|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
2.12.2008 18:21:41   
Dali*
spps - madonca, ma danes pa res ni bil tvoj dan...

...no malega si pa le videla, da ti je polepšal dan in da ti je povedal, da je vse za neki dobro user posted image , ja, včasih se pač tko tolažimo...

(odgovor članu čebeica maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
2.12.2008 18:24:15   
dolči
Infinity1!!!!!!!!!!!!!!!

NA STRANI DOLENJČIC SEM TI PUSTILA POST

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
2.12.2008 18:25:53   
tasa_m
pupa7  jeeeeeeeee, končno si doma!! supeerrr, sem prav vesela zate!!   user posted image

spps hvala bogu da je to samo pleh. Samo da si nam ti ok! To je važno!  user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 2.12.2008 18:26:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 2428
2.12.2008 18:27:49   
mama_milchy
spps, tvoj za pa je bil res katastrofa, vsaj kaj se tiče avta si pa vidla user posted image  .Danes si bla tudi pri G,ne? Kaj tebi da kej proti tem bolečinam v hrbtenici?

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
2.12.2008 18:28:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

spps - madonca, ma danes pa res ni bil tvoj dan...

...no malega si pa le videla, da ti je polepšal dan in da ti je povedal, da je vse za neki dobro user posted image , ja, včasih se pač tko tolažimo...
nismo videli,ker me je sam pregledal G brez UZuser posted image user posted image user posted image user posted image

plehše je vseen pleh-pa še dobr,da imamo naslednje leto namen avto menjatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
2.12.2008 18:30:32   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

spps, tvoj za pa je bil res katastrofa, vsaj kaj se tiče avta si pa vidla user posted image  .Danes si bla tudi pri G,ne? Kaj tebi da kej proti tem bolečinam v hrbtenici?
njet-je rekel,sam,da bo vsega enkrat fertik-pa sem mu rekla,ja,ko bom rodilauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
2.12.2008 18:32:23   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: čebeica maja

Andreja-VSE NAJ NAJ

Mala čebelica in Pupa- lepo da je vse ok in da da sta doma. Pupa verjetno boš kr mal pogrešala bolnico, mislim na hrano čeprov je zanič,ti saj kuhat nitreba, snežilke ti trikrat na dan popucajo, sestre ti strežejo, čeprev so .... , Doma je vse bolš vem sm če si sam pa moraš strogo ležat, kdo naj ti pa streže? Vse dober vem ker sem na istem.

čebeica streže mi moj ljubi user posted image user posted image user posted image bo preselil biro za ta čas domov user posted image user posted image user posted image tak da sem lahko presrečna user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2432
2.12.2008 18:32:36   
tasa_m

aja sem se spomnila. Meni moja os. zdravnica ne dovoli masaže za križ.. user posted image Je rekla, da bi bilo preveč tvegano, ker je verjetno že preveč razbolelo in bi bilo samo še slabše.
Tak pa sem šla z dolgim nosem iz ordinacije...user posted image user posted image ja te pa že, ona že ve..user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
2.12.2008 18:33:07   
spps
naslednjič ,ko bom šla na pregled bom imela UZ,sam ne vem al ga bom mogla plačat al ne...tolk ,ko sem zblojena danes,ni čudno,da sem pozabila vprašatuser posted image user posted image user posted image

drugače sem pa pred pregledom bila na obisku pri sestrični,ko imam 1,5 meseca staro pupo.
iiiiiiiiiiiiiiiiiiii....
potem mi je pa sestrična že dala kr neki stvari,za bebicouser posted image user posted image user posted image user posted image pa mi le ne bo treba čist vsega nabavljatuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
2.12.2008 18:34:24   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: spps

njet-je rekel,sam,da bo vsega enkrat fertik-pa sem mu rekla,ja,ko bom rodilauser posted image user posted image user posted image

spps ne se sekirat, še vsi smo ruknl avto pa nam ni blo jasn kako user posted image look on the bright sight se zgodi tud najboljšim user posted image pa glavno da si ti vredu pa toja pikica tudi!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
2.12.2008 18:34:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

aja sem se spomnila. Meni moja os. zdravnica ne dovoli masaže za križ.. user posted image Je rekla, da bi bilo preveč tvegano, ker je verjetno že preveč razbolelo in bi bilo samo še slabše.
Tak pa sem šla z dolgim nosem iz ordinacije...user posted image user posted image ja te pa že, ona že ve..user posted image

men je pa moja rekla,da naj premislim,če bom šla na fiziterapijouser posted image user posted image user posted image user posted image
ortoped mi jo je predlagal,zdravnica,mi je pa napotnico dala,zdaj sem pa res v dvomih,če bom sploh šlauser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
2.12.2008 18:35:35   
pondelak
živjo nosečke!
dobrodošla nova marčevka tijaša!!user posted image user posted image user posted image
pupa in čebelica-čestitke da sta doma!user posted image
andreja-vse naj naj user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
2.12.2008 18:37:07   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

spps ne se sekirat, še vsi smo ruknl avto pa nam ni blo jasn kako user posted image look on the bright sight se zgodi tud najboljšim user posted image pa glavno da si ti vredu pa toja pikica tudi!!!

