|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
23.11.2006 10:08:59   
Yasminka
Že, ampak pogodba se mi je 31.8. iztekla, tako, da sedaj dobivam porodniško preko CSD-ja.Naslednji teden sklenem novo pogodbo zopet do 31.8.
Je pa res čisto odvisno od vodstva, kako si interpretira zakone...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
23.11.2006 12:11:35   
mml
No tako pa smo tudi v Ljubljani dočakali sonček. Manca se sprehaja z mojo mamo, jaz pa zbiram psihično energijo za likanje posteljnine user posted image .
Gospodična se je danes zbudila ob 7. in potem se ji je nekako zdelo, da je že čas, da bi se šla igrat, ampak mama se nekako ni strinjala in po nekaj minutnem pregovajanju in portestiranju, si je rekla "pametnejši popusti" in zaspala do 10 user posted image . Seveda so sledile kalsične borbe pri zajtrku, kjer je popustila mama v prepričanju "ko bo lačna bo že jedla", tako da je trenutni rezultat neodločen 1:1 user posted image .

Zdej grem pa res likat, da mi po tem ostane še nekaj časa, da si v miru privoščim kavo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
23.11.2006 13:04:45   
lonja
Oj,

no, četrti uvajalni dan je za nami. Sem jo šla ob enajstih iskat, pa sem bla prijateno presenečena, so bili zunaj na dvorišču. Štirje piščančki, vsak s svojim poganjalcem in naša Ajda, pri varuški v naročju. Je povedala dans varuška, da so imeli primopredajo vozička. Namreč gospa ima en voziček in nekak dogovor z otroki, da se v njem vozi najmlajši. To je bil do današnjega dne mali enoinpolletni Tor. Zdej je naša Ajda najmljaša in mali Tor mi je dans z veseljem začel razlagati, kako je on zdej velik in da se v vozičku sedaj lahko vozi Ajda. Cukrček mali. Me je kar prijelo, da bi mela še kakšnega fantka...user posted image

V glavnem, jutri spet šibamo v varstvo,spet le do enajstih, pol se pa pridrajsava do BTC-ja na en močen coffee, upam, da Ajda ne bo zatežila že prvo minuto, saj bo zaspana. Okrog enajstih je namreč njena ura za prvo ninico. Bomo vidl...

Arielca, držim pesti, da ti prvi delovni dan mine krasno. V bistvu je fajn, ko je petek, da imaš pol spet cel vikend zase in za svoja najdražja user posted image user posted image .

Jana73, sem prebrala, da načrtujete smučanje. Midva z mojim sva zagrizena smučarja, pa mi ni čist jasno, kako bi mi to (namreč smučarijo) izvedli, preden Ajda ne začne smučati. A boš vzela še koga s seboj, da ti bo pazil na Elo?

Mml, Manci še nisem čestitala za prve korake user posted image user posted image user posted image . Full si pridna, ko se spraviš mal migat. Jaz se zaenkrat le zgražam nad špehom in nič ne ukrenem. Na orbitreku v dnevni se nabira prah...

V glavnem, bodite fino, upam, da se jutr vidimo. Naj vas pride čim več...

lonja user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
23.11.2006 22:02:55   
mml
Ja kje pa ste vse???? A ste tako uživale v lepem sončnem vremenu, da ste sedaj čisto fuč in ne morete nič napisat user posted image ?

Arielca  želim ti lep in čim krajši 1. delovni dan user posted image

Lonja ja na telovadbo pridno hodim (2x tedensko po eno uro, idealno bi bilo sicer 3x, ampak zaenkrat časovno ne znese). Sem se ful časa trudila z aerobiko user posted image , pa mi nikakor ni odgovarjala, fitnesa user posted image tako ali tako nisem nikoli razumela, pa še vsaj 2 uri potrebuješ, če hočeš res kaj narediti. No potem sem pa odkrila spinningin user posted image in ugotovila, da je to to...in sedaj hodim že 5. sezono (no ja lansko sem skoraj v celoti prešpricala, najprej ker mi moja G ni dovolila, potem ker še nisem smela in potem je bilo konec maja konec sezone user posted image ).

