|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
10.11.2006 12:21:23   
sonček balonček
Drage decemberke,

z Laro sva zelo veseli, da sva vas spoznali. Prav vse ste videti zanimive, prijetne, lepe, zabavne, tudi vaši otročički. Lara je zvečer zaspala v rekordnem času, pa tudi spala je zadovoljivo dolgo. Sedaj pa tudi že spi od pol enajstih (brez zize, ker jo je čuval dedo).

Meni so bile zelo, zelo okusne rumovo-čokoladne kocke po "prastarem" receptu. Predvidevam, da bi bil moj dragi zelo hvaležen, če bi mi avtorica recept (mislim da Blanka) zaupala.

Kriza je s temi imeni. Jaz si še, če se mi ena oseba predstavi ne zapomnem imena, kaj šele včeraj, ko vas je bilo ogromno. In to krat tri (nick, ime, otrokovo ime).

Slikc še ne znam prilepiti med tekst, torej jih ne bom. Itak ste jih že druge objavile. Se pa priporočam za slikce, če ima katera kakno luštno od Lare. Imam pa ene, dve luštne od Mance, MML ti jih lahko pošljem, če želiš. Tvoja pupi je tak srček, da bi jo v resnici kar takoj posvojila.

Nisem si dobro zapomnila imena, toda mislim, da sem Marušo od NR nagovorila kot fantka. Se iskreno opravičujem. Upam, da nisi občutljiva za takšne napake.

Upam, da bomo v hitro iztekajočih se porodniških dnevih še našle čas za kakšno srečanje.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
10.11.2006 12:30:22   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

dajte mi nekaj povedat... a se bo vsem zaključila porodniška 1 mesec pred PDP?

ker sem gledala odločbo in jo imam do 10.11., PDP pa sem imela 09.12. user posted image  

Ej lojzika user posted image , porodniška se ti je začela 28 dni pred pdp in traja 365 dni (mater sem pametna, a user posted image ), zdej pa si poglej, če so kaj mim vsekali user posted image .

Najprej en lep sonček poozdrav iz tote štajerske!

Hvala za prijetno včerajšnje srečanje,fino je bilo res user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moji Maruši se je dogajalo ful. Vsega skupaj je spala od Ce-Mb in potem šele ob 19.30, kar je zelo čudno, ker navadno zaspi ob 19.00 po flaški. Premetavala,plezala,se smejala v spanju do 23 no potem pa končno trdno zaspala in brez jamranja spala do 7.00 user posted image .

Pecivo je bilo dobro, drugi teden, če se dobimo bi bilo dobrodošlo user posted image . Ej HIMH sej mi bi tisto pojedle, sam si se tak zagrebla,ko smo začele spravljat otroke za domov, da je to neopisno user posted image user posted image , no pa drugičuser posted image user posted image .

Maruša aja, kosilo je kuhano, celo ''pecivo'' mi je uspelo nardit (keksi in puding user posted image ), da nama med vikendom ne bo dolg čas,ker sva sami user posted image . Kuhata dedi in babica, midve imava pa 48 ur samo za potepanje, juhuhu.

Lepo bodite, upam,da se še kaj srečamo v popolni decemberski postavi!

l.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2377
10.11.2006 12:35:36   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: sonček balonček

Nisem si dobro zapomnila imena, toda mislim, da sem Marušo od NR nagovorila kot fantka. Se iskreno opravičujem. Upam, da nisi občutljiva za takšne napake.

Si imela srečo ja, da mi ni cukra dvignilo user posted image user posted image user posted image . Ni panike, sem že tega tako navajena, da sem očitno imuna, sploh pa glede na včeraj,ko je bila mala v modrem (ne Jana73 ne šparamo še za fantka user posted image ).

Po resnici povedano nimam rada roza cot (ko bo Maruša sama kombinirala oblačila, je zaradi mene lahko samo v roza), obožujem pa modro v vseh odtenkih,tako da je moja pupika, kar večx v modrem. Ma bolj je roza, bolj je fantek user posted image user posted image .

l.p.
Irena

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
10.11.2006 12:48:25   
sonček balonček
NR, a veš tut našo pupko vsi ogovarjajo kot fantka, ker ji ata skoz vojaško zelene stvari kupuje. Pa še meni so zelo všeč. Tudi jaz imam alergijo (IV. stopnje*) na roza.

No, tvoje pupe boljše da ne oblačiš v roza, ker pol ji bo še kdo rekel, da je "peder". Mal heca.

