Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
evo po dopustu, da se pofočkam...tud mene na seznam, ker me je tečka obiskala prov na morju, sem bila malo razočarana in grem v nove boje...jaz je ne pričakujem 11.08.
RE: II pričakujemo avgusta 2009 27.7.2009 15:40:31
MiniMiska
Piula, spraševala si po starosti, jaz sem 26,5 :) Dobrodošle vse nove soborke ;) Avgust bo naš, zdaj pa pridno slončkat. Ravno danes sem prebrala članek, da vsakodnevno slončkanje izboljšuje spermo, tko da veselo na delo :):)
RE: II pričakujemo avgusta 2009 27.7.2009 18:02:52
piule
živjo punce kako gre kaj?ste že v akciji in pridno lovite plodne dneve...jaaja avgust se kar hitro približuje...joooj če bo tako toplo kot te dneve bom jaz mojmu rekla pojdi spat proč od mene ne ps še gor na mene in sexat bolše in lepse se je stiskat v mrzlih dneh.....
RE: II pričakujemo avgusta 2009 27.7.2009 19:50:14
barvar
Halo babike. Ste pridne? Kljub vročini je treba . Če je prevroče pa klimo vklopit, ali pa pod tuš it... Da malo začinimo življenje . Skratka avgust bo skoraj tu, tako da gremo .
RE: II pričakujemo avgusta 2009 27.7.2009 20:41:12
sonček85
Jaz bi pa navijala za vas če vam je prav in naj bo avgust poln pluskov.Se točno spomnem ko sem jaz zagledala pluzsek 18.8,takle čas nekje smo pa naredli Sončka
Dajmo punce pluskeeeeeeeeeeeeeeeeee
RE: II pričakujemo avgusta 2009 27.7.2009 21:01:26
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: S*
Matejčika, lepo ze je spet videt med nami, sem te že pogrešala
S*, jaz pa sem pričakovala, da bom nekje zdaj zasledila, da že pričakujete. Močno navijam, da bom čimprej vidla to lepo novičko! Jaz pa sem dala malo možgane na off. No, saj jih še vedno imam se pozna pri študiju Samo sem rekla, da vas pridem vseeno malo pogledat.
Še selim še v ta mesec... sicer je še julij, pa naj bi bila že v juliju, ampak imam tako neredne cikle, da bo mogoče julij spet "nekrvav"... torej ne pričakujem jo nekje xx.07 ali xx.08 ... je pa to moj 5.krog (še vedno!)
jaz pa ne morem verjet, da sem danes zagledala dve močni črtici in tako postala tretja rozika v juliju ... z dragim sva presrečna in se kar ne moreva nehat smejati ... kako je to lep občutek ...
Selim se v temo nosečnost, seveda pa bom z vsemi močmi navijala za vse vas ... dajte me med navijačice ... želim vam, da tudi ve čimprej zagledate tako močne črtice kot sem jih jaz danes (uspelo pa je v 8. krogu) upam, da bo potekala tako kot mora ... Punce res hvala, ker ste me podpirale, ko sem že skoraj pustila vse skupaj ... joooj, kako vas imam rada, pa čeprav se sploh ne poznamo
Sej ne morem verjeti ... "Se opravičujem, ker sem kopirala iz julija ... "
RE: II pričakujemo avgusta 2009 28.7.2009 12:59:57
marvi
pozdravljene, avgustovke. preselila sem se iz julija, ker ni bilo nic.... se pa strinjam s tabo, tropical, da zdej pa bo, ker so dopusti in bomo bol pridni.... hvala za informacijo, miniMiska. moj mi je govoril ravno nasprotno- "ne vsak dan. treba pocakat, da se nabere kvaliteta...." a bi mi lahko povedala, kje si dobila ta clanek?
RE: II pričakujemo avgusta 2009 28.7.2009 14:36:00
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita
Dobro jutro punce ...
jaz pa ne morem verjet, da sem danes zagledala dve močni črtici in tako postala tretja rozika v juliju ... z dragim sva presrečna in se kar ne moreva nehat smejati ... kako je to lep občutek ...
"Se opravičujem, ker sem kopirala iz julija ... "
čestitke