|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
1.11.2006 10:53:54   
kofetek2010
EMA in ZARA vse najboljse za 11.mesecev! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
1.11.2006 10:56:20   
cuma
Čau punce!

Ema se zahvaljuje vsem za čestitke in pošilja Zari (Nely10) user posted image  in user posted image za enajsti mesec!!!

Mi smo kar doma, saj je vreme kislo in skozi nekaj rosi. Gremo pa kmalu na rojstni dan ... tako, da bo pa to malo popestrilo dan.

Bino: mi smo pa v soboto po Kopru pohajali in tam delali gužvo na igrišču user posted image .
Škoda , da nismo vedeli, bi Ema z veseljem prišla Bino pozdravit user posted image . Pa drugič user posted image .

Jana: user posted image Eli za samostojne korake! Mogoče bo pa na prištinskem tapisonu shodila ... user posted image . Ona noče biti kot drugi....kar doma, kak dolgčasss user posted image user posted image .

Mml & Bino: kaj pa če prideta k nam "na hrib" user posted image user posted image user posted image , za sprobat nahrbtink, ga imamo najbrž zadosti user posted image ??

Pajaca & ac: Jaz sem tudi zato, da se to premikanje ure ukine! user posted image

Tako, zdaj pa grem probat našo odraslico spravit spat...user posted image  zadnje čase je to cel projekt ... v vozičku ali avtu ni problema, doma pa so boji user posted image .

Lep dan vsem in se tipkamo....user posted image

cuma¸
in nasmejana Ema user posted image
user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
1.11.2006 11:08:24   
Nana Liza
o, zdej je pa spet stara RR na pogled!user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
1.11.2006 11:38:52   
mml
Nana Liza mi imamo nahrbtnik Vaude Jolly Light in smo zelo zadovoljni. Nahrbtnih tehta 2.7kg in je primeren do nekje 15-18kg (več po mojem tudi jaz ne bi mogla nosit user posted image ). Meni je všeč, ker mi lepo sedi na hrbtu in tudi Manca se v njem dobro počuti, pa še kar nekaj prostora ima zadaj, da lhko spravim noter plenice, hrano, pijačo, če greva kam samo (samo do sedaj še nisva šli user posted image ).

Cuma pri nas je pa zadnje čase opoldansko spanje postalo zelo enostavno (me prav zanima koliko časa bo to trajalouser posted image ). Z Manco pogledava knjigo (včasih tudi večkrat), potem jo sezujem, rečem, da gre spančkat k Brundi in jo odnesem v posteljo, zgrenm zavese, ji dam lupčka in grem iz sobe. Potem ima sicer še pogovor z Brundo, mogoče malo zacmevka (max pol minute) in zaspi user posted image . Potem jo grem sicer prestavit in pokrit, ker ponavadi zaspi na odeji na sredi postelje.

Trenutno sem solo, ker je na obisku moja mama, ki sprehaja Manco, user posted image  je pa pač v Avstriji. Tako da se moram spravit likat posteljnino (to je edino likanje, ki ga ne maram), ker mi pralni stroj že pere pisane stvari.
Sem pa zadnjič ugotovila, da sem čisto za luno, ker sem bila v Rutarju in ugotovila, da lahko stane posteljnina za eno posteljo tudi več kot 50.000 SIT, kar pomeni več kot 100.000 za zakonsko posteljo user posted image , seveda brez rjuhe...pa mi ni bilo čisto jasno, a se zdi samo meni to blazno drago ali je to pač standard...jaz sem namreč nazadnje kupovala posteljnino pred 9. leti, ko sva šla na svoje in bo počasi čas za kaj novega, ker se stare počasi poslavljajo...

Meni je tale videz RR tudi mnogo bolj všeč user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2229
1.11.2006 12:36:54   
cuma
mml a si spet user posted image  nagajiva al kaj? Tako rumeno barvo si izbrala, da so mi skoraj oči ven padle, ko sem brala user posted image .

