Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, DP naj bi bil 21.9.09. Trenutno sem na bolniški, ker sem krvavela (hematom) a sedaj sem ok. Jutri imam kontrolo. 
....sem videla česar sploh ni bilo
...pa ne samo v sanjah
te bom dodala na seznam...kar se tiče porodnišnic...malo si preberi od Kranja mnenja tuki na forumu, pa se kasneje odloči...jaz bom poskusila srečo v Kranju ker mislim da nebi smelo bit vse tako grdo kot piše, samo pa priznam da me je kar pošteno strah po vsemu kar sem prebrala...ker prvič sem rodila na Jesenicah (sem imela bližje kot Kranj ) in so bli vsi po vrsti res super...zdej bomo pa vidli kako bo...
Pomoje mamo vse ene vrste paranojo, k je sploh nebi bilo treba. Hormoni delujejo na polno. Ampak, saj bo kmalu minilo in me bomo imele najlepše
, drugač mam pa za izgovor, da mi še to pa res ne znese
in nisem mogla nič na računalnik vse se je zgrnilo te dni nadme, ko da bi me en zaklel
res upam da bo čimprej minilo vse skupi pa da bosta z
ok...