|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
13.11.2006 9:31:08   
sonček balonček
Dobro jutro,

za nami je težka noč, saj je Lara včeraj prešpricala popoldansko spanje in je bila očitno preveč utrujena, da bi lahko kvalitetno prespala noč. V postelji se je premetavala, stokala, butala z glavo, rokami in nogami ob stranici. Po nekajkratnih intervencijah jo je dragi prinesel v posteljo. Tam se je še vedno vrtela kot ura in spala ali z glavo navzdol ali pa tako, da je klečala na kolenih.

Glede praznovanja 1. RD imamo mi še nekaj časa. Ker je rojena na silvestrovo, pojma nimam kako naj praznovanje izvedem. To pomeni, da mi bo žlahta od dragega pokvarila ne le RD, temveč tudi silvestrovo. Oni se namreč čisto nič ne znajo zabavati. Višek zabave zanje je, da nečakinja pritrese svojo frajtonarico in potem cca 3 ure njena mama govori: "Samo še eno, ta je pa ta zadnja!" Najhuje je pa to, da tamala sploh nima veselja, do igranja. Potem si pa lahko predstavljate, kako to izgleda. Je zelo glasno, ritmično skorajda ni, veliko visokih tonov, brez repa in glave... Moram nekaj potuhtat, kako uredit praznovanje, tako da bo volk sit in koza cela.

Jaz sem imela v planu potovanje npr. na Kubo, kjer bi naša družinica praznovala pod palmami in ob čofotanju v toplem Atlantiku, toda najbrž še letos ne bo ravno primerno za Laro. No če ne letos, bo pa to zagotovo drugo leto.

vprašanje za tiste, ki ste ljubiteljice daljših sprehodov z vašimi malčki. Kako jih prepričate, da imajo na rokah rokavice? Lara začne cvilit 100/h.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
13.11.2006 10:04:38   
cuma
Pozdravljena Arielca!!user posted image
Pa mi je ušla....jaz pa sem jo hotela povabiti na virtualno user posted image . No, jaz jo res pijemuser posted image .

A ste ve punce kdaj kadile? Jaz sem in se včasih ob kavi še spomnim na cigarete. Sem bila strastna kadilka dve leti (na začetku faksa), potem pa sem se odločila in nehala. Nikoli več nimam namena kaditi.

No, lep dan še naprej!

Aja, rokavičke:
mi jih še nismo v tej jeseni potrebovali, smo kar rokave bundice malo bolj čez rokice potegnili....bom pa kmalu tudi mi sprobali, kako to gre. Kupila sem ji take s trakcem, da jih ne bomo lovili po celi user posted image  user posted image !

Čau čau!

cuma

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2402
13.11.2006 10:48:53   
mml
Lara in  Alen (žuni) vse najboljše ob dopolnjenih 11. mesecih user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
13.11.2006 11:46:06   
žuni
Živjo!

MANCA (mml) vse najboljše in najlepše za dopoljnenih 11 mesecev.
user posted image

Alen in Lara se zahvaljujeta za čestitke in pošiljata Manci košek poljubčkov.

Še malo pa bomo pihali prve svečke. Kako čas beži, kajne? Še prehitro bodo zrasli.user posted image

Vidim, da ste vse razočarane, ker se vam izteka porodniška. Jaz pa vam malo vseeno zavidam, saj nisem zaposlena, tako, da bom še vedno doma. Po eni strani pa je to zelo dobro za najina sončka. Se mi zdi, da sta še malo premajhna za vrtec.

Mml: zadnjič sem prebrala, da si Manci kupila neke kocke, ki so "baje" zelo zanimive. Za kakšne kocke gre?

A je seznamček zobkov še vedno aktualen? Alen ima namreč že 5 zobkov. V obdobju treh tednov so mu pokukali trije. Lara pa ima še vedno 4 zobke.

Nič, bo potrebno iti nahraniti najina navihančka.

Lepo se imejte, Nataša.

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2404
13.11.2006 11:53:03   
arielca
cuma, ti si res user posted image . Bi mi prav pasala ena user posted image , pa čeprav virtualna. Danes sem bolj leteča, ker  user posted image  in user posted image , zraven pa lovim Brino, ki divja po stanovanju, prazni police in predale user posted image .

