|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
21.11.2006 8:49:39   
Yasminka
Jutro!

Čestitke Eli in Lari za prve korake! user posted image user posted image user posted image

Pri nas doma je zelo živahtno. Ema čez dan bolj malo spi, ponoči pa se je kar uredilo (vstajamo samo 1x-2x). Ima le 2 zoba, čeprav se tako slini, da pričakujemo še kakšnega. Najraje mi pomaga (brska po predalih, prelaga kakšen krompir v posodo, meče cunje za obesit iz vedra...) si ogleduje knjigice, kataloge, se podi za žogico....Sicer pa gospodična sama stoji in hodi ob poganjalčku, rokah. Prejšnji teden smo kupili prve čeveljčke in copatke za v vrtec.Odločili smo se kar za superfit. Zdaj se mora samo še naučiti hodit v njih.
Naslednjo sredo bo moj prvi delavni dan in se prav psihično pripravljam. Priznam, da sem kar malce živčna - no to blažim s pospravljanjem, pranjem, likanjem, nakupovanjem.... skratka pripravljam, da bo vse štimalo v naslednjih tednih.  Naslednji teden Emo čuva babica, potem pa gre v vrtec. Ker na žalost nimam nič dopusta (grozaaaa), jo bo uvajal oči user posted image . Verjetno bo Ema kasneje hodila v vrtec ob 7.00, upam da bom do 14.00 že prišla po njo.
V petek se vam bova skušale pridružit. Na žalost ima avtouser posted image , z avtobusi se pa ni najbolj prijetno vozit po Lj.
Lep pozdrav
Y in E

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
21.11.2006 8:52:20   
cuma
jana: ČESTITKE ELI ZA PRVE KORAKE user posted image user posted image user posted image !!!! Po moje lahko kar rečeš, da tvoja hčerka hodi, brez dvoma user posted image !
Tapison je pa očitno vzbudil spomine na Prištino user posted image !

ovčka: tudi tebi in Lari čestitke za hojo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
21.11.2006 9:02:20   
arielca
Jutro,

Ela & Lara, user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO!!!!

mml, user posted image

bino, vem, da ti ni lahko... A veš, kako je... Najboljši učenci dobijo najtežje naloge. In ti si tako izjemna, da boš to znala premagati, tako ali tako pa si za Bino najboljša mamica!

Moj delavnik je od 7.10/8.00 do nakasnjeje 13.15 user posted image ; potem pa še malo popoldaneskega dela, kakšna študijska skupina, roditeljski sestanki, govorilne ure, seminarji, izobraževanja,...

Včeraj sem dobila sezname učencev, prebrala sem 3 knjige za domače banje, naredila vaje za Epi Reading Badge, tako da sem bila res pridna user posted image .

Danes sva z Brino cel dan sami, tako da bom animatorka moje nagajivke user posted image .

user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 2553
21.11.2006 9:20:17   
lonja
Ojla dekletca in user posted image ,

moja Ajda je v varstvu user posted image user posted image , mami pa namesto, da bi hitr začela pospravljat stanovanje, takoj za računalnik.

Ela in Lara, user posted image  za prve korake. Gleda na to, da je Jana73 povedala, da se je Ela začela postavljati na noge pri sedmih mesecih, predvidevam, da bomo mi shodili tam nekje pri desetih letih. No, bo že.

Skratka, včeraj sva se prvič uvajali v varstvu. Sva bili skupaj tam eno uro, pa je bla Ajda kar pridna. Plačevali bomo približno 40.000 SIT, brez plenic, a z vključeno hrano. Gospa, ki jo čuva, čuva še štiri druge otroke, tri punčke in enega fantička. Mislim, da se bo stvar kar obnesla, čeprav sedaj zgleda, da bo Ajda, kot najmljaša, verjetno tam prebila največ časa.  Varstvo imava namreč na Vrhniki, jaz pa delam v Ljubljani, moj user posted image  pa je itak skoz leteč, trenutno v Poljčah na izobraževanju, ki bo trajalo še do julija prihodnje leto.

Bino, super darilo sta izbrala, me kar mal ima, da bi te posnemala, sam kaj, ko je na naši parceli zaenkrat tako ostro kamenje, da bi uspeval le kakšen kaktus.
Pa pesmica zadnjič za lahko noč mi je bla super, od kje ti domišljija?
Mml, tudi meni je tole s tvojim trebuščkom kar mal sumljivo. Ampak, če je to user posted image , sem full vesela. Mi tudi že močno razmišljamo (!!) v tej smeri.

