|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
14.2.2009 21:31:23   
nova10ka
lane31 -vse najboljše!!! želim ti en velik kup daril in pridnega otročička user posted image

srečanje ljubljančank - je bilo fino vas spet videti. Janja, če si ne motim si ti fotkala? Jaz bi slikice gledala user posted image Pa kolk so naši malčki že zrasli in to sami krasni angelčki. po srečanju je tjaša koma zaspala v avtu na poti domov in spanec kar zavlekla, tako da smo komaj ujeli popoldansko kosilo. smo pa šli jest z mojim dedkom in babico in naša pikica, ki je bila včasih vzoren otrok za po restavracijah, se je izkazala za pravega hudička. ves čas je vstajala v trip trapu, seveda je hotla prešprintat celo šestico, pol se je jezila, ker ji nismo pustili na potep in se začela plaziti okoli sosednjih miz. ejejej, kolko me je zmatrala. nujno moram pripravit torbo z namiznimi igračami za takšne primere... user posted image user posted image pa na srečanju, ko bi lahko divjala okoli, je pa najprej eno uro sedela v mojem naročju user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
14.2.2009 21:39:37   
tave
Ne sej tud tipkat ne morem od solz. Majoli vem kako se počutiš in t želim čimprejšnje okrevanje.
Ma sploh ne morem nehat user posted image .

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
15.2.2009 8:36:56   
mama06
lane31 vse najboljše in dobro smuko!!!

majoli še vedno misim nate. pazi nase punca

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
15.2.2009 8:56:15   
mehurčica
Joj, Majoli, moje sožalje...user posted image user posted image user posted image

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
15.2.2009 9:37:59   
jasna
lane, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa želim ti en dober odklop na smučiščuuser posted image

kinnie, kako je z Žanijem?user posted image

Punce, zunaj je pomladuser posted image , pred našim blokom je drevesce zacvetelo user posted image

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 2530
15.2.2009 10:30:32   
Pandica
Hello user posted image

Če še niste zajtrkovale vam danes jaz častim user posted image

user posted image

Lane31   uživajte na smučanju, dajte si duška user posted image

Srečanje ljubljančank   dajte nam pokazat kakšne slikice, da še me vidimo malo kako ste uživale user posted image

Kinnie   res ja, kako je kaj z Žanijem? user posted image Upam, da bolje.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
15.2.2009 14:13:19   
Pandica
Klaudia   ti ziher veš kaj to pomeni, če piše recimo zraven filma, ki je za dol vlečt, da "drsi"? user posted image Hvala.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
15.2.2009 15:49:48   
*kinnie*
Ojla

Evo se javim samo na kratko...mi smo še vedno v bolnici user posted image , danes sem začela mal dilat za domov,...Žan je bolje...sicer je tečko na kvadrat, se je pa danes prvič posmejal, pa hodit je začel. Prejšnje dni niti sedeti ni mogel....Mi je pediater obljubil, da ga bo zvečer še enkrat prišel gledat, pa da če bo vse ok, naju bo spustil domov. Jaz sem že ful naveličana biti tukaj....so pa ful prijazni, imava ful prostorno sobo, TV, internet se mal švercam,....pa še vedno tugauser posted image

Lepo se imejte, pa hvala za pikapoke.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
15.2.2009 17:16:32   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Klaudia   ti ziher veš kaj to pomeni, če piše recimo zraven filma, ki je za dol vlečt, da "drsi"? user posted image Hvala.

To je ena skupina, ki film opremi z original slovenskimi podanapisi in podatki, itd.  Če že vlečeš film, je najboljši s to oznako.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
15.2.2009 19:32:42   
mišk
Majoli:user posted image user posted image user posted image user posted image  Grozno... user posted image  s tabo... Pa božala si ga...user posted image user posted image user posted image  Ne ne ne...user posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
15.2.2009 20:39:42   
sanwebdra
lane31, happy birthday, ko pridete domov, pa hitro slikice s smučanja gor ... zate
user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 15.2.2009 20:41:33 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
15.2.2009 21:51:16   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

To je ena skupina, ki film opremi z original slovenskimi podanapisi in podatki, itd.  Če že vlečeš film, je najboljši s to oznako.

Aha, super hvala ti user posted image saj sem vedla, da boš vedela.
Saj v tem je glih finta, da sem si en tak film dol potegnila pa mi ne dela slika in zvok, ampak samo podnapisi user posted image wtf?
Pa tako sem se veselila, da ga bom pogledala.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
15.2.2009 21:58:14   
mama06
Punce pozdravljene,

Pandica, ti pa maš cajta, da gledaš toliko filmovuser posted image

*kinnie* upam, da ste doma in bravo za hojouser posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
15.2.2009 22:01:58   
mama06
Klaudia vidim, da ti je pobegnilo. Imamo 11 zobkovuser posted image

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
15.2.2009 22:13:45   
Alina_alin
Majoli, ne...user posted image user posted image user posted image ...moje iskreno sožalje. Mislim nate.user posted image Drži se...user posted image
Lane31, vse naj naj!