Rjuhe so lepe in relativno ugodne v Ikei. Ko smo že pri cenah in pri ikei, me pa nekaj zanima....Gledala sem namreč ceen kuhinj v ikei in ker je moja nemščina malo zarjavela, sem šla na italijansko stran. Tam sem si približno preračunala cene elementov....Ko si je moj mož hotel to kuhinjo ogledati na avstrijski strani (ne zna italijansko revež user posted image ), je ugotovil, da se cene za isto kuhinjo zelo razlikujejo user posted image ?! Kje je tu logika? A naj grem po pol kuhinje (elemente na vratca) v Graz, po drugo polovico (pult in predalnike) pa v Padovo al kaj?

Cuma mora na kosilo k stricu, naša Ema pa še kar spppiiiiiiiiiiiiiii user posted image ! Kot da bi vedela user posted image
Lp

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
1.11.2006 13:02:11   
ac
Vse najboljše slavljenčkom oz. slavljenčicam user posted image user posted image user posted image . Ja, 1. rojstni dnevi se hitro bližajo!

Jaz imam sedaj mal pavze med pospravljanjem. Se mi čisto nič ne da, pa še prav orng sem se lotila - vse predale, itd, ker sem imela stvari že čisto nametane in pomešane....

Včeraj smo šli spet na sprehod - Katarina in Sv. Jakob; tokrat sem jaz nosila Saro in je kar šlo. Edino me moti, ker je nagnjena na eno stran, da kaj vidi in potem sem čist zakrivljena. Nana Liza - nahrbtnik sem jaz dobila od kolegice in pojma nimam, kaj je za en in za kolk kg. Ni ne vem kaj. Tudi nima kakšnega dodatnega prostora za 'kramo'. Kje si pa ti kupila avtosedež in za kolk SIT? Jaz sem še vedno v fazi nabave.

Upam, da popoldne ne bo dežja, da gremo spet mal na sprehod. Mml - za petek sem jaz za, saj jih mal bolj oblečemo, pa bo.

Uživajte še naprej! Jaz grem še mal matrat krpe in sesalec. Prej, ko se bom spet lotila, prej bo konec...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
1.11.2006 14:18:37   
mml
Cuma sorry user posted image za rumeno barvo na "predogledu" je blo OK, ker je bela podlaga, na rumeni se pa rumena res komaj vidi. Se bom poboljšala...obljubim.

Jaz sem bila tudi pridna...sem user posted image eno rundo in jo user posted image , vmes user posted image  in jo user posted image . No potem mi je pa še ostal čas in sem še user posted image  in zavese user posted image .

Bino  in ac  kam bi jo pa mahnile user posted image v petek? Nama ustreza tam nekje okrog 11. Kaj pa vama?

Z Manco sva pogledali knjigo, zelo uživa, ko sama lista. Pazit moram samo, da je ne strga, ker včasih malo bolj na trdo obrne list, sicer ji je pa listanje knjig in revij v veliko zabavo user posted image . Potem pa v posteljo, malo me čudno gleda, ampak po 5 minutah že spi user posted image . Jo moram it prestavit in pokrit.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
1.11.2006 15:32:19   
Nana Liza
ac-maxi cosi je bil v BC na Rudniku znižan letnik 2005 za 30% (reklama v zadnjem prospektu). Zdi pa se mi, da smo vzeli za 9-18kg ta zadnjega. Preje je bil 45.000, zdaj pa smo dali nekaj čez 30. Imeli smo še nekaj bonov, tako da se nam je kar splačalo. Je pa sedaj tudi ena akcija na sonček.si, dej tam še malo poglej.

Grrrrrr kva zoprno vreme!!!user posted image

Mi smo šli po grobovih, ko se je najbolj vlilo, ta mala je v avtu zaspala, zaparkirali so nas.....user posted image ....poslušanje user posted image ...no comment! user posted image

NL.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
1.11.2006 15:54:35   
ac
Evo, pa sem končala s pospravljanjem user posted imageuser posted image kuha kosilo, user posted image pa gleda risanke. Zunaj pa vreme za popuser posted image . No, bomo pa za spremembo noter.

