|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
5.11.2006 22:10:17   
BlankaT
Da se na hitro javim.

Maja je že celi dan tečka, kot, da bi vedela, da gre mami jutri v službo (mml hvala za želje).

Pajaca izgleda, da je tvoj Pajacek prvi, ki bo šel v vrtec, naša Maja bo še do septembra v domačem varstvu.
Torej bo on jutri poročal kako je bilo v vrtcu, da bodo naši malčki vedeli, jaz pa bom šla prva od decemberk v službo, no če izvzamem NR, ki že neuradno dela user posted image .

Saj res NR KJE SI?

Nič šibam sedaj v posteljo, da me zjutraj ne bo preveč matralo, ko se bom mogla ob 6h vstat.

Glede srečanja pa lahko tudi ob 11h, po želji. Samo, da nas bo čim več user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
5.11.2006 22:43:23   
cuma
Pozdravček še od mene,

Vidim, da ste pridno tipkale čez vikend...user posted image . Mi pa smo bili na štajerskem. Mene je spet napadel prehlad, tako da sem cel vikend strašila s sončnimi očali (oči so se mi tako solzile, da me je že dnevna svetloba v stanovanju motila. Tako smo večino časa preživeli doma oziroma pri sorodnikih na obisku...razen kratkega obiska City centra v Celju. Nič nisem zapravila, saj sem zelo disciplinirana...user posted image - beri: potekla mi je veljavnost kartice in grem lahko po novo šele jutriuser posted image .  Če je bila katera tam in videla očitno prehlajeno žensko z očali user posted image , ki teka za otrokom, kateri pa teka za svojo žogico.... sva to bili Cuma in Ema user posted image . Danes sem občutno boljše.

Zdaj pa po vrsti:
Bino: user posted image user posted image user posted image  vse kar je prav....Čestitam za podaljšanje porodniške!!!

Himh: svoji hčerkici dam tanjšo bombažno kapo z ušesci, ki se pod brado zaveže in je problem snemanja in metanja kape naokoli rešen user posted image . Glede vnetja ušes in tega, da ga povzroča kapa, se ne bi strinjala s tabo. Mislim, da je za dojenčke primerno, da nosijo pokrivalo v mrzlem zimskem vremenu in tudi v vetru. Sploh, če nimajo veliko las.
Tudi tebi čestitam za podaljšanje porodniške user posted image !

mml in ac: user posted image user posted image  za športni podvig in lepe slikice! Mml, tista z Manco v smetnjaku je bila pa že mejna zameuser posted image ...Jaz Emi umijem roke, že če samo pogleda smetnjak user posted image !

Jana73: dobrodošla spet doma in na domači tipkovnici user posted image ! Ko vse opereš in zlikaš in se posloviš od moža in vse ...ali pa še prej, pa res prilepi slikice user posted image !

lonja: dobrodošla tudi ti user posted image

pajaca: srečno pajacku za jutrišnji prvi dan v vrtcuuser posted image

Lahko noč in lepe sanje!

cuma

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
6.11.2006 0:48:22   
kofetek2010
tukaj so obljubljene fotke user posted image

Ela na sprehodu v Opatiji:
user posted image

bratec in sestrca se kopata v Opatiji:
user posted image

mami greva (Opatija):  user posted image
user posted image

leeetiiiimoooo dooomooov: user posted image
user posted image

Prištinska Bar-ovka: user posted image user posted image user posted image
user posted image

tako se igram v Prištinskem hotelu:
user posted image

zdaj pa grem spat user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
6.11.2006 7:54:11   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Vse naj naj Brini (arielca) za 11. mesec user posted image user posted image user posted image . Najbrž je vsa fit, ko se je vrnila s toplic. user posted image

jana73:
super fotke, pa  tudi sprememba okolja se je prilegla kajne? user posted image Tvoja mulčka pa sta kot user posted image , tako različna pa oba tako simpatična.

cuma: naj te prehlad hitro zapusti.user posted image

BlankaT:
lep prvi delovni dan, naj ti hitro mine. user posted image

Pajaca: naj se ima Pajacek lepo v vrtcu, pa naj poroča kako je bilo, če so ga otroci ubogali...user posted image

No, mi smo bili pa danes zopet zgodnji. Smo pokonci od 4.50 user posted image . Sploh ne vem, kako naj jo navadim, da bi spala do 7h.

