|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
2.11.2006 21:21:00   
HIMH
L.P še od naju2 no pa so prazniki za nami mi smo meli atija doma celih 5 dni jupi.
No sva pa naredila nekaj koristnega pofarbala sva sobico od tamale in zmontirala luč ( ima edina zmontirano pravo luč, drugot imamo še kr samo žarnice ), zmontirano pa ima tudi že komodico no omara nas še čaka imava v planu ta vikend pikico preselit v svoje kraljestvo upam, da nama rata.

BINO kar se pa tiče kapic je pa pri nas tako, da mi2 ne nosiva kapice niti ko je zunaj mraz če res fejst piha potem damo gor kapuco.Drugače pa so kapice v večini primerih razlog za vnetje uhic in podobnega ( pod kapico je topli otrok tudi zašvica in v primeru da si sname kapico ali se mu premakne nastane šok za telo iz plusa gre v minus tem. in to je običajno vzrok vnetij in težav ).Uho ima namreč to funkcijo, da je sposobno zrak ki prihaja v uho sproti gret in zato ni panike.To je moje mnenej in iz svojih izkušenj vem, da je to ok čeprav so me jan- feb ljudje čudno gledali a nisva bile niti 1x bolane ali imele težav razen sedaj ko so na pohodu zobki.
Drugače pa probaj mogoče, da dasta skupaj kapico na razne nejne igrače in ji skozi igro pokažeš kako to deluje in mogoče ti rata, skozi igro se, da marsikaj doseč.

Prosim pa, da tega ne vzamete zamerljivo jaz pač povem svoje mnenej mogoče kateri pamagam ali pa tudi ne.Vsaka pač sama ve kao in kaj so pa dobrodošla vsa mnenja in nasveti.

Se pa že mi2 in vse štajerke že veselimo srečanja 9.11, da bomo ob dobri kavi in pecivu poklepetale in končno dobile obraze, da nebomo čepele skoz samo za napisanimi besedami.

Lahko noč in en mrzel pozdrav iz štajerskega konca

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
2.11.2006 22:12:53   
mml
Čeeeeeeeeer,

mi2 sva se danes potepali po postojnskem koncu, kjer je poleg mraza pihala še burja, tako da je bilo prav mraz in je Manca pogruntala, da ima kapa svoj namen in pomen in je sploh ni vlekla z glave, kot to počne sicer user posted image , tako da Bino...jaz tudi misli, da ko bo Bino zeblo, bo pustila kapo na glavi.

HIMH  delno se strinjam s tabo, da pretirano tiščanje kap na glavo ni koristno, samo pri otrocih do 3. leta, predstavlja glava relativno velik delež telesne površino in ko je mraz izgubljajo precej toplote na ta način, zato jih lahko začne prej zebst, če nimajo kape, kot če jo imajo. Seveda pa kapuca tudi zaščiti pred takšnimi izgubami user posted image .

Živa (šnucika) in Pajacek (Pajaca) vse čestitke in phvale za prve, druge in tretje ter vse naslednje samostojne korake v življenju user posted image user posted image user posted image

Ema (cuma) super frizura user posted image user posted image user posted image , vse pohvale tudi mojstru frizerju in asistentki user posted image user posted image user posted image . Pri nas so laski začeli poganjati in se malo frkati, ampak kašne potrebe po striženju v kratkem še ne bo user posted image

Štajerke torej čisto resno kje natančno v CityCentru se dobimo in kdaj? Kot že rečeno mi2 z Manco in tudi jana73 in Ela (upam, da to tudi po Prištini še drži user posted image , ali se je Ela navadila zbujanja ob klicih mujazinov ob 5 zjutraj user posted image ???) smo bolj pozne sorte, kar pomeni, da bi štartele iz Ljubljane tam nekje med 10. in 10.30 in smo potem v Celju okrog 11. Če vam je to OK, sicer si bom pa naredila uro, da bom vstala bolj zgodaj.
Se povse strinjam, da je čvekanje dosti bolj zabavno, ko enkrat k napisanim črkam pridružiš še obraze user posted image .

