|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/3. del
9.10.2009 13:42:15   
krtekxx
Pa to pomožnosti z mamico..

Ne, to pa ne. Ju pa zelo zanima, kdo bo njuna mamica potem, ko bom jaz umrla. To sta prijavla en dan v vrtcu (sta v isti skupini) in potem sta vzgoiteljica in varuška to nama povedali kot da je to res nekaj nenormalnega.
Poročit se pa mislita z isto punco (Tana ji je ime) in z njo skupaj živeti v stolpnici. Eden od njiju bo zdravnik, drugi pa reševalec. In ko bo ona padla v vodo jo bo reševalec rešil tako, da se bo spremenil v krokodila, odprl usta in pojedel hobotnico. Zdravnik jo bo (punco) potem ozdravil....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
9.10.2009 13:49:04   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mimi: en tvoj frend, me hoče za prjatla na FB-ju...sploh ga ne poznam, pa še to ma sam 5 prjatlov user posted image user posted image user posted image da ni to tvoj šocl user posted image user posted image user posted image

ploha, kaj to pomenuser posted image ....to je moj dragiuser posted image ....sem mu jaz profil nardila, zdaj pa dve kmetiji furam in na tej mi manjka sosedovuser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
9.10.2009 13:52:11   
mimi30
men več nič ni jasnouser posted image .... nejc ima pri skor 39 vročine ful energije....cel čas me sprašuje, če je že zdravuser posted image user posted image  

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
9.10.2009 13:53:54   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

mimi: en tvoj frend, me hoče za prjatla na FB-ju...sploh ga ne poznam, pa še to ma sam 5 prjatlov user posted image user posted image user posted image da ni to tvoj šocl user posted image user posted image user posted image

ploha, kaj to pomenuser posted image ....to je moj dragiuser posted image ....sem mu jaz profil nardila, zdaj pa dve kmetiji furam in na tej mi manjka sosedovuser posted image

hahahahaa, dej mimi ti ga res serješ, 2 kmetiji user posted image user posted image user posted image user posted image šocl - fant, dragi, mož,....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
9.10.2009 14:08:30   
snikolina
Hej lepotičke, spet sem tu.

Mimi drug teden bi mi2 lahko uletela v MB. Kdaj maš čas?

Se že kej organizira srečanje v MB? Ste tuk napisale, da ne folgam brat.

A je kej nouga? Farme laufajo???user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
9.10.2009 14:12:00   
VRTNICA84

Ploha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Full je luškana.

Tista, ki dodaja na seznam mi lahko doda GH 3 mesece in 14 dni, Sedela 6 mesecev, Plazi 7 meseca, zobkov pa še ni.
Sem še kaj pozabla?

Mene zanima če vaši user posted image že kdaj hočejo kaj doseč in nena. Pol pa se jočejo. Če tistega ne dosežejo v trenutko, ko si nekaj zmislijo.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
9.10.2009 14:15:32   
ronja
kertexx, vse mata že naštudiranouser posted image

vrtnica, poznaš kakega človeka, ki ne dela tega?user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
9.10.2009 14:15:42   
VRTNICA84

Srečanje v Mb pa mene tud zanima? Kdaj pa bi naj bilo?

Mi lahko prosim poveste kaj več.

Farme pa laufajo z polno paro. Kaj ti maš tud Farmo Snikolina?

Epictetus

Neposredna povezava do sporočila: 3258
9.10.2009 14:19:13   
VRTNICA84

Ronja: Jaz sem samo vprašala. Ker me pač zanima.

Epictetus

Neposredna povezava do sporočila: 3259
9.10.2009 14:21:32   
ronja
Saj nisem mislila nič slabega, no! Ma, tu se non stop zezamo, pa zato ni nobena užaljena! Seveda vsak človek protestira, če ne dobi tega, kar si želi - če mu ne ubijemo duha. To je samo znak, da je vse ok. Kasneje se navadimo protestirat malo bolj "kulturno in družbeno sprejemljivo", če pa nehamo, pa pomeni, da smo čisto otopeli in resignirani. To pa ni dobro.

Neposredna povezava do sporočila: 3260
9.10.2009 14:25:42   
ronja
A boste gledale bombardiranje lune?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
9.10.2009 14:28:02   
VRTNICA84

Ronja: sej nisem misla, da sem užaljena ali jezna. Niti slučajno. Oprosti če se je tak slišalo. Nisem misla tak.

Ker pri moji pikici zadnje dneve opažam kak s skuša zmeraj nekaj uveljavljat. Npr. hoče, da bi jo vzela na roke. Ampak je mogoče kadar kaj takšnega delam, ne morem kr vzet. Pol pa joka in me ta jok malo bega. Ker mi je kr hudo če ji ne morem takoj ustreč.

Epictetus

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
9.10.2009 14:31:39   
ronja
Ja, tudi to je normalnouser posted image - vsaki mami je hudo poslušat svojega otroka, kako joka, če to ni glih un jok zaradi trme. če joka, ker rabi bližino (torej se hoče cartat v rokah), ti pa tisti trenutek res ne moreš skočit, je to zelo neprijetno. Meni je še vedno, pri drugi ni nič boljše... Probam čim prej končat to, kar pač ne more počakat, to je edini nasvet, ki ti ga lahko dam. Od drugih boš pa mogoče dobila nasvet, da se otrok tako mora navadit počakat (kar je res, ampak ne vem, če je to nujno že pri 9ih mesecih, saj se bojo navadili tudi sami čevlje zavezovat, samo res še ne zdaj...) Tak da: vsak po svoje. Je pa normalno, da ti je težko, to samo pomeni, da imaš svojega otroka rada.

