Anonimen
|
sam to da še pokažem: Bodoča miss podeželja svetovna.... sm se spomnla, v sredo so v vrtcu naredili otrokom kao čutno pot okoli vrtca je terasa in so po celi terasi naložli na karton nalepljena zrna koruze, fižola, ostalih žit, pa vrvice, pa v škatlo slamo, ličkanje, ma ful stvari...in pol so otroci šli bosi po tej čutni poti, ma noro mi je pokazala pol na kameri, k so posnele, pa dobimo konc leta na cd-ju...kolk različno so se odzivali, res zanimivo videt....takle mamo v našem vrtcu, men je res tolk fajn k se skoz neki dogaja, res tolk stvari počnejo.. včeri mi je pa rekla, da je bil ježek v vrtcu, pa sem mislila da so mogoč našli kakega ježka, pol pa mi začne razlagat, da je hruškovo marmelado kuhal se mi je pa mal čudn zdel, sam so pa predstavo mel o ježku....sej če ktero zanima, ma nš vrtec spletno stran, kjer se da tud par slik pogledat....res se majo fajn... aja še to..kolkokrat na dan pa to lahko delam? spetko neomejeno, oz. čimvečkrat, tem boljše...fiziološka je telesnim tekočinam enaka in je popolnoma neškodljiva za sluznico itd. ( za razliko od raznih pršil itd. k se jih v lekarni dobi). pijem kavo....ula je v vrtcu, neo spi....mal morm dons bajto v red spravit, ma katastrofa kak svinjak mamo pa da še to povem - spet sralna prigoda ula včeri brez plenice in ga je v gate nakidala...pa če bi to bil kompakten drek, ajd, tko pa ni bil in jo ona zašiba čez hodnih s polnimi hlačami in je čez eno hlačnico se kr usipalo za njo tko da smo mel cel stanovanje dreka...to ne morš verjet....pol sem jo pa kr v bano ruknla, pa tam slekla in stuširala...za crknt kaj vse morš prenašat zravn otrok
|