Upam, da nisme spet izbrala kakšnih čudnih barv, da se ne bo dalo nič prebrat.
Mrzel večerni pozdrav izpod Golovca

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
3.11.2006 9:27:15   
kofetek2010
juuuutroooo!

včeraj smo na srečo uspeli pobegnit iz zasnežene Prištine user posted image user posted image user posted image  

na user posted image  je pa tud mraz... zgleda, da bo res zima user posted image

živa - user posted image  za korake

ostale bom potem prebrala user posted image

uživajte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
3.11.2006 10:52:50   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Samo tole ostalo pa kasneje.

Je prišel poštar, čisto premražen.

Je poštar pozvonil.

Je prinesel pismo.

Sem podpisala, da sem ga prejela.

Sem ga tresočih rok odprla.

Sem ga prebrala.

Sem se nasmehnila.

Sem objela Bino in ji zašepetala:

"še tri mesece bom tvoja in samo tvoja cel dan".

Jupi!! Podaljšali so mi porodniško user posted image user posted image user posted image .

Sem ful vesela pa še snežiti je začelo. user posted image

Se tipkamo kasneje.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
3.11.2006 14:12:16   
mml
Bino in Bina za podaljšanje porodniške in tri dodatne mesece skupnega uživanja user posted image user posted image user posted image

Sara in Manca in seveda ac in jaz smo bile danes z nahrbtniki na sprehodu po Golovcu in je bilo prav prijetno. Samo Manca se je na pol poti navzgor spomnila, da hoče sama hodit in ni bilo šans, da bi ostala v nahrbtniku, tako da se je hitrost gibanja krepko zmanjšala user posted image . Sara je pa pridno opazovala dogajanje iz nahrbtnika in vmes malo zadremala. Na vrhu sta se punci malo povaljali po listju in preverili, kaj je v koših za smeti user posted image  (bo ac prilepila kakšno fotko, ker je pridno fotografirala). No nazaj grede je pa Manca glasno protestirala, ker se nič ne dogaja in ni nobenih ljudi (mestna punca pač). Nekaj časa je pomagalo moje prepevanje (bolje rečeno fušanje user posted image ...uboga ac in Sara), potem pa tudi to ne, ampak Sare ni kaj dosti motilo in je spet pridno opazovala dogajanje in malo dremala. Je pa Manca postala takoj dobre volje, ko smo prišli med hiše, avtomobile in ljudi user posted image . Doma sta se potem Sara in Manca še malo igrali user posted image , tako da sta mamici v miru popili čaj. Skratka imele smo lep dopoldanski sprehod. Upam, da uspemo še kdaj ponoviti in da se nam pridruži še kakšna decembrka z nahrbtnikom user posted image .

No sedaj pa Manca user posted image  in to po mojem v takšnem položaju.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
3.11.2006 14:48:06   
ac
Ja, prav fletno je bilo dons na 1. nahrbtniškem sprehodu decembrk (za1x samo 4 udeleženke). Torej, mml je podala zapisnik pohoda, mene pa zadolžila za slikce. Nazadnje jih še nisem znala gor pripopat. Da vidim, če sem se kej naučila od Jane73. Torej:

NIČ!!!! Zgleda sem brezupen primer user posted image . Sem v albumu kliknila na sliko in dala copy image, al pa Ctrl C, pa v sporočilu  Ctrl V (ker možnosti 'paste' ni), pa nič.... Kaj delam narobe? grem še 1x prebrat, kaj je Jana 73 takrat napisala....

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
3.11.2006 14:54:55   
mml
No tako ac je pridno spravila fotke v album, jaz sem jih pa pripopala

Sara in Manca na vrhu Golovca

user posted image

Manca v košu za smeti

user posted image

Spet doma

user posted image

Takole sva se pa igrali

user posted image

Skratka ac, še enkrat navodila:
1. slike daš v album (to že obvladaš user posted image )
2. klikneš na sliko, da se ti odpre ena samo, jo skopiraš, lahko z miško: desni gumb "kopiraj" ali pa ctrl c
3. na odprtem sporočilu sliko prilepiš: spet desni gumb piši in "prilepi" ali pa ctrl v

