Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zdej pa res ne bi rada šeenkrat pridelala 20 kg.

) so se ful malo zredile. Ena prijateljica, ki je od prej mela nekje tako zalogo kot ti, se je zredila samo za 5kg. Seveda to ni pravilo in se lahko tebi zgodi 20+ (kar ne verjamem), ampak če se boš malo pazla pri hrani (predvsem sladkarijah), se ne bo. Nekak se mi zdi, da se ta suhe prej redijo v nosečnosti, ker se pač morajo več, kot pa ta malo močnejše. Nisem ti ravno veliko pomagala, ker lastnih izkušenj še nimam, sem ti pa htela dat vsaj malo moralne podpore.
. Prebavo imam zaradi ogromno vlaknin super, pa tudi moj
.
. V zadnjem tednu sem pridobila +2 kg. Res je, da sem se manj gibala, ker sem imela angino in sem morala ležat, pa da sem namesto navadne vode pila čaj z medom (brez sladkorja) a vseeno. Vmes je bil še en rojstni dan s koščkom zelo dobre tortice, a drugače nisem nič pretiravala ali se prenajedala.
. Jaz bi ti odsvetovala, sedaj misli na tvoje prečudovito bitje
v trebuščku. Kg boš že spravila dol po porodu. To je moje mnenje, naredi pa kakor ti najbolje veš. Želim ti lepo
Bi pa na tvojem mestu kar ginekologu rekla, saj po moje morajo imeti kake napisane diete. Meni je sicer ni dal, mi je pa vmaterinsko knjižico napisal, da sem na dieti.
.