ronja
|
jancci, verjetno je na sredini res bolj varen, vendar nimajo vsi avti enakovrednih pasov na vseh treh mestih - dostikrat je na sredini tisti pas, s katerim se ne moreš 3 točkovno privezat, zato tudi sedeža ne moreš pravilno naštimat. Zato mava midva pri kraju - zdaj pa itak ne bi šlo, da bi mela kaj pri sredini, ker sta dve. Večina ljudi ima sedež za otroka ob kraju, zato da ga je lažje not in ven dajat. grem na 24 ur in vidim naslov: Že od rojstva brez plenic. In si mislim, to pa je sigurno naša Ronja....in je user posted image user posted image user posted image sori ronja, mogla sm povedat..user posted image Dej link - nič ne vem o tem, da je to na 24 ur. Enkrat me je ena prosila, če ji pomagam pri članku za bibaleze.si. A zdaj je pa že na 24 ur? Svašta. No, dej pripopaj, da vidim. ulla, si me pa tok s temi škornji razdražla, da sem šla gledat, kako bi si kakšne nardila Me prav resno ma... Ker v trgovinah so po 150 evričev, to je pa men mal velik... No, moji dve spita, sem spucala kopalnico, kuhno, celo stanovanje po tleh... Ja, tko je to, če lubija ni - se moram z nečim zamotit... Zdaj jem, pol grem pa šivat, pa kartice delat. Aja, sosed je bil vesel čestitke pa darila (bon, da jima paziva tamalo en večer ).
|