Mml, za petek je meni vseeno tako kar se tiče časa kot kraja. Kadarkoli gremo, bo Sara v nahrbtniku zaspala, ker če bi čakala, da bo konec njene opoldanske sieste, ne bi ostalo več dosti časa za sprehod. Kar se kraja tiče, je pa meni edina bolj znana in priljubljena lokacija Toško čelo. Čeprav je proti vrhu kar strmo. Tako da se bova s Saro prilagodili vašim željam. Seveda tudi vse ostale vabljene. Nana Liza - najboljš, da jutri skočiš po nahrbtnik in se nam v petek pridružiš user posted image . Upam, da bo vreme ok.

Sedaj se grem pa še mal zleknit na kavč.
lp

Neposredna povezava do sporočila: 2234
1.11.2006 18:03:09   
mml
ac in Bino jaz vas lahko povabim na sprehod po Golovcu, pot je povsem simpatična, najprej gor in potem dol, vse skupaj pa traja priblićno 3/4 do 1 uro - odvisno od hitrosti hoje. Potem pa lahko gremo k nama na sok/kavo/čaj user posted image in po potrebi previjanje  in user posted image hranjenje user posted image .

Manca je user posted image od 14.15 do 17. in še po tem bi user posted image , če ni bi jaz odprla vrat v spalnico. Upam, da ne bo zvečer imela kakšnega večjega žura z Brundo. Gre pa gospodični neznosno na živce, če sem jaz za user posted image , ko je ona v bližini, prične takoj glasno protestirati user posted image

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
1.11.2006 19:54:15   
Nely10
Punce - Zara se vam zahvaljuje za čestitke user posted image

Kje dobite te slikice? K imate tolk različnih slikic.

Naša mala radovednica ZARA je prikukala na svet 1.12.05 ob 20:43.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
1.11.2006 20:24:32   
kofetek2010
user posted image  je slabo vreme, da ste tolk čvekale? user posted image user posted image user posted image

dobra stran Prištine je torej lepo sončno vreme user posted image  pa tud pospravljat, prat, likat in kuhat ni treba user posted image  

danes smo se spet sprehajali po "down town of Pristina" našla sem par "nakupovalcem prijaznih trgovinic" in na veliko zapravljala user posted image   za Elo včeraj, zame in za Gala danes user posted image  

Nely10 - kakšne slikce misliš? user posted image

kakšna je kaj vremenska napoved za konec tedna ob user posted image ?

nč, grem otroka porihtat, da bom imela mir user posted image

uživajte!

(odgovor članu Nely10)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
1.11.2006 20:35:22   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

user posted image  je slabo vreme, da ste tolk čvekale? user posted image user posted image user posted image

kakšna je kaj vremenska napoved za konec tedna ob user posted image

Vreme je bljaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak, pa še user posted image  ni doma, tako da...RR je zakon user posted image

Kar pa se vremena tiče...

Napoved za Slovenijo
Zvečer bo dež ponehal, najkasneje v južni Sloveniji. Ponoči se bo od severa zjasnilo. Zapihal bo severni veter.
Jutri bo pretežno jasno. Hladneje bo. Pihal bo severni veter, ki bo nekoliko močnejši na Gorenjskem in Koroškem.
Najnižje jutranje temperature bodo okoli 0, v alpskih dolinah do -7, najvišje dnevne od 3 do 7, na Primorskem do 12 stopinj C.

Napoved za sosednje pokrajine
Ponoči bodo padavine od severa ponehale, pričelo se bo jasniti. Zapihal bo severni veter, v Kvarnerju burja.
Jutri bo precej jasno, a hladno in vetrovno. Na severni strani Alp bo občasno snežilo.

Obeti
V petek in soboto bo pretežno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Jutra bodo mrzla, čez dan pa bo postopno nekoliko topleje.

Upam, da ti kaj koristi....

Zdaj grem pa v postopek spravljanja Mance v deželo sanj...

Neposredna povezava do sporočila: 2238
1.11.2006 21:12:45   
ac
Mml - Golovec bo prov fajn; nisem bila gor še od študentskih časov, ko sem živela na Kodeljevem.  Prosim za napotke, kam prit. Bino, prideš?

