|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
9.8.2019 12:17:04   
jabuk
Tko tko ... je pa bilo zdaj drugič men lažje bivati po porodu.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
   RE: APRILČICE 2019
9.8.2019 12:22:32   
LoniRR
Hm Kloti meni so ko so mi zaceli rihtali kanal za epiduralno dali nekaj v zilo ko me je zadelo za 3 haha. Prov lustno je ratalo in nvm kdaj je epiduralna prijela ker sem imela to dozo v zili in sanjala cokolado. Pred ocmi sem imela uno milko z mehurcki pa lacna sm ratala. Se mi kr nasmeji k se spomnem kako je to zgledalo 😂Hm jst sm isto podpisala na licu mesta. Na predavanje sem sla zaradi sebe, ker nisem zelela protibolecinskih in v primeru da je potrebno da se imam cas s partnerjem pogovirt kaj je najbolj za otrocka. V tistem trenutku bi tezko poslusala in razmisljala tk oda so meni osebno predavanja koristila. Bila sem 11 dni cez rok in mi je grozil carski rez zto sem se se lazje odlocila za EA poleg tega je pa edina droga ki ne pride v otrocka. Ultiva je bila najprej moja prva opcija ampak se moras zavedati da je otrocek po njej malo zmatrat in zaspan...pa ne smes je kombinirati s plinom. Rodila sem v LJ in bila zelo zadovoljna. Nimam kej za jamrat pa sem bila notri 2dni pred porodom ker so mi ga oni prozili in pa 3dni po porodu tko da sm zamenjala par nadstropij in kr nekaj izmen kadra haha. Edino cimro po porodu bi zamenjala hehe. Sem imela pa zato dobro druzbo pred porodom. Z dvema sem ostala v stiku.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
   RE: APRILČICE 2019
9.8.2019 14:29:01   
Lewisia
Jaz sem tudi rodila v Lj in če bi še enkrat, bi izbrala enako. Najbrž bi kaj lahko bilo bolje, ampak splošni vtis je pa v redu.
Za epiduralno sem se pozanimala, če moraš iti prej na kaka predavanja, pa so mi rekli, da ne, da samo pri porodu poveš, če želiš. Res je bilo tako, takrat ti tudi vse razložijo. Je pa res, da tista pojasnila poslušaš v takem stanju, ko samo čakaš, da bo nehal govoriti in ti bo že pomagal. :) Tako da meni se ne zdi slabo, da vseeno prej kaj slišiš, potrebno pa kot rečeno ni.

Zame je bil to prvi porod in v sobi sem imela potem cimro, ki je že imela enega otroka, sva se lepo ujele in mi je marsikaj pomagala/povedala iz svojih izkušenj.

(odgovor članu naty1989)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
   RE: APRILČICE 2019
11.8.2019 10:32:04   
Kloti
Jaz pa s svojimi cimrami sploh nisem komunicirala, so se drzale vsaka zase. Tudi ko sem poskusala, sem dobila samo enozlozne odgovore in to je bilo to :). Je pa res, da nista znali dobro slovensko in jima je bilo tezko govoriti tudi s sestrami. Moram pa rect, da mi je pasal mir in to, da sem se res posvetila samo mulcku :). Sem pa sestre fajn izprasala o vsem, kar me je zanimalo...
Joj, ko pomislim, kako mali mali je bil in kako nebogljen...no, saj je se vedno, ampak zdaj je ze firbec, skoraj samostojno drzi glavo, dviguje trup in se smeji in smeji :). Vceraj je na izletu prvic zacebljal “ga” in prvic malo “zaplaval”, ampak je bila voda mrzla in sem ga hitro potegnila v brisaco. 

