Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

? Še mal, pa bomo na 100tki!
.
žal ni uspelo prit. Izlet je bil prav simpatičen, takole smo hodile in se nosile (no, midve s Saro slikava, tko da mojega faktorja ni na sliki):
, smo imele fotosession:
, tako da se iskanje nadaljuje...no potem je gospodična pojedla še jogurt in na poti proti domu ugotovila, da je le zaspana in je lepo mrknila, tako da imam mami čas za surfanje po RR. Moje fotke bodo...takoj ko najdem kabel, da jih snamem s fotoaparata (se vidi, da
ni doma, ker to ponavadi počne on...).
.
.
.
!
(s tem, da je čez dan čisto normalno in relativno pridno jedla)...samo da sem ji približala žlico so jo oblile solze, tokrat ni hotela jesti niti kruha in masla, kar sicer velja za njeno priljubljeno večerjo...pojma nimam kaj ji je bilo. Upam, da ji ne bo sredi noči padlo na pamet, da je pa sedaj ona lačna
in bi kaj prigriznila...ker do 7. zjutraj je tudi kantina mama zaprta
.
sem, pospravila in na novo zložila sem stvari v Mancini komodi in glej si ga no...pojavilo se je še nekaj prostora
! V glavnem je zdej že skoraj ok. Ima pa tako napihnjene dlesni zgoraj in spodaj, da bomo kmalu kaj novega pripisali na Blankin seznam