lonja
|
Oj, no, četrti uvajalni dan je za nami. Sem jo šla ob enajstih iskat, pa sem bla prijateno presenečena, so bili zunaj na dvorišču. Štirje piščančki, vsak s svojim poganjalcem in naša Ajda, pri varuški v naročju. Je povedala dans varuška, da so imeli primopredajo vozička. Namreč gospa ima en voziček in nekak dogovor z otroki, da se v njem vozi najmlajši. To je bil do današnjega dne mali enoinpolletni Tor. Zdej je naša Ajda najmljaša in mali Tor mi je dans z veseljem začel razlagati, kako je on zdej velik in da se v vozičku sedaj lahko vozi Ajda. Cukrček mali. Me je kar prijelo, da bi mela še kakšnega fantka... V glavnem, jutri spet šibamo v varstvo,spet le do enajstih, pol se pa pridrajsava do BTC-ja na en močen coffee, upam, da Ajda ne bo zatežila že prvo minuto, saj bo zaspana. Okrog enajstih je namreč njena ura za prvo ninico. Bomo vidl... Arielca, držim pesti, da ti prvi delovni dan mine krasno. V bistvu je fajn, ko je petek, da imaš pol spet cel vikend zase in za svoja najdražja . Jana73, sem prebrala, da načrtujete smučanje. Midva z mojim sva zagrizena smučarja, pa mi ni čist jasno, kako bi mi to (namreč smučarijo) izvedli, preden Ajda ne začne smučati. A boš vzela še koga s seboj, da ti bo pazil na Elo? Mml, Manci še nisem čestitala za prve korake . Full si pridna, ko se spraviš mal migat. Jaz se zaenkrat le zgražam nad špehom in nič ne ukrenem. Na orbitreku v dnevni se nabira prah... V glavnem, bodite fino, upam, da se jutr vidimo. Naj vas pride čim več... lonja
|