(odgovor članu Lewisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
   RE: APRILČICE 2019
12.8.2019 13:23:32   
Cvetnilist
Punce, mi smo se vceraj vrnili iz morja in vceraj smo tudi dopolnili 4m. 😊Ne morem verjeti kako hitro je minilo!!Na morju je bilo super, mala je uzivala in res nisem imela nobenih tezav z njo. Sem bila prijetno presenecena, ker me je bilo malo strah kako bo sprememba vplivala na njo.Sma pa danes zaceli z gosto hrano, z buckami. Jedla je ko nora in se drla ko je pojedla haha. Upam, da bo pri vsej zelenjavi tak. 😝 Ste ve tudi ze kaj zacele z gosto hrano?Je pa vsak dan nekaj novega, sedaj se ze pri pasenju kravic dviguje z rokicami, z nogicami ze poskusa da bi se plazla, ko ugotovi da ne gre pa je jezna haha.Pa naucili smo se kricat in na glas smejat, prav neverjetna je. 😂

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
   RE: APRILČICE 2019
12.8.2019 20:44:20   
Žabica.m
Mi gremo na morje zadnji teden avgusta. Goste hrane še ne uvajam, ne kaže interesa - občasno ji damo kaj pod nos pa se vstran obrača. Je pa rada v naročju pri mizi in nas opazuje, pa pribor ji je tudi zanimiv. Isto se dviguje na roke, se jezi ker se ne more plaziti, sedaj se obrne tudi na desni bok, obrat na trebušček preko desnega boka še trenira, se pa preko levega boka obrne na trebušček v sekundi. Glasno se smeji in cvili. Danes se ji je nekako posrečilo, da se je iz trebuščka obrnila nazaj na hrbet - sreča po moje. Drugače pa je res neverjetno kako se hitro razvijajo in kaj vse novega v enem dnevu pokažejo. Našo sedaj zanimajo obrazi: če le lahko nas prijema, se čudi, spušča zvoke polek. 


(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
   RE: APRILČICE 2019
12.8.2019 22:17:47   
Cvetnilist
Pri nas je tudi se vedno aktualno to obracanje. Se v spanju se obraca in moram biti kar pozorna. Obrne se na obe strani, kak ji pac v dolocenem trenutku je. Ampak se mi vseeno zdi da ji gre obrat bolje cez levi bok.Prav hecna je ko se krega ko pase kravice in bi pna kar ze sibala ampak bo mogla se malo pocakat. 😁Tiste ki ze imate otrocicke, kdaj so se prvic sami vsedli in potem priceli plazit?

(odgovor članu Žabica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
   RE: APRILČICE 2019
12.8.2019 23:07:01   
LoniRR
Mi gremo tudi zadnji teden v avgustu na morje. Naslednji dan po krstu tko da bo pestro haha. Hm mi bomo 4m stari 23.8 pa bom z gosto hrano pricela ko se vrnemo z morja. Nasa bo verjetno tudi jedla rada ker ze zdj vse voha in se kr.trese ko dobi hrano pod nos.
Glede akrobacij pa sno mi ocitno na drugem rangu. Cudno mi je ko vas berem. Nasa ne kaze nobenega interesa za obracanje preko boka na hrbet in trebuscek. Je pa non stop v elementu da bi imela noge v ustih. Dviguje, jih vlece, se zvija, vcasih na bok pade... in to dela tudi pred spanjem in ponoci. Tko da zadnek case ponoci ustajam da jo dajem nazaj na mesto, ker se tako odriva da zleze cist do roba zascitne blazine in potem stoka. Da o ropotanju ko padejo noge v znak ne govorim. Pa drugace ze boljse spi in jo hranim samo se 1x zadnji teden. Nvm ali je to samo trenutno. Ko je na trebuscku steguje roki za igraco in jo nosi v usta. Ce ni na voljo igraca gre pa kr njena roka v usta ali pa se praska po dlaneh. Z rokami grabi podlago in z nogami poskusa lezti. Ko vidi da se ne bo premaknila pa zacne stokati in mulati. Nvm zakaj pa se noce obracati. Na zacetku je spala non stop na boku in kaj kmalu se je zacela obracati na hrbet in ko je to osvojila boka ne prenese. Se mi kr zvija pa trmari ce jo dam spat na bok. Pa zelo rada pase kravce in tudi dolgo zdrzi na trebuhu z opiranjem na roke. Glave niti ne spusti pocivati ker se boji kaj bo zamudila