To je to...povsem enostavno

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
3.11.2006 15:03:13   
ac
Mml - sem še enkrat poskusla. Sliko v albumu skopiram tako, da z desnim klikom dam 'copy image'; druga varianta je 'copy location', kar pa tudi ne deluje. Torej - samo 'copy' ne obstaja. No, ko grem v sporočilo pa na desnem kliku ni nobenega 'paste' in tudi ctrlV ne deluje... A je možno, da se pri XPjih tega ne da, al kaj? user posted image user posted image user posted image Ja, nič, pred naslednjim sprehodom bomo imeli še hitri tečaj lepljenja slik na RR user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
3.11.2006 15:32:00   
mml
Hmmmmm...jaz imam tudi XP pa nimam težav....ko se z mišjo postavim na fotko in pritisnem desni gumb se mi pojavi "copy" in "copy shortcut" poleg vsega ostalega in to je to...
Sicer pa ni panike, bomo naslednjič naredile tečaj lepljenja fotk na RR

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
3.11.2006 16:03:30   
HIMH
MML se popolnoma strinjam z tabo o izgubi toplote zato pa mi2 v teh primerih nosiva kapuco čeprav jo mala gospodična kr hitro prične vleči iz glave a kaj čemo bomo že pogruntale kako je blo enako z čeveljčki pa nam je ratalo.

Ker nažalost je tem našim malim baucom težko dopovedat ko pa so še premali.

nič babure mejte se grem malo porihtat zadeve pol pa pičimo k sosedom na večerjo.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
3.11.2006 16:08:46   
HIMH
BINO ČESTITKE ZA PODALJŠANJE PA SAJ DRUGA NI BLO ZA PRIČAKOVATuser posted image user posted image user posted image .
No jaz sem tud danes dobla odločbo ker se je malo zavleklo in sem mela kr v kaslcu nisem rabla nič podpisat vidiš kako smo si različni pa iz enake ustanove dobiva.Sem vsak dan gnjavla poštarja ker se mi neda v Pesnico vozit pa še do 16 samo delajo tako, da mi je prav pasalo.

UŽIVAJTA TE DNI TAKO KOT MI2 no sedaj bolj malo ker se učim a bova nadoknadle.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
3.11.2006 18:11:25   
Nana Liza
Bino-user posted image za podaljšanje.Se z Elo veselive z vama.
mml, ac-super, da sta poslikale nahrbtnike. Jutri si bomo enga sposodili za probati. Gremo pa na Gorjance. Vidim, da Saro v nahrbtniku prav prijetno uspava nošenje.user posted image
Pajaca-user posted image Pajacku za prve korakeuser posted image

Dons smo pri nas pridobili novo vozilo za Elo in je bila nekaj časa prav navdušena, je bil mir pol ure (Tomijev poganjalček). Tudi to je včasih dovolj časa.

NL.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
3.11.2006 19:10:08   
kofetek2010
bino - user posted image  za podaljšanje, bomo lahko še večkrat ponovile kak desant user posted image

ac - če imaš FireFox (Mozilo) potem ne gre fotk lepit user posted image  moraš na IE potem pa gre user posted image  

NanaLiza - samo, da imaš mir user posted image

mml - hvala za vremensko poročilo user posted image

kako je s srečanjem v Celju?user posted image  

mi2 sva še vedno za user posted image

Ela pošilja vsem vetrovne pozdravčke in slane poljubčke user posted image

uživajte! user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
3.11.2006 19:32:58   
XXYY
Dober večer!

Po dolgem času se vam oglašam še tukaj malo.

KAKO STE? Mi smo vsi prehlajeni doma, ati in Lara bolj iz noska teče, meni pa grlo in kašelj matra za pop... Saj ni čudno, ko pa iz 20 stopinj takoj pade na nulo.

Najprej hvala za čestitke v Larinem imenu. In tudi midve voščive vsem mesečnikom za nazaj (z zamudo) in naprej user posted image  user posted image  user posted image  .