Cuma, Ema je pa že prav odrasla bejba, naša Ajda je proti njej še res pravi dojenček.

Arielca, tudi jaz prav kmalu začnem s službo, na Miklavža bom že veselo delala. Bodi vesela, da imaš tako super poklic, da boš vsak dan kar kmalu doma.

Za petek bi prav radi prišli, bom videla, do kdaj bomo v varstvu, pa se še javim.

Lepo se imejte, polupčkajte svoje user posted image  in se slišimo!

lonja user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
21.11.2006 10:32:03   
mml
Ela user posted image user posted image user posted image  za samostojno hojo. Upam, da boš kamlu demonstrirala še v živo.

Kar se moje slabosti tiče NISEM user posted image , da ne bo kakšne pomote. Se je pa zadeva umirila, tako da je počutje danes že povsem znosno. Me je pa zvečer zeblo, da sem že mislila, da imam vročino in ušesni termometer pokaže 38.8, pod pazduho pa 36.8 user posted image , tako da nimam pojma kaj je bilo. Glavno da sem boljše.

Sem pa danes zjutraj dobila skoraj živčni zlom, ker je sosedov berardinec lajal user posted image  (ozirma grmel) od 7.30 do 9. Še dobro, da Mance ni motil.

Me kar stisne, ko se takole pogovarjate o službi in uvajanju v varstvo...sem se kar navadila na to, da sva z Manco lepo skupaj. Ne moti me toliko misel, da grem v službo kot to, da bo Manca kar tako nekje in ne bo mamice, da bi jo potolažila in ji dala lupčka, če bo padla ali se prestrašilavin da bo svoje nasmešek in nagajivosti delila kar nekomu,...no ja, ampak tako pač je.

Zdaj grem pa malo lupčkat in crkljat svojo user posted image , dokler še lahko

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
21.11.2006 11:18:12   
kofetek2010
daaaaaan!

Ela spi, ker se je gospodična odločila, da po 8 uri ne bo več spala user posted image   sva se ob 08:30 že igrali user posted image  aja, še vedno hodi, tako, da ni pozabila user posted image  
in po 2,5 urah je postala zaspana in tečna tako, da sem rolete čist dol spustila, ubrala večerni ritual in jo položila v kinderbet in spi user posted image  

glede varstva...
mi iščemo varuško za 4-5 ur/dan (od 10h do 14h), ker bom šla z 08.01. delat za 4 ure in ker imam suuuupeeeer šefa bom lahko delala kakor bom hotela, če ne bom našla primerne varuške bom pač delala od doma... čeprav bi raje bila v pisarni, ker vem, da bom le tako 100% skoncentrirana in učinkovita user posted image  
cena: dobila sem ponudbo za 1000 sit/h kar se mi zdi popolnoma nesprejemljivo user posted image  (4 ure * 1000 sit = 4.000 sit/dan * 20 del.dni = 80.000 sit user posted image )  OK nič ne rečem, če bi bilo to varstvo za 8-9 ur na dan, ne pa za 4 ure user posted image  

darila...
za RD bo Ela od naju dobila tist Chiccotov DJ piano, Gal je rekel, da ji bo tud nekaj kupil (se je sam spomnil user posted image ), za miklavža bo dobila voziček za dojenčke prevažat in za božička mogoče kak Baby born ali Chou-chou user posted image  

tricikel pa Elo že čaka v kleti, saj smo ga dobili od prijateljev (mi dajemo njim kolesa od Gala, ker je njihov sin 3 leta mlajši od našega, mi pa bomo dobivali kolesa od njihove hčere)user posted image

mml - fajn, da si boljše, upam, da tako tud ostane user posted image  Ela bo z veseljem Manci demonstrirala hojo user posted image  
se zmenimo ju3 za kak kofe (danes ne bo šlo, ker pere cunje, potem pa grem po Gala, ker se mora učit saj ju3 pišejo test, potem pa ima še trening) - bino se nama pridružiš? user posted image

Yasminka - če želiš vaju mi2 komot pobereva kje, javi mi na ZS user posted image  

NanaLiza - kako je bilo v varstvu? user posted image  

sonček balonček - želim, da bi se tvoja princeska ponoči čim manj zbujala user posted image