Včeraj je mali hudiček sproščal energijo v Atlantisu. Ful je uživala, še posebej fajn ji je blo na toboganu in je cvilila od navdušenja user posted image .

jana73, mi2 bova šla ta teden v Toysa, ker rabim kakšno idejo za božička pa lahko pogledam za ta umivalnik.

mml, jaz sem kupila okraske za smrečico v Ikei, imam pa namen nekaj narediti tudi iz DAS mase (če bo čas). Tkole zgledajo baby friendly okraski user posted image :
user posted image

Trenutno je pri nas najbolj zanimivo listanje knjig, revij, časopisov, katalogov,... Najraje ma Neckermanov katalog in nonstop gleda, boža in lupčka enga tipa v gatah user posted image .

In za konec še user posted image  za naša 11-mesečnika.
LARA in ALEN, VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Aja, a ste že dobile pošto, da morte oddat novo vlogo za otr. dodatek?

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
13.11.2006 12:04:52   
kofetek2010
Manca, Lara & Alen - vse najboljše za 11.mesecev! user posted image

mi2 sva doma, ker je Ela preveč šmrkava za v bazen, privoščili sva si mal daljše spanje (do 10:30) saj je imela neke finte ponoči in se zbujala ter premetavala user posted image  

sonček balonček - rokavičk še nismo probali, tako, da ne vem kako se bodo obnesle user posted image  

cuma - mmmmmm kolk paše kava in cigaret user posted image  sem po porodu (oz.po dojenju) spet začela kadit, kriv je pa moj user posted image  ker mi je lušte delal user posted image  

žuni - kocke o katerih so govorile so lesene iz Müllerja (taka velika škatla) user posted image  naša Ela jih nima, ker ima legice in je že z njimi dovolj pospravljanja user posted image  

uffffff nekaj smrdi... le kaj?user posted image  

uživajte!

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
13.11.2006 12:16:24   
cuma
Alenuser posted image , Larauser posted image in Mancauser posted image :

Vse najboljše in en koš slinastih poljubčkov od Eme za 11 mesecevuser posted image  user posted image  user posted image !

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
13.11.2006 12:43:09   
ac
Manca, Lara in Alen, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
13.11.2006 14:12:23   
arielca
Sem pa res user posted image !
MANCA, VSE NAJBOLJŠE!
user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2409
13.11.2006 15:03:36   
Taja Nagaja
Vse naj naj Manci, Lari, Alenuuser posted image in Janu za 11. mesec user posted image user posted image .

mml
: poročilo s kosila - Bina je sicer jedla, ne pa toliko kot ponavadi user posted image .  Se je pa Bina prevažala v večjem tovornjaku, ki je last nenega tatija in na veliko mislila na Manco. Najbrž bi ji bil  všeč. Sem dala Bino spat v njeno sobo in po dolgem dolgem času spi sama user posted image . Upam, da bo sprejela, da je čez dan fino spat kje drugje kot na mami.

mml, ac in lonja:
pot na Sv. Ano je sicer kratka, samo z vozičkom pa še nisem šla, tako da ne vem če bi šlo. Če se veseeno odločite za destinacijo na Barje se lahko dobimo pri meni ali pa v brunarici pri jezeru v Podpeči. Sporočite, kako se boste odločile.

cuma:
cigaret nikoli nisem kadila in tudi želje nisem nikoli imela. Najbrž ker sem bila dolgo pasivni kadilec in sem imela abstinenčno krizo, ko je mami nehala kadit user posted image .

sonček balonček:
rokavičk še nismo poskusili, je pa imela bina parkrat nogavice na rokah, predvse, ko spi, da se ne spraska. Pa jih kar pri miru pusti. Upam, da bo še tako, da si kaj ne premisli.

1.RD:
za kosilo smo že rezervirali, za darilo sva ji kupila napihljivega ponija (akcija BC), najbrž pa dobi še kaj, da  bo za spomin. Še razmišljam.

Danes sva se potepali po BTC-ju in si ogledovali igrače, da lahko namignemo vsem decembrskim možemuser posted image . Pa tudi za RD naj bi se kaj našlo. Tricikel pa ji bomo najbrž kupili spomladi, ko bo malo večja. Moram pa en dan skočit v Tržič po moje sanke, da se bova z Bino sankali. user posted image user posted image user posted image Komaj čakam. V soboto sem ji kupila napihljiv valj in ga veselo kotali po dnevni sobi in premetavauser posted image . kako je smešna, ko hoče žogice ven dobit, pa sploh ne grejo user posted image .

