Pat74
|
nmagk - Me je kar streslo, ko sem prebrala tvoje komentar na bolnico Izola. Mater, ni čudno, da se bojim zdravnikov in jim slepo ne zaupam samo zato, ker imajo belo haljo. Čestitke za obletnico za lepo novico o zdravi punčki! Glede Justa pa mislim, da bo tebi prej ratalo imet predstavitev kot meni. Obvezno pridem, me kar daj na seznam. A pridemo lahko z otroci? Morda pa res ni bi bilo slabo, da združimo srečanje rr z Justom, samo če nas boš tolko gledala? Saj obljubimo, da bomo prej odšle, ko boste šli spat. Se pa čisto strinjam z Junonco, da si pravi vzgled mame, tako da HB, da imaš veliko otrok, da bo toliko zdravih osebnosti na svetu . In kako je izgledalo, ko si jih nadrla glede servisa, malo nam razloži. Uuu, ste imeli pa pestro ponoči. Pa bravo za Nejca, se mi zdi, da je zelo priden ta tvoj fante, izdeluje čestitke, pa počuva otroke. Nejc bi bil za našo Evo. Sosed pa že ima prav, tako da mu kar verjami. brigita23 - Čestitke za 2. zobek in za pol leta! Koliko pa nas je še ostalo brezzobih? Ziher ni samo Ela . A ne, vidim da je tudi Andrej še brez zobka. Mi te zobe čakamo že cel mesec, pa nič. Pa čestitke za pregled in mere. Veš kaj, sem pa v hipu pomislila, da je čisto logično, da Nikec že reče baba in deda, ko pa imate tako lepe odnose. Meni je kar malo hudo, ker Ela ne bo imela takšnega fajn dedija, ki bi ji pripovedoval pravljice, saj tudi moj ni bil takšen, pa sem ob kakšnih reklamah z dediji in vnukinjami vedno bila žalostna. Mojega očeta namreč najverjetneje ne bo spoznala, ker nimava stikov (nisem nikoli živela z njim in dolga zgodba), možev pa ni take sorte, četudi ima Elo zelo rad. Bosta pa šla skupaj nabirat gobe, tudi to je nekaj. Nena nimaš samo ti take smole z dedki, moji otroci imajo tud zelo malo od obeh dedkov, se vidmo približno 1-krat na leto, pa še to gledamo enega vedno pijanega, drugega pa, da komaj čaka, da gremo. Pa upam, da je reakcija po cepljenju že mimo. Mi smo imeli po 2. pikici tud vročino, pa zanimivo tudo Andrej je tako kot maša dobil suho kožo pod očmi, za ušesi, po vratu pa celo 2 lišaja - pa naj mi še kdo reče, da so ta cepiva vsa ok. Očitno se bomo spet ubadali z atopičnim dermatitisom. detelja - Bravo za čvekico! Tudi mi čebljamo ves čas, me je že čisto skužila: ko je lačna, žejna, zaspana, se dolgočasi, je ljubosumna, ker sem na netu ali se pogovarjam po telefonu: mama mama mama. In mamica vsa presrečna seveda takoj prileti. Pa tudi mene vsake toliko šiv od CR konkretno boli, pa bi človek mislil, da bi sedaj že moralo biti vse ok. Prav tako me še vedno bolijo vse trebušne mišice zaradi druge opeeracije, tako da sem kar jezna, da se tako dolgo celim. Pa bravo za dva zobka! Sitkani smo pa tudi mi, v ustih je pa itak vse, od gumijaste kljukice do vsake igrače. Pat74 - Čestitke za pol leta! Hvala. Pa orng si me nasmejala s tistim vicem o Janezku. Še posebej nauk je the best ... Ampak božičen je pa čista parodija na današnjo multistrpnost ... Madona, kje jih pobiraš. Me možiček skoraj vsakodnevno z njimi oskrbuje. Pa, da se čim prej vsi pocajtate! Hvala, ampak zdaj gremo že v 2. krog. smrčanje ta večjih otrok - Uf, tu pa imam jaz srečo, ker moj ne smrči oziroma včasih spušča glasove, podobne smrčanju. Sem ga že zelo zgodaj navadila, da naj diha čez nos, saj zato nos imamo, a ne? V začetku mu je bilo težko se navaditi imeti zaprta usta, toda sedaj ponoči diha čez nos. Ker kolikor vem, smrčanje ni možno, če imaš zaprta usta. Imaš srečo, pri nas vse smrči, razen mene: otroci, mož - pol naj pa človek spi kpmk - Vse najboljše! Tud jaz ti želim vse naj naj. diploma - Joj, niti je ne omenjat. Jaz imam še 5 izpitov in diplomo. Mislim, da nihče več (razen mene, ki sem nepoboljšljiva optimistka) ne verjame, da bom kdaj diplomirala. Še mama je obupala nad mano, čeprav je dolga leta vztrajala. Mislim, da bo lepega dne moralo nekaj kliknit v meni, pa bom vse porihtala na 123. Upam, da čim prej, da ne bom delala diplome v penziji. Očitno že ni tako nujna, da pacaš, a ne? Drugač pa kar ostani optimistka, se boš lažje spravla k delu. veronikab - Stokrat hvala za link na mojatrznica.si, človeka kar zamika, ni za rečt dvakrat, da ne poskusimo vsaj