|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 17:47:49   
Najki
Cestitke Nika1 in Nal user posted image user posted image user posted image user posted image

mamamajca a je bil mali cepljen proti rotavirusom? Ima tudi drisko?
Mogoce je pa tvoja tasca taka zarad horoskopa in ji ni pomoci user posted image .

Jaz sem se zbudila ob petih in komaj komaj zaspala. Pa z mulckom sva opoldne se malo odspala, potem sva pojedla kosilo, js bi sla pa se kar nazaj spat... Tako ze par dni, popoldan sem sam se za v posteljo... Pa ponoci sem morala parkrat spraznit creva, kar se mi sploh ne zdi normalno za noc. To tudi ze par noci tako. Tamala me zuli na vse strani, ko lezim na kateremkoli boku, me obvezno ena noga sraufa pod telesom. Tako da dostikrat pristanem spat kar na hrbtu.

Jana najin spi med nama, ce je kaj bolan ali siten, zdejle med vrocino je spet spal pri nama, da sva ga lahko cez noc tipala in mu vedno rata zavzeti vec kot pol postelje, midva si pa polovico deliva user posted image . Pa najraj se meni vleze na obraz, ociju pa noge v usta vtakne... Midva pa skoraj z roba visiva. Ni sans, da se obracam z boka na bok user posted image . Mulcki pa muce znajo zavzet celo posteljo kot bi bili sloncki, nam jih je pa zal premaknit user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Babi je prevzela varstvo, jaz grem pa se odspat za ksno urco... Spet se k dezju nabira, pa sem cisto zbita.

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 17:48:21   
jana84
ok, zdej sem pa zadost klepetala...Vidim da so sam moji posti na strani...Grem mal noge v luft vržt...Sej bo razbojnik hmal nazaj pršu! se slišmo kej zvečer, al pa jutri...oziroma ob kakšni novički, se ve!

čauči

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 17:52:34   
jana84
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Mulcki pa muce znajo zavzet celo posteljo kot bi bili sloncki, nam jih je pa zal premaknit user posted image .



Pod to se podpišem...Pol pa nam zaspi cela stran telesa...Ahjoj...ko me prime na WC je še najhuje...najprej moža mal zdramit, da mu sporočim, da naj malega mal premakne, da se lahko skotalim s postle. Pol neki časa preden se poberem v sedeči položaj, počakat pol minutke da se mi odvrti, da ne po poti do stranišča kam priletim...Procedura...Mali pa spi naprej kot da se ni nič zgodilo! Prej pa se bojim premaknit za mm, da ga ne zbudim user posted image  

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 17:55:07   
caroline1
moj prvotni PDP je 17, ampak zarad velikosti user posted image so ga prestavili. to naredijo res redko!zgleda da je naša babura res izjemna! ker tudi če se za 200-300g motijo, je še zmeraj veliko! sploh za punčko. user posted image zato pa tudi nič ne gledajo, ker je vse še ok! mala telovadi noter, prav z ritjo sem pa tja, da si dela plac!jaz pa komaj še hodim naokrog. včasih mi je res težko! ker mi kar vleče trebuh k tlom. kar se tiče pomoči pa dihanja, komot vas naštelam na zvočnik user posted image danes so imeli v P tako muziko, da če bi mogla roditi, bi raje jokala. neke cerkvene napeve, ki se jih spomnim, take žalostinke, sicer brez vokala ampak je že muzka bla dost morbidna...in je tisto odmevalo po P....

mamamajča- moja mama je drgač tudi zlata, pa bi pomagala z veseljem, če bi lahko, ampak ima doma atija in babico! sam včasih njene izjave niso na mestu! pa noče kej slabega, sej jaz to vem, ampak včasih je boljš, da ne rečeš nič! pa se mi zdi, da je pozabljivost že zraven, pa neiznajdljivost itd...pa ko nista še tak stara! ampak se ljudje zapustijo!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 17:55:15   
mamamajča
najki, nismo ga dali cepit in mi je še danes žal!
Tudi jaz sem čist ubita danes- zdaj še skočimo v trgovino, potem pa samo še spat najbrž. Oz sem rekla mojemu, da bi pa danes lahko malo user posted image , pa da vidim, če bo pomagalo :)

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 18:11:13   
majabar
mamamajca, zdaj niti ne bos vedela, ce pomagauser posted image , ali ste pac docakali rok:). Kakorkoli, upam, da bos kmalu imela svojo kepico v rokah!

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 18:11:26   
Najki
caroline1 jaz bi prav rada videla tvoj trebuh, predno rodis. Bos kaj pofotkala?

mamamajca a potem imate dostikrat bruhanje in drisko na sporedu? mi smo ga cepili samo z eno dozo, ker je bilo za drugo teden dni prepozno, pa ga niso hotli, samo ga ze ta ena tako super drzi, da se ob vsakem izbruhu viroz zahvalim cepivu. Ker prav zares dobi samo malo driske, celo tako nevredno omembe, da gre komot v vrtec (razen pri prejsnji okuzbi je bilo malo huje), normalno je in pije, prav nic ne bruha... Jaz sem 2 ali 3 viroze pobrala od njega zdej v nosecnosti in sem bruhala kot vidra, se vode nisem mogla pit, je slo vse ven, se pol familije se je nalezlo, njemu pa prakticno nic, tako da se ful splaca cepit. je pa tisti dan, ko so ga cepili, kar je oralno v obliki sirupa, okuzil teto, ki je prisla na obisk in je bila boga cel teden pa izpite je imela user posted image . njemu pa itak nic.

no zdej grem pa res lezat...

