|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: APRILČICE 2019
18.8.2019 22:42:19   
LoniRR
Kloti naredi si tako kot je vama najlazje 😉
Punce kako ste hodili s soncki v vodo. Razmisljam v smeri ksne blazine s strehico. Nimam pojma pa bi si rada olajsala in me zanima kako ste kej ve to izvedle?

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
   RE: APRILČICE 2019
19.8.2019 14:44:56   
jabuk
Bodoča mamica: Jaz sem hodila popoldne po 17i uri v morje z njo. Bila je gola, brez klobučka, imela sem jo v rokah. Pol ure sva bile ponavadi v vodi.


(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
   RE: APRILČICE 2019
19.8.2019 14:45:04   
Mišmašek
Ojla, mi smo prišli včiraj domov še iz drugega dopusta 😋👍 jaz sem našega nosila v vodo kar v naročju. Sem pa gledala da smo bili na plaži zjutraj do 11:00 in popoldan po 16:00 plus namazala sem ga s kremo in na glavo sem mu dala tisti klobuček, ki ima podaljšano zadaj, tako da jim še vrat in malo hrbta pokrije. Je užival 100/h, da o ta velikemu niti ne razlagam kako je bil na luftu. 

Ju je bilo prav lepo gledat, cukra naša mala! ❤️😊

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
   RE: APRILČICE 2019
19.8.2019 23:30:49   
LoniRR
Hihi jst je ne upam gole imeti ko vsaj 2x na dan spusti bombico 😂Mah sm na izi in da ne bom cudno izpadla, ker naj bi se otrocki hitro prehladili, ce je morje hladno...sva ji pa kupila bazencek tko da bo lahko cofotala neomejeno v senci ce bo premrzlo za njo. Neke mocne vrocine itq nav vec

(odgovor članu Mišmašek)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
   RE: APRILČICE 2019
20.8.2019 15:47:13   
Cvetnilist
Bodocamamica1, mi smo imeli nekaj taksnega in se je super odneslo. Lahko je malo cofotala pa se zasciten je otrok pred sonckom. Naceloma jo lahko s tem tudi malo peljes po vodi, ce jo ti drzis, ati pa potiska colncek.Direktno v vodo je jaz nisem dala, ker je bila voda res hladna, dovol je bilo malo namakanja zunaj. Prav kopali se bomo drugo leto. 😊Sem pa jo imela skoz v sencki, smo meli fajn borovce tako da sem jo s kremo za soncenje namazala res malokrat.Smo pa mi ze danes jedli bucke, krompir in cvetaco. 😁Jutri bucke zamenjamo z brokolijem.Dajem pa ji tudi zvecer v flaso rizeve kosmice in cornolino. Malo izmenjujem.Pri nas se super odnese, prav vesela sem ko vidim da ne poliva po tej hrani. Ko pa dobi flaso pa se vedno tricetrt polije. Ne odgovarja ocitno moji polici mleko. Pa naj povem, da imamo AR formulo in ne pomaga vec.
user posted image

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3230
   RE: APRILČICE 2019
20.8.2019 21:29:55   
Žabica.m
Jaz sem naši pupi kupila bodi in klobuček z uv zaščito. Bomo pa najbrž samo nogice namakali, vročine najbrž tak več ne bo. Bomo se pa vseeno zadrževali notri med 11 in 16 uro. Smo bili zadnjič zunaj na sončku in vetru brez sončne kreme pa je dobila rdeča lička. Pa je bilo recimo samo 10 minut. Tako, da bomo sedaj bolj previdni in bomo raje imeli preventivo.


Eno vprašanje: se kateri od vaših otročkov že obrača iz trebuha na hrbet? Kako to izgleda? Naša že nekaj dni na trebuščku vleče nogico k sebi, ritko v zrak, glava v podlagi kot, da bi se želela obrniti pa ji ne rata, ne ve kaj bi z roko naredila. 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
   RE: APRILČICE 2019
20.8.2019 22:02:35   
LoniRR
Zabica naso tudi roka ovira. Ce ji roko ppstavim in samo malo zazibam se ji uspe obrniti. Sama pa nikakor. Sice rje pa nasi bolj zabavno noge v usta vlect. Tut nogavice so super k je treba se mn nogo do ust napelat haha. Zdj ne ropota z nogam samo po postlci ampak tudi v vozicku tko da jo morm non stop na vrh vlect.da se ob rob kosare ne zabija. Menjava plenick in umivanje zna biti kr pestra ko vse rusi pod sabo.Cvetnilist nasa je pa danes zacela poleg buck se krompircek in malo olja. Vse mi je pojedla in potem je bil jok ko je flaso vidla. Ko vidi svojo zlicko se kr trese. Jst sm vzela se fredov obrok k bo itq prsov prov do 3leta in bomo vidli. Trenutno ma morje 27st in upam da tako ostane. V ten primeru jo bom tudi malo namocila ce ji bo pasalo. Bomo vidli. Imamo apartma na plazi tko da se bono lahko po nili volji zmisljevali 😉

