|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
16.2.2009 11:10:39   
Pandica
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

IZVIRNO SPOROČILO: Pandica

Dobro jutro user posted image

Danes pa takooooooooooooo Zgodnji??? Poseben razlog???

Ni posebnega razloga user posted image

Kinnie   super, da ste že doma user posted image
Zdaj pa se le cartajte fejst user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu sanwebdra)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
16.2.2009 12:32:47   
*kinnie*
O Pandica helouuser posted image

Mah sem se preveč hvalila, kako je mali ok, zdaj spet samo spiuser posted image , HB je vmes celo jedel....pa malo popil. Pa že celo dopoldne perem, ko plenička nič kaj dosti ne zadrži....

Nič, grem mal ležat, sem čist fučuser posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
16.2.2009 13:18:14   
sanwebdra
Jaz sem tudi pred dvema urama tekla po Julijo v  vrtec, je baje ful zakuhala, prideva domov, 37,7°, zdaj pa mislim, da je sploh nima več (opoldanski počitek)... res pa je, da ji ponovno teče smrkelj, in malo kašlja ... mislim ... dajmo se že vsi pocajtat, madona!!!user posted image

Vsem pikapoke ... user posted image

< Sporočilo je popravil sanwebdra -- 16.2.2009 13:19:57 >

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
16.2.2009 13:48:21   
2ursae
o, kurnik, a srečanje smo imele. Prav mi je, kaj pa pavziram, pol pa nič ne izvem. Itak ne bi mogla prit, ker imam neko pljučnico, še sama ne vem, kaj točno imam, pri nas v ZD je taka gužva, da me je naša P (! user posted image ) na hitr poslušala, ko sem glih piščančka pripeljala na kontrolo, rekla, da bi mi ona dala AB, to sem povedala svoji zdravnici in voila!, recept za AB me je že čakal user posted image . In s temi srečanji imam še nadaljno smolo, ker so se dobile tudi Anžetove septembrke ... grr, sam ne mi rečt, da ste bile v Koloseju, tako kot one - kaj bi mi bilo fino, jaz bi žurala malo z enimi malo z drugim, otročka pa vsak s svojimi user posted image .

A ni fajn, k je sonček? Upam, da nas ne čaka še kakšno veliko zimsko presenečenje ... zdaj sploh vidim, kolk bi prav prišlo, če bi Borči shodil - zunaj čez cesto imam eno fino igrišče, pa bi se žogali, tekli, A. bi se s skirojem vozil ... tko pa smo priklenjeni na voziček. Da pa vseeno pohvalim svojega malčka, osvojil je besedo: "barčica" in reče "bacica", kar pomeni barčica in barvica user posted image . Praktično, ne.

Klaudija in lane, vse najboljše user posted image

Vam moram povedat, da smo že cel teden brez pralnega stroja user posted image , prejšnji je šel rakom žvižgat, novega pa dobimo enkrat konec tedna ... je že kar kriza, brišemo se s starimi brisačami, hodimo umazani user posted image  - ajd ne, to glih ne, ampak moram rečt, da sem jaz take sorte gospodinja, ki veliko pere - imam rada frišne brisače, pri dveh packonarjih porabim ogromno kuhinjskih krp ... ta vikend sem imela kar dosti frej časa, ker nisem mogla prat user posted image . Sva pa mašino naročila kar preko interneta, tko da sploh ne vem, kako zadeva izgleda.

user posted image  za vse bolančkane. Mi zdaj A. držimo stran od vrtce, upam, da se nam bo končno uspelo cepit proti KME, Boru so pa dolžni še dozo ob enem letu

pa pa

Majoli, upam, da si že kaj bolje user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 2554
16.2.2009 14:05:45   
pingi
Čau dekleta!

Ja, 2ursae, pa smo se res dobile v Koloseju in res smo sedele skupaj s septembrkamiuser posted image  Sem jih prepoznala, ker je bila zraven tudi Ninocka.
Sem pomislila, da te verjetno ni z razlogom, ker drugače bi zihr prišla, a ne?
Hej, daj povej, kako je kaj v službi. Je ok? Razen tega, da pozno prihajaš domovuser posted image

Nekaj malega sem res slikala v Koloseju, ampak je bolj revščina, bom se vseeno potrudila dat nekaj gor v album (ker tako lepo prositeuser posted image )

Vas je bilo pa fajn videt, vaše malčke tudi; to so že pravi otročki.