VELIKO STVARI LAHKO POČAKA -
VENDAR NE OTROK.
OTROKU NE MOREŠ REČI - JUTRI.
NJEGOV ČAS JE DANES.
(Gabriela Mistral, Nobelova nagrajenka)

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
15.2.2009 22:22:08   
janja
samo na hitro...

srečanje ljubljančanke
- ja res vas je bilo spet lepo videt. user posted image Pa trebuščke tudi (nova10ka, pingi, kasija). Vanili, škoda da si prišla samo tako na hitro, upam, da naslednjič prideš kompletno. Suzanamai tebe pa skor nisem prepoznala na začetku. Dobra frizura, ni kaj. Pa tvoja Zoja je tak priden srček. Nič čudnega, da te že srbijo prsti po še enem otročičku. Sicer pa naši otročki so tako zrasli, pa zdaj se že bolj opazi kakšen karakter imajo. Drgač so pa itak vsi cukri.
Slikce - nisem jaz slikala, ampak Pingi. Se tud jaz priporočam za kako slikco.user posted image

RD - čestitke vsem za nazaj in naprej. Se spomnim vsake, pa nekako ne utegnem napisati. Tako, da vse februarčice VSE NAJBOLJŠE ZA OSEBNI PRAZNIK. UPAM, DA GA BOSTE LEPO PREŽIVELE, DOBILE KAKO LEPO DARILE, PREDVSEM PA SE PUSTITE RAZVAJATI!

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
15.2.2009 22:23:00   
janja
Pa še to...

Klaudia za sezam ... imamo 14 zobkov.

LN

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
15.2.2009 22:26:53   
Pandica

IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Aha, super hvala ti user posted image saj sem vedla, da boš vedela.
Saj v tem je glih finta, da sem si en tak film dol potegnila pa mi ne dela slika in zvok, ampak samo podnapisi user posted image wtf?
Pa tako sem se veselila, da ga bom pogledala.

Sem že ugotovila kaj je blo user posted image
Sem ga probala odpret z drugim programom ( ne z BS playerjem ) in dela user posted image jeee user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mama06

Pandica, ti pa maš cajta, da gledaš toliko filmov

Ja ne, če verješ user posted image
Če že pogledam kakšen film, pol je to itak možno samo zvečer, ko mala spi user posted image
Te pa pol gledam po 3, 4 dni en film, ker vedno zaspim zraven user posted image user posted image user posted image da mi ga uspe do konca pogledat user posted image

Kinnie   Žani drži se user posted image   mamica ti pa z njim  user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
16.2.2009 6:51:47   
Pandica
Dobro jutro user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
16.2.2009 7:58:43   
Ulaa
Dober dan user posted image user posted image user posted image !

lane31: Vse tanartabolš!

Vsem bolanckom pa kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
16.2.2009 8:17:36   
sanwebdra

Danes pa takooooooooooooo Zgodnji??? Poseben razlog???

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
16.2.2009 8:47:24   
skuštrana
Lane, vse naj, naj, naj...user posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
16.2.2009 10:02:22   
*kinnie*

Dobro jutrouser posted image

Evo, nas so včeraj nekaj po 20h končno spustili domov in sedaj doma veselo menjamo plenice, kot po tekočem trakuuser posted image . Sicer je bolje....no sem hotela pogledat kaj počne, pa vidim da je zaspaluser posted image user posted image , 3x hura, da se mal spočijemuser posted image ...sem že kot cunja.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
16.2.2009 10:03:50   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO
... imamo 14 zobkov.

Waw...koliko zobkovuser posted image , naš čukec ima pa šele 4 user posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
16.2.2009 10:44:55   
janja
Evo spet mene. Končno spet v službi, pa me moj računalnik ne mara. Se noče niti prižgat. Zdej pa čakam serviserja in se tačas švercam na očetovemu.

kinnie - lepo, da ste že v domači oskrbi in da vam gre na bolje. user posted image

Jaz bom tud glih doktorirala iz Urbanove prehrane. Mama06 - a ste vi kaj bolje glede vseh teh alergij? Urban ne sme čisto nič mlečnega. Sem poskusila z mlekom brez laktoze, pa je isti dre*. Tako, da konzumiramo samo sojino mleko in sojine jogurte... pa se vsaj konkretno posračka. 2.3. greva pa na Pediatrično na testiranje za intoleranco na laktozo, pa krvni test in kožne teste.

Grem še mal na FB pofirbcat. Pa se še kaj beremo.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?