lonja
|
Pozdravljene, naša Ajda pančka, že dve uri in pol, jaz sem vmes že kosilo skuhala in sedaj jo z mojim čakava, da se zbudi, da skupaj pojemo. Full bolj rada je, če jeva tudi midva in potem se rajš midva vsemu skupaj prilagodiva. Počitnice na Djerbi so prehitro minile, imeli smo vročih sedem dni, okoli 30 stopinj, in prav grozno je bilo v sredo pristati na Brniku, saj nas je že takoj po prihodu v slovenski zračni prostor pošteno prerukalo, na Brniku pa je lilo kot iz škafa. Skratka flisi so že v funkciji, Ajda se je na hladnejše vreme tudi že privadila in se ponoči ne razbrca več, kot je to vsak dan počela na Djerbi. UUUUU, ste me presenetile in vmes celo planinke postale. Lepo, lepo, tudi mi se že kar nekaj časa pogovarjamo, da bo treba spet začet migat, a zaenkrat dlje od pogovorov nisva prišla. Bom pa morala kupit en tak nahrbtnik tudi jaz. Kje ste ga pa kupile, mml oziroma ac? Bino, , čestitke za podaljšanje porodniške, najbolj vesela je seveda Bina, ko bo mamica lahko še tr mesece samo njena. Ja, tudi pri nas se čas odhoda v varstvo full bliža, Ajda gre v varstvo 20.novembra, saj mami začne s službo 4.12. Ne vem sicer, imam še 23 dni dopusta za to leto. A mogoče katera ve, a ga je treba pod mus izkoristit dva tedna v tem letu, al se lahk cel prenese naprej? Pa čestitke vsem za prve korake, Eli (Jana73) za prve korake po prištinskih preprogah, Manci (mml) za tiste iz Golovca, pa seveda Živi od Šnucike in Emi od Cume. Pa na Pajacka seveda nisem pozabila. Mi smo vmes pridelali še dva zobka,tako da jih imamo sedaj šest, dva spodaj in štiri zgoraj. Arielca, si mogoče bila kaj v Avstriji, oziroma v C&A-ju? Jaz se moram v naslednjih dveh tednih skidat tja, da Ajdi nakupim še kakšno toplo cotko. Imajo dobro izbiro? Za Celje sva tudi midve kandidatki, čeprav moj neki omenja, da ima v četrtek fraj. Če se bo to udejanjilo, potem bova tudi midve rajši z njim doma. Drugače pa, za kakšen coffee se pa lahk zmenimo, lahk se pa enkrat tudi do Vrhnike pripeljete na coffee, če ste za, povejte in določimo dan v tem oziroma naslednjem tednu. Edino ponedeljki pri nas odpadejo, ker imava plavanje. Lep pozdravček, lonja
|