Danes bom pa samo čestitala user posted image   (k že dolgo nisem):
CUMA: Ema je prava lepotička z novo frizurico user posted image  user posted image  user posted image  

PAJACEK (Pajaca): čestitke za prve korake user posted image  user posted image  user posted image  

ŽIVA (Šnucika): tudi tebi čestitke za samostojne korake user posted image  user posted image  user posted image  .

Tudi mi smo prejšnji teden naredili prvih 10 - 15 korakov sami. Potem celi teden nič. Danes se je pa zopet dvignila in poskusila hoditi. In ji je full uspevalo.

BINO: bravo za podaljšanje porodniške user posted image  user posted image  user posted image  .

Pa še malo slikic od Lare:

Tukaj gledam POT POD NOGE user posted image  :
user posted image

Lara hodi sama (mami pa skrita user posted image ):
user posted image

Nč, grem počasi pred TV.

Lahko noč.

Neposredna povezava do sporočila: 2264
3.11.2006 20:16:04   
ac
Jana73 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja, mam Mozilo. Hvala, ker si razrešila skrivnost....

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
3.11.2006 21:10:37   
BlankaT
Evo midve sva doma in povsem iz ritmauser posted image .

Sedaj pa vsem, ki ste v najini odsotnosti dopolnili 10 mesecev in 11 mesecev čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vidim, da ste pridno čvekale, tako, da sem se ornk nabrala user posted image . Kr tak naprej user posted image .

No tudi našo je ura popolnoma zmedla, tak, da smo sedaj že ob 6.30 pokonci user posted image .  Kaj več pa napišem v teh dneh.

Srečanje v CELJU BOOO user posted image , upam, da nas bo čim več in seveda, da bom dobila dopust user posted image user posted image . Jaz predlagam, da se dobimo v City parku po 10 uri in sicer pri vhodu na notranji strani. Sicer pa kaka izmenjava mobilnih številk tudi ne bi bila odveč user posted image .

Tako punce imejte se skrajno lepo in se vidimo v četrtek.

A ja BINA čestitke za podaljašanje porodniške.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
4.11.2006 7:11:18   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

BlankaT:
meni je ta ura tudi prav pošteno vse zmešala. Bina je danes pokonci od 5.40, koje zasmradila prvo pleničkouser posted image . Sedaj pa se po zajtrku igra in malo pospravlja.

Pajaca: 
user posted image user posted image user posted image Pajacku za prve korake. Vidiš, samo malo "spodbude" je rabil user posted image . Kar pa se nagrade tiče. A bo kava uredu? user posted image

jana73:
hvala za slane poljubčke. Desant pa ponovimo. A si že kupila rdeč tepih za Eo, da bo lahko hodila? user posted image

mml in ac:
super fotke s super pohoda. Drugič greva z vami. Se vidi, da sta Manca in Sara uživaliuser posted image . Kaj pa mamici?user posted image

NanaLiza: user posted image za poganjalec. Mi ga bomo tudi nabavili, samo še tolarčke počakamo pa bo.

ovčka: user posted image user posted image user posted image za Larine samostojne korake.

Hvala za čestitke ob podaljšanju.user posted image Bina se tega ne zaveda, meni pa je tako lepo in se mi kar smeje. Hvala tudi glede nasvetov glede kapeuser posted image . Sva bili pa včeraj z Bino cel dan doma, ker je Bina zbolelauser posted image . Z noska ji še teče, popoldan je dobila še malo povišano temperaturo in čisto hripav glas. Pa tudi je bolj malo. No, glavno da rada pije. Pa tudi crklja se ful rada.
Zjutraj sem bolj slabe volje, ker bi rada spala. Potem pa po zajtrku gledam ven in je tako mirno lepo, pa tako mraz mi pa na toplem.user posted image

Se grem z Bino crkljat

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
4.11.2006 7:45:08   
ac
Grrrr, sem vam ravno cel kup napisala in ko sem bila ravno pri tem, kako se Sara nič več ne zamoti s TV, ampak se stalno mota okrog mene in sitnari, je pa vse izginilo..... Je Sara ugasnila računalnik..... Pa sem že dala eno cunjo čez, ker jo je stalno gumb za Off matral, no, pa ga je vseeno našla.