enkrat, potem pa vidimo, kako je, se splača ... Madonca si polna samih dobrih idej. Glede sitnobice pa res znajo bit zobki. In kako je šlo z obiskom? Na Elo sem pa res čisto nora, čeprav bom morala paziti, ko bo prišel čas separacije (najprej okrog 3. leta), da ne ponovim svoje napake: pretirane stopljenosti z mamo, tako da sem se šele pri 33-ih zares čustveno odcepila od nje. Toda važno, da se tega zavedam in sem bolj pozorna, dragi pa ima domačo nalogo, da me opozarja . Pa super za spanje . Sem pa tudi jaz opazila, da Elo vaje kar orng namatrajo, ni kaj, to je za njih prava telovadba. A to tudi obstaja, da ti med nosečnostjo zrastejo stopala? Prvič slišim. Jaz tudi, ampak to je pa res bad Pa bravo, da si se vmešala ! Danes je malo oseb, ki bi to storile, se nekako držijo načela, da se to njih ne tiče, potem pa bi lahko poleg njih človek umiral, pa bi gledali vstran. Pa že iščeš varuško? Jaz imam namreč isti problem, pa me je že sedaj groza. Po ta novem zakoniku bi bla baba kaznovana. rea27 - Držim pesti, da se vaju nič ne loti in so krivi samo zobki. Ti naša nosečnica se pa nafilaj z vitamini, ker moraš še poskrbet za novega člana . sonček85 - Bravo za novo dnevno . Je super občutek, a ne? Ampak bon za 100 evrov bo pa tudi prišel prav. Na tak način se pa lahko še večkrat zmotijo, a ne? Ampak Aleks je pa prav neverjeten, kaj že vse počne!!! Bravo Aleks! Mislim, da bo ziher kakšen športnik, ko je tako motorično sposoben. To bo njegov ati vesel, a ne? Pa še tukaj čestitke za prvi ATI. Sonček tvoj Aleks je kot naša Eva, morda bo pa tud on shodil že pred 9 mesecem. klavdyk - Držimo pesti, da se čim prej pozdravite! Te pa čisto razumem glede vrtca, jaz še vedno štrikam in preračunavam, kako bomo to rešili. Tud jaz ti želim zdravja. trma - Ja ja, rogeci so vedno bolj vidni . Le kaj še bo, ko bodo že orn znali uveljavit svojo voljo? Bomo morale pa še mamice svoje rogece na dan potegnit. Ja, kva ste pa misnle, če imamo pa same rogate živali. Nalini - Teta, ki ima mlekeca ... ta pa je dobra. Junonca - Upam, da je nočno zbujanje samo zaradi zobkov. Tudi mi smo sedaj, ko je prehlajena, sitkani, se najprej zvečer parkrat zbudimo, jo obračamo iz boka na bok, potem gre kar k nama in se kar nekajkrat zajoka, jo obrnem, pa malo zaspimo, pa spet ... pa mislim, da ni kriv nahod, ampak zobki, saj se tudi čez dan iz spanca zbuja z jokom in roke v usta. Tako da jo očitno v istih nekaj matra in ko je zaspana, ji itak prag za toleranco pade, to sem že zelo zgodaj opazila. frutolina - Nič se ne sekiraj za temne lase, ni kaj, očitno postajaš nova ženska, svojemu dragemu kar povej, da še modrejša in lepša user posted image . Pa bravo za predavanja. zahvala - Hvala vsem za lepe želje po okrevanju user posted image . Ela se itak drži super user posted image , ves čas brez vročine, samo nahodna, pa vendar brez zafilanega noska, mene pa še kar zakuha, pa ves čas mi teče iz nosu user posted image . Upam, da bom čim prej zdrava, da greva spet malo na svež zrak. Zaenkrat pa se morava zadovoljiti z večkratnim zračenjem. Pri nas imamo tud spet zabasan nos - čiščenje noska s fizioploško, kaj čmo. Amoxiklav - Očitno gre za nek čuden antibiotik, ker imava obe s sestro zelo hudo alergijo nanj (sestra je skoraj umrla, ker ji je šlo takoj na žrelo), tako da ne vem, zakaj ga še sploh predpisujejo. Ne, samo najcenejši je, ker je Lekov. Moj ima tud alergijo nanj, rata ves flekast in mozoljast. nočno zbujanje - Junonca, Rea in vse ostale, upam da se čim prej porihta user posted image . Ti zobki znajo kar bit ena štala user posted image . Pri nas je tudi podobno, pač jokcamo in po novem večino noči prespimo v veliki postelji. Ela se zna tako obračat, da na koncu oba z dragim spiva vsak v svojem kotu stiščana na par cm, Ela pa počez. Vse, samo da spi user posted image user posted image user posted image . Toda občutek imam, da je to samo prehodna faza in da bo minilo, najbrž prišlo nazaj, ali pa tudi ne user posted image . Bomo že pregurale, a ne? Veš, da bomo, samo upam, da bo kamlu konec tega ponočevanja. Meni se pa drugače vse bolj zdi, da je naš že pogruntal, da se lepše spi v mamini postelji .user posted image
|