Bina se je po uri in dvajset minut zbudila user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2410
13.11.2006 15:53:16   
Nana Liza
Manca (mml), Alen in Lara(žuni). Vse naj naj user posted image user posted image user posted image !!!

Spala je po plavanju do 15:30. Zdele naju je pa user posted image klical, da se že vrača iz službene poti in gremo skupaj na kosilo. Mamica je imela pa eno uro časa, da se je načvekala po telefonu.user posted image

jana73-user posted image od Ele.

bino-tutdi jaz sem interesent za izletek. Na sv. Ano sem šla enkrat s kolesom, Mislim, da će je ok voziček, da ni problema. Je tak oster makededam. Mal si bomo mamice motorje pozmazale, pa bo.user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
13.11.2006 16:42:41   
ac
Jaz sem tud za Sv. Ano. Lonja, mml? 

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
13.11.2006 19:08:28   
Taja Nagaja
Hojla!

cuma: a imaš user posted image , bova eno rekli user posted image

Nana Liza:
a si šla od podpeškega jezera gor ali iz drugega konca? No, meni je vseeno. A se dobimo pri naju Pa potem odrinem?

lonja, ac: če se dobimo pri meni, dobit navodila na ZS.

mml: a spečem pecivo? Jabolčno, da bo tudi za user posted image ?

Barjanski pozdravček

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
13.11.2006 19:48:21   
lonja
Oj,

ja, midve sva zaaaaa, prideva z vozičkom, ker nahrbtnika žal še ne premoremo. Če pa ne bo šlo, se bova pač obrnili in spodaj popili eno user posted image .

Bino, lepo prosiva za navodila, kje se dobimo, prihajava iz vrhniške smeri proti Podpeči.

Se vidimo, lupčka vsem user posted image , Manci pa posebej velikega za 11.mesecev!

lonja user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2414
13.11.2006 19:50:02   
mml
Čer...

Mi2 sva se malo potepali, tako da se šele sedaj lepo zahvaljujeva vsem za čestitke ob enajstmesečnici user posted image .

Bino nama bi bilo najbolj enostvano, da prideva do tebe (če seveda to tebi ni odveč user posted image ) in potem odrinemo vsi skupaj od tebe. Kar se tiče peciva...sliši se slastno, samo ni si treba delati dela zaradi nas. Meni je že super, da gremo kam skupaj user posted image .

Sicer se je pa zgodilo nekaj grooooooooooooooooznega....našemu "pametnemu, pojočemu kužku" je odpovedalo uho...user posted image , dela samo še klk, klk...in ne da od sebe nobenega glasu več user posted image , upam, da se ne bo tako zgodilo še z drugimi deli pasjega telesa

Še pozdrav decembrčkom od Mance:rbhxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx7z   dxxxxxxxxxcv   jbb  vvvvplkn         fxnbv   vvvvvbvgvgfffffzuuiiuiuu  gggfr6tcu mhbb            

Neposredna povezava do sporočila: 2415
13.11.2006 20:22:12   
Taja Nagaja
Hojla!

mml, ac, Nana Liza in lonja:
potem se dobimo ju3 pri nas okoli 10. Potem pa po malici odrinemo. Če je še katera za naj se javi. Bom zjutraj prečekirala vaše odločitve.

Nočko

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2416
13.11.2006 20:24:27   
mml
Bino...ob 10. mi2 šele dokončno odpreva oči, tako da prideva nekje med 10.30 in 11., če ni prepozno

Neposredna povezava do sporočila: 2417
13.11.2006 20:33:00   
ac
V redu, torej dopoldne pri Bino. A potem okrog 10:30? Bino, prosim za navodila, kako prit do tebe (na zs). Se pohodnice torej vidimo jutri. Baterije za fotkič se že filajo. Lahko noč!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
13.11.2006 20:34:32   
kofetek2010

lepo se imejte in vrečk za smeti ne pozabite user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2419
13.11.2006 20:59:20   
Valeri
Ojla punce,

končno imam nekaj časa, user posted image  da napišem par vrstic.

Najprej za vse, ki ste te dni praznovali  user posted image

Mi2  (oči itak skoz dela) sva te dni skoz leteča, saj je treba izkoristit te lepe dni,
predvsem pa mamine iztekajoče se dneve porodniške.