Pajaca - kako je bilo prvi dan v službi? user posted image  

Arielca - bomo mislile nate ob pitju kofeta user posted image   si Brini laske s Substralom zalivala? user posted image

cuma - Ema je prava mala gospodična, lepa kot mami user posted image  

lonja - glej, da ne bosta spet zahinavli in vaju v petek ne bo user posted image  

stroj je opral, grem obesit in dat v sušilc preden se gospodična zbudi user posted image

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
21.11.2006 12:03:24   
ac
Čestitke Eli in Lari za hojo user posted image user posted image user posted image . Naši se še nič ne mudi, čeprav se tast in tašča vsakič čudita, da še ne hodi (ati je shodil pri 9m) in pravita, da bi morala imeti hojico, da bi hitreje shodila. No comment. Glede na to, kolk sem jima govorila, da hojico odsvetujejo, je velika verjetnost, da bosta hojico kupila za kakšno darilo ob prihajajočih praznikih, ker me sploh nič ne upoštevata. Tako, da, Arielca, ti prav nič ne zavidam in sem kar vesela, da imam sama družinico v LJ, stran od vseh babic in dedkov.

No, drugače pa te dni prav uživava in se pustiva razvajat. Edino to zgodnje vstajanje (okrog 5:00) me močno nervira. Tako, da komaj čakam, da bova spet doma, ko jo bom zjutraj dala pred TV in bom lahko spala naprej.

Prejle nam je celo ratal it na sprehod. Zahladilo je res mal, po snegu pa še nič ne diši.

V petek upam, da se vidimo. Nekaj sta se napovedala tast in tašča, ampak upam, da ob 11:00 nama bo s Saro ratal prit vas mal pogledat.

Mml - upam, da se že dobro počutiš!

Neposredna povezava do sporočila: 2557
21.11.2006 12:52:15   
Pajaca
LEP POZDRAV IZ SLUŽBE!!!!!

Imam se fino, dobrodošlica je bila ogromna, dobila sem projekt tak čista smetana, najboljše kar je ta hip v firmi. Mnjami. Mostek da te kap. Zavija, se širi, pa še mal v klanc gre oz pukl ma, kaj češ lepšega. Vse moje znanje geometrije bom lahko pri njem uporabila pa še kaj se bom naučila novega. user posted image user posted image

Upam sam da ga ne bodo popravljal poleti, ker pol bodo vsi ki se bodo vozili z Kopra proti Izoli zelo jezni name!!! Tazaden nadvoz pred Žusterno se bo popravljal. Jupi!!! Še bodo zastoji na cestah.

Cuma. Mi smo končali. Nič več porodniških, nikoli več. Tko da ja včeraj je bil def zadnji dan porodniške na sploh. Od sedaj naprej le še šiht, naslednjih 30 al kok let???

Sonček balonček moj delavnik je poljuben, kot želim tako delam. Do sedaj sem hodila v službo pred 7 in šla domov pred 15. To pomeni da sem ob 6 štartala od doma pa domov prletela od 15.30. Če zamudim za 10min se mi pot podaljša za vsaj 30min. Men to ustreza in mi je fino, da ni štemplanja in podobnega sranja.

Dedek Mraz me je včeraj zvečer vprašal, če bi bila njegov pomočnik. Pa ker sem dobra dušca (in baje Dedku Mrazu ni pametno ugovarjat, te pol spusti) moram it zbrat darila za otroke cele KS. Pri nas so ljudje ful čudni, smo po moje skor edina KS k ma darila za DM, pa ljudje se skoz pritožujejo nad njimi in jih celo vračajouser posted image . Saj niso bohvej kaj, ampak moja je bila lan ful vesela, tko da kaj naj se pritožujem. Letos se je odločil da bo dal sladkarije in pa bon za pikapolonco, pa sem ga prepričala, naj da namesto sladkarij raje eno mini darilce za 1000sit, pa bon zraven, da bodo otroci bolj veseli kot pa sam enga listka k bo čisto razočaranje. No in se je strinjal obenem pa prosil za pomoč... jupi. Zdaj moram pa pomagat. No ja mi bo že ratal.

