Valeri
|
Ojla punce, končno imam nekaj časa, da napišem par vrstic. Najprej za vse, ki ste te dni praznovali Mi2 (oči itak skoz dela) sva te dni skoz leteča, saj je treba izkoristit te lepe dni, predvsem pa mamine iztekajoče se dneve porodniške. Sem se odločila, da grem decembra delat po 4 ure. Tako se bo mami počasi; skor po letu in pol privadila na službo, babi pa na varstvo, Maj je pa itak povsod nasmejan in zadovoljen. Ta varianta se mi dopade tudi zato, ker bom tako kar nekaj dni dopusta prišparala za naslednje leto, ko bo fajn bit kak dan doma in si odpočit od službe . Kaj dogaja pri nas? Hmmm... znamo vse mogoče vragolije. Najbolj je zanimiv v splanici predal, kjer ima mami spodnje perilo - pravi moški, potem v kuhinji del, kjer so vse mogoči plastični lončki, posodice,.... Za besedico NE dobro vemo kaj pomeni, takrat nameni mamici navihan nasmešek in nadaljuje s svojim početjem in čaka kaj bo mamica naredila.... kaj pa naj, ko sem po takem šarmiranju tud sama že vsa nasmejana. Ah, ja. Ven sta pokukali obe zgornji enki; obe se že dobro vidiita; leva pa majčken prehiteva. Kar se hrane tiče je "nemogoč" , skoz bi sam jedel in jedel. Če hoče dat kdo kaj v usta, mora to prov skrivat, saj drugače nardi vik in krik. Kakšno štalo nardi v trgovini pri kruhu. Joj, joj,.... ga ni za pomirit, dokler ne dobi žemlje, trgovke in ostalo občinstvo se pa sam smeji. Že nekaj časa se postavlja na noge in kar nekaj časa tako stoji; dopade se mu pa 100/h, se na vsa usta. se najraje dere na hodniku ali v dvigalu, da odmeva po celem bloku. Mi je zadnjič soseda rekla, da zmer ve, kdaj greva mi2 od doma. Za bomo imeli zabavo al pa dve, nisva še dorekla v detajle. Naju pa babice že morijo kaj za prvo svečko, ter kaj bodo nosili decembrski možje . Tako, da prelistavam kataloge in zbiram ideje. Mi2 mu bova najverjetneje kupila Tomy-jev most; al kako se mu že reče. Razen če ne dobim kake druge ideje oz. mi ne pade v oči kaj zanimivejšega. Nimam pojma, kaj sm hotla še napisat. Aja, berem, da ste uživale na srečanju, lepo, lepo. Že po temle čvekanju sodeč, ste vse fejst pupe, kaj šele v živo. Nč, šibam pod , pa pred tv; moža ni, pa bo vsaj enkrat daljinc sam moj . Nočko vsem!
|