Lane, tebi pa iz srca vse najboljše!user posted image  Še na mnoga leta! Pa še kakšnega user posted image , a ne user posted image

Bolančki, držte se! Pa čimprej postanite zdravčki!user posted image user posted image

Majoli, mislim nateuser posted image

< Sporočilo je popravil pingi -- 16.2.2009 14:07:10 >

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
16.2.2009 14:14:31   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

In s temi srečanji imam še nadaljno smolo, ker so se dobile tudi Anžetove septembrke ... grr, sam ne mi rečt, da ste bile v Koloseju, tako kot one - kaj bi mi bilo fino, jaz bi žurala malo z enimi malo z drugim, otročka pa vsak s svojimi user posted image .

ccc... Ja v Koloseju smo bile. Pri sosednji mizi pa septemberke 2005 user posted image . Drugič pa preveri malo pred vikendom user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
16.2.2009 14:21:17   
majoli
Lane, vse najboljše!!!

Punce, hvala tisočkrat za vse! Mi je precej lažje, ker imam vas. In mi je bilo zelo žal, da nisva mogla na srečanje.
Moje telo je bolje, duša pa boli in boli. Veliko jokam, gledam njegove UZ slikice in berem svoj dnevnik. Se zjočem in je potem malo bolje.  Res ga noro pogrešam in mi je tako zelo hudo, da njemu pa ni bilo dano živeti. Maks mi je zdaj v največjo oporo in tolažbo. Moj sonček mali.

Lepo se imejte! user posted image za bolančke!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
16.2.2009 16:57:31   
Pandica
majoli   mislim nate, drži se še naprej  user posted image

SREČA..... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni življenje z ljubeznijo! Ta sreča je moja deklica Zala

(odgovor članu majoli)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
16.2.2009 17:54:15   
Ulaa
o, kurnik, a srečanje smo imele   user posted image user posted image

si me pa nasmejala user posted image
Sem si predstavljala eno zmedeno kokico kako cukasto gleda, kaj je zamudila!!

Punce pust:
V http://www.stanislav.si/ naj bi bilo na pustno soboto od 12-14 pustno rajanje za otroke. Mi smo enkrat bli in mi je bilo o.k.

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
16.2.2009 19:24:22   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: janja

Jaz bom tud glih doktorirala iz Urbanove prehrane. Mama06 - a ste vi kaj bolje glede vseh teh alergij? Urban ne sme čisto nič mlečnega. Sem poskusila z mlekom brez laktoze, pa je isti dre*. Tako, da konzumiramo samo sojino mleko in sojine jogurte... pa se vsaj konkretno posračka. 2.3. greva pa na Pediatrično na testiranje za intoleranco na laktozo, pa krvni test in kožne teste.

Mi jemo vse, razen direktno ne dobi mlečnih stvari. Allernovo mešam za gris in žgance ter mlečni riž, ostalo pa je normalno - tudi kekse, rolade,...kar pač malo vsebuje KM. Bomo pa okoli maja vedeli kako in kaj, ko gremo spet na kontrolo in testiranje. Sojine stvari pa pije čokoladno mleko, pudingov ravno ne mara, pa jagurte s sadjem in otrobi obožuje.

IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

Sva pa mašino naročila kar preko interneta, tko da sploh ne vem, kako zadeva izgleda.

Moj je mojima staršema ob renoviranju kuhinje lani novembra vse stroje tako naročil, prišparal okoli 150 EUR, pa že v osnovi je bilo vse ceneje kot v trgovini, pa še zastonj so vse domov pripeljaliuser posted image user posted image user posted image . Ni ga boljšegauser posted image

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
17.2.2009 16:14:55   
*kinnie*
Ojla

Kako ste kaj?
Vidim, da naša tema vztrjno zamirauser posted image ...smo bile že čisto na koncu 2. straniuser posted image .

Jaz se HB danes po dolgem času normalno počutim,...Žan pa se tudi popravlja. Zdaj čakam, da pride možek, da grem urejat glede bolniške, ker mali še ni za v vrtec. Upam, da ne bodo preveč komplicirali, ker sem kar na svojo roko doma,....

Lepo se mejte

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
17.2.2009 16:15:58   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO
majoli   mislim nate, drži se še naprej  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
17.2.2009 17:34:24   
valči
kinnie,sem ti pozabila napisat,da mislim na vas,na Žana,vedi,da sem pesti držala za njega,da si opomore in ne spi tolko.Si pa luksuz imela,res,čeprav vem,kako je bit tam,zaprt.Samo čakaš na dobre novičke od zdravnikov.Dobro,da je bolje,kaj kaka še gfejst?Pa težo,je izgubil,ali ne?
Pa ti si napolni baterije,da se ne izčrpašuser posted image user posted image user posted image