(odgovor članu Žabica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3232
   RE: APRILČICE 2019
21.8.2019 13:02:51   
Kloti
Punce, blagor vsem vam, res. Mi smo v totalni spalni regresiji, al kako se temu slovensko rece. Razen dveh noci ze dva tedna ne spimo nic... no, zelo malo. Podnevi so dremezi katastrofa, zelo kratki, razen ce spi na meni. Potem zvecer sicer zaspi za ene dve-tri urce, pa spet pokonci. Potem spet dve urci, potem pa se zbuja vsako uro, proti jutru pa celo na pol ure. Poskusila ze metodo, da ga kao dam v posteljico, ko je zaspan, a buden. Kricanje in kricanje in kricanje in ne gre in ne gre. Zaspi samo pri meni na joski ali pa da ga eden od naju ziba. In se to deluje ponoci, podnevi redko. Po dveh urah in pol, ko sem ga skusala uspvati v posteljici na vse mozne nacine, sem klonila in zdaj spi na meni. Ne morem ga vec matrat. Ni lacen, temvec se ne zna sam umiriti in uspavati. No, saj bomo potrpeli. Sem se morala izpovedat. Do pred dvema tednoma je spal super.... zdaj pa kot da smo spet v porodnisnici. Nimam srca, da bi ga pustila jokat in naj se uspava sam, ne morem. Zvwcer ga velikokrat on uspava z zibanjem, ampak nama nic ne pomaga, ker se mali ravno tako ponoci zbuja. Ne bi ga rada dala na flasko, a si moram dati nek omejen cas, ker tako res ne bo slo. Nimava niti nikogar v blizini, ki bi cuval malega, da bi jaz malo odspala cez dan. Nasa telesa se ocitno res mocno prilagodijo materinstvu, ker se cudim, da sploh se funkcioniram. Samo bojim se, da se bom tako izcrpala, da bom zbolela :/. 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
   RE: APRILČICE 2019
21.8.2019 17:00:29   
Žabica.m
Oh, Kloti sočustvujem. Naša spi dopoldne dvakrat po pol ure obvezno na rokah. Popoldne dve uri obvezno na rokah. Zvečer če imam srečo zaspi na dojki ali sama v svoji posteljki, če ne uspavam v naročju, občasno z groznim jokom. Potem če je sreča spi 3 ure, podojimo spimo 3 ali 4 ure podojimo spimo in tako naprej. Včasih vstane že ob 5h. Če je slaba noč potem dojim na dve uri, eno uro in imam občutek kot da dojim celo noč neprestano. Pride dan ko sem tako zblojena, da sploh ne vem kolikokrat sem vstala ponoči. Tako pač je, k sreči imam pomoč, drugače ko sem sama pa si dan organiziram okrog njenih dremežev. Pač potem ko spi jaz berem, pogledam kaj na tv. Tolažim sem s tem, da bo še hitro zrasla in se ne bo želela več carklajti. Drugače pa res, kaj vse zmore telo in psiha, jaz apriori nisem bila jutranji tip in bog ne daj, da me je kdo sploh pogledal pred prvo kavo - še v službi je bilo to pravilo, če hočeš kaj pred 8 uro, prinesi kavo :). 


(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3234
   RE: APRILČICE 2019
21.8.2019 17:03:36   
Žabica.m
No zdaj mi je pa dete prehitro poslalo odgovor :). No odkar imam otroka je vstajanje ob 5h oz. 6h nova realnost in začuda mi ni preveč težko. No razen ko imamo dojilni nočni maraton :) 


(odgovor članu Žabica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
   RE: APRILČICE 2019
22.8.2019 9:36:03   
LoniRR
Kloti res je da telo funkcionira na otrokov ukaz. Jst sem do poroda spala k ubita. Za ustat sem rabila 5 budilk z dremezi. Sedaj se zbufim cim nekdo vrata odklepa. Mala ponoci samo zastoka za hrano in sem ze pokonci. Kloti te obcudujem in resnicno upam da vam mine. Mogoce pa poskusi s flasko samo eno noc toliko da vidis kako pakaj in predvsem da se naspis. Nic ni narobe ce otrok ni hranjen samo od tebe. To sem jst potrebovala nekaj casa da sem se sprijaznila ampak je vredno. Cez dan imam energijo za igranje, skakanje, petje pa se vse pospravim. 
Nas otrok pa se je sam odlocil da bomo zaceli prej hodit spat. Ko je bila vrocina smo bili zvecer zunaj. No vceraj pa je ib 8ih padla dol. Pa sm mislila kako bo ponoci pa se je zbudila za hrano ob 5ih in se zdaj prebuja. No ja zdaj ima jutranjo telovadbo z nogicami do ust...