Uživaj v pecivu in pudingu. Jaz si grem pa svinjske kotlete na žaru spražit, pa še krompirček ruknem v pečico, pa bo tudi jami, jami... Pa en antibiotik na vrh, namesto sladice, pa bo.

Lp, Sonček balonček

*
I stopnja - rahlo neprebavljanje rožnatih odtenkov pri moškem
II. stopnja - neprebavljanje rožnatih odtenkov na sebi
III. stopnja - neprebavljanje rožnatih čipkastih oblekic pri majhnih dojenčkih in punčkah
IV. stopnja - prebavne motnje in hud glavobol, ki se kažeta z znaki kot so zavijanje z očmi in obračanje pogleda vstran ob pogledu na večje količine rožnate barve v bližini

Da ne bo kakšne zamere s strani ljubiteljic rožnate, samo malo se hecam. Nekaterim prav paše rožnata.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
10.11.2006 15:06:30   
arielca
jana73, porodniške imaš vsega skupaj 365 dni. Jaz sem jo nastopila s 16.11.2005 (28 dni pred PDP) in jo končam 15.11.2006 (365 dni kasneje user posted image ). Imaš na odločbi napisano, kako in kaj.

sonček balonček, pol ti mi2 z Brino ne bova hodili blizu, ker je meni pinki barva všeč user posted image . Zelo všeč user posted image .

So pa decembrčki res cukrčki in user posted image user posted image user posted image  a vse luštne slikce!

Pajaca, a pilates bo user posted image ?

cuma, sem sprobala namaz in je res mnjami mnjami...

Mi smo imeli včeraj manjšo nezgodo. Brina je lezla med mizo in stoli in ji je spodrsnilo, tako da je padla pod stol in začela jokat brez milosti. Očitno je tako nesrečno priletela na tla, da je s spodnjima zobkoma 'pregriznila' zgornjo dlesen in ji je kar fino tekla kri. Dala sem ji mokro pleničko, ki jo je še nekaj časa cuzala, danes pa je vse OK. Me je pa res prestrašila user posted image .

Pri nas danes ful piha, tako da o sprehodu še razmišljava. Mi je pa grozno čepeti doma, ker mala divja po stanovanju, prazni predale in police in se mi user posted image , če ji rečem NE. user posted image , potem pa pravijo, da mački do 1. leta nič ne vejo.

Imejte se lepo. Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 2380
10.11.2006 18:25:51   
cuma
Dober večer,

Kako ste se imele danes? Mi dve sva se imeli fajn user posted image . Mama cuma je zjutraj pogledala skozi velika okna svojega domekauser posted image in ker nikjer daleč naokrog ni bilo videti oblačka, pihala je burja, torej je cesta bila več kot suha user posted image   user posted image , sva se z Emo odpravili na potep po Kopru. Tam je Ema na igrišču (saj veste kje, tam, kjer so dobre torticeuser posted image ) štrbunknila na nos - kar prevrnila se je naprej, kot v počasnem posnetku, kot bi ji kdo težišče premaknil user posted image user posted image . Potem naju je burja fajn spihala in ko se je moja damica naveličala osvajanja koprskih fantkovuser posted image , sva šli nauser posted image in user posted image , potem pa še na en obisk in domov. Po poti nazaj (običajno traja 10 min) je bilo toliko del na cesti in preusmeritev prometa, da sva se zaradi nastale gneče, vozili do doma neverjetnih 40 minuser posted image . Jaz sem se kar dobro držala (beri: ni me primla panikauser posted image ). Seveda je Ema celo pot nergala in jamralauser posted image , zaspala pa je potem dva ovinka pred našo hišo, da sem jo še pol ure čakala v avtu, da se je zbudila user posted image .

Skratka, drugič raje pridem še jaz na srečanje v Lj, bom vsaj vedela, zakaj se 40 min vozim user posted image !

Vse najboljše ŽIVI in ROBIJUuser posted image user posted image user posted image  za 11 mesecev!

Lep petkov večer vam želim,
se mogoče še kaj tipkamouser posted image
Cuma 

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
10.11.2006 18:26:56   
kofetek2010
sem upala, da so se zmotili pri porodniški user posted image  bi pasalo bit še kakšno leto doma z izgovorom "sem na porodniški!" user posted image

Živa (šnucika) in Robert (Kerensa) - vse najboljše za 11. mesecev! user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
10.11.2006 19:05:09   
arielca
IZVIRNO SPOROČILO: jana73
sem upala, da so se zmotili pri porodniški user posted image  bi pasalo bit še kakšno leto doma z izgovorom "sem na porodniški!" user posted image

Saj veš, kako se poskrbi za porodniško user posted image .

