|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
18.2.2009 20:52:25   
VANILI
majoli!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

The only man who had his work done by Friday, was Robinson Crusoe.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
18.2.2009 20:57:51   
VANILI
oj mamčice, samo da vam povem,da mamo doma sum na pljučnico, ne sicer Teotek, ki vztrajno vztraja, ampak pri moji pikici Živici... je cel teden kašljala, ker je prejšnji teden zdravnica rekla, da je ok, sem jo dala v vrtec, misleč, da je itak ok, pa saj vsak malo kašlja. No pa zgleda, da se je iz kašlja nekaj resnjšega razvilo...

spomini na letošnjo zimo mi bodo tako mimo, da jih bom dala v "delete recycle bin", ker to je pa resnično TU MAČ!!!

zdaj grem negovat mojo princesko, bodite in imejte se lepo, mi upamo, da se nam uspe pozdravit do ponedeljka, ko nameravamo na počitnice na sneg. Sicer pa sprememba zraka bo dobro vplivala, se mi zdi.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
18.2.2009 21:02:02   
VANILI
prijateljica mi je dala link od prijateljice, če kero zanima, npr. kero od nosečk ali kero drugo kot darilo za kero nosečko... matr sem povedala zdaj, a?

http://www.etsy.com/shop.php?user_id=6408063

http://fun-chi.blogspot.com/

meni so stvari všeč.

(odgovor članu VANILI)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
18.2.2009 21:03:24   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra
Zdravstvo, cccc.user posted image

Se strinjam. Zaposleni smo pa super!user posted image

Se strinjamuser posted image , je veliko mojih prijateljic zaposlenih v zdravstvu ...

IZVIRNO SPOROČILO: mama06
sanwebdra - kako pa si pogruntala, da je pri mali kaj narobe? Upam, da čimprej in čimbolje porihtata

Vedno, ko smo zunaj in zapiha vetrc, ali pa je T nizka oz. pade, Juliji teče iz očiuser posted image . In ko smo se letos celo 2x sankali, je bila posledica vedno gnoj iz oči, drugič, ko smo bili na snegu (1/2 ure), pa je imela kombinezon na prsih skoraj premočen od solz. Pa itak vedno nekaj s temi očmi ... Tobrex pa tudi ne pomaga več ...

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
18.2.2009 22:27:39   
janja
kinnie - mi imamo pa prenosno posteljico od neonato, pa je super. Je že Andraž spal v njej leto in pol, zdaj pa še Urban od vsega začetka. Samo mi imamo notri namesto tiste pene kar normalen jogi.

sanwebdra - vnete očke so pa res user posted image . Pazi, da si še ti ne zaneseš v oko. Zna bit pa dosti huje!

mama06 - a misliš, da bi bilo dobro, da peljem Urbana na bioresonanco. Sicer bi najprej počakala na izvide od testiranja. Če pa spet nič ne bo pokazalo, potem bi pa res šla. Ker nekaj ni v redu. To je dejstvo!

Zdej grem pa spat, je treba zjutraj zgodaj vstat! user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
19.2.2009 9:27:05   
micla
Dobro jutro,

evo zajtrk:

user posted image

ma kaj je zdaj to. Me ni gor skor cel teden in komaj ena stran za prebrat user posted image  

Dejmo punce, dejmo, da se res ne znajdemo na 3 strani.  Ma sej vem kako je. Če ni eno, je drugo in tko nam zmanjkuje časa.