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
   RE: APRILČICE 2019
22.8.2019 12:06:07   
Kloti
Zabica, tudi jaz socustvujem. Za nami je boljsa noc, sem dodala v vecerno rutino se masazico v postelji, preden damo uspavanko, da ga se dodatno sprosti. Potem sem pa delala tako, da sem ga dojila in vsakic, ko je nehal cucljati, odstavila in v posteljo. Seveda je protestiral, sem ponovila. In se enkrat in se enkrat. In potem sem ga odlozila in se jw zbudl po 10 minutah. In sem se enkrat isto delala, dokler ni res zaspal. Ponoci se je zbudil dvakrat in sem spet isto delala. V zadnje je sam zaspal, ko sem ga odlozila, potem se jw predramil in zaspal takoj, ko sem parkat naredila ššš. To bom zdaj vztrajala in bomo videli rezultate, zaenkrat se je obneslo. Bistvo naj bi bilo, da nikoli zares ne zaspi na dojki, ampak ko je odstavljen. Hkrati pa mu ne odtegnes te tolazbe in sw pocuti bolj varnega - tako sem jaz pri svojemu opazila.

(odgovor članu Žabica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
   RE: APRILČICE 2019
22.8.2019 12:27:12   
Lewisia
Kloti, morda poskusi še tako, da mu daš kaj za zraven v posteljico, če še nima. Naša se recimo zelo rada stiska k medvedku in ga kar išče, da se stisne k njemu, ko jo dam v posteljico.

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
   RE: APRILČICE 2019
22.8.2019 13:46:04   
Kloti
Lewisia, hvala za nasvet. Mu dajem ze nekaj casa ninico, ki jo je imel ze v porodnisnici, ampak ga sploh ne zanima. Sem poskusala z medvedkom, pa se manj. To ninico vseeno kar pustim zraven, pa vsakic mu jo pokazem. Morda bi morala poskusat, dokler ne najdemo prave igracke?

(odgovor članu Lewisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
   RE: APRILČICE 2019
22.8.2019 14:55:04   
Cvetnilist
Kloti, poskusi vsaj zvecer s flasko, samo toliko, da vidis, ce je morda lacen ali je kaksen drug razlig. Ne rabis mu dati am, izcrpaj si in mu ponudi svoje mleko.Vidim pa, da se jaz res ne smem pritozevati. Cez dan imamo dopoldan priblizno eno urni spanec in potem okoli 2 se 2, 3 urnega. Ponoci pa spi od 7, pol 8 in do 7 zjutraj. Vidim, da je res zlata moja baba. Imama pa edino malo problem ponoci, ker hoce frajerka mala spat na trebuscku in pol se cez dolocen cas zbudi in se ne zna nazaj na hrbet obrnit in ji moram pomagat. Ceprav zdaj dva dni opazam, da se ji ze uspeva obracat. Rit potisne v zrak in se prevali na bok ampak ima malo tezavo kaj naredit z roko, vidim, da ste se zgoraj ze pogovarjale, da je pri vas enako.Smo pa imeli vceraj 2. cepljenje in smo tezki ze 62upg in veliki 63,5 cm.Bodocamamica1, midve zdaj ze tri dni jema brokli, cvetaco in krompircek. Dodajam ji kar geino olivno olje. Mi je pa sestra vceraj rekla, da lahko poskusim tudi z uvajanjem sadja pocasi, da bi v bistvu ostalo mleko samo se zjutraj in zvecer, ker imamo spet precej tezav s polivanjem. Zvecer pa ji v flaso vmesam malo rizevih ali koruznih kosmicev in moram reci, da zaenkrat super prenasa vse. Kakamo se vedno vsak dan tako da res upam, da ostane tak.