Sicer pa
ŽIVA in ROBI, user posted image !

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 2383
10.11.2006 19:09:55   
arielca
cuma, mi smo danes preživeli dan brez bušk user posted image , ima pa naša gospodična vsak dan nove poskuse samostojne hoje user posted image , mami pa se drži za glavo in nadzira vsak 'korak'.

Zdajle jo grem porihtat in preoblečt v pižamo, potem pa upam, da kmalu zaspi. Mi je danes pošteno predelala stanovanje in imam občutek, da je udraila bomba. Poleg tega me čaka likanje in pranje pa še po tleh bi rada pomila. Aja, pa še Bar me čaka user posted image .

Bodite pridni. In lepo spite!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
10.11.2006 20:28:51   
mml
Čer...

...imam že celo popoldne občutek, da je sobota, ker smo bili vsi trije v mestu, na tržnici, na kavi in po nakupih. Prav paše, da je šele petek, ker to pomeni, da bo user posted image  še celo soboto in pol nedelje z nama user posted image .

Ja jana porodnipka traja nažalost samo 365 dni user posted image , meni bi tudi pasalo, da bi bila malo daljša ali pa da bi lahko delala po 4 ure. Se bom pa slej ko prej spet navadila, da je treba zjutraj vstajat in se drenjat na cesti v službo in iz službe. No po novem bo pot v in iz službe trajala še malo dalj, ker bo treba Manco oddati in vzeti iz varstva.

Cuma ti pa kar pridno treniraj vožnjo, da prideš na kavo in čvek v Ljubljano...sej v principu moraš samo dol po kalncu in potem naravnost po avtocesti...sploh ni panike user posted image

Mi smo pravzaprav ravno z obiska, kjer je bil Manca prav tečkasta in nič kaj sebi podobnauser posted image , samo da smo prišli v avto, pa je nejevolja izginila...kdo bi jo razumel. Sedaj bo pa počasi čas za večerjo in spanje user posted image .

Živa (šnucika) in Robert (Kerensa) user posted image user posted image user posted image  za dopolnjenih 11 mesecev

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
10.11.2006 22:38:05   
Pajaca
Hojla punce, vidim da ste prav uživale na izletu!!! No ja, saj konec decembra imam tudi jaz še mal dopusta in takrat bom mal pohajala, ostal dopust pa mislim koristiti maja in junija in uživat na morju!

arielca... nič ne bo, tale tvoja instruktorca ne more, je rekla da pozna še eno, a nič ne pokliče, mamo pa baje še nekje ene punce, sam ne vem kaj bo s tega.... drgač pa tv, pa dvd pa bomo same vadle, sej sam da mal migamo pa bo. Bi se nam rada pridružla???

jana73... ja 28 dni pred pdp, oz men je že sestra napisala 2 dni kasneje pdp pol sem pa še 10 dni prej rodila in bom doma skoraj do novega leta. Čeprav men kar preseda tale porodniška, men je občutno predolga. Po moje bi moglo bit 6m porodniške, pol bi pa zbiral a greš za 6m na polno porodniško, al pa 12m po 4 ure delat (s tem da ti še za 4 ure porodniško izplačajo). Pa ja da daš mulca lahko za te 4 ure v vrtec. Kok bi blo men to fino.

Vrtec pa... ja danes je neki jokal ko sem ga pustila tam, no ja ampak ma smotano mamo ki pozabi dudo doma, tko da nič on kriv. Pa že 2 dni se joka ko me zagleda ko ga pridem iskat. Tako da očitno bi bil kar tam cel dan. Pajacka mi pa vsak dan pove kaj je počel, da je spal v vozičku, pa bil na sprehodu, pa se smejal.... Vzgojitelca pa še vedno ne more dojet kako in kaj. No ja saj tud še vedno ne more dojet da sem lani 2 dni pred porodom vrtec okraševala... k da je to taka reč???

Šibam zdaj delat, danes moram še eno steno narisat, pol pa grem lahko spat. Jutri pa šibamo v lj, mal na špancir ob ljubljanici.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
11.11.2006 8:04:11   
ac
Dobro jutro!

No, dons sem se pa končno mal naspala; prejšnjo noč tako kašljala, da sem potem še ostale motila... In sem potem čez dan kot zombi hodila naokrog.

