|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
2.12.2008 14:08:29   
_andreja_
da se javim, da me ne boste slučajno pozabile ali pa zbrisale, z mojim dojenčko oba skupaj lepo rasteva, še vedno sem v bolniški tokrat so mi jo dali do 9.1 ker imam fulll nisko in me kr boli ko imam pregled ko tipa če je še vse zaprto... imam pa eno težavico  uhaja mi urin, seveda ko kihnem zakašljam (pa prehlajena sem) ginekologinja pravi da bo po nosečnosti izvenela in da je to od tega ker mi otroček tolk spodaj lež...

za tabelico imam pa par popravkov moja lstarost se je za eno številko spremenila in sicer na 24 user posted image  zredila sem se vsega skupaj 4,5 kg trebušček pa meri 123 cm

mislim, da je to to, za samo imam 100 neprebranih strani in mislim, da boso ostale neprebrane, sem pa še vedno zelo zaspana mislim, da spim kakšnih 15 ur na danuser posted image  mah važno, da je meni o.k., pa moji mozolčki kljub vsem preparatom, ki jih premoremo še vedno tolčejo ven in sem prav grozna..user posted image

se bom pa v bodoče potrudila približno spremljati našo temo...

Kadar človek stori dobro delo, ne da bi mu bilo treba, se Bog ozre navzdol in pravi: ŽE SAMO ZA TA TRENUTEK JE BILO VREDNO USTVARITI SVET.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
2.12.2008 14:12:47   
Lolita23
Živjo!!!
jasna85 lepo te je spet slišat.user posted image
tijaša user posted image
dobrodšla

Evo sem zdele brala en članek, kak so nestrokovni porodničarji, sicer ne gre za slovenske: http://24ur.com/novice/crna-kronika/zdravniki-povzrocili-smrt-dojencka.html

Najaa kje si to delala z otroci, da si tak žalostna.user posted image

Midva pa sva danes zunaj jedla, tak da se zdaj sam še z sadjem razvajam, potem pa gremo naprej.Aha sem pa danes dobila zgodnje darilo od mojega user posted image za miklavža in sicer torbo od niveje z vsemi pripomočki za dojenčka.

lep dan naprej vsem

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
2.12.2008 14:19:07   
Pupa7
pupe moje mene še zmer pacajo user posted image user posted image user posted image še vedno čakam dohtarja, zdaj je baje nekaj operira...

meša se mi že počasi prav zares....

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
2.12.2008 14:21:47   
mama_milchy
Najaa, hvala ti, sem že pogledala; super zadevica, bomo kaj naredili tudi od tam.

No, punce, jaz sem zdaj malo pokosilala in grem spat, ker mi kr oke skupaj vleče, se beremo pol.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
2.12.2008 14:23:02   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

V vrtcu, preden so mi dali odpoved. user posted image user posted image  

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
2.12.2008 14:26:08   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Najaa kdaj pa so ti dali odpoved ???? iz kakih razlogov to oni kar tak, nosečnicam al kaj, da bi jih človek kar tepel!!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
2.12.2008 14:27:25   
Nina00
_andreja_ VSE NAJBOLJŠE! user posted image user posted image

Pupa ti verjamem, da se ti tole že vleče. Saj bo kmalu konec dneva!

Še za seznam: sem že 6,5 kg v plusu.

(odgovor članu _andreja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
2.12.2008 14:37:33   
Pupa7
Nina00 hvala, jaz čakam na odpustnico.... user posted image bi lahko že doma v miru ajala, tko pa se tuki nerviram, pa sestre hodjo sprašvat kdaj mislim ven ... jaz pa pojma nimam.... 