No, kukrkol, na kratko in mal z zamudo:

- čestitke vsem, ki ste shodili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
- Bino - zelo sem vesela, da so ti odobrili podaljšanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa boš lahko še naprej uživala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zunaj je lep dan, moram razmislit, kam bomo šli na sprehod. Uživejte!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
4.11.2006 10:18:28   
mml
Blanka do 10. nama niti slučajno ne uspe priti do Celja user posted image , ker se Manca zbuja okrog 9. in potem rebiva ene dobre pol ure, da se v miru spokava in potem še dobre pol ure do Celja, tako da sva lahko v CityCentru najprej ob 11. Tako da bova potrebovali kakšno natančnejšo lokacijo srečanja in se vama bova pridružili kasneje user posted image .

user posted image za Bino, da bo čim prej zdrava.

user posted image  Pajacku in Lari  za samostojne korake, kar tako naprej...

Grem se oblečt, da gremo v mesto,  na tržnico  in po nakupih user posted image , smo včeraj to izpustili, ker smo imeli obiske user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
4.11.2006 14:34:51   
Pajaca
No pri nas smo tud doma, pa tak sonček. Pajacek ma ful vnete učke in je grozno ker mu je treba dat kaplce parkrat na dan in to je men grozno. Upam da se do ponedeljka pozdravi, da gre lahko v vrtec.

Bino pri nas kavica niti ne pali. Ampak se vedno najde kakšna skromna nagrada.

AC ja ja pri nas je tud ugašanje računalnika dnevno na sporedu, to že par mescov zna.

No šibam, Pajacek meče piskre s predalov, očitno je lačen.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
5.11.2006 14:13:52   
lonja
Pozdravljene,

naša Ajda pančka, že dve uri in pol, jaz sem vmes že kosilo skuhala in sedaj jo z mojim user posted image  čakava, da se zbudi, da skupaj pojemo. Full bolj rada je, če jeva tudi midva in potem se rajš midva vsemu skupaj prilagodiva.

Počitnice na Djerbi so prehitro minile, imeli smo vročih sedem dni, okoli 30 stopinj, in prav grozno je bilo v sredo pristati na Brniku, saj nas je že takoj po prihodu v slovenski zračni prostor pošteno prerukalo, na Brniku pa je lilo kot iz škafa.

Skratka flisi so že v funkciji, Ajda se je na hladnejše vreme tudi že privadila in se ponoči ne razbrca več, kot je to vsak dan počela na Djerbi.

UUUUU, ste me presenetile in vmes celo planinke postale. Lepo, lepo, tudi mi se že kar nekaj časa pogovarjamo, da bo treba spet začet migat, a zaenkrat dlje od pogovorov nisva prišla. Bom pa morala kupit en tak nahrbtnik tudi jaz. Kje ste ga pa kupile, mml oziroma ac?

Bino, user posted image user posted image user posted image , čestitke za podaljšanje porodniške, najbolj vesela je seveda Bina, ko bo mamica lahko še tr mesece samo njena.

Ja, tudi pri nas se čas odhoda v varstvo full bliža, Ajda gre v varstvo 20.novembra, saj mami začne s službo 4.12. Ne vem sicer, imam še 23 dni dopusta za to leto. A mogoče katera ve, a ga je treba pod mus izkoristit dva tedna v tem letu, al se lahk cel prenese naprej?

Pa čestitke vsem za prve korake, Eli (Jana73) za prve korake po prištinskih preprogah, Manci (mml) za tiste iz Golovca, pa seveda Živi od Šnucike in Emi od Cume. Pa na Pajacka seveda nisem pozabila.

Mi smo vmes pridelali še dva zobka,tako da jih imamo sedaj šest, dva spodaj in štiri zgoraj.

Arielca, si mogoče bila kaj v Avstriji, oziroma v C&A-ju? Jaz se moram v naslednjih dveh tednih skidat tja, da Ajdi nakupim še kakšno toplo cotko. Imajo dobro izbiro?

