mml
|
Uffff...Arielca tehle prigod s taščo ti pa prav nič ne zavidam in se povsem strinjam s cumo, da bi si poiskala kakšno drugo varianto za varstvo, ker glede na to, kar si napisala, jaz osebno ne bi bila mirna in sproščena v službi. Kar se pa tiče, pa moraš razumeti, da je to njegova mama in tu objektivnost krepko popusti, tako da boš morala zadevo speljati nekako tako, da bo sam ugotovil, da ga njegova mama biksa in da tako ne gre in ji bo to tudi on povedal, ker tako bistveno bolj zaleže in je boljše sprejeto, kot če rečeš isto stvar ti, tako pač je... ...a si predstavljate, da bomo žez **** let, tudi me nekomu tašče in bodo govorili, kako smo smotane in podobno ??? Kar pa se varstva tiče, se je nama tudi ponujala moja mama (s katero sem se pa jaz sposobna kmalu skregat, če sva preveč skupaj). Samo to bi pomenilo, da bi tudi, ko bi midva že prišla iz službe, ona še vedno "visela" pri nas in kmalu ne bi imeli več lastnega družinskega življenja. Tako da sva rajši poiskala drugačno rešitev in bo moja mama za "back up". Upam, da bo vsaj približno OK. A si kdaj želite, da bi bila ura kmalu toliko, da bi šel vaš že spat? Meni se to, kadar sva sami občasno dogaja, sploh, če se Manca zbudi slabe volje in po tem ne ve sama s sabo kaj bi in joka za vsako malenkost. Bino meni je prav všeč tvoje darilo za Binin prvi rojstni dan. Upam, da bo drevo lepo rastlo in se boste vsako leto znova veselili in zabavali ob okraševanju. NR , da bo zamenjal službo in boste več skupaj, se boš prav kmali navadila , da bo zvečer doma in ti bo čudno, ko ga slučajno ne bo. Sicer pa tudi jaz ne razumem tvojega G , da ti ne noče dati bolniške. Mene je moja G na nuhalni svetlini prav čudno gledala, ko sem rekla, da se počutim OK in sploh ne mislim na bolniško... Manca je zlezla v škatlo z igračami in se ji zdi neznosno zabavno. Moram pazit, da se ne prevrže, ker je zadeva vseeno precej nestabilna. Bino, jana, Nana Liza se vidimo ju3 ob 11. v Atlantisu Vse ostale: se dobimo na čveku ta petek okrog 11. v Koloseju?