Ostale,javite se kaj,če ne,je po nas

Majoli,tudi nate mislim vsak dan in ti želim,da se ti dušica malo opomore,vsaj malo,da ti ne bo tako zelo hudo,čeprav verjamem,da ti je.Še meni je,čeprav te ne poznam.Eh,vse besede so odveč,mislim na vasuser posted image user posted image user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
17.2.2009 20:17:47   
Kasija
Malo manj pišemo, samo izginile pa tudi ne bomo, se razume user posted image

majoli user posted image

kinnie lepo, da je žanu bolje. čimprej se popolnoma pozdravite! user posted image

Jaz sem pa tako zdelana in utrujena, da sem kar preseljena k svojim staršem. Moža par dni ni in ne morem toliko dvigovat Eliana, ker me boli hrbet. Po moje, da bom šla marca na bolniško. Sploh pa delo ni več primerno zame. V nedeljo sem dežurala in so mi mulci naštimali vrata dol s tečajev. Ko sem jih hotela zapret, so se zružila. Na srečo na zid in ne name. Saj potem je bilo vsaj nekaterim žal. Se jim je zdelo prej smešno, pa niso razmišljali o posledicah. Itak.

Sem dala vprašanje sem, če bi katera kaj komentirala. Glede otroške opreme za dojenčka in malčka. Saj me smo se sicer že pogovarjale o tem.
http://www.ringaraja.net/forum/m_3819353/mpage_1/key_/tm.htm#3819353

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
18.2.2009 8:07:59   
*kinnie*
Dobro jutrouser posted image

Pa je res dobro...tamauči je skoraj ok, tako da že uživamo. Prav vesela sem! Sem mislila, da bomo šli danes malo ven,  pa pri nas piha kot user posted image !! Sončka lahko gledamo samo skozi oknouser posted image .
Sem pa do petka doma z mojima škratoma....ta večja takoj izkoristi priliko in ostane pri meni....zame je to pravi balzam za dušouser posted image ...Zdaj se grem pa igrat spominuser posted image
Lepo se imejte.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
18.2.2009 8:19:17   
Klaudia
Lia je od babice dobila kostum za pusta. Roza rožico... tako, da jasna, zgleda ne bomo rabili nodija... pa neslednje leto. Kam boste šli pustovat?

Po enem tednu Lia končno spet normalno je. Je zgleda viroza mimo. Si sploh ne predstavljam, kako imate tiste, ki malčki vedno tako štrajkajo pri hranjenju. user posted image  Ker Lia ogrooomno poje. Včasih celo več kot user posted image .

Je pa zunaj danes pset vse belo user posted image ... pa tako sem se že veselila pomladi. Na barju že cvetijo zvončki, trobentice, teloh... potem pa ta sneg user posted image

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
18.2.2009 8:39:29   
skuštrana
Hojla...

No, pri nas snega ni, piha pa, pihauser posted image

Kinnie, super, da ste boljše user posted image user posted image Naj tako tudi ostane...

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
18.2.2009 13:00:59   
Ulaa

Punce pust:
V http://www.stanislav.si/ naj bi bilo na pustno soboto od 12-14 pustno rajanje za otroke. Mi smo enkrat bli in mi je bilo o.k.

Bo katera prisla???

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
18.2.2009 13:23:55   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

Punce pust:
V http://www.stanislav.si/ naj bi bilo na pustno soboto od 12-14 pustno rajanje za otroke. Mi smo enkrat bli in mi je bilo o.k.

Bo katera prisla???

To tut mene zanima. Mi bi šli, če bo še kdo drug prišel. Pa a boste starši tudi našemljeni?

Susan Savannah

(odgovor članu Ulaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
18.2.2009 13:46:05   
sanwebdra
Po dvodnevnih telefonskih mukahuser posted image mi je  Julijo uspelo v petek naročiti pri okulistu, da preveri ali je za njeno stanje očk (spuščanje solz ob najmanjši vremenski spremembi) dejansko kriva zamašitev slozevodov in če je temu tako, da se čimprej spraviva na izspiranje le-teh v bolnico ...

Mislim, že, da sem jo naročila, je trajalo sto let. Kaj bi šele bilo, če bi morala na kakšni resnejši poseg. Zdravstvo, cccc.user posted image

Ko te dete vpraša, čeprav nikoli nismo doma imeli prižganega Big brotherja: "Mami, si jedla sir?"