Prejle sem že začela prestavljat rože, ki jih imamo na tleh, na police. Pri nas namreč NE čisto nič ne zaleže, še z večjim veseljem je Sara trgala liste z rož, ko sem vpila NE. Ko sem jo mal po prstih, se je pa sploh smejala. Opažam, da je ogromno zagovornic tega, da pri vzgoji otrok ne smeš tepst (med drugimi moja sestra, od katere mulca bi jaz včasih premlatila, ker tako izzivata), ampak vem pa tudi, da dostikrat sama beseda ne zaleže in je treba vsaj mal zagrozit.... Ampak naši so verjetno še mal premajhni, da bi dobili že kakšno po prstih. Al kako? Kaj ve mislite o načinu vzgoje? Kdaj in kako?

Sva namreč z user posted image ugotovila, da so bili zdejle najlažji časi z user posted image , ker zdej jo bo pa treba začet vzgajat, pa ne bo več samo z nama (vrtec), pa razne bolezni bodo,....

Se vidi, da se izteka porodniška in bomo mal zlezli ven iz tega kokona.... Prej sem komej čakala, da grem nazaj v službo, zdej, ko se pa to zares bliža, bi bila pa še kar doma. Sem pa ugotovila, da je december tapravi čas za user posted image imet - imaš ves dopust, pa poleti greš z user posted image že na morje, oz. že za 1. maj kam. Tako, da naslednjega user posted image bomo spet delali spomladi. Ampak ne še tole pomlad, naslednjo verjetno. Razen, če me v službi kej ne razkurijo.

Jaz sem PDP imela 31.12., porodniška se mi pa izteče 9.12 - jo imam za 1 teden podaljšano, ker je bila Sara rojena s 36t.

Ja, pa user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešno srečanje in lepe slikce! Če je katera za drug teden za kakšni nahrbtniški sprehod (bino, mml), se vam s Saro rade volje pridruživa.

Sedaj pa uživajte v vikendu!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
11.11.2006 8:48:34   
arielca
ac, user posted image  za podaljšanje! Vsak teden šteje!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
11.11.2006 9:52:34   
arielca
Aja, glede user posted image  za 1. rojstni dan, sva se mi2 odločila za tricikel. Ampak bi rada kakšnega ne preveč kičastega user posted image . bino, se mi zdi, da si rekla, da si zasledila enega luštnega. A mi lahko poveš, kje si ga vidla?

jana73, a si dobila igračo? Pa da se ne bi slučajno zdej ti špilala DJ-ja in bo mala spet brez darila user posted image .

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
11.11.2006 12:52:22   
sonček balonček
Arielca, glede barveuser posted image . Lahko mi prideta blizu. Bom dala sončne očale gor.user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
11.11.2006 14:51:21   
krucibuci

En lep pozdrav tudi z moje strani, končno sem prilezla do računalnika....

Skratka, na srečanju je bilo super user posted image in še enkrat supercauser posted image user posted image , tako da res škoda, da se tega nismo domislile že malo prej, ker bodo nekatere že morale počasi na del. mestouser posted image  (jaz še ne)!!
Moj Jan je v sredini tako privlačnih mladih punčk prav užival. Ko sem ga opazovala si nisem mogla kaj, da mi ne bi ušel smeh, saj si je nenehno vriskal in jemal igračke vsem po vrsti. Maja pa si ga je kar prilastila, kakor po navadi.user posted image

Sedaj pa že kliče, ker je tečko zaradi zobkov.. Mučijo ga 300 na uro.

Lepo mi bodite še naprej in pozdrav vašim user posted image !!

Jana

Neposredna povezava do sporočila: 2391
11.11.2006 19:04:00   
kofetek2010
Ela in user posted image  že pol ure poslušata non-stop Dasa-lepi-Dasa...  na Elino pobudo user posted image  

Elino darilo za 1.RD je varno shranjeno na omari, zdaj pa iščem še nakaj za božička (sem gledala na Toysovi strani in ne najdem, tako da ne vem kako se reče user posted image  je pa takšen majhen umivalnik za pritrdit na kad in potem bi gospodična lahko sama stala in si zobke umivala, se česala, rokice umivala,... sem pa vidla to enkrat na Toysovi strani user posted image )

tole sem kupila Eli za 1.RD:
user posted image  

zdaj so pa Atomiki na vrsti user posted image  mala pa z rito miga in z rokami maha user posted image  

krucibuci - kje se barvaš? (lase mislim), ker imaš fuuuul lepo barvo (jaz bi tud user posted image ), mi je prav žal, da sem si na temno prebarvala, ker je bilo prav fajn bit blond user posted image

grem tamalo porihtat, se še tipkamo kaj user posted image  

uživajte!