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
   RE: APRILČICE 2019
12.8.2019 23:11:54   
Cvetnilist
Nekateri dojencki se sploh ne obracajo na trebuscka ampak se enostavno samo vsedejo in pricnejo plazit, ko je cas za to tako da to ni nic nenavadnga. Imata pa se ogromno casa za to, ce se nista niti 4. mesece.Midve sma vceraj dopolnili 4. in zato sem tudi zacela z gosto hrano. Je pa enako kazala interes kot tvoja, da se je kar trespa zraven. Upam samo da bo vredu prenesla. Zaenkrat ni bilo nobenih tezav, bom videla kako bo s kakanjem.To z nogicami je tudi moja mala delala ampak zdaj vec nena, zdaj se mi v spanju obraca na trebuscrk. Vidis pri nas pa si nena tolko nogic prijema, samo zjutraj, ko se zbudi jih vedno vlaci, cez dan ne. Je pa res da je vecino na trebuscku in mogoce tudi zato. 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
   RE: APRILČICE 2019
12.8.2019 23:34:37   
jabuk
Hej, tudi mi iz morja. Naša je prav uživala v morju, brcala vodo, uživala tudi pod tuši, ponoči lepo spala kot doma, tak da ni bilo težav z spremembo okolja. Se pa tudi v sekundi obrne na trebuh preko levega boka, daje stvari v usta...Se pa med dojenjem ne smem smejat, ker se neha dojiti in se tudi ona začne smejat😁.  Sem jo probala neki uvajati, ampak ni nekega interesa, jo bom potem, pri 5m, ji je pa zanimivo opazovati druge ko jedo. ☺
Cvetnilist, ne spomnim se, kdaj se je usedel, enkrat med 6-12m 😁. 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
   RE: APRILČICE 2019
12.8.2019 23:54:28   
LoniRR
Nasa non stop dviguje noge. Se v gugalniku ko kaka. Ce je brez plenice pa se bl. Z rokami jih lovi za stopala in prste in opazuje ko jih vlece k sebi. Ko umes uidejo pa v znak padejo na povrsino pa spet ponovi vajo. S prsti se slata povsod tko da je vcasih kr smeh ko menjam plenico  in morm paziti da prstov ne namoci haha. Potem se scipa za trebuh, stegna... cebla ko navita. Se ko kupcek podirava se bi pogovarjala. Tudi nasa se med dojenjem ustavi, me pogleda kot da bi preverla ce sem tu, se siroko zasmeji in nadaljuje. Drugace pa se hranimo bolj v tisini ker drugace je glava obrnjena tja kjer je zvok. Ko je na trebuhu in ima dovolj se pricne nekaj zvijati in polovico telesa je v zraku in za obrat potrebuje prst. Torej zato da se iz trebuha na hrbet obrne potrebuje pomoc. Je pa ne matram zto da bi dosegla da bi se mogoce sama in cim zeli na hrbet ji prec ugodim. Bomo vidli. Vsak otrok razlicno razvija sposobnosti...

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2019 13:12:36   
Kloti
Danes cepljen, tudi rotavirus, potem pa ponovno cez mesec in pol :).
Se obraca samo s hrbta na trebuh, ampak tako, da se zatakne za roko in mu je treba pomagat. Spodnji del telesacisto obrne, zgoraj pa se ni pogruntal, kako vzet zalet. Ceblja ful in prijema stvari, vendar ne zna se drzat necesa in potrest, npr. ropotuljice...
Vprasanjeza tiste, ki samo dojite: jih uspacate z dojenjem ali kako drugace?