Tko šibam delat, v petek se bom probala oglasit v koloseju, takrat enkrat mam malco, pa pridem mal popapat.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
21.11.2006 14:20:04   
arielca
Pajaca, OK, res prima, da si pomočnica user posted image , ampak, da načrte za zastoje po primorskih cestah delaš... to je pa user posted image . A obrt za izdelavo user posted image  ste pa pol dokončno vrnili user posted image ? Mal se hecam user posted image . user posted image  za nov projekt in upam, da te tale optimizem ne zapusti!

jana73, ko končaš, lahko s pranjem nadaljuješ pri meni. Bom jaz Gala učila za test user posted image . Pa Ela in Brina bi imeli precej za povedat čez težko življenje dojenčkov, ki jih nihče ne razume user posted image .

mml, v petek ti iz prve roke zaupam občutke. Po enem letu je kar kriza. Ampak sem bila včeraj tko vesela, ker sem srečala par svojih učencev in so me bli tko iskreno veseli.

BlankaT, kje si?

Aja, o varstvu sva se pa z user posted image  'pogovorila'. In je spregledal, ker sem ga res napadla z vsemi možnimi argumenti, tako da bo zdaj v službi skombiniral tako, da bo tašča z malo le 2x po 3 ure in 1 dan na 14 dni do mojega prihoda iz službe, sicer pa ne. Bomo videli, kako se bo obneslo. Ker je očitno tudi on vdel, da ni nobenega interesa. In da je to, česar bi se nekdo veselil, njej muka.

Hvala user posted image , da me prenašate, da me podpirate, da ste taki veliki user posted image ! In upam, da bomo veselo klepetale tudi, ko bomo v službah... Kar bo res kmalu... za vse user posted image .

Šibam zrihtat Brino, ker greva v šoping v KR. Papa.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
21.11.2006 14:25:55   
Pajaca
Arielca en pa mora delat tud zastoje na cestah!!! jaz sam načrt za obnovo nadvoza delam, zastoje bodo pa drugi delal, jaz bom pa v gužvi se pizdila na zastoj k vsi okol mene. Sam Pajacka bo spet vesela k bo zvedla da je ta most mami narisala pa da ga Mihi zdaj dela. Pol je tko ponosna sama nase pa na svojo mami. Ker otrok pa še lahko pokaže most k ga je mami nardila (pa čeprav sam en košček)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
21.11.2006 14:54:39   
mml
Pajaca user posted image user posted image user posted image za projekt. Mi boš enkrat po domače razložila, kako da se msot ne zruši, meni to ni čisto jasno (se vidi, da sem spet bolj na blond pobarvanauser posted image )...ja sej vem statika pa podobno...samo...kljub vsemu user posted image . Tako kot mi tudi ni povsem jasno kako letalo leti...no za ladjo že razumem, ampak nekaj ton v zraku...ja no pač nisem tehničen tip user posted image

Arielca user posted image user posted image user posted image ,  me veseli, da sta se z user posted image  pogovorila in našla pametno rešitev. Mogoče bo pa tašča presenetila in se bo ful dobro obnesla, kdo bi vedel.

jana meni se je zadnjič ponujala ena varuška, ki računa 600-700 SIT/h in pride tudi domov...tako da če te zanima, ti lahko dam njen mail (meni je to z 8 - 9 ur na dan krepko predrago).
Sicer me pa veseli, da Ela čez noč ni pozabila, kako se hodi. Manca ji pošila en velik user posted image  in pravi, da ona še nekaj časa ne bo sama hodila, da se bo rajši držala mame za prst ali pa porivala voziček user posted image , pravi, da "ziher je pač ziher".

Nana Liza  kako je bilo v varstvu? Upam, da ti v teh ura brez Ele ni bilo prehudo dolgčas user posted image

Yasminka upam, da se  v petek vidimo user posted image

ac  uživaj na Gorenjskem user posted image

Štajerke kje ste se spet zgubile user posted image ????

Manca spi, jaz grem pa počet kaj koristnega.

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
21.11.2006 15:03:42   
sonček balonček
Kar groza me je, ko berem, da ste nekatere že v službi, nekatere pa boste že v nekaj dneh. Jaz se s šefi še dogovarjam ali pridem 8.1 ali 20.1.

Pajaca, čestitke za nov delovni izziv. A si arhitektka? Ker potem bi mi lahko prizidek narisala. Trenutno imamo nekega prenapetega arhitekta, ki še nobene ideje ni dal. Je pa lepuser posted image , to je pa tudi edina njegova vrlina.