Neposredna povezava do sporočila: 3263
9.10.2009 14:35:04   
petra88
A boste gledale bombardiranje lune?

kaj, kdaj, kje, kako?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
9.10.2009 14:37:04   
ronja
danes popoldne, nasa, našo Luno.http://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/index.html

(odgovor članu petra88)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
9.10.2009 15:33:17   
Ploha
jst sm bla pa učer pri G in mi je bris jemala, zdej mam pa tak svetlo rjav uzcedek, pa se mi zdi da me hoče neki pečt user posted image ma dej kr neki nooo...popiz*dila bom user posted image a je možno, da če ti bris uzame, da maš kak izcedek???

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
9.10.2009 15:55:06   
snikolina
Kaj ti maš tud Farmo Snikolina?

Bognedaj, to je meni čisto mimo. Za na FB ajde-ampak tle...brezveze. Pa ne se zdej farmerke usut name, neuser posted image

Sem pa na FB, ja.

Pri nas je isto, Anže pade takoj v trisekundni izsiljevalski jok, potem pa je takoj OK, ko vidi, da iz te moke ne bo kruha. Hahaha, valjda, da probajo, pametni so tile naši otročki.

Neposredna povezava do sporočila: 3267
9.10.2009 16:23:40   
kiara24
Ploha- ja lahko imaš izcedek....

No na žalost nam še vedno ni nič ratalo, spet sem dobila M, sem jezna k user posted image . Očitno bo spet potrebno seči po zdravilih...

Pri nas je tako, da malo pojkoa če vidi da ji ne rata neha čez nekaj časa, včasih pa kar probava malo. KO je na tleh in če jo ne uslišim pa prileti do mene in se potegne za hlače gor in stoji potem zraven mene in me tako ljubko milo gleda.

Mi spet spimo.... danes že drugič, pa ful malo je pojedla k je bila tolk zaspana. Pa nekaj me moti malo bolj voden drek ima pa ful smrdi. A mislite da je driskauser posted image Kakala danes že 3X, drugače 2X ali pa samo enkrat.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
9.10.2009 17:20:57   
farfala
ploha, to je kar pogosto, jauser posted image , ampak v enem dnevu izgine

kiara in vrtnica, moj mali pa mene nikol milo ne gledauser posted image , ampak v takojšen, glasen jok in ne neha dokler ga ne dvignem in uslišim. Že kažejo vsak svoj karakter.Ma ful je tečen cel teden, zgornja enkica prodira.

Kakšna zdravila si pa mogla jemat? Držim pesti, da naslednji mesec ne bo Muser posted image
Verjetno je kaka viroza, če ima tako smrdljiv kakecuser posted image

Jaz pa po dolgem času nekaj pečemuser posted image , za Aseja in njegovega sošolca, ki je pri nas - čokoladne mafine.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
9.10.2009 18:16:34   
Ploha
kiara: zakaj pa po zdravilih? sej sta komaj na začetku?? Ne rata takoj, malo potrpežlivosti pa bo user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
9.10.2009 20:57:31   
Anonimen
čer....

kiara kak naj rata, če mož kr okol skačeuser posted image si ti men mal sumljivauser posted image user posted image

čist sem uničena...se mi še žvet ne ljubi, sam kr umret pa tud ne morm....hudič je to user posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3271
9.10.2009 21:21:45   
Zvezdica
čist sem uničena...se mi še žvet ne ljubi, sam kr umret pa tud ne morm....hudič je to user posted image

naš tamal je bil danes na tvojmu koncu user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
9.10.2009 21:32:53   
VRTNICA84

Snikolina te lahko kliknem na fb. Če lahko mi pošlji zs.

Epictetus

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
9.10.2009 21:33:30   
kiara24
Čer,

No saj niso zdravila pač odatki, kateri so mi pomagali, da sem zanosila že v prvo....

Farfala- ne več če je viroza, ker je bil drekec sedaj bolj komakten samo je pa obupno smrdeč, pa ne vem zakaj. Me skoraj pobere ko jo grem previt. Prdi pa tud k norc.user posted image user posted image
Joj a je lahk krivo grozdej k ga dam kuhat v kompot maluser posted image

Nisem nič obupala in tudi ne bom obupala!

Ploha- nisva glih začela sva že na tem 3 mesece mogoče že kaj več.

Ulla- ja vskaič ko je bil doma je bila akcija, je pa res da sedaj 14 dni je bilo bolj švoh, glede na to da je bil skoz doluser posted image . Ulla ne me ****user posted image bom hudauser posted image user posted image .

Zdej grem pa  naprej delat, sem tečna kuser posted image dans pa skoz nekaj posparvljam.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
9.10.2009 21:35:48   
Anonimen
naš tamal je bil danes na tvojmu koncu

sej vem, sam se mi ni dalo vohunit za njimuser posted image grozna tašča, a neuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Seks v spalnici, kjer spi tudi dojenček?
Mnogo novopečenih staršev se sprašuje, če je res grozno in neprimerno seksati v zakonski postelji v spalnici, kjer v pos...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.