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2019 13:25:08   
LoniRR
Kako so si razlicni. Nasa ropotuljco in vse mogoce ze nekaj casa (ksn mesec cca) drzi in ropota pa seveda vse nosi v usta. Tudi ko pase kravce stegne roko proti ropotulci in jo nese v usta. Kar se tice ropotulc in od sofie zirafa za zobke pa nosi iz ene roke v drugo in v usta in tko se igra tudi po 10min sama. Zravn pa se pogovarja. Ko pase kravce vrti glavo na vse strani kamor prihaja zvok. Kloti kot si opisala obrat nasa dela iz trebuha na hrbet. 3/4 se zasuka potem pa ne zna spodviti svoje roke in se tako naprej in nazaj suka in rabi pomoc. Iz hrbta na trebuh pa se obrne samo rutka in nogice. Zgornji del pa ostane na mestu. Danes je pri pasenju kravic zacela jokati ker se ni mogla odriniti da bi prisla do ropotulce. Razmislam da bi ji kupla uno veliko blazino ki jo imajo za telovadbo ker te pena puzzle niso vec ok.

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2019 13:30:47   
LoniRR
Glede uspavanja jst naso nahranim po flaski in jo polozim v postlco. Vcasih se malo postoka in potem zaspi. Zadne par dni je aktualno da si dekco mece na oci ali pa zajcka ko sem jo hotla zafrknit in dati v spalko. Ce bi jo prov dojila bi mi zaspala se predno bi se najedla in ne prideva nikamor. Smo probali vse mozno in je tako najbolje. Ponoci jo pa dojim in prav tako po 10min. Zaspi med dojenjem in zdrzi max 3h potem brez hrane. Ampak na jutro se ne obremenjujem ker ze odsi vsaj 7ur v kosu. A se pri vasih sonckih kaj pozna polna luna? 

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2019 13:43:16   
Cvetnilist
Samo res, polna luna bo, zato pa smo mi tak teckasti. 😁

Mi mamo ninico za spanje, ker si je skoz vse na obrazeka vlacla, da bi zaspala in sem ji kupla te to eno prav za spat in zdaj vedno zaspi tako da jo carta.Drugace pa je tudi pri nas ze en cas aktualno poseganje po igrackah in ropotanje z njimi. Je pa ze skapirala, da ce ne doseze igracke, da potegne dekico al pa pac na cem lezi, da pride igraca blizje k njej haha. 😁

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2019 13:59:33   
LoniRR
Mi imamo tudi ninico-zajcka in ga skoz crkla ampak ce ni njene dekce ampak spalka, gre pac on cez oci haha. 
Hm pr nas pa luna pozitivno vpliva. Nasa je cisti zaspancek. No ja ne vem ce je glih luna kriva kar bom vidla cez ksn teden. Ze 3 dni spi po vec kot 8ur v kosu ponoci in cez dan mi je vceraj spala celo 2h skupaj. Ponavadi spimo cez dan po cca pol ure 3x. Danes mi pa ze med jedjo kinka in ko jo dam v postlco jo v 2min. Dobesedno zmanjka. 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2019 20:15:06   
Kloti
Jaz pa zvečer samo z dojenjem uspavam, če se kej zbudi, pa tudi z zibanjem. Je že ful lepo spal, enkrat celo po celo noč, zdej pa se pogosteje zbuja :(. Vsaj dvakrat, potem pa tudi zgodej hoče pokonci, ampak bi se igral, ne jedel. No, morda je pa samo faza in bo minilo.... upam, ker je res že pridno spal. čez dan zdej uvajam ninico pa malo white noise, da dobi malo bolj utečen ritem. Še kar ratuje, če mu dam še dudo, zaspi res hitro, ampak ful nočem dudke preveč rabit :/. Za zvečer pa zaenkrat joška, imamo pa res rutino, da točno ve, da začenja noč in da bo šel dlje spat. Ko vas berem, pa vidim, da vsi tako lepo spite, blagor vam! 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2019 20:33:44   
Nerodka
Da se še jaz malo oglasim glede naše večerno-nočne rutine. Pri nas se začne s kopanjem ali tuširanjem, potem naredimo temo v sobi, malega podojim in dam v posteljico,ga dobro pokrijem in je. Če ne zaspi med dojenjem, ga zmanjka v parih minutah. Ima pa tudi svojo ninico-ovčko, ki jo stiska že med dojenjem. Ponoči se zbudi 2x za jesti. Ga vzamem iz posteljice, podojim in vrnem v posteljico (ponoči vedno zaspi med dojenjem). Sem pa striktna in se z njim ne pogovarjam, lučko imamo eno zelo nežno, tako da točno ve, da je še noč. Čez dan ga dava, ko vidiva, da je zaspan, v posteljico, mu dava ninico, ga pokrijeva,dava lupčka in zaspi. Če je lačen, ga seveda pred tem podojim. Glede spanja je čisto pogruntal sistem. Ali kaj dajete čaj/vodo, tiste, ki še ne uvajate goste hrane? Jaz 1x-2x na dan dam par žličk bebe čaja. Sva se odločila tako, ker sva mu nehala dajati kapljice po žlički, da mu ohraniva nekaj po žlički vsak dan. Pa tudi pri tej vročini mu prav paše spiti kakšen požirek čaja.