Sem se odločila, da grem decembra delat po 4 ure. Tako se bo mami počasi; skor po letu in pol privadila na službo, babi pa na varstvo, Maj je pa itak povsod nasmejan in zadovoljen.
Ta varianta se mi dopade tudi zato, ker bom tako kar nekaj dni dopusta prišparala za naslednje leto, ko bo fajn bit kak dan doma in si odpočit od službe user posted image .

Kaj dogaja pri nas? Hmmm... znamo vse mogoče vragolije.

Najbolj je zanimiv v splanici predal, kjer ima mami spodnje perilo - pravi moški,
potem v kuhinji del, kjer so vse mogoči plastični lončki, posodice,....
Za besedico NE dobro vemo kaj pomeni, takrat nameni mamici navihan nasmešek in nadaljuje s svojim početjem in čaka kaj bo mamica naredila.... kaj pa naj, ko sem po takem šarmiranju tud sama že vsa nasmejana. Ah, ja.

Ven sta pokukali obe zgornji enki; obe se že dobro vidiita; leva pa majčken prehiteva.

Kar se hrane tiče je "nemogoč" , skoz bi sam jedel in jedel. Če hoče dat kdo kaj v usta, mora to prov skrivat, saj drugače nardi vik in krik. Kakšno štalo nardi v trgovini pri kruhu. Joj, joj,.... ga ni za pomirit, dokler ne dobi žemlje, trgovke in ostalo občinstvo se pa sam smeji.
Že nekaj časa se postavlja na noge in kar nekaj časa tako stoji; dopade se mu pa 100/h, se user posted image  na vsa usta.

user posted image   se najraje dere na hodniku ali v dvigalu, da odmeva po celem bloku. user posted image
Mi je zadnjič soseda rekla, da zmer ve, kdaj greva mi2 od doma.

Za user posted image  bomo imeli zabavo al pa dve, nisva še dorekla v detajle.
Naju pa babice že morijo kaj user posted image   za prvo svečko,
ter kaj bodo nosili decembrski možjeuser posted image . Tako, da prelistavam kataloge in zbiram ideje.

Mi2 mu bova najverjetneje kupila Tomy-jev most; al kako se mu že reče. Razen če ne dobim kake druge ideje oz. mi ne pade v oči kaj zanimivejšega.

Nimam pojma, kaj sm hotla še napisat. Aja, berem, da ste uživale na srečanju, lepo, lepo. Že po temle čvekanju sodeč, ste vse fejst pupe, kaj šele v živo.

Nč, šibam pod  user posted image , pa pred tv; moža ni, pa bo vsaj enkrat daljinc sam moj user posted image .

Nočko vsem!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
13.11.2006 22:00:18   
mml
ac, Bino, Nana Liza  mi2 prideva 100%, samo verjetno bova s5 zadnji user posted image , če sva pa takšni zaspanki. Sploh mami, Manca bi verjetno tudi prej vstajala, če bi imela jaz bolj jutranji bioritem, tako pa...sicer bo pa čez 2 meseca tako treba vstajat sredi noči user posted image . Po vsem temle drnjohanju v zadnjih mesecih, si sploh ne predstavljam, da bo treba vstaja tam nekje ob 6.15 user posted image , da bom do 7.30 lepo v službi. Še dobro, da je pri nas v navadi jutrnja user posted image  in po tem kratek jutranji sestanek, tako da se (če je vse normalno) tisto čisto ta zaresno delo začne šele okrog 9., včasih pa tudi že ko stopiš skozi vrata in sploh ni časa, da bi razmišljal o user posted image .

cuma jaz sem tudi nekadilka. Res, da sem dokler nisem user posted image , pokadila tako ene 5 cigaret na leto, občasno mi je zapasalo poleti zvečer ob kozarcu vina ali pa za foro na kakšni zabavi. Mi pa očitno manjka gen za odvisnost od nikotina, ker mi ni kajenje nikoli zares zapasalo. Pa še totalno slab okus user posted image in "kosmati zobje" so mi ostali, kljub umivanju zob,...po možnosti še naslednje jutro...

Valeri  lepo, da si se spet oglasila, če bosta z Majem do konca novembra še kaj prifrčala v Ljubljano pa le sporčita, da se zmenimo za kakšno user posted image  in čvek.
Punce prav pridne ste user posted image , da imate že izbrana darila za 1. RD, meni se še sanja ne kaj naj kupim Manci. Potem so pa tukaj seveda še Miklavž, Božiček in Dedek Mraz user posted image ...sploh nimam toliko idej...po moje se bom odločila za kakšne knjige, ki jih Manca z užitkom prelistava in gleda ilustracije. Zabav bo pa tudi pri nas več...verjetno 2 za žlahto in potem še nekaj manjših praznovanj za prijatelje.