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
   RE: APRILČICE 2019
22.8.2019 15:46:24   
Kloti
Joj, Cvetnilist, da bi moj tako spal ... Nas je ocitno tak firbec in hiperaktiven, da ga sploh ne zanima spanje. Zdaj se spet borimo za en ubog popoldanski spancek.
Malo me skrbi ta flaska, me je kar strah se tega lotit. Pa nimam odpora, nisem vzvisena nad tem, sploh ne, niti nad AM, ampak mi je nekako tezko, ne vem, zakaj. Verjetno bom res poskusila. Morda me je strah, da ne bo sprejel flaske. Vem, da moram pc poskusit. Do zdaj si nisem se izcrpala vec kot 50 ml, ker z rocno res tezko uspem. Potem pa se razmisljam, da tako malo spi cez dan, da sploh ne vem, kdaj si bom lahko crpala! Saj se sam igra pod lokom pa tudi kar tako na tleh, ampak to ga pustim, da postorim kaj osnovnih stvari... Ne morem ga ves dan tako puscat. No, sej ko kuham, ga imam pac na tleh in mi kazem, kaj delam itd. Skratka, neprespana in zmedena. Naj se omenim, da ima stalno rokce po celjustih in mu tipam, ce slucajno ze kaj zobki rastejo, pa ceprav vem, da je res zgodaj se.
Aja, Bodoca mamica: danes, ko je res lepo spal (dvakrat na noc dojenje je zame milina), sem ga obakrat nasla vodoravno na posteljo, torej se ravno tako obraca z nogicami kot tvoja... ko spi, seveda :D. Bomo videli, kako bo slo danes. Do zdaj je cez dan spal...ma morda eno urco vse skupaj. Skratka, nic. Javim nadaljevanje :D.

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
   RE: APRILČICE 2019
22.8.2019 20:03:59   
Cvetnilist
Jaz te cisto razumem Kloti, ker vem kaksne borbe sem imela sama s sabo, se posebej zato, ker sem si res zelela dojit. Ampak pri nama je bila takoj, ko sma preklopili, opazna sprememba, tako da res ocitno nekaj ni stimalo z mojim mlekom. Napreduje pa tudi z am zelo lepo, ne redi se prevec, cesar me je blo strah, da bom kregana ampak se res cisto po nekih reglcih redi. Rodila se je z 3760g, ko sma sli iz porodnisnice je imela 3540g, sedaj pri 4,5 mesecih pa ima 7270g. Tako da se je vse skupaj zredila 3730g. Tako da am tudi ni tak bav bav. Definitivno pa je boljse dojenje!!Pri tebi se gre bol zato, da bi mogoce sama sebe malo razbremenila, da bi tvoj soncek mogoce malo bolje spal. Saj konec koncev nasi pikeci se vedno rabijo dober spanec.

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
   RE: APRILČICE 2019
22.8.2019 21:56:27   
LoniRR
Kloti tudi jaz te razumm. Sama uzivam ko dojim in sem rabla.da sem se sprjaznila da pri nas s pomocjo crpalke zal ne bo slo. Mislim pa da te res nic ne stane ce poskusis. Najslabs kar je lahko da ti ne sprejme in si se vedno na istem kot sedaj samo da ves da si poskusila. V primeru da se ti obrestuje pa ne skrbi za cas. Ga bos ze najdla, ker ti bo soncek dlje spal. Nasa je imela par dni nazaj priblisk in sedak hodi ob 8ih spat. Lazje kot sem mislila. Sem ze razmisljala kako bi zacela sedaj ko ni vec vrocine zamikati ritual pa je kr sama uro prestavla. No in spi ze skoraj dva tedna po vsaj 8ur v kosu. Danes npr. Sem jo okoli 5ih zkitraj podojila in ob 8ih se 1x. Mal cez 9 smo pa ustal. 
Cvetnilist mi smo trenutno na bucki in krompirju. Vse lepo domace. Sem opazila da pri moji ko dobi novo hrano se kakanje malo ustavi in zmanjsa za en dan in potem spet lepo nadaljuje kot prej. Ko je bila samo na mojem mleku ke kakala od 2-4 na dan. Ko je gosto hrano pa okoli 2x ampak tok vec. Mi pa ze zelo lepo je in krompir ji zlo tekne. Danes ko je pojedla vsega skupaj 40g sploh ni prosila za mleko ampak je sam dol padla in odspala 40min. Kako ji pa povecujes obrok ali ji das vsak dan isto kolicino? 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
   RE: APRILČICE 2019
22.8.2019 22:02:56   
LoniRR
Kloti glede obracanja sem jst najdla nacin in zacasno resitev hehe. Oblekla sem jo samo v bodi in tanke hlacke in dala debelejso spalno vreco. Zaradi teze tezje dvigne in se prej zmatra in tudi moci nima in tako samo parkat poropota z nogicami, se mi pa ne more obracat. Cim ji odprem vreco jr pa seveda hiperaktivc. No danes je dala prvic celo nogico v usta (no vseh 5 prstkov). Tok je bla smesna da se mi se zdj smeji. Tko da nasi je bl pomembno kako zbija z nogicam in kako jih vlece k ustom, nogavicke niso ovira, kot pa obracanje preko boka. 

