NRMM
|
Daaan! Najprej čestitke vsem ,ki so dopolnili 10 mesecev in že tistim, ki so dopolnili 11 mesecev. Pa čestitke obema HIMH in BINI za podaljšanje porodniške in vsem za prve korake. Sej sem vas komaj prebrala, lapaste pa ste v orto, jana73 ti posebej pazi, da se ne boš vžgala . Vzrok mojega nejavljanja je moj divjak z imenom Maruša . Odločila se je med prazniki, da ponoči ne bo več spala in zato mami pade najbolj pozno ob 21.00 že v postlo, ker se je bilo navadno že potrebno ob 23.00 igrat . Od vsega najboljše je bilo to, da je bil ati celi teden doma vsaj ponoči, da se je lahko kdaj pa kdaj vstal in nazaj uspaval divjakeca. No in včeraj je ati moral že v službo, Maruša je zaspala ob 19.00 in se zbudila ob 7.30 , pa mislim, da sem se ponoči samo 1x vstala in ji dala čaj ter dudo. Ko bi le tako bilo naprej, da se malo k sebi spravim. Smo pa spet prejšnji petek imeli vročino (vzrok neznan), tečka je bila taka, da ni za govorit in po telef.pogovoru z pediatrom naju je vseeno povabil na pregled, ker se je tudi zelo vlekla za uhice. Našel ni nobenega vnetja (že trkam na les), rekel je da mogoče zobki , ker ima dlesni res napete. Dobile sva Calpol, sem ji ga dala pred spanjem pol žličke in je res malo boljše preživela noč. Kaj je bila mogoče polna luna prejšnji teden?? Sej včasih kar ne vem kaj pikne našo bejbo in je nemogoča, glede na to, da je kar veseljak po naravi. Tudi Maruša se je začela pritoževat v vozičku, bi kar štancala okol,če pa ne to, pa vsaj plazila . Povsod kjer ima možnost naredi napad na koš za smeti . Pa kaže nonstop s kazalcem desne roke in pravi zraven mmm, mmmm...danes je pokazala celo transformator na štangi .....le po kom ima ta štromarski nagon . Ja nič to je to, še malo pa se tudi meni uradno izteče porodniška (moram še pogledat v odločbo al je 22 ali 23.11), no od 14.12 naprej pa sem tudi jaz na dopustu, bo verjetno pasalo mal . Blanka upam, da ti je prvi dan minil kot bi pihnil in,da je tudi Maja lepo preživela prvo varstvo . Kar se tiče Celja, se tudi midve imava namen prisvetit. Se torej vidimo, upam, da v čiiiiiiimvečjem številu . Uživajte današnji kolkotolko ''topel''dan! l.p. I&M