Jst sm tolko za tem rač., da se mi pol zvečer sploh ne da še kaj tipkat. V glavnem, urejam samo še lepotne zadeve moje diplome in čakam na datum za zagovor.   Vam ne morem povedat, kako mi dela prpa....me je tko strah, da že dolgo ne. Ma ni isto ku izpit, neki drgači.  Joj.........joj......joj.......

kasija.....hitro na bolovanje!!!!!!!!!!!  Dejmo......si že?  Ne še?  Alo via, ne čakat!!!!!!!!!

vanili.....o bogi vi. Ma sej bo hmal pomlad. Pri nas je lepo sončke, ma mraz ku svinja.user posted image

pandica....ma kje si ti, da malo napolniš naše strani.  Bomo mogle spet en petek udarit najin čvek user posted image

pozdravček vsem.....in se beremo kasneje.

micla

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
19.2.2009 9:38:53   
mišk
Kako je?user posted image
Jst doma še vedno nimam računalnika. Očitno bo treba si kar novga omislit, ker ne da popolnoma nič od sebe. Sicer pa je že tko al tko star, pa se ga ne splača neki rihtat. A trenutno bo moral ta strošek še malo počakati.

Klaudia, al pa katera druga računalničarka: Če ti skuri trdi disk, a se da rešit fotografije, ki so bile na njem shranjene? A to ti naredi računalničar? Je to drag "špas"? Ej, jst mam gor par tisoč slik in če so šle v klinac se mi sam zmeša...user posted image

Zdravje: Se kar držimo. Po moje je to prednost "nevrtca".

Nosečnost: Super, samo zadnje čase me občasno zaboli v spodnjem delu trebuha. Po moje je to od tega nenehnega sklanjanja, pobiranja in prenašanja. Sem na +9 kg. Sedaj se bom morala počas začet pazit.

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
19.2.2009 11:57:57   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mišk
Klaudia, al pa katera druga računalničarka: Če ti skuri trdi disk, a se da rešit fotografije, ki so bile na njem shranjene? A to ti naredi računalničar? Je to drag "špas"? Ej, jst mam gor par tisoč slik in če so šle v klinac se mi sam zmeša...user posted image

Čist odvisno kako ti ga je skurlo. To mora računalničar preveriti. V večini primerov se da rešiti podatke, včasih pa je skoraj nemogoče. Dostikrat pomaga že to, da disk priklopiš na linux in ne microsoft user posted image
No... če pošlješ v tujino ti rešijo VSE. Seveda za določeno ceno.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
19.2.2009 14:39:33   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Moj user posted image  je računalničar, in je sestrični ravno prejšnji teden reševal podatke (beri fotke od tamalega) iz crknjenega diska ... Načeloma se da, vendar je vse odvisno od napake na disku in računalničarja ... Priporočam, da ti to naredi kdo brez računa, ker ta zadeva v uradnih servisih zna biti zelooooooooo draga. Aha, vidim, da ti je Klaudia isto odgovorila.user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
19.2.2009 19:55:01   
nova10ka
vanili - čist štekam, kako ti je grozno. ampak vem da bo kmal ful boljše in da boste zdravi in bo vse kul.

micla - hvala za zajtrk :)

pa še novice - včeraj sem imela morfologijo, bebika imaa dve roki, dve nogi, ritko, glavo, vse ostalo kar rabi in eno luliko user posted image tko da moj umetnik je spet luknjo v luknji naredil user posted image user posted image user posted image kakšen babji žur bomo to imeli user posted image

tjaša je v vrtcu fasala virozo in je danes ponoči driskala od 23h do 01h, smo jo petkrat previli, preoblekli, še skopali in parkrat preoblekli posteljo. po dveh urah se je situacija umirila in naša prešerna deklica je ob pol dveh zjutraj vsa vesela v kuhinji jedla grisine ter pila čaj user posted image

danes sem poklicala njeno P, če jo moramo zaradi viroze pripeljat pokazat. na srečo je rekla da ni treba, naj veliko pije in bo doma, pa se slišimo drug teden. ker pa se jaz čisto vsake bolezni od tjaše nalezem, sem klicala tudi svojo G in jo vprašala, kdaj je za nosečnice driska oz. črevesna viroza nevarna...ok, v bistvu sem jo poklicala in ji rekla, da bom čez dva dni dobila virozo od tjaše in kolk mora bit hudo, da začnem paniko delat. mi je vse lepo razložila in na koncu rekla, da naj se ne sekiram za bolezni, ki jih še nimam user posted image po moje je mislila, da sem mal usekana user posted image