Sonček balonček kaj pa če imaš zabavo za sorodstvo za Larin RD zgodaj popoldan in jih po tem vljudno odsloviš, da se morate pripravit na silvestrovanje, ker boste to prvič doživljali skupaj in želite, da je nekaj posebnega. Moram priznati, da ti čisto nič ne zavidam razglašenega in razvlečenega muziciranja na harmoniko user posted image . Držim pesti user posted image , da si boš izmislila kaj pametnega. Naslednje lepto pa topli kraji, sonce, pesek, karibsko morje,...user posted image

jana ne more biti na vsakem izletu ista fora, tako da bom pustila vrečke za smeti kar doma user posted image

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
13.11.2006 22:23:37   
kofetek2010
tole je ta umivalnik o katerem sem govorila user posted image  

user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
13.11.2006 22:53:58   
Nana Liza
Bino - tudi midve prideve do vaju nekaj čez 10:30. Potem se skupaj dogovorimo za našo izletniško točko.  user posted image

Takrat sva šla z user posted image iz tistega konca na sv. Ano, kjer se gre na Rakitno. Sva probala pridet še na Rakitno, pa je meni prej zmanjkalo sape z mojim ta starim rogovim kolesomuser posted image in sva se obrnila nazaj proti našemu koncu.

Danes smo imeli ful probleme s spanje. Popoldne smo  šli na pico, pol je pa bila še ful utrujena in je še malo zadremala, tako da se je zbudila nekaj pred 19h večer. Potem je bila pa tako tečna in dobre volje hkrati, da sploh ne veš kaj jo je pičilouser posted image . Zaspala je pa šele po 1 uri uspavanja.user posted image

A je spet kakšna polna luna?

Glede hrane pa sedaj mi spet nekaj štrajka pri kosilu. Edino kar ji diši je grah in koruza. Drugo zelenjavo in meso, pa kar odriva.

Čau, pa lepo nočko vsem!NL

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2423
14.11.2006 7:06:10   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

mml, lonja, ac in Nana Liza:
torej se vidimo pri naju okoli 10.30. Grem spečt pecivo. Če pa kera prej pride bo pa tudi dobrodošla.

Bini pa se je zopet poslabšalouser posted image . Kok sem slabe volje. Pa tudi sita sem že vsega tega. Da ne govorim, kako bi spala. No pa saj enkrat bo že boljše.

jana73: upam, da je Ela boljše. user posted image user posted image user posted image za umivalniček. Mi je všeč, samo če bi ga kupila bi morala še banjo. Izgovor je doberuser posted image .

Grem. Baje dobiva obiskeuser posted image .

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2424
14.11.2006 8:01:32   
ac
Dobro jutro! Sara že celo jutro veselo vriska, zgleda čuti, da bo vidla svoje vrstnice.

Bino - sigurno bo enkrat boljše user posted image . Potem pa moraš še za obiske pecivo pečt, pa pospravljat user posted image .... Najboljš, da si ena od obeh, ki bosta šli na pohod z vozičkom, oprta še tvoj nahrbtnik z Bino, ti pa ostaneš doma in se v miru naspiš. Če se zbudiš preden pridemo nazaj, nam pa še kosilo skuhaš user posted image .

Ja, kar se pa cigaret tiče, sem pa jaz kadila tam od enega 15. leta, pa dokler nisem mojga user posted image spoznala (tam ene 8 let nazaj) in to po 1 škatlico tardečih Marllboro na dan.... Nehala sem pa čist slučajno, ne zarad user posted image . Na kakšni zabavi še kakšnega prižgem (zelo redko). Na srečo user posted image ne kadi, ker če bi, bi me takoj premamilo....

Zadnjič sem vas spraševala o vzgoji, pa vidim, da nobena noče delit skrivnosti, kako ima oz. bo imela ful pridne otroke user posted image . Al pa po netu ni pametno pisat o malo trši vzgoji, da se ti doma ne prikaže socialna user posted image . No, sej po stanovanju sem umaknila oz. zagradila (npr. kletko z dvema papigama) vse, kar je Sari delal lušte, tako da je za1x mir.

Imejte se lepo in komej čakam, da se nas danes ene par sreča!

Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?