Pojma nimam kaj mene čaka, ko pridem nazaj v službo. Upam, da kaj fajnega, da se bom vsaj malo potolažila, ker 9 ur ne bom videla svoje princeske. Grooooza. Mene to resnično tako preganja, da se vsake toliko zavem, kako ne morem več resnično uživati v porodniški zaradi teh misli.

Blagor tistim, ki imate krajše delovnike. Jaz butelj sem se pa po enem letu na pedagoškem, prepisala na drug faks. Zdaj pa imamuser posted image . Se malo hecam, imam super službo, pa še za učitelja resnično nimam daru. Vam nisem fauš.

pa, pa

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
21.11.2006 16:42:57   
kofetek2010
mml - lahko mi pošlješ e-mail od te varuške, meni bi bolj ustrezalo, če bi Elo peljala v varstvo - torej pride v poštev relacija Rudnik - Rakovnik - Trnovo - Kolezija - Murgle - Vič - Šiška - Dravlje in eventuelno še Podutik user posted image   razlog, da jo želim vozit ---> ker moram Gala v šoli dvignit ob 15h user posted image

Arielca - pranje cunj sploh ni problem, tisto kar pa temu sledi... se mi upira user posted image  Gal se uči družbo - obvladaš? user posted image  
in user posted image user posted image user posted image  da je tvoj možek spregledal user posted image

Pajaca - jaz sem tud hodila na gradbeni faks user posted image  (1 leto, da sem imela status rednega študenta, izredno pa sem bila vpisana ekonomijo) user posted image  mislim, da sem v celem letu uspela celo 1 dan bit na predavanjih, sem hitro ugotovila, da je moje znanje fizike preskromno (sem hodila prej na srednjo turistično kjer smo imeli fiziko samo v prvem letniku) user posted image  

sonček balonček - saj pri naslednjem user posted image  bo odhod v vrtec oz. varstvo lažji user posted image  

Ela spi svoje popoldansko spanje... čeprav misli, da je nočno user posted image  še pol urce jo bom pustila, potem gremo z Galom na trening user posted image  

štajerke ---> KJE STE??? user posted image  
od kar so nas v živo spoznale se nič več ne javljajo, le zakaj?  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2563
21.11.2006 16:51:59   
rija
Kaj češ s štajerkami user posted image user posted image user posted image  evo ti ene prekmurke.....

Neposredna povezava do sporočila: 2564
21.11.2006 16:59:22   
kofetek2010

oooooooo lej jo prekmürko user posted image  

konc šihta? user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
21.11.2006 17:04:16   
rija
enega je konec, drugi se bo začel, ko bo user posted image  navil sireno user posted image user posted image

mater, sem bila danes produktivna....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
21.11.2006 17:11:17   
kofetek2010
ja, me mamice imamo šiht 24/7 - moja naslednja današnja naloga je razvoz (pa ne pizzeuser posted image )

grem tamalo zbudit user posted image  

se tipkamo zvečer... lahko bi kakšno Tilovo fotko prilepla, kaj praviš? user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
21.11.2006 17:14:17   
rija
bom....obljubim...zdaj pa še papirji.....user posted image user posted image user posted image  škoda, da ima moje delo lepe in grde plati....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2568
21.11.2006 17:49:07   
Izabela_
Hojla,

Nana Liza, v petek prideva z Matevžem! Se tudi midva veseliva. Kako je bil uvajalni dan ali urice? Midva greva tudi jutri prvič k varuški se pokazat. Tam bosta menda še dva otročka, sicer malo večja kot Matevž. Upam, da mi bo všeč. Drugače se je tudi končno uredila moja služba in bom po moje začela delat enkrat po novem letu... Samo, da imam pogodbo! user posted image user posted image user posted image

Mml, tudi mi imamo te škatle iz Ikee, mislim, da jih je že 5, pa so vse polne. Drugače mi je ful hecno, ko sem pogledala tvojo sliko, ker ko sem imela najeto stanovanje, sem imela notri tudi ta predalnik in omarico (iz Ikee), kot jo vidim na sliki. Le kavča torej nimamo takega user posted image .