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
2.12.2008 14:43:28   
Grahec
Oj, pupa 7 potem pa potrpi še malce saj boš kmalu doma! JEEEE! Ja, te odpusnice je pa tudi v slovenskih bolnišnicah jim tako težko spacat skupaj user posted image

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
2.12.2008 15:18:23   
MalaČebelica
ojlaaaa babe moje!!!!!

jaz pa sem že doma user posted image user posted image user posted image user posted image

so me nafilali z zdravili v bolnici, da so mi tak zbili pritisk, da me je skoraj pobralo od nizkega. kak so včasih smotani user posted image user posted image user posted image zdaj sem pa dobila tabletice pa jih moram jemat, samo pač v manjši dozi kot v bolnici, ker so ugotovili, da ne rabim tolko...

drugače pa me je v petek ginekolog kar precej prestrašo s tem visokim pritiskom. reko je da je pritisk v nosečnosti ful kritična zadeva in da lahko vpliva na otroka in pa na mene - da mam lahko neke krče al napade zaradi pritiska in na koncu me lahko še kap... da o otroku niti ne govorimo, kaj vse bi lahko blo narobe... hm... me je kar malo stisnilo. no samo je bil ful prijazen. pa je pol reko da me noče strašit, samo da se morem pazit, da ne smemo pustit, da bi bil pritisk previsok...

malo so me v bolnici tudi shujšali user posted image user posted image user posted image   tista hrana tam je pač bljak pa karkoli bo kdo reko. no ampak kile naj kar ostanejo na seznamu take kot so, ker mislim, da bom kmalu nazaj na svoji "stari" kilaži - pridno papcam od kar sem doma user posted image user posted image user posted image user posted image

kak ste pa ve kaj? malo sem na hitro preletela forum, ampak ste bile kar pridne in ste precej napisale. videla sem da je nekaj novih - tak da dobrodošle!!! pa hvala vsem tistim, ki ste mislile na mene in držale pesti. sigurno je pomagalo, ker drugače bi verjetno še vedno bila v bolnici....

pupa7 - ali si že doma?

ok te, se javim še bol pol - zdaj moram še malo počivat. glede tega se pa res razvadiš v bolnici, ko lahko samo ležiš 24 ur na dan...

(odgovor članu Grahec)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
2.12.2008 15:45:18   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

ojlaaaa babe moje!!!!!

jaz pa sem že doma user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Samo, da je vse ok! Sedaj pa tudi doma bolj počivat in se ne živcirat!!! user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
2.12.2008 15:54:06   
jjasna85
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

WTF?!?!?! Tega pa nism vedla!!
Jooj... ki bi jih kar prebutala... kaj pa je bil razlog (če lahko...)?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
2.12.2008 16:09:12   
trezika
Dandan! Midve s taščo sva že doma s potepanja po trgovinahuser posted image user posted image user posted image  me je založla s čokolado za cel tedenuser posted image user posted image user posted image  pa previjalno mizo+banjico sva naročle, tako ful lubanouser posted image user posted image user posted image  jo dobimo naslednji teden kr te slučajno niso meli na zalogi....

malačebelica user posted image user posted image user posted image  zdaj pa le počivatuser posted image

pupa upam, da se nam kmalu javiš od domauser posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
2.12.2008 16:49:41   
tasa_m
hei,
pa kaj si ti nor, nekaj urc me ni bilo gor pa sem bla kar 4 al 5 strani v izostanku. No, saj lepo da se dogaja.user posted image
Sem bila na tem pregledu. Cela sem popikana, tak da desno roko komaj premikam user posted image tak kot stalno, mi niso našli žile..user posted image user posted image Ta test je trajal kar 3.5 ure..user posted image najhuje mi je blo, ker nisem smela nič jest. Mala je že tak bincala, da se mi je kr zasmilila,..ampak sem jo potolažla, da sva obe lačni..user posted image jutri dobim izvide in upam, da je vse ok. Res si srčno želim,.. DRŽITE PESTI..
Sem vas prebrala, upam da nisem kaj pozabila.
jjasna85  dobrodošla nazaj user posted image smo te pogrešali..
_andreja_ happy birthday user posted image
pupa7 upam da si domauser posted image
MalaCebelica samo da si doma, zdaj to je važno..
Mihaela20 in Tijasa dobrodošli.. zdaj pa veselo na delo -- z čvekanjem user posted image
dolči meni tudi na zadnjem pregledu razdalja ni štimala. Bila sem v 23 tednu, razdaljo pa sem imela 21 cm. Po njenih izračunih, koliko je bila naša velika pa mi je v oklepaj napisala 20t2d. Tak da jaz se nena več sekiram, je pač bolj mala..dokler je vse ok z user posted image ni panike.

