Taja Nagaja
|
Dobro jutro! Bina se zahvaljuje za lepe želje. Z alergijo se še pogajata . Ne moreta se namreč odločiti katera bo prej zapustila drugo. Arielca: a bo Brina na isti šoli, ko bo večja, kot ti? Saj veš, učiteljski otroci , najdlje pluvajo. Najbrž ker vejo kakšen je sistem . Kaj pa če ji za darilo kupiš en velik šparovc saj si na pravem koncu doma . Ne mi zamerit saj sem tudi jaz Gorenjka brez lešnikov. Upam, da bo z uvajanjem vse OK. Sicer bo pa Brina babici že pokazala kako se krajša čas. mml: za čas, ki si ga posvetila sebi. Jaz sem zadnjič vzela Bino k frizerju. Jo je misila mal strižt- ja valjda-kaj pa naj bi strigla ? Hvala za fotke . Za kakšno srečanje sva tudi za. jana73: meni je tudi tvoja frizura in njena barva všeč. Kaj pa če se pobarvaš pred poletjem in rečeš, da je to od sonca . A je Ela bolje? cuma: a si že našla kakšno nepremičnino, ki ti ustreza? Ti zrihtaj vreme pa pridemo na obisk. Mene veter ne moti, ni pa prijeten za naše . Jaz imam zelo rada sprehode s svojo psico predsem takrat ko piha, kar pa je tudi pri nas zelo zelo pogosto. Žal moram Bino in psico držati na razdalji, zato komaj čakam, da ji vsaj alergija na psa hitro mine. Bina obočuje vse živalce in se jih tako razveseli. Zadnjič sva preganjali hroščke po deblih , se ji je fino zdelo. HIMH: a si vedela, da kremica vsebuje nekaj ovsa? Moram terapevta vprašat, če je OK, ker Bina ne prenese večine žit BlankaT: hvala za ponudbo glede majčk. Trenutno jih imava kar precej, če jih boš pa še kdaj naročala pa se priporočam. Pajaca: glede daril - kaj pa če mu kupiš avijon od Fisher Price-a - Little People? Meni se zdi ful simpatičen. Rija: ti kar pridi k nam. Saj ne grizemo. Če pa že, pa to naredimo izjemno prikupno . Dobrodošla Kerensa: če bi se bolj pogosto javljala bi najbrž ugotovila, da nas je kar precej, pa ni , da ne bi našla kakšne sorodne duše , če že za Jano misliš, da te ne mara. Grem Bini dat zajtrk. Nekaj protestira. Danes sva spet sami, popoldan pa imava 1. pregled pri zobozdravnici. Lep dan, naj se oblaki razkadijo in sonček poboža vaše nasmejane obraze.
|