še malo jamranja... v glavnem, poln user posted image imam že zdravstvenih domov, zdravnikov, bolnišnic, saj se mi zdi da že dve leti samo skačem od enega zdravnika do drugega, najprej G, pol P, potem osebna zdravnica. Že zaradi morfologije sem bila čisto nervozna in sem raje dala 70 € v Dravljah za pregled, kot da bi šla 2 uri čakat v LJ porodnišnio, kjer bi jo potem naredili v 5 minutah (tako je zgledala moja morfologija 2007). ni mi panike furat, službe, družinske logistike, bit noseča zraven, samo vse tele bolezni, ki se skoz ponavljajo so pa za user posted image in pol sem čist nervozna zaradi vsakega pregleda pri kakršem koli zdravniku, ker se mi res ne da čakat, pa še večinoma je treba zadeve samo odležat in počakat da minejouser posted image pol sem valda ful nervozna in bi najraje šla jamrat k svoji osebni zdravnici, ki je pa super in je ful pametna ženska, samo kaj, ko vem da me bo kregala naj se zresnim in me za vsaj dva tedna poslala na bolniškouser posted image resno razmišljam, da bi imela tjašo doma med porodniško in dala naslednjega otroka v privat varsto do tretjega leta... ker tole res ni za nikamor user posted image evo, pa sem pojamrala user posted image , no zdaj pa tjaša že joka, verjetno jo bo treba previt/preoblečt/skopat/posteljo preoblečt, kar bom morala jaz delat sama s sabo čez dva dni... čao punce, uživajte user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2585
19.2.2009 21:03:35   
jasna
Dober večer babnceuser posted image

Sam tolk se javim, da sem še tu in še dihamuser posted image . Sem vas prebrala, pa nimam energije komentirat. Sem bila zadnje 4 dni samohranilka, sedaj pa čakam možička da končno pride domovuser posted image .

Vsem bolančkom user posted image , pa morebitnim bodočim tudi user posted image .

nova10ka, čestitke za pupouser posted image

pa, pa

< Sporočilo je popravil jasna -- 19.2.2009 21:04:12 >

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
19.2.2009 21:14:23   
mama06
nova10ka bravo za morfologijo in še eno babncouser posted image user posted image

vrtec in bolezni
- moram potrkat, da aenkrat lepo guramo z zdravjem in se ne morem pritoževat. Res je bil vmes malce virozen, amo vzrok je bila atijeva služba, kjer je sam zbolel in potem še mali in na koncu še jaz

janja - bioresonanca nima veze z izvidi, ker jih tam ne rabiš. Jaz sem hodila v Rogaško in sem tam srečala eno, ki je hodila k njej iz Vrhnike in je bila tudi zelo zadovoljna. Če te kaj zanima bolj konretno, mirno vprašaj, da ne bom brez veze morila tu  goruser posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
20.2.2009 8:05:38   
*kinnie*
nova10tka: Jaz sem tudi sama obupala nad boleznimi in vrtcemuser posted image ....če bi pogledala svoj delovni izkupiček bi me verjetno kap! Mali v vrtcu ne zdrži niti 1 teden, temu potem sledi, če je sreča samo 1 teden bolniške. Pri nas se je vse kupaj začelo novembra, 2x bronhitis, 1x je šlo naprej v pljučnico....potem se je malo umirilo, ker je bil možek na prisilnem in je imel malega doma...potem nova lekcija bolezni. Sedaj rota virus.....jaz sem čisto izmučena od teh bolezni in skakanja okoli zdravnikov. Sem tudi jaz razmišljala, da bi malega vzela ven iz vrtca, ampak na žalost nam finančno ne bi zneslo. V prvi vrsti bi šla potem Anja en plačilni razred gor + komplet privat varstvo za Žana....je pa res, da ogromno izgubim zaradi bolniških.....