Za Celje sva tudi midve kandidatki, čeprav moj user posted image  neki omenja, da ima v četrtek fraj. Če se bo to udejanjilo, potem bova tudi midve rajši z njim doma.

Drugače pa, za kakšen coffee se pa lahk zmenimo, lahk se pa enkrat tudi do Vrhnike pripeljete na coffee, če ste za, povejte in določimo dan v tem oziroma naslednjem tednu. Edino ponedeljki pri nas odpadejo, ker imava plavanje.

Lep pozdravček,

lonja user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
5.11.2006 15:00:28   
Pajaca
Lonja porabiti moraš 10 dni, ostalo lahko preneseš. Tko da sem jaz od 14.12 naprej na dopustu. Kok bo fino.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
5.11.2006 17:43:10   
kofetek2010
daaaan!

mi smo prispeli domov user posted image  sicer se ne bi branila, če bi ostali na user posted image  še kak teden ali dva user posted image  
v četrtek zjutraj je v Prištini tako snežilo, da je bilo do popoldneva, ko smo imeli let nazaj že pošteno belo in me je bilo prav strah, da ne bi slučajno še kak dan tam ostali user posted image

bino - tepiha nisem kupila, žal user posted image  zgleda, da je Ela sama ugotovila, da je boljše, če hodi kot, da se plazi po umazanih šiptarskih tepihih user posted image  

ampak samostojno gre samo toliko časa dokler je kaj ne premami - potem pa na vse štiri in hitro naprej user posted image

joj kolk je Ela naporna, samo bi se šetala user posted image   škoda, da nisem 20 cm manjša, da me hrbtenica ne bi bolela user posted image

Blanka - nama tud okrog 10:30 / 11:00 bolj ustreza, vzrok enak kot pri mml user posted image  

Pajaca - upam, da je Pajacek že boljš in da bo ju3 lahko šel v vrtec user posted image

mml & NanaLiza - za kopanje ju3 velja? se dobimo ob 11h na kavici kar v Atlantisu? user posted image

ac - kdar zna zna user posted image

ovčka - user posted image  Lari za korakanje user posted image

HIHM - user posted image  za podaljšanje

in danes me čakajo še ljuba opravila... pranje, sušenje, likanje user posted image  

tko, prvi stroj je že opral user posted image  

moram še user posted image  spakirat, ker gre ju3 za cel teden v Pariz  user posted image  

lep večer in uživajte!

fotke... bodo user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
5.11.2006 18:48:30   
mml
jana user posted image , za jutri okrog 11. v Atlantisu, kar se naju tiče velja

Blanka (upam, da se ne motim): jutri lep prvi dan v službi, naj ti čim hitreje mine user posted image

Lonja  mi smo nahrbtnik kupili v Anapurni (Trnovski pristan) in smo z njim zelooooooooooooooooooo zadovoljni (Manca včasih malo manj user posted image )

Pajacek (pajaca) lepo se imej v vrtcu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2274
5.11.2006 20:07:32   
Pajaca
Evo Pajacek gre jutri v vrtec, komaj čaka. Ruzak je že spakiral in šel lepo spat, jutri ob 8.30 pa šiba. Učki še niso ok, a zjutraj bo dobil kaplce, šel za 2 uri v vrtec in jih dobi spet ko pride domov. Jaz pa hitro mal okoli za 2 urci.

A bo Pajacek prvi decembrček ki gre v vrtec???? Bo poročal kako in kaj, da bodo ostali vedeli kaj je to vrtec.

Ubistvu sem ful firbec kako bo šlo, Pajacka se je imela ful lepo in je uživala, tako da bi bilo uvajanje lahko krajše kot 2 tedna, upam pa da se bo Pajacek tud hit navadu, drgač mi bo kar čudno.

Tko zdaj pa šibam delat. Ma sem lena, bi mela lahko že vse narjen zdaj čez praznike, pa kaj ko neumnosti po tv gledam namesto da bi risala. Evo danes imam mali maraton. En del je narejen, najtežje me še čaka.

Uživajte na plavanju in na izletu, jutri poročamo kako in kaj.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zabavne igre za otroke na prostem - 13 pre...
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za zabavne igre za otro...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.