Pridem še kasneje malo pofirbcat, če boste kaj napisale, sicer pa upam, da se vidimo jutri v Koloseju na user posted image   in user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
23.11.2006 22:13:03   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Ja kje pa ste vse???? A ste tako uživale v lepem sončnem vremenu, da ste sedaj čisto fuč in ne morete nič napisat user posted image ?

ja user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
23.11.2006 22:27:12   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

IZVIRNO SPOROČILO: mml

ja user posted image

ha ha ha...vidim, da si res čisto fuč user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
23.11.2006 22:53:14   
kofetek2010
poglejte kaj sem našla:

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=705181&mpage=1&key=

a ni blo prav fajn? user posted image  

kot, da bi bilo prejšnji teden user posted image  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
23.11.2006 22:57:31   
rija
jana, daj si še enga gor prasnit če te nostalgija daje user posted image user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 2608
23.11.2006 23:09:17   
kofetek2010
rija - ne serji user posted image   dost je.... za enkrat user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
23.11.2006 23:15:47   
rija
user posted image user posted image

zaenkrat user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 2610
23.11.2006 23:23:50   
kofetek2010
kaj se čudiš? user posted image  

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
23.11.2006 23:30:10   
rija
to pomeni, da maš ful pridno decouser posted image

jaz sem enkrat za vselej zaključila.....user posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 2612
23.11.2006 23:38:13   
kofetek2010
saj sta oba res pridna, samo na stara leta bi rada še kaj drugega počela user posted image  bom raje počakala na vnuke user posted image  

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
24.11.2006 7:23:14   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

jana73:
mogoče bi bilo pa dobro, da bi se Bina najprej od Ele nalezla kako se lepo držat mame in bit pridna in šele nato zob user posted image .

lonja:
user posted image user posted image user posted image za uvajanje

cuma:
pa saj sploh ni problem. Posteljo imamo, prenosno posteljico tudi. Hladilnik je tak kot pri tebi... bor imamo... Ja, edino razgled je drugačen user posted image . Pa hribi so okoli in ne mi na hribu. Če se premisliš ti kar pridi. Če ne zdaj pa kdaj drugič. Bo Bina pokazala svoje živalce Emiuser posted image .

arielca: lep prvi delovni dan. Naj ti hitro mine. Pa še petek je!user posted image

mml:a bo Manca demonstrirala pihanje svečke?user posted image Sem včeraj mislila na vaju, ko sva se z Bino sprehajali po sončku.

Šibam, je gospodična lačna. Upam, da se vidimo v Koloseju.

Barjanski pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 2614
24.11.2006 8:11:34   
Taja Nagaja
Sem prejle pozabila:

vse naj naj Maruši za 11. mesec

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
24.11.2006 8:33:59   
kofetek2010
juuuutroooooo! user posted image user posted image user posted image

Ela je spila flašo mleka in šla nazaj spat, saj sta naju najina moška ob 7h zbudila user posted image   matr je težko bit bolj tih, če še drugi spijo user posted image  saj bi jaz tud šla še spat... user posted image  
a bom raje kavo v miru popila in si šla lase oprat in frizuro nardit, da bom lepa user posted image  

bino - kaj veš kakšne načrte imata gospodični? user posted image   jaz pravim, da še dobro, da Ela ne pobere vse "žlehnobe" od Mance user posted image  user posted image user posted image user posted image

lonja - na smučanje nas gre več familij, tako, da mislim, da ne bo problemov glede varstva user posted image  in glede na to, da sem čisto brez kondicije in moči v nogah bom primerna samo za kakšno 2 urno smučanje user posted image  

arielca - upam, da si lepo preživela prvi šolski dan in da te Brina ni preveč pogrešala! user posted image

Maruša - vse najboljše za 11.mesecev! user posted image    NR - kje si? vse OK? user posted image

torej se vidimo ob 11h v Koloseju!

baj baj do takrat!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
24.11.2006 8:47:11   
Nana Liza
Maruša vse naj naj za 11. mesecev!user posted image user posted image user posted image

Čveke! Se vidimo ob 11h. Čau, čau, NL.