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 18:21:19   
2ursae
tuberkuloza cepivo: boste/ste dale svoje novorojenčke cepit? Jaz nobenega od svojih nisem, zdaj pa razmišljam, da vseeno bi, ker vsake toliko slišim, da je nekdo staknil to bolezen user posted image

_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 18:44:30   
Pokora
Evo mene iz pregleda. Je tudi CTG pokazal krče. So prišli do 65 in so kar lepo redni. Me je pogledal (ne pretipal) in pravi da je vrat zmehčan, odprta nisem pa še nič.user posted image Sem ga vprašala kdaj naj grem v P, pa je prvo rekel da ko bojo popadki na 5 min, potem pa da naj grem raje ko bojo na 10 min. Se je pa sam zasmeju ko me je vidu da še kar okol strašimuser posted image


Mi je pa sestra povedala da ima G eno pacientko ki nosi četverčke!!!! Je punca brez kakršnihkoli problemov prišla do 30tuser posted image  Zdaj jo imajo raje v P da je vse pri roki če bi bilo treba, ampak baje računajo da bo dočakala 34tuser posted image   Neverjetno!!!!!!!!!!!


Tiamo, se nisem mogla upreti slikici ki si jo prilepila. Sem spekla ta narastek in je zelo jedljivuser posted image  Še malo pa ga ne bo več. Le kam je šel?user posted image


Majabar, ti si si pa privoščila danesuser posted image user posted image  Le daj si duška!!!! Tvojemu jih pa kar napni ko se slišita. Mislim jaz bi bila že čist živčna če se takole ne bi javil!


Jana ko jaz delam tortilje, jo za malega kar s kislo smetano in nutello namažem. Drugače se samo prerekamo kako on tega ne mara in mi samo packa in po krožniku. Tako jo pa zdre za šalo. Aja kislo smetano dam pa zato da je lepo žmohtna.


Jao Mamamajča to ga je pa ornk s5 navil! Držim pesti da je bilo to to in da bo jutri že ok. Predvsem pa en kup user posted image  zate, da kaj ne pobereš od njega!!! Tega ti res ni treba.
user posted image  Zakaj ti je žal da ste malega cepili proti rotavirusu?


Luna, jaz sem bila v prvo dooolgooo 3 cm odprta, pa sem rodila 9 dni čez rok. Tako da to nič kaj dosti ne pomeni.


Jana jaz tudi Lijo pogrešam. Sem že spraševala kje hodi ker se po amniji ni nič javilauser posted image  Po mojem že pestva, pa samo nima tvoje cifre v mobiju.



Tetanus - jaz sem v prvi N stopila na zarjavel žebelj in so me raje cepili na novo.


2ursae to glede tuberkoloze sem se jaz že skoraj odločila da cepimo, pol je pa zanč en iz Golnika po TV razlagu da te ki zdaj zbolevajo so bili vsi v glavnem cepljeni, pa da če dobiš virus, da je bolj malo možnosti da zboliš. Moja kolegica ki je p zbolela je pa rekla da če ne bi bila celpjena, da bi zbolela v hujši obliki kot je. Pol se pa odločiuser posted image



(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 18:51:18   
MalaNeli
Približuje se 15. oktober, mednarodni dan spomina na otroke umrle med
nosečnostjo ali kmalu po porodu. Spet se po vsem svetu ob 19ih lokalno
prižigajo svečke za naše otročke, ki so tako zelo pogrešani in nam tako
zelo manjkajo vsak dan posebej. V spomin na vse male angelčke jo prižgi
še ti... in pokaži, da čutiš z mano in z nami!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 19:04:22   
caroline1
jaz tudi pri vse teh cepljenjih ne vem kaj bi pa kaj ne bi! se mi zdi, da je dobro, če je otrok cepljen , pa spet ni pametno pretiravat! joj sej lahko doktoriraš. ampak se mi zdi, da posledice necepljenja so lahko še hujše!ne vem res ne!

pokora- da me ne bi še ti prehitela! lepo čakajte! jaz tudi moram! user posted image

a čem kaj počet al nič? user posted image je šel kar delat, ker nočem rodit, pa bo imel premalo ur! revše! mi je prav hudo za njega! user posted image res bi ga mela skoz doma, sploh zdaj, ko samo še čakam.

bom probala spravt moj bauchi na pc, če mi rata s starim telefonom! user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 19:07:13   
filisa
da se na hitro malo javim...


Najprej čestitke vsem, ki ste rodile user posted image  !