Bino, Matevž ima tudi že svoje drevo in sicer operno bukev, ima še certifikat. No, sedaj ima že kar dve operni bukvi, ker prvo je zgrizel pes in je Matevževega dedka skrbelo, da ne bo rasla, pa je kupil še eno in še en certifikat, tako da ena bo že, če bo user posted image  priden, seveda! Jaz sem pa septembra možu kupila za najino 3. obletnico poroke in 10. obletnico odkar sva skupaj tudi bor! Ga morava še sedaj posaditi, zaenkrat je še v koritu. user posted image

Arielca, že zadnjič sem ti začela pisat, ko sem brala tvoje skrbi zaradi varstva, pa mi je Matevž skoz skakal po tipkovnici, pa sem nehala pisat. Saj so že punce vse napisale. Verjetno ne moreš kar tako najti novega varstva, ampak verjetno bo res najbolje, da imaš oči odprte in najdeš kaj boljšega za svojo Brino. Mogoče pa je treba dati priložnost tašči, pa ji bo bolje šlo, kot izgleda sedaj user posted image . Držim pesti!

Čestitke Eli in Lari za prve korake! user posted image  Tudi Matevž kar pridno stopica, danes sva šla na kar dolg sprehod za hišo in je raje hodil tako, da sem ga držala le za eno rokico. Stopila sva v vse luže, krtine, jedla travo, po nama je skakal sosedov user posted image  (saj sva ga vabila k nama user posted image ), tako da pralni stroj sedajle pridno dela, da bo jutri spet vse suho. Bom morala očitno kupit še kakšno bundico.

Lep večer vsem!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2569
21.11.2006 18:12:16   
HIMH
Evo še en glas iz štajerske, da nebote rekle, da nas nič ni na čvek.
JANA73 če si pa taki bau bau user posted image user posted image  

Ja saj veste ene že delajo, druge ki tečejo drugi krog počivajo, ene se učimo in pol je že počasi konec z nami.

No kaj se pa mojega delavnika tiče je v 3 izmenah 1. je 6-14.30 , 2 je 14-22.30 in 3 ja 22-6.30 plus tega 50 min v vsako stran vožnje če ni gužve. Kljub temu, da mam malega otroka šef nima milosti in te meče tak na šiht da ga sam prosiš še za nočno smeno maš pol vsaj malo mira.Aja pa to brez turnusa pač kak mu je tak pač delaš plus vikendi in prazniki so pri meni delavni.
No naša pupika bo pa kr pri moji zlati tašči v varstvu, ker si boljšega varstva niti ne morem želet razen moje ome ki je spravla gor cca 45 tujih in 5 domačih otrok sedaj ma še nečakinjo in občasno še mojo.

BINO mi2 ravno ugotavljava od česa je moja pikica ratala v 20 min čist gobasta sedaj si beležim vse kaj je jedla, da  če bo sila in bo treba v bolnico, da jim povem kaj je jedla.Sedaj moram samo pazit, da mi ne začne zatekat ker pol mora v bolnico taka mam navodila.Pa nimam pojma kaj bi lahko blo jedla je vse kot običajno razen KUS-KUSA ki ga je jedla prvič.Sem ji dala fenistil in namazala sem ji z njim upam, da gre nazaj.
Kako sta pa vi2?

Nič bo dovolj mala se igra z babico jaz pa čvekam.Mejte se kar se da lepo

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
21.11.2006 20:01:02   
Taja Nagaja
Hojla!

Sem že opoldne napiala cel roman pa mi je vse user posted image odnesel. Zato sedaj poskušam ponovno.

Jana73: user posted image user posted image user posted image za Eline korake in samostojno hojo. Še malo pa ti bo vzela kartico in šla v šopinguser posted image .  A na Sezam si že vprašala glede varstva?

mml: user posted image samo da se bolje počutiš, če bi pa bila user posted image bi bila pa jaz ful vesela zate.

sonček balonček: ja to naše spanje. Čez nekaj let bova pa jamrali, da najini najstnici spita cele dneve in dopoldneve ob vikendih user posted image . A si predstavljaš?

arielca: hvala za tolažbo. Kar pa se testov tiče bi mi lahko malo prizanesli. user posted image user posted image user posted image user posted image da sta se z user posted image zmenila glede varstva. Mogoče te pa tašča prijetno preseneti. Sicer jo bo pa že Bina spravila v red. user posted image

lonja: ja včasih imam tudi svetle trenutke in me napade kaj ustvarjalnega. user posted image Kar pa se bora tiče- a si na Krasu videla kaj drugega kot kamenje in bore user posted image ?

