Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
RE: II pričakujemo avgusta 2009 23.7.2009 15:07:49
MiniMiska
Še malo pa bo avgust, ki bo upam povsem roza,... Jaz še čakam, da jo tetka odkuri, da gremo uživat v slončkanju ... :) dobre plavalce zdej še šparamo ... pol pa gaaaas kako ste v vročem poletnem dnevu? iščite senčko in uživajte!
No, pri nas pa te dni ovuliramo. Moj mož se mi tako reži, ko mu to stanje napovem In zdaj se začne najbolj mučno obdobje ciklusa. Je, ali ni?!?! Pa na srečo bo vmes dopust, tako da bo lažje dočakati tisti dan D.
Tale julij je pa res čist kritičen mesec glede nosečk. Ja, kje so pa hodile štorklje?! Upam, da so bile samo na dopustu in bodo zdaj v avgustu nadoknadile za nazaj. Stiskam pesti za vse nas in vsako posebaj!
Punce vas berem zdele že nekaj časa pa sem se odločila da se vam pridružim med navijačice. Se vam pa v polnem zamahu pridružim v ne pričakujemo jo Oktobra . Tako da držim pesti za vse, da vas čimveč ugleda .
RE: II pričakujemo avgusta 2009 25.7.2009 11:21:37
S*
Jutro!
Mi smo po testkih sodeč dočakali O malo prej, tako da bo pestro danes . Danes imam sicer delavni dan, popoldan pa sem se namenila še malo na bljižnji hrib, zvečer pa...
RE: II pričakujemo avgusta 2009 25.7.2009 21:24:21
piule
živjo punce,evo se mene za na seznamček,in sicer gremo v prvi krog za drugeg otročička,jaz jo ne pričakujem 29.8...upam ,da me ne razočara in pride vidim ,da se nas kr neki nabira in nas je kar dost,upam da ugledamo čimprej svoje pluske,.............................................................
pri nama je tako kot, da se trudiva v prazno... seksava ko nama je, štejem dni ne več....ampak ko da ni nič... danes so že flekci, jutri pa pričakujem, da se bo ulila.
ne razmišljam o tem...jah no...se ne poglabljam..raje igram simse ( zadnje 3 dni ), in moja sims je noseča...tko, da se vsaj tukaj malo potolažim.
pol, k si pa seštevam koliko sem stara pa da hočem imeti 3 otroke, pol pa me začne fejst stiskat...čist premal časa za vse kar si želim in za vse kar moram...
RE: II pričakujemo avgusta 2009 26.7.2009 18:42:50
sonce81
hojla punce,
še jaz se vam pridružim - borim se 13 krog. drugi krog klomifema. začnem jutri zjutraj...2 tabl/dan...upam da tokrat uspe in da se bomo veselili konca avgusta z ...
RE: II pričakujemo avgusta 2009 26.7.2009 18:50:08
MiniMiska
Vse novinke, dobrodošle. Kar lepo slončkat, da bo avgust ves roza Mi smo že pridni :) Lep nedeljski večer pa oglasite se kaj, če niste vse na dopustu ;)
RE: II pričakujemo avgusta 2009 26.7.2009 21:12:45
piule
res se nas kar nabira,nekatire vidim da ste kar že dost krogov vztrajne,upam da vse čimprej vspe,kolk ste pa kaj stare punce.....mal me zanima jaz sem 31......lp