sej že dolgo nisem štemplala avtauser posted image user posted image user posted image user posted image   sej,to so stvari,ko se jih da porihtat,vendar v tistem trenutku mi glih ni blo vseen,pa sem si ijala..

je moj s svojim sestričem gledal avto,pa pride pol gor,pa reče,da bosta oba s sestričem drugo leto menjavala avte,da takrat bom pa morala bolj pazituser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
2.12.2008 18:41:37   
tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

men je pa moja rekla,da naj premislim,če bom šla na fiziterapijouser posted image user posted image user posted image user posted image
ortoped mi jo je predlagal,zdravnica,mi je pa napotnico dala,zdaj sem pa res v dvomih,če bom sploh šlauser posted image user posted image user posted image user posted image

pol pa bom se preselila do tvoje dohtarce, da dobim napotnico user posted image user posted image pa da gem na toto fizioterapijo. Hja, bomo že vzdržali še tote dobre 3 mesce, pol pa sem verjetno glavna na vratih kake maserke user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 2439
2.12.2008 18:47:32   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Infinity1

Trezika: a maš kakšen link od tele mizice + banjice, tudi sama trenutno zbiram eno pa se nikakor ne morem odločit, se mi zdijo vse tako nestabilne in krhke, edino ki sem jo videla je bila v Zagrebu v King Crossu od Acqua Brevi, je pa takrat nisem kupila. Bi ti bila zelo hvaležna za link.

sn klikala zdaj po strani te trgovine pikapolonica...nisem našla točno takšne kot sva jo midve naročili ji je pa še najbolj podobna: http://nakup.pikapolonica.com/dl/files/Letak_nov08_mail.pdf  Najina ima spodaj še eno poličko...mislim, da jo tista dela še bolj stabilno...saj stabilne so itak vse, samo ene so mogoče videt malo manj...to itak mora bit vse testirano prejuser posted image  

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
2.12.2008 18:52:44   
dolči
vidim tudi lepe novice,da sta čebelica in pupa doma.
SUUUUPER!

vem kako je to,ker sem bila tudi sama pri 15. tednih v bolnišnici 5 dni. ni prijetno. že,ko ti omenijo,da greš domov se počutiš mnogo bolje.
zdaj pa se le pazite.
ti čebelica se nič  vznemirjat,da pritisk ne naraste,ti pupa pa le v ležečem položaju kolikor se le da.
saj vam bomo delale družbo.

ravno me matra,da bi pekla palačinke-pa nimam jajk,ker smo jih za zajtrk pojedla.
bo treba tele palačinke prestavit za drug dan.
danes pa včeraj mi samo še hrana hodi po glavi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
2.12.2008 18:53:22   
Najaa
Pupa, super da si doma. user posted image user posted image

spps, sej je sam pleh. Važno, da sta vidva ok. user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2442
2.12.2008 19:05:41   
čebeica maja
Pupa- BLAGOR TEBI, jst sem pa sama dopovdne doma in si sama seb stržem, pa še strme stopnice imam do kuhne.Mihec  pa je dop. pri mojih.Mož je pa gosgodinja popovdne, sej se kr znajdemo nekako.

Andreja-ti tudi nisko nosiš, a moraš tudi strogo ležat?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2443
2.12.2008 19:22:31   
KOKICA32
Pozdravljene,

sem malo za nazaj prebrala. Joj, kak ga šibate s tem pisanjem...user posted image
Sem ta teden na dopustu, zato sem bolj malo na RR, ker ima dopust tudi moj user posted image in večino časa preživiva skupaj, je pa sedaj šel na tečaj, zato sem malo skočila sem gor, da vas prečekiram.
Dobrodošle VSE nove!
Pupa in Mala čebelica-
super, da sta ponovno doma in da sta vajini bebici okej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2444
2.12.2008 19:28:22   
pondelak
dolči-sem se mislila iti tuširat,tdaj si mi pa s palačinkami lušte nardilauser posted image  user posted image  user posted image mislim da si jih bom šla kar naret...user posted image user posted image bo še naša user posted image vesela,ker po sladkem najrajši brca...user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2445
2.12.2008 19:29:27   
pondelak
pupe moje še čisto malo pa bomo na polovici 2. dela!user posted image user posted image jej da smo pridne!

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
2.12.2008 19:31:06   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: pondelak

pupe moje še čisto malo pa bomo na polovici 2. dela!user posted image user posted image jej da smo pridne!
aha,v prvi rundi je trajalo cel teden,da smo popisale 5.strani,zdaj pa to zrihtamo v parih urahuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pondelak)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
2.12.2008 19:35:32   
KOKICA32
No, dolžna sem vam še moj trebušček. Slikano pa je bilo prejšnji teeen. Upam, da bo ratalo....user posted image

user posted image

nisem znala drugače...

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
2.12.2008 19:38:41   
KOKICA32
Pa saj mi je ratalo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
2.12.2008 19:41:09   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Pa saj mi je ratalo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čestitke,zdaj pa grem iskat ostale bušije,da te uvrstim na seznamuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?