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2019 21:44:09   
LoniRR
Jst nic ne dodajam vode/caja ker se doji. Glede spanja pa je pri nas podobno kot pri nerodki. Ko pridemo iz sprehoda jo umijem in preoblecem. Moj jo nahrani z izcrpanim mlekom in po jedi gre v posteljco. Ce ne zaspi takoj me poklice nazaj da ji dam dudo. Mi dudo uporabljamo samo za spat tko da se z njo ubistvu uspava. Ima tudi ninico ki jo stiska ponavadi k sebi, ji pa ni obvezna. Tudi brez nje zaspi. Glede svetlobe pa sva midva kupila luc v spalnici, ki je za reguliranje jakosti in odtenka barve tko da ji ubistvu postopoma naredimo mrak in ko je v postelci je mrak in potem samo ugasnem. Hehe nam pa ta rutina zunaj naredi tezave, ker ce smo zunaj ko je mrak zacne jokat ker poveze z vecerno rutino.Cez dan pa isto dam samo v postelco in zaspi. Vcasih za 5sekund pojoka z jokom ki je za spanje. V kolikor je pa preveč utrujena pa jo uspavam na dojki tam pa prec zaspi. Ponoci (po novem je to okoli 6,7ih zjutraj) se ene 10min. Doji potem pa prav tako na dojki zaspi in jo sano prestavim v postlco. Ne podiram kupckov in zaradi tega nimava tezav.

(odgovor članu Nerodka)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2019 21:59:00   
LoniRR
Kloti koliko casa se pa doji zvecer? Mogoce se pa ne naje dovolj. Mi smo zaradi tega priceli izcrpavati in ji dam zvecer po flaski.

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
   RE: APRILČICE 2019
13.8.2019 23:56:46   
jabuk
Kloti: zdaj mi redkokdaj med dojenjem zaspi...jo okopam, nahranim in jo dam v posteljo. Včasih mi lepo zaspi v postelji, včasih pa joka in jo moram v rokah imeti. 