(odgovor članu krucibuci)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
11.11.2006 20:01:06   
Taja Nagaja
Čer!

Živika in Robi vse naj naj za 11. mesecuser posted image user posted image

arielca: tricikel sem videla v Mullerju. Je tak, da ima lahko prvo kolo v prostem teku, če otročka porivaš in se mu ne da z nogami brcat, na ročaju, ki ga lahko odstraniš pa je še  torbica za nujne pripomočke. Poglej na njihovi nemški strani. imajo katalog. Mislim, da je cena okoli 16 000.

mml in ac:
mi2 sva za kakšen nahrbtniški izlet.

Drugače pa Bina še vedo štrajka glede hrane. Ju3 imamo kosilo pri starših od user posted image in tudi Bina dobi svoje kosilo. Najbrž bo spet vse pojedla. In potem bom jaz poslušala, " kako je pridna, pa saj vse poje..." user posted image

Grem počivat, dan je bil dolg in zunaj je tema. Meni pa učke skupaj vleče.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2393
12.11.2006 18:20:04   
mml
Lep nedeljski pozdrav,

ac in Bino  mi2 sva za kakšno nahrbtniško sprehajanje v torek ali pač sredo (dokler bo še lepo vreme user posted image ). Se dogovorimo kam in kdaj. Pred 11. tako nima smisla, ker je še mraz in megla. No vsaj meni se tako zdi. Nana Liza gresta z Elo zraven? Seveda vse ostale decembrke z nahrbtniki in njihovi user posted image  vljudno povabljene zraven na nahrbtniški sprehod.

Bino  kako je bilo danes na družinskem kosilu? Te je Bina postavila na laž in pridno jedla? Pri nas je ponavadi že tako, da na obiskih prav pridno je, doma se pa pači in zmrduje user posted image .

Manca je namesto od 14. do 16. danes spala od 16. do 17.30 user posted image  in je sedaj vsa tečna in znergana. Upam, da jo bo kaj minilo, ker drugače bo do 20.30 še hudo dolgo.

jana73 in Nana Liza se jutri dobimo ob 11. v Atlantisu na kavi pred čofotanjem (častiva z Manco, ker sva bili v četrtek zadnji v Lukovici na črpalki user posted image )?

Jaz sem se odločila, da bom letos za na božično jelko naredila okraske sama, ker kalsišne bunkice letos in naslednje leto sigurno ne pridejo v poštev. Sem že kupila Fimo maso in moram malo eksperimentriat, me prav zanima, če so moje ideje uresničljive in kako bo izpadlo user posted image . Trenutno se z neodprtimi paketki zabava Manca user posted image .

No lepo se imejte še naprej

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
12.11.2006 18:45:41   
Nana Liza
Hojla!

mml-ja, se jutri dobimo. Verjetno malo zamudiva...če bo v Mulerju akcijauser posted image
Kar se tiče nahrbtnika, imamo ga mi še vedno izposojenega. Zadnjič sicer ni hotela biti vnjemu. Lahko še enkrat probamo. Samo ne preveč dolge ture. Mogoče Rožnik, Lj. gradali pa Golovec. Ali pa tako turo, da gremo tudi z vozičkom. Naš voziček je itak tak kot en bager.user posted image

NL.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
12.11.2006 20:24:52   
kofetek2010
Jan (Krucibuci) - vse najboljše za 11.mesecev! user posted image

mml & NL - mi2 prideva (prej bova tud probali šibat v Müllerja po plenice), upam, da ne bo Ela kaj zakuhala, ker je danes nekaj šmrkala in bila tečna 100/h user posted image  

grem user posted image  , user posted image  in user posted image  ker gre user posted image  ju3 spet na sl.pot user posted image  

lep večer še naprej in uživajte!

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
12.11.2006 20:37:12   
cuma
Čau pupe!