Je pa še vedno malo smrkava in hripava, temperature nima, je še kar rada, spi tako kot ponavadi (bolj malo, pa še to na mami)... in še zobki ji rinejo ven user posted image
Upam, da se do srede pozdravi, da greva lahko na srečanje. Ura za naju ni tako pomembna, saj zgodaj vstajamo user posted image . Se bova prilagodili večini.

Grem poskusit, če bi gospodična malo zaspala.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
6.11.2006 7:54:34   
ac
En brzinski pozdravček od naju s Saro, ker šibava na Jesenice. Sem pri izdelavi modela za moj dr čist zašla v slepo ulico in moram k mentorju (je v LJ izredni profesor in ima kabinet v KR). Ker v LJ nimam varstva, peljem Saro na Jesenice, grem v KR, na Jesenice po Saro in nazaj v LJ.

S tem, da bodo dons cel dan v spodnjem stanovanju štemal in me skrbi, kako bosta papigi ti prenesli, tako da moram počakat, da začnejo ropotat in ptice magari tud napokam v avto....

Čez vikend smo spet osvajali vrhove s Saro v nahrbtniku. Me se pa lahko tud kej spet zmenimo! Cuma - sej smetnjak smo prej dobro pomile, pa dale svežo vrečo noter user posted image .  Je bil čist higienski (še jaz bi šla noter, če bi se lahko zbasala).

No, uživejte, pa se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 2280
6.11.2006 8:21:10   
Yasminka
Dobro jutro!

Mi2 sva se zbudile ze ob 5.00. Hmmm! In Ema je aktivna 100/na uro, jaz pa od nočnega zbujanja komaj stojim na nogah.

Čestitke vsem decembrčkom za prve korake! Zdaj bodo šele mamice tekale za otročički user posted image
Bino - čestitam za podaljšanje porodniškeuser posted image
Pajca - upam, da  bo Pajacek užival v vrtcu.
Ema gre v vrtec 4.12., uvajal jo bo pa ati. Sem pa včeraj ugotovila, da moram ponovno spisat vlogo za znižano plačilo vrtca - za leto 2007.
Lonja - mi smo bili v Celovcu pred kakšnim mescem in pol. Hodimo v C&A in takrat so bili kar dobro založeni.

Mogoče tudi mi" priropotava v CE, saj gre ati na službeno potovanje in imava tako na razpolago avto v dopoldanskem času.

user posted image
Ema posilja vsem decembrčkom en velik objemček.
Lp
Y

Neposredna povezava do sporočila: 2281
6.11.2006 9:39:43   
HIMH
L.P NO, DA SE POHVALIM NAŠA PRINCESKA SPI SEDAJ ŽE 2 DNI V SVOJI SOBICI IN TO BREZ TEŽAV JUPIIIIIIIII.

CUMA kar se pa tiče kapic kot sem že rekla vsaka naredi po svoje.A glej moji dobri sosedje so ona pediater on pa dr. za ORL in njihovi vnuki hodijo od kar so rojeni brez kapic razen na smučanju tamali je rojen decembra in niso imeli vnetih uhic nikoli.Če res piha ali je pasje mrzlo dava mi2 gor kapuco ker važno je da so temenca na toplem ušesa pa ne.Skratka vsaka naredi po svojem občutku mi2 sva brez kapice hodle na okoli pa so ji sedaj že enih 2x gledali uhice zaradi preizkav in so o.k.
Pa brez zamere in upam, da se končno spoznamo.

Aja punce včeraj je bla Blanka pri nas in pol smo meli 4 otročke pri nas še moja nečakinja in je blo prav fino ob priložnosti bo Blanka ki to zna prilepla fotke.Je njen Žan čisto začaral našo Leane-nečakinjo sta se lubčkala in cartala da je joj in Maja pa ni mela časa bit lubosumna je mela delo z igračami in Hano.

