lonja
|
Ojla dekletca in , moja Ajda je v varstvu , mami pa namesto, da bi hitr začela pospravljat stanovanje, takoj za računalnik. Ela in Lara, za prve korake. Gleda na to, da je Jana73 povedala, da se je Ela začela postavljati na noge pri sedmih mesecih, predvidevam, da bomo mi shodili tam nekje pri desetih letih. No, bo že. Skratka, včeraj sva se prvič uvajali v varstvu. Sva bili skupaj tam eno uro, pa je bla Ajda kar pridna. Plačevali bomo približno 40.000 SIT, brez plenic, a z vključeno hrano. Gospa, ki jo čuva, čuva še štiri druge otroke, tri punčke in enega fantička. Mislim, da se bo stvar kar obnesla, čeprav sedaj zgleda, da bo Ajda, kot najmljaša, verjetno tam prebila največ časa. Varstvo imava namreč na Vrhniki, jaz pa delam v Ljubljani, moj pa je itak skoz leteč, trenutno v Poljčah na izobraževanju, ki bo trajalo še do julija prihodnje leto. Bino, super darilo sta izbrala, me kar mal ima, da bi te posnemala, sam kaj, ko je na naši parceli zaenkrat tako ostro kamenje, da bi uspeval le kakšen kaktus. Pa pesmica zadnjič za lahko noč mi je bla super, od kje ti domišljija? Mml, tudi meni je tole s tvojim trebuščkom kar mal sumljivo. Ampak, če je to , sem full vesela. Mi tudi že močno razmišljamo (!!) v tej smeri. Cuma, Ema je pa že prav odrasla bejba, naša Ajda je proti njej še res pravi dojenček. Arielca, tudi jaz prav kmalu začnem s službo, na Miklavža bom že veselo delala. Bodi vesela, da imaš tako super poklic, da boš vsak dan kar kmalu doma. Za petek bi prav radi prišli, bom videla, do kdaj bomo v varstvu, pa se še javim. Lepo se imejte, polupčkajte svoje in se slišimo! lonja
|