Pa je vikend spet zletel ... Emo sva skopala in je že prav prosila, da bi šla spat, sedaj pa še kar nekaj rogoviliuser posted image tam po posteljici in se dogovarja z muco glede položaja spanja user posted image .
Končno smo se odločili kako in kaj glede 1.RD in ugotovili, da bo treba kar 3x po malem praznovati. Primorska žlahta posebej, prijatelji posebej in štajerska žlahta posebej user posted image . Cel žur v glavnem user posted image ! Predvsem za naju z user posted image . No, sicer pa ne bomo dosti komplicirali z jedilnikom. Praznovali bomo kar doma, da se bo Ema boljše počutila (v miru odkorakala v svojo sobo, ko nas bo imela zadosti...user posted image ), povabljene bomo vljudno odslovili, ko bo ura za Emino nina nano ... igračke in neštete pohvale in poljubčki ter maxi doza pozornosti pa bodo poskrbeli za pravo vzdušje 1.rojstnega dne user posted image .
Midva bova Emi tudi kupila tricikel, mislim, da je pikolo z kovinskim ogrodjem, varovalom in poličko za noge, temno moder, bel in rumen ...nekaj takega sem videla na spletni strani od BC. Moramo pa ga še sprobati v živo, da vidimo če bo naši žabi sploh zanimivo. 

Drugače pa je naša žabica že kar hitra in ko nekaj zagleda, že prav hitro hodi proti svojemu cilju. Včasih me je prav strah, ker se mi ne zdi še tako stabilna..ona pa kar šiba po svoje, mojega prsta pe že tudi zunaj noče držati. 

Tako, zdaj pa gre cuma na kavč, po dveh dneh intenzivnega pospravljanja omar in metanja krame v kanto ter preurejanja sob, imam zadosti in me mika le še poležavanje.

Lep večer vam želimuser posted image !
cuma 

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
12.11.2006 22:10:39   
mml
Evo naša žaba baba je v deželi sanj...sem jo danes dala v dve pižami, ker noče bit v vreči, pokrita je tudi točno 10 sekund in potem je vsa premražena zvita v klobčič in ždi v kotu...meni se pa totalno smili. Tako da me prav zanima kako se bosta obnesli dve pižami...

Je pa gospodična danes uganjala takšne in drugačne norčije...zmetala mi je pol stvari iz predala v spalnici in ko sem iskala stvari pod posteljo (kar pomeni, da sem ležala na tleh in imela glavo pod posteljo) je meni nič tebi noč stopila name in zlela na posteljo user posted image .

Sicer je pa trenutno najbolj zanimivo po stanovanju potiskat zaboje za igrače. Jaz sem se namreč naveličala stalnega nereda in smo nabavili dva zaboja na kolesih in sedja šiba z njima izmenično seveda po stanovanju. Včeraj se je zaletela v kavč in se prevrgla v zaboj...sicer je od užaljenosti jokala, jaz sem pa skoraj počila od smeha user posted image

No tako grem po Cuminem zgledu pred TV

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
13.11.2006 8:16:13   
ac
Dobro jutro!

Danes je pa tud v LJ že zjutrej sonček user posted image . Menda bo tud jutri še lepo, torej najboljš, da se zmenimo za jutri za kakšen nahrbtniški izlet. Ura verjetno 11:00. Lokacija? Bino je omenjala Barje oz. okolico. Meni je prav, tistega konca še ne poznam. Udeleženci?

Tako, zdej se bova pa s Saro kar zrihtali in počas spokali ven. Čez vikend smo bili bolj leni in smo kar poležavali, pa šli ven samo na kratek sprehod.

Pa malo zapoznele čestitke Robiju in Živi user posted image user posted image user posted image .

Za 1. RD pa tud jaz razmišljam o triciklu.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
13.11.2006 8:32:17   
lonja
Jutrooooooooooo,

če se boste odločile za kakšen izletek, kamor je možno porivat tudi vozičke (Speedyja), bi se vam z Ajdo rade volje pridružile. Drgač pa... uživajte!

Tudi pri nas bomo danes uvedli male spremembe, kar se spanja tiče, saj jo zjutraj najdem v posteljici ponavadi čist premraženo. Danes bova sprobali vrečo. V posteljici pa Ajda zavzame take čudne položaje, da jo potem vse tišči in se zbuja. Nepopustljiva mami pa dogajanje samo nemo opazuje s ta velke postelje.

Lep dan,

lonja user posted image  

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z Oki doki izdelki do napolnjenih šolskih ...
Z nakupom izdelkov Oki Doki v trgovinah Spar in Interspar med 1. in 26. avgustom pomagate omogočiti 100 napolnjenih šols...
Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?

Da, in zato sem se trudila dojiti čim dlje. (75%)

Ne, in ne obžalujem, da nisem dlje dojila. (25%)

Da, in obžalujem, da nisem dlje dojila. (0%)

Dolgo sem dojila, vendar mislim, da ne. (0%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!