Sedaj pa se grem zrihtat pride babi k mali jaz grem na UE urejat papirje za prepis zemljišča pred bajto.

Lep siv pozdrav iz štajerske

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
6.11.2006 10:06:29   
Nana Liza
Hojla!
Ful ste se razpisale tele dva dni. V soboto smo šli malo hodit po Gorjancih in naša Ela ni hotela biti v nahrbtniku, je ful protestirala. Na koncu jo je v naročju nosil oči,  mami pa  prazen nahrbtnik.user posted image

jana73-se primajeve na kavico, saj se je ravnokar zbudilauser posted image
Blankat-uspešen prvi dlovni danuser posted image
pajaca-srečno pri uvajanju pajacka v vrtecuser posted image
himh-bravo za spanje v svoji sobici user posted image

Yasminka-tudi midve se zbudive vsak dan ob 5h zjutraj, včasih že ob 4huser posted image . Po novem se zjutraj ne dojive več. Pripravim ji flaško 2dcl mleka aptamil in popije jo samo v flaški s podogovatim cucljem za čaje. Aventovih cucljev sploh ne mara...user posted image   Potem se pa v svoji posteljici še malo zabava in na koncu zaspi še do 7h-8h zjutraj po ta novem (že 5 dni).

Lp, NL

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
6.11.2006 10:23:49   
kofetek2010
Brina (arielca) & Jan (JanJan) vse najboljše za 11.mesecev!

user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
6.11.2006 10:25:27   
mml
Brini (Arielca) in Jan (JanJan)  za 11. mesečnico (a že trenirate pihanje svečke?)user posted image

Bina (Bino) kmalu se pozdravi, da gremo skupaj v Celje pogledat štajerske čveke user posted image

Cuma  ni panike, kar se tiče smetnjaka, je bila v njem čisto sveža vreča

Greva jest, potem pa čofotat...se tpkamo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2285
6.11.2006 10:44:40   
cuma
VSE NAJBOLJŠE BRiNi user posted image iN JANUuser posted image za 11MESECEV user posted image user posted image user posted image

arielca: ne vem, ne spomnim se točno, ali si ti tudi že v službi? Kak osi potem uredila z varstvom? Kako ste se imeli v toplicah?

BlankaT: naj ti prvi dan službe hitro mine....user posted image

nana liza: a si kar Eli začela dajati kar aptamil3? Imaš tudi ti težave z grudicami?

Himh: moja Ema nosi kapico pozimi in ko je burja, poleti pa rutico in ni še nikoli imela težav z ušesi user posted image ! Zamer pa ne kuham, ne skrbi! Čestitke za uspešno selitev v svojo sobicouser posted image !!! Boš videla, koliko bolje boš tudi ti spala zdej, ko se ne boš predramila ob vsakem njenem obračanju

Jana73: luškane fotke!!!Ela pa že kar pošteno hodi a ne? Veš da Eme sploh več ne morem zadržati v enem prostoru. Samo laufam za njo v spalnico, njeno sobo, kopalnico....A tebi tudi Ela že sama odhaja s "prizorišča"?

Ovčka: Lepo, da si se oglasila in čestitke Lari za korake...!Čimprej se pocajtajta!

ac:user posted image  verjamem ja!

lep dan!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2286
6.11.2006 11:07:48   
sonček balonček
Pozdravljene!

Lara se zahvaljuje za številne čestitke ob dopolnjenih 10. mesecih.

Bili smo na dopustu na Malem Lošinju, kjer je dočakala svoj 7. zob, začela klicati ati (z veliko domišljije), stati brez opore in hudo protestirati v vozičku ter avtomobilskem sedežu. Dopust je bil super, toda vreme je bilo na trenutke strašno. Pihal je hud veter, bilo je mrzlo. Za nekaj minut je celo padal sneg in padala toča. Mi pa smo našli zaliv, kjer vetra sploh ni bilo in tam preživeli sončne urice. Kopali smo se v bazenu in uživali v lenarjenju, crkljanju in dobri hrani.