Sem pa, ko sem bila noseča z Žanom+na porodniški, ves čas imela Anjo doma. Moram reči, da je bil to najlepši čas...hodili smo na sprehode, ogromno bili zunaj, ustvarjali.....in isto bo sedaj, ko ostanem doma, bo Žan pri meni, Anja gre pa tako že  v šolo.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
20.2.2009 8:10:43   
*kinnie*
No danes sem spet polna energijeuser posted image , tako da vam skuham eno kavico
user posted image

Za mamo06, pa čajuser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil *kinnie* -- 20.2.2009 8:12:00 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
20.2.2009 8:13:48   
*kinnie*
Janja, ja imaš prav glede kvalitete posteljicuser posted image , jaz sem kupila ono, ki je stala samo 27 eur....in seveda bi rada od nje čudežeuser posted image ....

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
20.2.2009 12:50:35   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: nova10ka
še malo jamranja... v glavnem, poln user posted image imam že zdravstvenih domov, zdravnikov, bolnišnic, saj se mi zdi da že dve leti samo skačem od enega zdravnika do drugega, najprej G, pol P, potem osebna zdravnica. Že zaradi morfologije sem bila čisto nervozna in sem raje dala 70 € v Dravljah za pregled, kot da bi šla 2 uri čakat v LJ porodnišnio, kjer bi jo potem naredili v 5 minutah (tako je zgledala moja morfologija 2007). ni mi panike furat, službe, družinske logistike, bit noseča zraven, samo vse tele bolezni, ki se skoz ponavljajo so pa za user posted image in pol sem čist nervozna zaradi vsakega pregleda pri kakršem koli zdravniku, ker se mi res ne da čakat, pa še večinoma je treba zadeve samo odležat in počakat da minejouser posted image pol sem valda ful nervozna in bi najraje šla jamrat k svoji osebni zdravnici, ki je pa super in je ful pametna ženska, samo kaj, ko vem da me bo kregala naj se zresnim in me za vsaj dva tedna poslala na bolniškouser posted image resno razmišljam, da bi imela tjašo doma med porodniško in dala naslednjega otroka v privat varsto do tretjega leta... ker tole res ni za nikamor user posted image evo, pa sem pojamrala user posted image , no zdaj pa tjaša že joka, verjetno jo bo treba previt/preoblečt/skopat/posteljo preoblečt, kar bom morala jaz delat sama s sabo čez dva dni... čao punce, uživajte user posted image

Ajd, se podpišem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Pa čestitke za luliko .... user posted image

(odgovor članu nova10ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
20.2.2009 12:59:23   
sanwebdra
IZVIRNO SPOROČILO: mama06
sanwebdra - kako pa si pogruntala, da je pri mali kaj narobe? Upam, da čimprej in čimbolje porihtata

Vedno, ko smo zunaj in zapiha vetrc, ali pa je T nizka oz. pade, Juliji teče iz očiuser posted image . In ko smo se letos celo 2x sankali, je bila posledica vedno gnoj iz oči, drugič, ko smo bili na snegu (1/2 ure), pa je imela kombinezon na prsih skoraj premočen od solz. Pa itak vedno nekaj s temi očmi ... Tobrex pa tudi ne pomaga več ...

No, ... danes ponoči ob cca. 02.00 se je mala odločila, da ne bo več spala, jaz pa hin, ker sem do polnoči pacala neko nalogo (posledica enega razgovora), zjutraj pa vstat ob 05.25, da bova ob 07.00 pri zdravniku. Jo je user posted image  rihtal do ene 04.00, da sem se jaz vsaj malo naspala, potem pa sem jo jaz prevzela in dokler se nisem vstala in jo malo ponosila, ni šlo ...
Skratka, zdravnik nama pove, da seveda ne more na spiranje solzevodov, ker je že prevelika, da to počnejo pri manjših otrocih. In da solzenje ni posledica te diagnoze, ampak je posledica tega, da nimajo zapiralne funkcije, kar je pogosteje pri otrocih s širšim nosnim korenom. In da seveda NE moremo ničesar narediti, moramo počakati, da bo to prerasla. Aha.
Saj bi še komentirala, pa sem takooooooooooooo zaspana, da grem kar k Juliji spat, ki se ji ponavlja scenarij izpred štirih tednov: tri dni doma, nizka vročina, četrti dan brez in v petek jovo na novo ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2592
20.2.2009 13:20:23   
Klaudia
Eva za tiste, ki boste spet imele male dojenčke. Avtomatska varuška - LOL - KLIK

