NRMM
|
Daaaaaaan! Čestitke novim 11-mesečnikom (Bino, Ela-NL,Matevž) . Pa ve se boste res vžgale . Zdej sem rabla pol urce,da sem vas prebrala, dobro da imam čas, ker počasi bi šiht nardila tukaj zraven . No še uradno 4 dni sem doma , pa bolj gre proti koncu, bolj bi jaz bila doma. Delala bom verjetno 14 dni, potem pa grem na dopust, čeprav upam,da bo me dal G na bolniško, ker me zopet išijas mišica mantra v orto, ampak kaj ko je ta G takooo težek glede bolniške , kot,da ima kaj manj od tega,ejej. Mo midve že 4 dni hodiva na inhalacije 2x dnevno, ker je kašljala ful in vedno ko je zaspala. Sicer gre na boljše, zakašlja še parx na dan, se pa ob kašljanju več ne joče, torej je nekaj učinka s temi inhalacijami. Slišal ni nič hropenja v pljučkih, torej upam,da sva se ponovnemu bronhitisu izognile . No za piko na i, sem se nalezla še jaz, z nekimi sirupi se po predlogu G ne smem basat, tako da pijem na litre žganga cukra z mlekom in žajblom . Ej Arielca te čisto razumem, glede teh skrbi okoli varstva. Tudi mene je malo strah, čeprav vem, da jo moja starša porihtata ok, ko so sami,ampak vseen. Sicer je mami bolj ''lesena''glede otrok (pa ne to, pa ne ono, pa ne ven, pa ne......), je pa ati pravi maher za njih in ga ima tudi Maruša zelo rada,tako da javim v petek, kako so preživeli prvi skupni dan . V varstvu bo pa od 7.30-15.00. Kar se spanja tiče....smo spali že tudi po 13-14 ur skupaj ponoči, zdej pa jo že 3 dni nekaj daje. Zaspi okoli 19.00-19.30 in spi do 6.00 . Do pol 7 jo še ignoriram, da jaz pridem k sebi, potem pa ne gre več,ker začne vreščat,kot da bi jo vleko iz kože. Dopoldne pa gre aj aj okoli 11.00 in spi od 1.5-2,5 ure v kosu in potem je do večera mir. Hrana, zadnjih 14 dni je zelo veliko. Zjutraj flaša čokolešnika cca 200-250ml, potem čez 1,5 ure z nama zajtrkuje (klobase,pašteta,maslo,marmelada,sir,jajčka) okoli 10.30 jogurt, 13.30-14.00 kosilo, kar jeva midva, 16.30-17 sadje, 19.00 flaša čokolešnika 300-330ml. No vmes pa še seveda kakšen keks, pa žemlja, čokolada ipd....Na zadnji posvet.sva imeli ravno ok težo, zdej je pa dobila tretjo bradico , in še močnejša lička , tak da ji je očitno ta super tek hasnil . Uff zdej pa sem spet zabluzla in se razpisala,obljubim,da bom drugič manj . A še to, pa zginem .Moj pa ima v torek že razgovor za novo službo in po zagotovilih VIP-a sodeč, je 99% že not in bomo koooončno več skupaj.......Pa res otroci omehčajo atije .Ko sva bila še sama ni hotel slišat o drugi službi, no zdej pa jaz ne bom hotela, da ga gledam vsak dan . To bo še hudo, ker tole tedensko ''vdovstvo'' mi je kar pasalo, vsaj zvečer sem imela svoj mir, zdej pa zna bit zanimivo vsaj en čas, potem se bom paže mogla navadit . Uživajte..... l.p. Irena