(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2019 7:23:08   
Kloti
No, ravno danes smo spet dobro spali - samo enkrat ponoci dojenje za 10min in potem vstajanje zjutraj :). Jej, sem prav vesela :).
Nerodka, mi imamo zelo podoben sistem. Ga ne kopam vsak dan, tako da se zacne s previjanjem, potem v posteljo, dam izbrano pesmico (ko jo slisi, se v sekundi umiri), ga privijem k sebi, da se fajn naje, potem pa zaspi in ga dam v njegovo posteljico (zaenkrat se next to me). Striktna tema od pesmice dalje, tudi ce slucajno rabi previjanje ponoci, opravimo v temi oz. z minimalno lucjo.
Bodoca mamica: se doji kar nekja casa zvecer, recimo vsaj pol ure. Cez dan na primer opravi res hitro. Zvwcer ga navadno dam tudi na obe strani. Zaspi ob dojenju, ampk tako, da se odstavi z joske sam in spi naprej. Potem ga se malo drzim, da ga malo cartam, ampk v bistvu spi kot top, potem ga prestavim v next to me. Danes je spal od 20h do 2.30, potem se je zbudil ob 5.45, pojedel in polezal v postelji do 6.30, ko pa itak vstajamo. Zdaj se malo igra, potem pa zaspi nazaj v vozicku, ko gremo s psom ven.

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2019 7:31:43   
Kloti
Glede čaja, jaz bom danes poskusila prvič dat malo po žlički. Mi je svetovala pediatrinja, ker že od petka ni kakal, tako da bomo malo poskusili, kako bo. Me zanima, če bo šlo z nesladkanim bebe čajem. Sicer pa je res samo dojen, tudi na morju, ko je bilo res toplo, sem ga večkrat dala na joško in je bilo ok. Sem ful spremljala, da ni zgledal nič dehidriran. 
Imam pa jaz eno tono mleka, si ga tudi kdaj počrpam in dam zamrznit. V vročih dneh opažam, da imam res veliko skoraj prozornega začetnega mleka - očitno za odžejanje. Izcejalni refleks imam kar boleč in se sproži po dvakrat med dojenjem. Aua :). Takrat res močno šprica mleko in malemu se večkrat zaleti, tako da mora biti pavzica. Zanimivo, da ponoči sploh ne rabi pavze, ampak bolj golta, podnevi, ko ga vse drugo še zanima, pa nima časa požirat :).

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2019 7:47:19   
Cvetnilist
Kloti, mogoce bi sama doma probala naredit cajcek, je boljsi za prebavo kot kupljen. S tem da lahko dodas malo vec komarcka kot vsega ostalega, ker le ta pospesuje prebavo, da otrok lazje kaka. Pa ves da definitivno ni dodanega sladkorja.

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
   RE: APRILČICE 2019
14.8.2019 7:52:57   
Žabica.m
Naša je full fajn že spala, zdaj pa živa katastrofa. Enostavno je ne morem dati v posteljico in je pustiti, ker se obrne na trebušček in se potem dere, ker se ne more obrnit oz. ji glava stokrat dol pade od utrujenosti. Vcasih je zaspala na dojki zdaj ne več, tak da jo kar v naročju uspavam. Edino ponoči zaspi na dojki.Pa imamo večerno rutino, nekje do 20h zaspi ampak včasih so take muke in jok, da je groza. Isto čez dan, približno vem, kdaj ima uro za spanje, ampak da bi sama zaspala ni šans, ali se v miru uspava na rokah ali pa z jokom na rokah. Popoldne mi tako na rokah odspi dve uri, ker bog ne daj da jo odložim so takoj oči odprte. To noč je recimo dobro spala, samo je že od 5h pokonci - sem jo probala nazaj uspavat, pa je skoraj že spala, pa se je potem partner odločil, da pa ona ne bo več spala, no on je šel na šiht jaz pa imam malo tečko doma. Pa imamo vrtiljak pa ji nastavim, pa še projektor z zvezdicami pa nič ne pomaga. Ona se obrne na trebušček in potem zvija glavo nazaj, da glede na strop zvezdice. V posteljici ima tudi ninico ampak to si vzame v roke isto se zvrne na trebušček in se potem tako igra. In vam res zavidam to mirno uspavanje in otročke, ki podbevi sami spijo. Jaz ne vem kako bi mi zneslo brez pomoči moje mame, ker ne morem nič narediti polek nje. In se včasih resno sprašujem, kje sem naredila napako, da so take muke z uspavanjem

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?