(odgovor članu Cvetnilist)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
   RE: APRILČICE 2019
23.8.2019 8:55:53   
Žabica.m
Zanimivi so ti naši škrati, vsak edinstven v svojem razvoju. Eni bolj obrnjeni k sebi, raziskujejo sebe, drugi tako kot naša obrnjeni v svet, važno da je na trebuščku da opazuje svet okrog sebe, da bi pa raziskovala svoje telo to pa ne. Važno, da mamo prijema po obrazu, vleče za lase, pa atijova brada je tudi zanimiva. Naša komaj zdaj odkriva, da ima kolena in prstke na nogah, tako da bo še trajalo da pridejo prstki v usta :).

Je pa zdaj mali hudini - se igra na trebuščku in kar na enkrat je na drugem mestu. Očitno se nekak rokami odriva, da se premakne, ker kotali se ne, plazi itak da še ne.A kateri od vaših otročkov že dviga glavo ko leži na hrbtu? 

(odgovor članu LoniRR)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
   RE: APRILČICE 2019
23.8.2019 12:39:31   
Kloti
Zabica, kot da bi brala opis od svojega. Povsod bi vtaknil nos. Zdej se sam obrne s hrbta na trebuh in uziva sto na uro, ko gleda okrog sebe. Obratno pa ne zna.Vceraj smo poskusili s flasko, a je ni sprejel. Je pa bila flaska, ki pride zraven crpalke, in se mi zdi cucelj cuden. Sploh ni vedel, kaj naj z njim dela. Sem danes sla po novo od Mam in mu bo mogoce bolj sedla. Ce ne, pa nic, bomo videli. Je pa danes spet spal dobro, trikrat sem dojila. Jutranji in dopoldanski dremez pa v vozicku - je bilo ok. Zdaj postaja tezje...zaspan, a noce spat. 

(odgovor članu Žabica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
   RE: APRILČICE 2019
23.8.2019 12:42:16   
Kloti
Dvigovanja glave med lezanjem na hrbtu pa niti ne nakazuje. Na trebuhu se pa je ravno zacel drzat na dlaneh, sklec varianta.

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
   RE: APRILČICE 2019
23.8.2019 12:58:46   
Kloti
Aja, punce, se nekaj sva ugotovila. Najvecji problem je odlaganje nasega fanta na hrbet v posteljico. Takrat se zdrami in zajoka in se ne umiri. En dan je spal pri meni na boku in je spal super, potem pa se je zvrnil na trebuh in spal dlje. Glavico ima obrnjeno in vse, ampak mene je noro strah, da bi tako spal ponoci. Jaz ne bi spala. Razmisljam o angel care in da bi ga enostavno pustila spat na trebuhu... ravnokr namrec mirno spi ze 20 min - na trebuhu.

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
   RE: APRILČICE 2019
23.8.2019 14:01:17   
jabuk
Bodoča mamica: moja ni nič prehlajena 😊


Men nič ni javljalo, da se vas je toliko razpisalo.
Mi smo se začel z GH, ker je kazala ful interes in danes je mimo že 4.dan in vse lepo teče.
Glede spanja, moja ful rada spi na trebuhu (sama se obrne), tudi na hrbtu zaspi, ampak več je na trebuhu. Glavico da lepo postrani, pa prst nujno v usta 😆

(odgovor članu Kloti)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
   RE: APRILČICE 2019
23.8.2019 22:55:38   
LoniRR
Hm nasa spi samo na hrbtu. Vse ostalo je jok. Glave ne dviguje ko lezi na hrbtu. Res je da eni otroci nekhe bolj napredujejo kot drugje. Nasa bi prevec navsusena na trebuhu. Pa ko je na trebuhu steguje roke za igraco pa opazuje ampak se po 5min. Navelica. Bi pa vsako sekundo izkoristla da lahko drzi prste na nogi in jih tlaci v usta. 
Kloti to pa zna biti da bo tezava s flasko ko ni navajen. 

(odgovor članu jabuk)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Resnična čudežna zgodba: Vaš sin ne bo pre...
photo
Na vhodu bolnišnice je mamo pričakala zdravnica in ji povedala, da sin, star en teden, ne bo preživel.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?