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
18.2.2009 14:59:50   
janja
kasija ti bom kar tukaj odgovorila:
  • mi imamo buggyboard - se je super obnesel, sploh kadar greš na daljši sprehod, al pa vlečeš kako večjo težjo vrečko iz trgovine. Sicer je Elian mlajši...mogoče bi si omislila kaj s sedalom, ne vem.
  • sling - obvezno. Pa itak ga že obvladaš. Lahko daš notri malega, ali pa Eliana.
  • peskovnik v atriju se mi zdi super. Lahko kupiš tistega plastičnega ala školjka, da čez noč oz. ko vas ni pokriješ (da mački ne sračkajo noter). Poleti se mi zdi pa sploh v redu, ker imaš v eni polovici pesek, v drugi pa vodo. Hiška je tud zakon. Najbrž maš tud poganjavčka, da se ti malo popelje po atriju.
  • baby phone - odlična zadeva. Jaz sem ga imela že pri Andražu, ker imamo spalne prostore čisto na drugem koncu stanovanja. Zdaj ga pa uporabljam pri Urbanu, pa še vedno brezhibno dela. Se sliši čisto vsak šumček.
  • posteljica v dnevni...če ti prostor to omogoča, si nabavi raje prenosno. Otrok ti lahko v njej spi ali pa se igra, pa še mehke stranice ima. Posteljico pa lahko potem uporabiš tudi, ko greste na dopust, ali pa kam drugam za čez noč.
Upam, da sem ti malo pomagala pri odločitvi. Se pa strinjam, da bi bilo mogoče res dobro, da greš prej na bolniško. Saj tvoji varovanci te ne nameravajo ravno nalašč poškodovat, ampak s smehom se rado kaj zgodi. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

Neposredna povezava do sporočila: 2571
18.2.2009 15:36:41   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: sanwebdra

Zdravstvo, cccc.user posted image

Se strinjam. Zaposleni smo pa super!user posted image

Evo pa še ena moja sveža....Žan je itak vse popackal, ko je jedel, polno pod mizo....in kaj mami naredi? Anji obljubi sladoled, če pospraviuser posted image user posted image user posted image ....pa smo vsi zadovoljni

Kasija: Jaz imam v dnevni namesto stajice prenosno posteljo...je dobro, ko mali vmes zaspi, varno je...edino te postelje niso kdo ve kako kvalitetne (no vsaj naša ne-Lemi) in jo je naš junak čisto uničiluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2572
18.2.2009 18:40:49   
Kasija
Hvala za odgovore.

Pustovat zgleda ne bomo šli, ker naj bi bili cel teden v Beogradu na počitnicah.

Danes sem izvedela, da je v elianovem vrtcu škrlatinka na pohodu user posted image . Bo tako raje kar ostal doma. Samo še škrlatinke se mi manjka, da res pregorim v nulo. Če že nisem... Pa še elian je premajhen za tako hudo bolezen.  Pa na pregledu pri G mi je dala napotnico za sladkorno user posted image  Pa železo je še nizko (ker pozabim jemat tablete, sploh pa skupaj s folno), zredila sem se prevečuser posted image , sladkarij ne smem user posted image  user posted image   user posted image  user posted image . V glavnem z otrokom vse ok, jaz sem pa polom. Itak, ko nimam časa mislit nase in na nosečnost. No, malo jamranja z mojega konca. Saj bo bolje.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
18.2.2009 19:16:49   
mama06
*kinnie* me veseli, da se s tamalim bolje. Tudi pri nas je tako pihalo, da je jojuser posted image . Glede bolniške in plačila vrtca pa se poskusi zmenit s P, da ti da potrdilo za cel mesec za nazaj, saj kolikor vem je pri nas v vrtcu tako, da če cel mesec manjkaš in imaš potrdilo od P, plačaš menda 30%. Preveri in spesni nekja. Držim pesti, da ti to rata.user posted image

majoli - mislim nateuser posted image

Kasija - idi v bolniško, da ne pregoriš in pazi nase!!!!

vrtec - naš tako je, kot nor. In potem pri mojih starših je še drugo kosilo, saj gre ponj moja mami in potem ga midva dvigneva pri njih. Pa spi tudi že lepo in na sploh je pravi frajer. Baje se pa najraje igra v posteljiciuser posted image user posted image user posted image

Pandica - ja kaj zdaj bejba?Kaj samo filme gledaš, ali kaj?user posted image user posted image

sanwebdra - kako pa si pogruntala, da je pri mali kaj narobe? Upam, da čimprej in čimbolje porihtata

Sedaj sem se prijavila na izpit, poslala seminarsko nalogo, sedaj pa se grem učit. Mali že spi od 17:30.

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
18.2.2009 20:10:21   
Ulaa
IZVIRNO SPOROČILO: Klaudia

IZVIRNO SPOROČILO: Ulaa

Punce pust:

Bo katera prisla???

To tut mene zanima. Mi bi šli, če bo še kdo drug prišel. Pa a boste starši tudi našemljeni?

ITAK!!

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?