Pajaca: user posted image user posted image user posted image za projekt. Ja najboljši zaslužijo le najboljše user posted image .

Nana Liza:
kako je uspelo varstvo?

Izabela_: user posted image user posted image user posted image za vaša drevesa. Bina ima tudi od spomladi eno višnjo in eno češnjo. Sedaj bomo pa še robide preselili bližje k hiši, da se bo Bina lahko pasla user posted image .

HIMH:
upam, da bosta kmalu uredu. Bini fenistil krema naredi še slabše, tako da je ne uporabljam. user posted image A je prišla v stik s kakšnim agrumom? Sem zadnjič sišala za eno deklico, ki je tako začela otekati zaradi pomaranče. Pa je sploh ni jedla, samo špricnila je vanjo, ko jo je nekdo lupil user posted image . Bom držala pesti, da bo vse OK.

Petek:ne vem če nama bo uspelo prituser posted image . Sem čisto pozabila, da imam en  opravek. Če bom hitro gotova bova prišibali in malo zamudili.

So mi pa danes sporočili, da pridejo v soboto montirat žaluzije. Sem ful vesela, samo nekam se bova morali dat z Bino ker se mi jih ne da gledat in kakšno bodo pustili za seboj user posted image .  Sem nama pa danes rezervirala termin za masažo user posted image user posted image user posted image . Bo prav pasalo, da me nekdo razvaja. Bina pa bo tudi v  varnih rokah tetke in babice in me ne bo skrbelo. Ju bo že spravila v red.

Tako Bina že eno uro spi jaz grem pa malo pred TV.

Bodite pridne in ne nagajajte preveč.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
21.11.2006 20:08:39   
Nana Liza
Naša Ela je prava cigančica. Sploh ji ni bilo v varstvu nič hudo po meni.user posted image Jest pa sama doma.

Sej ni tako hudo. Sem ful vesela, da se lepo počuti pri tašči. Ko sem prišla, se je ravno zbudila (po 45 min) in jo je tašča poskusila še enkrat malo uspavati, a ni šlo. Po 5 minutah, ko sem prišla, je planila je po meni, ker sem imela oblečeno jopo s svetlečo zadrgo. user posted image Za naslednji teden smo se zmenili še za dvakrat.

Danes je spet en zoprn dan, kateri me je namučil zaradi nizkega pritiska. Sem si izmerila in sem imela spodnjega 48. user posted image Sem hitro spila en kofe, pa je bilo boljš. Ni čudno, da sem bila utrujena in zaspana.

Zdaj pa mal pospravjat in likat. NLuser posted image

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
21.11.2006 20:20:19   
Nana Liza
bino, mml- Še to sem pozabila povedati. V LEcleru imajo ene rozaste zimske pajace za nekaj manj kot 6000 sit. So pa zelo punčkasti. So tudi modri, ki pa so seveda zelo fantovski.
Danes je končno Ela dobila pametnega kuža. Iz 6990 je na kartico znižan za 700 sit. Pa se je mami omehčala in Eli naredila veselje.user posted image
Pa tudi robčki pampers so v akciji (4 za 1790). So mi kamilični ful všeč.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
21.11.2006 20:33:48   
arielca
user posted image  Ela za lepo preživet dan v varstvu!

jana, a Gal obvlada? Bom držala pesti!

Ampak Štajerke so pa res nekam utihnile user posted image .

Brini sem danes kupila prvo zobno ščetko (prej sem ji z gazico čistila zobke) in sva zvečer že ščetkali v tandemu. Brina je najbolj drgnila jezik user posted image .

So pa trgovine že na veliko okrašene. In se mi zdi to malo prezgodaj, ker potem decembra nima efekta user posted image .

Sicer sem pa gledala Chou Chou dojenčka (tistega, ki tudi govori) in mi prodajalka ni vedela povedat, če govori slovensko. Me bo pa ju3  user posted image in mi sporočila.

No, zdaj grem pa likat user posted image . Pol pa pod tuš pa v Bar pa mogoče še kaj poškilim med RR klepetulje.

Bodite fajn. Pa sladke sanje.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
21.11.2006 20:53:04   
rija
evo jana, tile sta zate in za elo....pa za vse decembrke, da boste vidle, kak januarski frajerček vas bo hodo pecat....user posted image user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?