Jutri bom bolj na tekočem, danes sem doma pri starših pa mamo 2 računalnika ampak se moram prav zagrebst da pridem malo na RR, brat in seka se ne data kr tak..moram vsemogoče obljubljat samo da sem malo na računalnikuuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
2.12.2008 17:13:33   
Pupa7
PUPE MOJE ZLATE!!!!

JAZ SEM DOMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image OB 16.06 SE JE NAMREČ MOJ G ODLOČIL PRIKAZAT IN JEEEEEEEEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII SMO TAKOJ LETELI VEN user posted image user posted image user posted image user posted image

BI SE VAM RADA ŠE ENKRAT ZAHVALILA ZA DRŽANJE PESTI!!!!!!!!!!!!! JE POMAGALO !!!!!!!!!!!!!!!!

Nadaljna navodila mam taka da do naslednjega tedna ko mam pregled mam strogo ležanje, potem pa bomo vidli kaj bo naprej... in sem pridna v postlci jem piškotke in pijem donat hahaha user posted image user posted image user posted image

MALA ČEBELICA - PA SVA DOMA HRATI KOT BI SE ZMENILI user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SEM VESELA DA SI DOMAAAAAA TKO KOT JAAAAZ user posted image user posted image user posted image user posted image

PA DA SO NAŠI  user posted image ZDRAVI IN JIM NIČ NE FALI RAZEN DOBRE HRANE HAHAHA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2415
2.12.2008 17:18:23   
babyg
pupa7 me veseli da ste vsi 3je lepo doma in boste uživali naprej!! Ampak počivaj pa le.

Čebelica
,za tebe pa isto velja,pa saj bosta mele RR in vama ne bo dolgčas!

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
2.12.2008 17:20:34   
Lolita23
pupa7 in malačebelicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lepo da sta končno doma.Zdaj pa upam, da ju vajina razvajata.user posted image user posted image

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 2417
2.12.2008 17:21:52   
mama_milchy
Pupa in MalaČebelica, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zdaj pa pridno počivat

Evo, jaz sem iz popoldanskega spanca, komaj sem se zbudila, ma kaj bom pa ponoči delala user posted image  nema veze, meni je ta spanec prav pasal

Kaj klepetulje, ste šle na pauzo user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
2.12.2008 17:24:17   
mama_milchy
aja, sem vedla da sem nekaj pozabla:

Andreja, vse najboljše
user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
2.12.2008 17:27:36   
Pupa7
tasa - naj tvoj lubi polupčka pikice pa bo prec boljše user posted image in držim pesti, da bodo izvidi odlični user posted image  user posted image user posted image user posted image

sicer sem spet sama kot v bolnici, ker je mogu moj spet neki it delat, jaz pa tak navajena ob šestih met večerjo hahahaha, dans bo picaaaaaaaaaaaaa s pune sira in slanimi sardelcami njamiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
2.12.2008 17:48:47   
Infinity1
Trezika: a maš kakšen link od tele mizice + banjice, tudi sama trenutno zbiram eno pa se nikakor ne morem odločit, se mi zdijo vse tako nestabilne in krhke, edino ki sem jo videla je bila v Zagrebu v King Crossu od Acqua Brevi, je pa takrat nisem kupila. Bi ti bila zelo hvaležna za link.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
2.12.2008 17:55:30   
Dali*
Mala čebelica in Pupa7 - super, da lahko že uživata doma v svoji postelji in se predajata razvajanju...

_andreja_ - vse najboljše user posted image

jasna85 - welcome back

...zdej pa še hitro ažuriram seznam...