Neposredna povezava do sporočila: 2617
24.11.2006 8:48:29   
kofetek2010

pegica1 - vidim te! user posted image  

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
24.11.2006 9:12:51   
sonček balonček
Dobro jutro vsem mamicam in otročkom!

Vidim, da se pri Bino njena pisateljska žilica že zelo zgodaj zbudi!

Naša Lara včeraj čez dan sploh ni šla spat, razen dvakrat je na ssizzi malo zadremala (za pol urce). Potem je pa hodila za nama po trgovinah popoldne s čisto krvavimi očmi. Zvečer je mrknila malo čez osmo, kar je njen rekord. Potem se je čez urco prebudila in po malo stiskanja z očkom zaspala nazaj do ------ zzz, zzz, zzz, 8:15 zjutraj.  Rekord po dolgem času. Tako je spala pri cca treh mesecih, potem pa dolgo ne več.

Arielca, tudi jaz ti želim lep začetek delovnih dni. Pa saj bodo kmalu novoletne počitnice.

Jana73, tudi jaz sem vstala prej kot Lara, da bi si umila lase, pa me je premamil TV. Itak pa ne vem več kaj naj še naredim z lasmi, bi se morala ostriči in pobarvati. Pa nimam koga, da bi mi dopoldne čuval Laro v Ljubljani! A se katera javi???? Se hecam. Bom že enkrat šla popoldne, ko bo user posted image  zraven.

Z Laro se še nisva odločili ali se vam pridruživa v Koloseju. Bova videli, ko bova odhajali ven kakšne volje bo. V avtu najbrž ne bi spala, glede na mirno, dolgo noč. Sploh vas bo pa tako in tako veliko.

Uživajte,

Neposredna povezava do sporočila: 2619
24.11.2006 9:39:35   
kofetek2010
sonček balonček - ni problema glede varstva, bomo porihtale user posted image   daj no... pridita na kofe user posted image  bo tamala spala nazaj grede... obljubim, da bo user posted image  

Ela še kar spi, čeprav je spala celo noč user posted image   moja frizura je nared, tako, da se lahko grem oblečt in mogoče se bo ta čas tamala prebudila user posted image  

potem gremo v Avstrijo - potrebuje katera kaj? user posted image  

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
24.11.2006 10:00:37   
mml
Jutro

jaz pridem z neumitimi lasmi user posted image , ker se mi ni dalo vstati prej kot Manci. Zdaj sem pa že malo pozna za takšne podvige.

Sonček balonček ti se kar zmeni s frizerjem, na Laro bomo že popazili, ni panike, mislim povsem resno user posted image . Seveda user posted image  za super prespano noč, sedaj se pa lepo nabašita v avto in pridita čvekat v živo user posted image .

NR in seveda Maruša  vse najboljše za 11 mesecev user posted image user posted image user posted image

Bino glede na to, da se dobimo v nekadilskem delu, bi lahko sveča sprožila kakšen dimni alarem user posted image , tako da mislim, da z demonstracijo ne bo nič. Se bomo rajši zmenile kje drugje za tovrstno demonstracijo user posted image

Grem se odlačat kaj oblečt. Se vidimo čez eno uro

Neposredna povezava do sporočila: 2621
24.11.2006 11:33:35   
Kofi
Ma če vas nisem zdaj več kot 1 uro brala!!!! Ma ve babnce ste čist nore! Lejte na keri strani smo že...

...ko sem vmes malo obupala, sem šla delat Pilates...in vas prišla spet brat :)

Zdej morem pa še enkrat vse prelistat, da vidim kateri moram kaj povedat user posted image user posted image user posted image ...mislite si, da se mi da!

Ja Jana, tudi jaz sem tebe vidla... user posted image

...še dobro da mamo štajerke HIMH, da kaj napiše, kajne?
ma nismo se vas ustrašile, samo zgleda da ni cajta...
Priznam, da mam jaz neko delo za službo...še danes...pol pa pridem mal več čvekat...

