Pajaca
|
Hvala vsem za čestitke!!! In čestitke vsem ki so v teh dneh dopolnili 11. mesecov. Tele izlete ste pa začele planirat ravno ko je Pajacek pdšel v vrtec. Tko da ne moreva nikamor... pa drugič. Fino se imejte!!!! Arielca... mi dajemo bronhomunal, še 2 kapsuli in končamo s kuro, komaj čakam. Lani smo to kuro naredili s Pajacko in je bila praktično celo zimo zdrava. No kakšen prehlad je bil, a nič hujšega. Tako da upam, da bosta letos oba zdrava. NE!! ... pri nas točno ve kaj pomeni ta beseda in jo dostikrat upošteva. Ampak če pa bi se on rad s tabo igral, pa nimaš časa zanj, potem gre od enega do drugega NEja in teži in teži. Tko da točno ve. Pa ti ti ti tud pozna, sam več al manj se začne režat ko mu to rečeš al pa nazaj začne ti ti ti. Rojstni dan! nimam pojma kako in kaj. Po moje bo mel 2 fešti za domače, al pa vsi skupi, kaj vem se bova odločla enkrat decembra. Pa eno fešto za prjatle, sam to pa še ne vem kje. Včasih smo mele lepo Pečjaka in smo tam uživale, bom pa mogla hitro nekaj pogruntat, ker on otvori sezono rdjev. Kaj bo na torti še ne vem, bo že Pajacka povedala kaj si želi. Se mi zdi da se ful štekata kaj hoče in kaj ne. Vrtec. Ja no ta otrok je čist nor. Uglavnem prvi dan je šlo lepo, drugi dan sem ga prišla iskat ko so prišli s sprehoda, sem ga vzela z vozička in on začne kazat proti učilnici, danes je bil čist užaljen, ker je Pajacka šla ob 7.30 v vrtec, on pa šele eno uro kasneje. Tako da sem pol tam rekla, da mi je vseen da ne mislim met eno uro doma užaljenga tečnega otroka, da jutri pride tudi na zajtrk. Uglavnem Pajacek uživa, upam da bo trajalo. Tko da kdo sploh rabi uvajanje, če mamo pa otroka kateremu je doma očitno čist preveč dolgčas. Skrajni čas da se spokam v službo. Pa še anekdotica za danes. Je od Pajacke, a vseeno zanimiva. Sem se čist navdušla nad novo opel corso in se z Pajacko pripeljeva domov z vrtca (s saxojem seveda) pa pravim tamali, mami je pa nov avto gledala. Ona pa men... ojoj joj, to pa ne bo šlo. Pol pa začne hodit okol avta, pa gleda pod avto pa prav sej je uredu mami. Smrkla mala, kar naj pazi čez 14 let ko bo hotla met svoj avto, ji bom točno to rekla. Uživite kar se da in se slišimo. Mi grmo jutri tudi na izlet. So me v vrtcu prosil če grem z njimi pogledat vojašnico v kr. Pajacka bo uživala.
|