s to oznako. Aha, super hvala ti saj sem vedla, da boš vedela. Saj v tem je glih finta, da sem si en tak film dol potegnila pa mi ne dela slika in zvok, ampak samo podnapisi wtf? Pa tako sem se veselila, da ga bom pogledala. Sem že ugotovila kaj je blo Sem ga probala odpret z drugim programom ( ne z BS playerjem ) in dela jeee IZVIRNO SPOROČILO: mama06 Pandica, ti pa maš cajta, da gledaš toliko filmov Ja ne, če verješ Če že pogledam kakšen film, pol je to itak možno samo zvečer, ko mala spi Te pa pol gledam po 3, 4 dni en film, ker vedno zaspim zraven da mi ga uspe do konca pogledat Kinnie Žani drži se mamica ti pa z njim