2ursae
|
o, kurnik, a srečanje smo imele. Prav mi je, kaj pa pavziram, pol pa nič ne izvem. Itak ne bi mogla prit, ker imam neko pljučnico, še sama ne vem, kaj točno imam, pri nas v ZD je taka gužva, da me je naša P (! ) na hitr poslušala, ko sem glih piščančka pripeljala na kontrolo, rekla, da bi mi ona dala AB, to sem povedala svoji zdravnici in voila!, recept za AB me je že čakal . In s temi srečanji imam še nadaljno smolo, ker so se dobile tudi Anžetove septembrke ... grr, sam ne mi rečt, da ste bile v Koloseju, tako kot one - kaj bi mi bilo fino, jaz bi žurala malo z enimi malo z drugim, otročka pa vsak s svojimi . A ni fajn, k je sonček? Upam, da nas ne čaka še kakšno veliko zimsko presenečenje ... zdaj sploh vidim, kolk bi prav prišlo, če bi Borči shodil - zunaj čez cesto imam eno fino igrišče, pa bi se žogali, tekli, A. bi se s skirojem vozil ... tko pa smo priklenjeni na voziček. Da pa vseeno pohvalim svojega malčka, osvojil je besedo: "barčica" in reče "bacica", kar pomeni barčica in barvica . Praktično, ne. Klaudija in lane, vse najboljše Vam moram povedat, da smo že cel teden brez pralnega stroja , prejšnji je šel rakom žvižgat, novega pa dobimo enkrat konec tedna ... je že kar kriza, brišemo se s starimi brisačami, hodimo umazani - ajd ne, to glih ne, ampak moram rečt, da sem jaz take sorte gospodinja, ki veliko pere - imam rada frišne brisače, pri dveh packonarjih porabim ogromno kuhinjskih krp ... ta vikend sem imela kar dosti frej časa, ker nisem mogla prat . Sva pa mašino naročila kar preko interneta, tko da sploh ne vem, kako zadeva izgleda. za vse bolančkane. Mi zdaj A. držimo stran od vrtce, upam, da se nam bo končno uspelo cepit proti KME, Boru so pa dolžni še dozo ob enem letu pa pa Majoli, upam, da si že kaj bolje