Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
živela v Lj in sem potem tudi tja hodila na preglede-če je bilo kaj nujnega ali pa kako kontrolo in sem že vse spoznala zato sem v 2

vse vredu. Sicer pa glede na telovadbo v mojem trebuhu, bi rekla da je
, tok enih zapletov si nisem mislila da bo
,
poleg tega pa trpijo vsi ki so okrog mene
Sem pridna ane
ga morm tud mal butnit da spolh kej pomiga
morem potem preverit če ima pulz normalen, samo mi je lih zdej ko rabim zmanjkal batarije na angel soundu...treba čimprej nafilat da bom bolj mirna...
razumemo kakšni strahovi so to...čeprov
ne vidiš dokler se ne rodi, je popolnoma enako če se mu kaj zgodi kot če se zgodi že rojenemu otroku...tudi mene je in me bo strah dokler ga ne bom držala v naročju pa videla da je vse ok, pa mislim da tudi vse ostale tukaj, v tvojem položaju je pa vse še dosti težje....tako da ti se kar razbremeni tukaj pri nas...pomaga
pa vse najslabš vidm, in k hočm doma kermu povedat je pol še salbš k noben ne zastop...no sej moj dragi se zelo potrud da bi me, sam zdele ga tud zelo mal vidm k ma že dva tedna faks popoldan, zjutri pa itak dela, tko da sm pol še zarad tega mal bolj jokica
te zagotovo vara"
problem je pa itak v meni, ker on je enak kot je bil skoz in nobenga povoda mi ne daje da bi lahko tako razmišljala...verjetno je krivo to da se mi je telo toliko spremenilo pa da je spolnost na nuli in najina intima na sploh