detelja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Pozdravček vsem jagodam in krofkom pa mamicam še posebej aja, da ne pozabim očke Evo mene spet na površje. Sem imela malo zatišja na RR-ju pa tudi drugje. Se mi ne da več tolko bluzit po računalniku oz. netu. No, kar še morem glavnega nardit je, da si naročim foto knjigo. Drugo me pa nič več ne pritegne, ker imam popestritev doma . Milijonkrat rajš gledam mojo tamalo kot pa tv ali računalnik . Ko grejo spat glih na brzino malo pogledam, če me kaj konkretnega zanima in to je vse. Čez vikend pa sploh nimam cajta, ker sta oba doma. Cveta, še tle enkrat hvala, da si mi zrihtala "flipperja". Včeraj smo ga v 3 rabili in je ful kul. Sta se se oba kopala v banji in je bil žur, da se ga ne da opisat. Čofotanje, smejanje, kričanje, floskanje.... . Če boš kaj na naših koncih se oglasi vsaj na kavici. Priporočam, pa izlet v Goriška brda in okolico v spomladanskem času, ko vse cveti in zeleni Obmesečnice, pregledi čestitke vsem, ki ste med tem časom od mojega zadnjega javljanja praznovali oz. bili pregledani in merjeni Mirena,prejšnji teden sem bila na pregledu oz. UZ in je vse v redu. Menze sploh nimam več. No, glih neko packanje 2ali 3 dni. Na začetku pa se mi je res vlekla enih 10 dni. Zdaj pa ne več. Brez bolečin in brez kakršnihkoli stranskih učinkov. Toplo priporočam! GH, mi jemo že vse. RAzmišljam, da bi uvedli še alpsko mleko namesto Novalaca. Pa še prav ne vem ne kdaj ne kako. Na kakšen način nameravate ve uvajati navadno mleko? Pat, a ste jo res fasali? Upam, da čimprej mine. Cepljenje proti novi gripi, mi smo na prednostnem seznamu in bomo verjetno ta teden cepili tavelikega proti novi gripi. Sem že vse čekirala pro et contra in smo se odločili, da ga bomo cepili. Spanje, moja mala "fračka" spančka celo noč. Le par noči se mi je zbujala na2-3 ure, da je nekaj popila. Tako, da sem ji dala samo flašo. Je spila, se obrnila na bok in zaspala. Res mam srečo, da nimam težav ponoči. Praktično spimo cele noči. Oba mi gresta spat ob 7-8 in spita do 7. Vsaka jima čast!!!!! Bravo moja dva sončka "Tujci", moja nima problemov. Vsakemu se smeji. Je kot prava "Cigančica" . Tavečji tudi je prav isti. Bo debatiral z vsakim na cesti. Zadnjič sem se mu smejala, ko je ogovoril črnca. Ga je božal po rokah in gledal njegovo rokico in od črnca. Uni pa se mu je smejal od srca. Začela sta debato, in je ni blo ne konca ne kraja. Samo se sploh nista razumela, ker črnc je govoril italijansko moj pa šprehal slovensko. Pa sem mu začela prevajati in sta se smejala ko nora. Pogrešanja, ma mene nobena ne pogreša jaz te zeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllllllllllooooooooooooooooooooooo pogrešam!!!!....pozneje pa bom šla v akcijo, saj veš kakšno
Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!! 15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!
|