Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla oxer in mija24 čestitke obema za hčerkico Čestitke!!! Evo, tut moja soPDPjevka je rodila . Glede previjanja se strinjam s Tigrico - jaz previjem, če ga plenička moti, drgač ne. In to v "temi", na hitro . Tut če je pokakan in če spi ko top, ga ne grem budit - je pa res, de nimam najboljšga filinga ob tem. Je pa tolkrat pokakan, de ga očitno res ne moti in niti izpuščaja nima, tko de ...ne vem. Pač vsaka po svojem filingu, pa vsekakor v temnem prostoru (no, temnejšem, ne v popolni temi sevede ) in čimhitreje (sej vem, sej vem - laži rečt kt narest). Aja, pa previjanje pred dojenjem svetujejo samo zato, ker s polnim želodčkom kao ni dobr previjat ga, samo - med podojem se velikrat pokakajo, poj pa vedi... Mah, po filingu, pa bo tanajbolš . Teyla , saj se bo zrihtalo, verjetno se še "pucaš". Naša dva spita, kosilo se samo kuha, na sprehod gremo vsi po kosilu . Naš mali je imel ponoči ene "fajne" krče, tko de je dons prvo kopanje odpadlo (bo v ponedeljek), ker mu je popek zakrvavel zarad tega napenjanja, revež mali . Smo pa pridni in se redimo, smo že čez 3 kile . Ste pa res ene čveke, komaj sfolgam prebrat (in skori vse pozabim ). se bom mogla navadit tko kt sem včeri (po metinem navdihu) na koncu entrala vse poste . Zdej pa če nobene ni...grem ticker popravit pa kakšno slikco gor v album dat poj pa še mal za nazaj brat . Lep sončen dan vsem!