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
2.12.2008 17:57:22   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., Izola  user posted image   +9 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, LJ user posted image user posted image
mihaela20
(?)               (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  10.12., SG  user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 
30.12. , LJ user posted image +3 kg, 110cm
Tijaša (24)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12. , LJ user posted image  76,4 kg 
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12, Ptuj user posted image +6 kg, 88 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
05.03. 
Linda25
(28)              
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?, ?    user posted image    +6,5 kg    
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 10.12., LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 6.1., CE user posted image
+8,5 kg, 99cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 90cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) 11.12, CE user posted image + 9 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola user posted image +5,5 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)2.12., MBuser posted image user posted image +6,4 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 23.12., LJ user posted image    -1 kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 17.12., Ptuj user posted image +12,5 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
trinity22 (30)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  22.12., CE-SG  user posted image + 8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) ?, ITA user posted image +12 kg, 105 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12, NM user posted image  +2,4 kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)             (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MB user posted image +10kg, 96 cm
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., CE user posted image
+ 7 kg, 90 cm
buksi                             (št.1 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., PO user posted image +8 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5,5 kg, 104cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 3.12, CE, user posted image + 9 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 23.12., MB user posted image +7 kg, 95 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +8 kg,93cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
Janjap(26)                     (št.1 user posted image ,št. user posted image 1)   22.12, FRAuser posted image +0kg ,88cm
  21.3.
_andreja_
  (24)          (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)?,TRB user posted image +4,5kg,123 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.12, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
Pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 107 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.12., LJ user posted image +6 kg, 90cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) 3.12., NM  user posted image +6 kg, 86 cm
yassy (25)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12, LJ user posted image +0 kg
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 2.12., LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  15.12., KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 22.12., MS user posted image +7,5 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +4 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+7,5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) ?, LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 16.12., LJ user posted image   +6,5 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12.,SG-CEuser posted image
+10 kg, 105 cm
drevozivljenja (22)     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., ? user posted image +9 kg
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 19.12, KR user posted image
 +2,5kg,113cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 15.12.,  LJ user posted image +6 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.12., ? user posted image +6 kg, 89 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.12., PO user posted image , +4 kg, 91 cm

user posted image  - 22 fantkov
user posted image  - 17 punčk
user posted image  - 29 presenečenj 

Skupaj nas je 65 marčevskih nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 2.12.2008 18:06:14 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
2.12.2008 18:03:22   
spps
kdo bi si mislil,da sem prišla do konca,sem že skoraj obupalauser posted image user posted image user posted image čveke.....

danes sem šla na pregled,vse ok,maternični vrat ok,G pa je rekel,da je za moje jamranje kriva hrbtenicauser posted image user posted image user posted image user posted image

naslednji teden moram kri it dat,čez 14 dni po injekcijo v ritouser posted image user posted image user posted image ,6.1.pa naslednji pregled,tk,da mi dolgčas res ne bouser posted image user posted image user posted image

po uni vagi pri G mi kaže,da sem se zredila 10 kguser posted image user posted image user posted image user posted image ,sam s tem,da sem bila oblečena in obuta,pa še mehur sem imela poln,ker sem mislila,da bom morala dans dat vodouser posted image user posted image user posted image  tk,da na tabelci kilaže ne bomo popravljali,ker je bolj realnauser posted image user posted image user posted image

pupa,čebelica super,da sta obe doma!
jjasna85,upam,da si boljše in,da boš več z nami.
nova marčevka tjaši dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vse ostale-pridne ste s čvekom,nimaš kajuser posted image user posted image user posted image

no,tolk,da povem,da sem imela manjšo smolo z avtomobilom,sem ornk poripsala zadnja vrata,pa še zvila sem jih- še zdaj ne vem kak mi je ratalo,tisto betonsko ograjo oplazituser posted image
zgleda,sem že zjutraj slutila,da današnji dan ni men naklonjenuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Infinity1)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
2.12.2008 18:12:26   
čebeica maja
Andreja-VSE NAJ NAJ

Mala čebelica in Pupa- lepo da je vse ok in da da sta doma. Pupa verjetno boš kr mal pogrešala bolnico, mislim na hrano čeprov je zanič,ti saj kuhat nitreba, snežilke ti trikrat na dan popucajo, sestre ti strežejo, čeprev so .... , Doma je vse bolš vem sm če si sam pa moraš strogo ležat, kdo naj ti pa streže? Vse dober vem ker sem na istem.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?