ac
|
Dobro jutro! No, dons sem se pa končno mal naspala; prejšnjo noč tako kašljala, da sem potem še ostale motila... In sem potem čez dan kot zombi hodila naokrog. Prejle sem že začela prestavljat rože, ki jih imamo na tleh, na police. Pri nas namreč NE čisto nič ne zaleže, še z večjim veseljem je Sara trgala liste z rož, ko sem vpila NE. Ko sem jo mal po prstih, se je pa sploh smejala. Opažam, da je ogromno zagovornic tega, da pri vzgoji otrok ne smeš tepst (med drugimi moja sestra, od katere mulca bi jaz včasih premlatila, ker tako izzivata), ampak vem pa tudi, da dostikrat sama beseda ne zaleže in je treba vsaj mal zagrozit.... Ampak naši so verjetno še mal premajhni, da bi dobili že kakšno po prstih. Al kako? Kaj ve mislite o načinu vzgoje? Kdaj in kako? Sva namreč z ugotovila, da so bili zdejle najlažji časi z , ker zdej jo bo pa treba začet vzgajat, pa ne bo več samo z nama (vrtec), pa razne bolezni bodo,.... Se vidi, da se izteka porodniška in bomo mal zlezli ven iz tega kokona.... Prej sem komej čakala, da grem nazaj v službo, zdej, ko se pa to zares bliža, bi bila pa še kar doma. Sem pa ugotovila, da je december tapravi čas za imet - imaš ves dopust, pa poleti greš z že na morje, oz. že za 1. maj kam. Tako, da naslednjega bomo spet delali spomladi. Ampak ne še tole pomlad, naslednjo verjetno. Razen, če me v službi kej ne razkurijo. Jaz sem PDP imela 31.12., porodniška se mi pa izteče 9.12 - jo imam za 1 teden podaljšano, ker je bila Sara rojena s 36t. Ja, pa za uspešno srečanje in lepe slikce! Če je katera za drug teden za kakšni nahrbtniški sprehod (bino, mml), se vam s Saro rade volje pridruživa. Sedaj pa uživajte v vikendu!
|