V soboto smo prišči domov, včeraj pa je mene doletela huda vročina. Kar v trenutku me je začelo vse boleti (kosti, glava, križ, v prsih). Groza. Ati je Laro odpeljal k sorodnikom, da sem malo odležala. Zvečer pa je bilo samo še huje. No na rečo mi je ponoči vročina malo popustila. Če ne bi, ne vem kako bi danes cel dan skrbela za Laro. Upam, da ni kaj nalezljivega.

Upam, da bo do petka vse ok, da se vam pridruživa v Celju.

Lep dan želim vsem decemberkam in njihovim otročkom

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
6.11.2006 12:05:47   
Pajaca
Evo pa smo preživeli prvi vrtevčski dan. Budnica je bila že ob 6. Pajacka je namreč se zbudila in skočila k Pajacku v postlo. Tko da ob 7 mu je že tlačla ruzak na rame, da bo šel v vrtec. No ja ona je šla, Pajacek je pa še mal ostal in ob 8.15 po zajtrku je skoču v vrtec. Mal mu je blo čudno, pol je pa zagledal Pajacko ki je kukala s prjatlcam čez šipo na vratih in je kar k nje odkorakal, pa sem ga lepo obrnila v svojo sobico. Tam ga je vzgojitelca vzela v naročje in sta šla notr, jaz pa za 2 uri mal okol. No ko sem prišla sem najprej srečala snažilko, pa pravim čista tišina, pa ona ja nič ni jokal. Torej Pajacek je v vrtcu užival, nič jokal, se je smejal, raziskal cel vrtec, se igral, gledal tavelke kako se igrajo in sploh se je mel fino. Tko da jutri ga pustim še kakšno urco dlje pa bo.

Se mi pa zdi, da je tako uvajanje ko pač samo otroka tam pustiš za 2 uri in nisi nič z njim boljše kot če si z njim. Kaj vem, po moje je pol manj problemov. Tko pa pač otrok ve da mami v vrtcu ni in je mir.

Evo zdaj je omagal in spi.

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
6.11.2006 12:12:32   
arielca
Ojla,

Najprej hvala za čestitke user posted image ! Naslednji mesec začnemo šteti leta user posted image .

Seveda z Brino čestitava tudi vsem tistim, ki so praznovali v času, ko naju ni bilo.

user posted image

V toplicah je bilo SUUUPEEER user posted image user posted image user posted image ! Bomo kmalu ponovili user posted image .

Danes sem naredila vabilo za Brinin rojstni dan user posted image .

30.11. grem v službo user posted image ... Do takrat pa z malo še uživava! Z varstvom ni še nič rešenega, ampak upam, da ta teden zrihtam. Držte pesti!

Zdajle pa veselo kuham in mi vse vre, tako da šiiibaaam... Se kmalu oglasim, da obširneje poročam in objavim kakšno fotko.

Papa.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 2289
6.11.2006 12:19:58   
NRMM
Daaan!

Najprej čestitke vsem user posted image ,ki so dopolnili 10 mesecev in že tistim, ki so dopolnili 11 mesecev.user posted image user posted image Pa čestitke obema HIMH in BINI za podaljšanje porodniške in vsem za prve korake.

Sej sem vas komaj prebrala, lapaste pa ste v orto, jana73 ti posebej pazi, da se ne boš vžgala user posted image user posted image .

Vzrok mojega nejavljanja je moj divjak z imenom Maruša user posted image . Odločila se je med prazniki, da ponoči ne bo več spala in zato mami pade najbolj pozno ob 21.00 že v postlo, ker se je bilo navadno že potrebno ob 23.00 igrat user posted image user posted image . Od vsega najboljše je bilo to, da je bil ati celi teden doma vsaj ponoči, da se je lahko kdaj pa kdaj vstal in nazaj uspaval divjakeca. No in včeraj je ati moral že v službo, Maruša je zaspala ob 19.00 in se zbudila ob 7.30 user posted image user posted image , pa mislim, da sem se ponoči samo 1x vstala in ji dala čaj ter dudo. Ko bi le tako bilo naprej, da se malo k sebi spravim.
Smo pa spet prejšnji petek imeli vročino (vzrok neznan), tečka je bila taka, da ni za govorit in po telef.pogovoru z pediatrom naju je vseeno povabil na pregled, ker se je tudi zelo vlekla za uhice. Našel ni nobenega vnetja (že trkam na les), rekel je da mogoče zobki user posted image , ker ima dlesni res napete. Dobile sva Calpol, sem ji ga dala pred spanjem pol žličke in je res malo boljše preživela noč.
Kaj je bila mogoče polna luna prejšnji teden?? Sej včasih kar ne vem kaj pikne našo bejbo in je nemogoča, glede na to, da je kar veseljak po naravi.