Caroline - a ti tud, kot jaz vlečeš čez rok user posted image



Mi smo od srede že doma. Vse je v najlepšem redu in maksimalno uživamo. Porod je potekal brez večjih težav; rodila sem v dobrih 5 urah, ob pomoči EA in umetnih popadkov. Ko bom imela več časa, bom napisala kaj več....


Držte se in vsem, ki še niste rodile, želim čim lepši porod!

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 19:10:14   
Tiamo
pokora,

tudi pri nas bo peciva zmanjkalo kmalu...super dobr je...

me je prejle slikala moja princeska, groza kak trebuh imam, upam, da jaz zdržim še naslednji teden

user posted image

no še ena od zadaj, pravijo k da ne bi bila noseča


user posted image





< Sporočilo je popravil Tiamo -- 15.10.2010 19:16:58 >

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 19:13:28   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: Pokora


user posted image  Zakaj ti je žal da ste malega cepili proti rotavirusu?

A sem napisala, da smo? Ne vem, ne morem pogledat nazaj, ker mi ne odpira. Nismo ga dali cepit in mi je žal, da ne

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 19:13:58   
tybysy
IZVIRNO SPOROČILO: november2010
tybysy - jaz bi bila vseeno malo pozorna, meni je v prvo voda počasi odtekala, tako da nisem vedela, ali je voda ali mi je samo malo ušlo, ker pravijo, da se to na koncu rado dogaja. Tako da moj nasvet je, da kar spremljaj in če ne boš čist ziiher se pejt raj mal pokazat.


Hvala vsem za nasvete! Sem spremljala, pa ni bilo nobene kapljice več. Očitno je res mehur spustil user posted image

(odgovor članu november2010)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 19:15:06   
Pokora
Caroline, mogoče te pa res kar po desni prehitimuser posted image  Sam se mi zdi da se mi vse skupaj umirja. Me še navija, samo ne več tako močno.


Filisa lepo da si se nam javila! Lepo se crkljajte in ko utegneš, nam napiši svojo porodno zgodbo.

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 19:17:59   
Tiamo
Filisa super, da se lepo pedenate...komaj čakam zgodbo, sploh me zanima kje si rodila in EA...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 19:27:36   
Pokora
Mamamajča, sem mal narobe brala. Si napisala da ti je žal da niste dali cepiti... U šoli bi rekli da sem spet bila površnauser posted image


Tiamo, ja je res zelo jedljiv narastek(mmmmmuser posted image ). Jaz sem samo rozine spustila ker nam ne grejo najbolj v rit. Sem pa skos v kuhinji - ga kar ne neham jest. Pa veš kaj je največja for? Gresa sploh ne maram, tole mi je pa njami.
Sam bauhija pa res nimaš prav velikega!

< Sporočilo je popravil Pokora -- 15.10.2010 19:28:24 >

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 19:32:29   
caroline1
IZVIRNO SPOROČILO: filisa

Caroline - a ti tud, kot jaz vlečeš čez rok user posted image



user posted image drgač bi blo dolgcajt

super, da ste doma!!! jaz bi tudi že cartkala!

tiamo- ampak od zadaj pa res zgledaš kot, da nisi user posted image ! odspredaj je malčk drgači user posted image meni ne rata spravt slik na pc

bom rekla, nič posebnega bauch, večji kot manjši, pa ne prevelik! user posted image no, meni je že pretežek in prevelik... vse ostalo tudi zaobljeno, normalno sej imam +15, še max 10 dni

(odgovor članu filisa)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 19:58:13   
orhideja80
Caroline1 - pa saj +15 se meni ne zdi dosti....pridejo nekatere tudi na +30, se lahko tolažiš user posted image
jana84 - če boš še kaj popravljala seznam pregledov, jaz imam tudi 18.10. - ctg

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 20:06:53   
caroline1
vem, da se lahko zredijo tudi za 30, pa tudi za 3 user posted image ...vem, da sem na zgornji meji povprečja!ampak je kar je...bo user posted image vlekla mlekca tako, da bo to 1,2,3 skopnelo!!!user posted image

(odgovor članu orhideja80)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 20:08:37   
MalaNeli
jaz tut tako pravim.
sm isto na +14,15 tu nekje. pa bom potem SE REKREIRALA na polno. zdaj se niti ne morem. :) sm kot žoga. Hitro pa sploh ne morem hodit, ker kar trebušček boli ves čas. tako da kolkr hitro gre, gre. ostalo bo pa potem...

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 20:21:39   
caroline1
bomo vozičkale, vstajale ponoči, lovile po bajti itd...user posted image

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 20:24:39   
MalaNeli
user posted image user posted image user posted image jaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Oktobrke 2010 III.del
15.10.2010 21:59:49   
melita73
Samo da vam javim, da smo tudi mi že iz porodnišnice in se cartamo doma. Točno na rok, 11.10. se nam je pridružil drobcen fantek Juš. (2720g, 50cm)
Bilo je zelo pestro, ampak o tem kdaj drugič.
Lp

_____________________________

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu MalaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?