Neli je tko pridna,da je sploh pohvalit ne smem! Pol bom pej spet jokala...

zdej grem kuhat, da o kupu cujn ne govorim...sem mogla dat košaro za perilo na vrh kupa, da se mi le ta ne podere...o mamicu...pa sej mi bo dragi dal kr odpoved...za neline bodije pa itak samo iz kupa ven cukam pa mal z roko pogladim pa so ok :)...samo če začnem s srajcami od mojga tko delat, mu bo spet šef reku, da se vidi da nima žene doma, ki bi mu likala (to mu je reku za eno srajco, ki je bla kupljena mečkanka...adijo pamet)!

Joj, pa še spucat stanovanje, ker pridejo moji z Gorice in če vidijo to kar mam zdej v stanovanju, pole bojo samo obrnili šila in kopita pa gas pa dolge luči ! user posted image user posted image user posted image

Čau zaenkrat!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
24.11.2006 20:31:12   
cuma
Jah nič, če pa se nobena noče javit, se bom pa jaz!
Tukaj sedim, se bašem s taščino jabolčno pito in preverjam svoje naj strani na netu ... user posted image . Ema je zaspala ob osmih, mož je na vajah, jaz pa uživam v petkovem večeru. Danes ni bil ravno lep dan, pa  sem vseeno dobre volje. Večkrat sem se spomnila na vas, na to, da se najbrž vse v teh dneh malo bolj zavedamo tega, kako hitro gre čas in kako naši sončki rastejo. Priznam, da me Emin rojstni dan že kar malo daje, pa ne zaradi praznovanja... Velikokrat na dan se spominjam prvih dni v porodnišnici, občutkov v zadnjih dneh nosečnosti, čustev...prejle, sem gledala otroški zborček na it. TV in so mi kar solze pritekle... V glavnem, Mlakar bi reku, da sem padla v šentiment user posted image

Ve pa ste se danes tako načvekale v živo, da vam ni beč nič ostalo za RR! Sram vas bilo user posted image ...mi pa radovedni....pa slikice bi radi gledali pa vse...user posted image

No! Jaz bom tukaj še nekaj časa...me prav zanima kera se bo javila prva user posted image !

Čestitke Maruši tudi od mene, NR!user posted image user posted image user posted image
A se dobro počutiš? Koliko tednov si sedaj že srečka user posted image ?

pegica1: ful sem se nasmejala tvojemu pol pej....imam lepe spomine na študentske dni preživete s podobno govorečimi horičankamiuser posted image in horičaniuser posted image !

arielca: kako je bilo danes? Tebe so bili sigurno veseli v šoli, doma pa najbrž še bolj! En user posted image  Brini in tebi za spodbudo in prvi dan narazen!

Cumauser posted image

< Sporočilo je popravil cuma -- 24.11.2006 20:37:04 >

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
24.11.2006 20:41:00   
NRMM
Čer!

Najprej hvala za čestitke ob 11 mesecu,še malo pa bo eno leto, minilo je minilo.

Tudi meni je uspelo prvi dan službe preživeti (en dan pred uradnim začetkom), celo v Lj sem morala it direktorja pogledat user posted image  in danes na uradni dan sem na bolniški. Sej vem,da boste rekle,da mi nič ne paše, ampak user posted image user posted image user posted image grozi mi splav, naenkrat se je zgodilo, skozi vse ok, zdej pa to.......mali user posted image  je borec in za tolažbo, saj raste ok, srček mu bije, rokice/nogice migajo user posted image ,upam,da se izvlečemo čez to in da bo kmalu ok.
Se opravičujem,ker sem se mal potožila,ampak paše.

Pri nas nič novega, Maruša uživa v varstvu pri dediju in babici,me sploh ne pogreša, a ko se pojavim je veselje nepopisnouser posted image . Zdej imava atija doma, da lahko jaz počivam,potem pa bo vseen pri mojih dopoldne, da imam čas za počitek.

Lepo bodite!

I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Kofi)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
24.11.2006 20:48:04   
lonja
NR, držim pestke za malo pikico. Tebi pa pošiljam eno user posted image  za srečo!!!

lonja user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.