Tudi Maruša se je začela pritoževat v vozičku, bi kar štancala okol,če pa ne to, pa vsaj plazila user posted image . Povsod kjer ima možnost naredi napad na koš za smeti user posted image . Pa kaže nonstop s kazalcem desne roke in pravi zraven mmm, mmmm...danes je pokazala celo transformator na štangiuser posted image user posted image user posted image user posted image .....le po kom ima ta štromarski nagon user posted image user posted image .

Ja nič to je to, še malo pa se tudi meni uradno izteče porodniška (moram še pogledat v odločbo al je 22 ali 23.11), no od 14.12 naprej pa sem tudi jaz na dopustu, bo verjetno pasalo mal user posted image .

Blanka upam, da ti je prvi dan minil kot bi pihnil in,da je tudi Maja lepo preživela prvo varstvo user posted image user posted image .

Kar se tiče Celja, se tudi midve imava namen prisvetit. Se torej vidimo, upam, da v čiiiiiiimvečjem številu user posted image .

Uživajte današnji kolkotolko ''topel''dan!

l.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 2290
6.11.2006 14:11:57   
arielca
Počitnice na Ptuju

Ptuj (umetniško delo mojega user posted image )
user posted image

Zima, zima bela...
user posted image

Čofa, čofa...
user posted image

Mami, glej sneg!
user posted image

Moj prijatelj Vid
user posted image

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
6.11.2006 17:39:29   
mml
Vidim, da je RR spet "zbolel" in je v čudni obliki, upam, da se kmalu pozdravi user posted image , da bo spet lažje berljiv in gledljiv.

user posted image  jana in arielca  za fotke, vidim, da ste vsi prav lepo uživali.

Manco trenutno spet daje "mama sindrom" in se mi, že od kar se je zbudila, mota med nogami in me vleče za hlače. Se bova napokali in greva v lekarno, od koder so naju klicali, da so končno dobili Plivit D3 (recept sva prinesli že v začetku avgusta user posted image ) Vmes sva potem jemali Oleovit D3. Pa še kakšno kremo za obraz ji moram kupit za zimske dneve. Razmišljam, da bi sebi privoščila kakšne vitamine in minerale, ker sem še vedno (kljub dovolj spanja) kar naprej utrujena. No samo, da sem jo "zatožila", se že pridno sama igra user posted image .

Nič...lepo se imejte še naprej, uživajte kar se le da

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
6.11.2006 20:11:53   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Manco trenutno spet daje "mama sindrom" in se mi, že od kar se je zbudila, mota med nogami in me vleče za hlače.

se opravičujem, ker ti jo je Ela okužila user posted image  
mene se je naša celo popoldne držala kot, da sva iz šimpanzje družine user posted image  in bila tečna 100/uro, ker je po plavanju spala 1,5 ure in potem nič več user posted image  zato sem jo spokala že ob 19:30 spat user posted image

user posted image  Pajacek za uspešno prestan prvi dan v vrtcu

BlankaT - en user posted image  tud zate user posted image  

NR - da si ne boš kaj naredla user posted image  

vsem, ki ste bolani en velik user posted image  z željo, da boste čimprej OK user posted image

grem Eline igrače pospravit, ker zgleda kot, da je bomba vdarla user posted image user posted image user posted image

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
6.11.2006 22:13:55   
JanJan
Čeeer!