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

Neposredna povezava do sporočila: 2593
20.2.2009 13:57:48   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

Eva za tiste, ki boste spet imele male dojenčke. Avtomatska varuška - LOL - KLIK

Klaudia, meni pa sploh ne gre pogledat nobenih posnetkov na You tube user posted image
Kaj bi lahko to blo? user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
20.2.2009 14:04:16   
micla

ma svašta user posted image user posted image user posted image user posted image

micla

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
20.2.2009 14:11:20   
micla

No, ... danes ponoči ob cca. 02.00 se je mala odločila, da ne bo več spala,

Ma veš da je blo isto pri nas. Ob 2,25 se je zbudila, sem ji dala čajček, malo popije, se obrne in sm mislila, da že spi. No po eni minuti začne bla bla bla bla bla.......in se smeji in me cuka za lase in nos in prst mi vtika v oči.....skratka za popuser posted image . In to traja cca eno uro. No vsaj nosit mi je ni blo treba, je pa kar gor po meni plezala in da mi bo spala na trebuhu, pa noge mi brcala ez glavo....

More bit kaka huda luna na pohodu, ker moja to že tri dni počne. Kar neki jo trkne, pol zjutrej pa ni šans da vstane za v vrtec. Vsak dan se pricingamo tja šele ob 9.user posted image

micla

Neposredna povezava do sporočila: 2596
20.2.2009 14:45:44   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica
Klaudia, meni pa sploh ne gre pogledat nobenih posnetkov na You tube user posted image
Kaj bi lahko to blo? user posted image

A to že odkar imaš računalnik naložen, al kar naenkrat? Lahko da ti kak program za predvajanje manjka... čudno. Bom user posted image  vprašala ko se slišiva.

Susan Savannah

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
20.2.2009 14:51:32   
Klaudia
Pandica - KLIK

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
20.2.2009 16:29:33   
Pandica

A to že odkar imaš računalnik naložen, al kar naenkrat? Lahko da ti kak program za predvajanje manjka... čudno. Bom user posted image  vprašala ko se slišiva.

Ne, ne, zdaj kr naenkrat je nehalo nekaj delat...prej pa mi je vse, sem lahko vse normalno gledala in to.

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
20.2.2009 16:40:23   
Kasija
nova10ka se podpišem pod grozo pred novimi boleznimi! Elian je ves čas nekaj smrkav če ne drugega. Danes so mi pa še povedali, da imam skoraj sigurno nosečniški diabetes. sladkor 11,5 ko je normalno do 7,8user posted image  Meni se včasih zdi, da imam čas za vse predvideno. ko pa se zgodi kaj nepredvidenega, me kar odnese. recimo kam naj stlačim čas za jedenje 6 obrokov in to sveže kuhanih dietičnih zadev?  Mislim, groza, prav na jok mi je šlo, ko mi je razlagala. Me je vprašala, če mi je slabo, da sem bleda. Raje nisem odgovorila, bi jo kap user posted image  najslabše pa je sploh iti po bolniško v moj zd, kjer dela po nekem urniku, ki se nikoli ne ujame z mojo službo, kjer ni za parkirat in sploh čakaš v čakalnici polni bolnih ljudi.

klaudia nujno moram nabavit ta edinstveni stroj za varovanje user posted image

jasna ti se še kaj javi, da se manj smilim sama sebi. najprej dolgiiii obisk tašče, potem sama s tremi...

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?