No, končno tudi od naju kakšen glas. Pred prazniki nam je namreč crknil računalnikuser posted image , tako da se nisem mogla javitiuser posted image .

Najprej se Jan zahvaljuje za vse čestitke od 11mesečnici.user posted image

Hkrati sporoča, da od prejšnjega ponedeljka ni več plazilecuser posted image , temveč sprehajalecuser posted image . Najlepše se je še vedno držati za roko (že vadi za zmenke)user posted image , ampak kadar je nuja in kaj posebnega, gremo pa tudi brez oporeuser posted image
V službo se silim že nekaj dni (predčasno) user posted image in komaj čakam, da pridem domov k ročicam, ki se stegujejo k meni. Takoj si padeva v user posted image . Tudi Jan še ne gre letos v vrtec, saj ga pazi user posted image  mama.
Drug teden jo pa tudi mi mahnemo v toplice za nekaj dni, jupiiiii....user posted image user posted image

Nič, grem počasi še jaz v deželo sanj, lahko nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2294
6.11.2006 22:20:56   
Nana Liza
Vse naj naj Brini za 11 mesecev!user posted image user posted image user posted image

Ma tale bar mi počas že ratuje ful brez veze! Kr neki. Nateg gledalcev, res ne morem nič več gledat. Pa Tina, pa njena sestra, halo!user posted image

jana73-Naša Ela je tudi se zbudila že ob 15h in ob 19:45 že spančkala. Se je pa danes drla kot ne vem kaj, ko sem ji umila glavo in stuširala.user posted image Na plavanju sem jopa tunkala in ji ni bilo ničuser posted image . Meninič jasno!

cuma- ja tudi meni gredo tiste grudice na živce, mapk rešitev je v capucino maker-juuser posted image . Če daš vročo vodo, se lepo stopi, ampk potem pa čakaš v nedogled, da dobiš primerno temperaturo mleka.Če pa premešaš s tem mešalničkom na baterije, je pa res super! user posted image
Pajaca- user posted image za Pajacka.
Arielca-zelo lepe fotkeuser posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 2295
7.11.2006 7:44:23   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Najprej opravičilo:

JanJan:
sori, sem pozabila včeraj na tvojega enajstmesečnega sprehajalčka, vse naj najuser posted image user posted image z malo zamude.

jana73: vse naj najuser posted image user posted image Eli za 11. mesec, naj pridno vadi korake, da se bo lahk z Janom sprehajalauser posted image

Yasminka: Ema je pa že prava gospodičnauser posted image

arielca: upam, da kmalu najdeš ustrezno varstvo, drugače pa user posted image za fotke

mml: Bino tudi daje "mama sindrom". Se zadnje dni počutim, kot da imam roke do tal user posted image . A sta škatlo s kockami že odprli?

Nana Liza in cuma:
kaj vidve vadita za kakšno coctail tekmovanjeuser posted image ? Uspešno mešanje vama želim.

Pajaca: user posted image Pajacku za prvi vrtčevski da, naj bo uvajanje čim lažje.

HIMH:
user posted image Za Hanino samostojno spanje.

Mi2 greva pa danes avto preobut, da bova šli lahko v Celje user posted image . Bini še malo curlja iz nosa, upam, da do jutri neha. Se zelo veselim srečanja, upam, da nama bo uspelo.

Barjanski pozdravček

Neposredna povezava do sporočila: 2296
7.11.2006 8:38:07   
rija
Ela, baby, vse naj 

user posted image  še malo ,pa bova tortico papcala in feštala 
user posted image   

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
7.11.2006 8:45:56   
cuma
Ela(jana73)user posted image , vse najboljše za 11.mesec!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
7.11.2006 9:36:30   
lonja
Tudi z najine strani VSE NAJBOLJŠE user posted image  enajstmesečni ELI. Še en mesec priprav na upih prve svečke...

Aja, pa Gal je tud full cukrček, se mi zdi, da je full mamici podoben.

lonja user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
7.11.2006 9:51:02   
Nana Liza
Ela vse naj naj za 11 mesecev!user posted image user posted image user posted image

Soimenjakinja in NL.user posted image

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.