Nely10 - vso srečo jutri na izpitu; bomo držali pesti. Saj bo user posted image .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
1.11.2006 21:54:18   
Pajaca
No pa so za nami počitnice (tko reče Pajacka) in jutri naju s Pajackom čaka še zadnji šoping. Najprej po plenice (ne morem verjet da sem jih pozabila, sem zvečer napraskala celi 2 plenici, upam da ne bo kakšne panike do jutra. Pa nujno morava kupiti ruzak za v vrtec. V petek pa upam da bo lepo vreme, da greva s Pajackom še na zadnji sprehod.

V ponedeljek pa v vrtec. Ja ja Pajacek je res že velik. Mu je sestra kupila majčko št80 kao da mu da za rd, pa prav a mu bo prav, pa sem ji sam rekla, ja no mogoče celo en mesec da jo še nase spravi, več pa ne. Ma ja sem ji napisala naj 86 kup, ampak itak ne verjame, da je res že tko velikanski.

Danes nam je padel s kavča. Ne morš verjet, 4 smo zraven stal in ga gledal, on pa vznak na tla. Mat pa gor prnori, kaj dogaja. Bogi revček.

Včeri je pa doma pokazal kako zna splezat na naše fotelje, tko da dnevne ne bomo več puščal odprte. Pa ja na trip trapa zleze, no to že neki časa, ampak zdaj se že skoraj potegne na tazgorno poličko.

Fantje so res čist drug svet od punčk, pa že Pajacka je bla tako nagajivo živahna in ful raziskovalka okolice.

MML tvojega barvnega posta sploh nisem brala... najprej rumena na rumeno... kaj že nardiš za skrivno pisavo prebrat.. limonin sok al nad svečo podržat al neki tazga.... pol pa še florescenčno zelena?????

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
1.11.2006 23:30:34   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca

MML tvojega barvnega posta sploh nisem brala... najprej rumena na rumeno... kaj že nardiš za skrivno pisavo prebrat.. limonin sok al nad svečo podržat al neki tazga.... pol pa še florescenčno zelena?????

Nisem jaz kriva, če RR zamenja roza podlago z rumeno....

...sicer pa v sodobnih časih ne rabiš več limone in sveče...

...je bolj enostavno, če pritisneš na "citiraj" in se ti zadeva pojavi na beli podlagi in je čisto lepo berljiva user posted image , sicer sem pa samo "jamrala" nad cenami posteljnine v Rutarju...nič resnega user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
2.11.2006 7:51:44   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Mi smo imeli malo bolj mirno noč. Sem vstala le 2x in Bina je spala pri mele le do 3.30. Vstaja pa še vedno ob 6h user posted image .   Sva že pozajtrkovali in Bina je že zasmradila plenico. 

mml in ac: upam, da Bini neha puščat nos, da jo lahko kam mahnemo. Se že veselim. user posted image

Nana Liza:
mi smo Bini kupili nahrbtnik po nasvetu mml. Sem malo brskala po bolhi in ga našla user posted image user posted image user posted image . Bina ima kar precej stvari iz druge roke. Tako vsaj malo prišparamo user posted image .

cuma:
sem te hotla obvestit, da prihajamo, pa sem se prepozno spomnila in nisem želela motit jane73, da mi da tvojo cifro, ker uživa na počitnicah user posted image .

jana73:
le uživaj na morju, še namesto nas user posted image .

Bina mi je zopet prišla povedat, da je zasmradila plenicouser posted image . Jo grem previt. Se še tipkamo.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
2.11.2006 8:42:56   
cuma
Dobro jutro punce!

user posted image  Zunaj piha burja, sije sonce in nebo je modro brez oblačka! Prav lep dan se obeta, samo obleči se bo pa treba...!

Včeraj smo ostrigli Emo:

Pred
user posted image

Po
user posted image

Ema je pokazala izjemno zanimanje za pisane gumice v laseh in jih je vztrajno dajala v usta in .... mama cuma se je odločila, da je čas za frizerja!
Uradni frizer je tata, cuma pa asistira, glavna atrakcija med projektom pa je 100g paket kave Barcaffe, ki si ga je Ema ogledovala med striženjem user posted image !

Tata je skromno priznal, da je friuzura moderno resasta...user posted image  sicer pa je lepota prve hčerkice tako očitna, da je nobena frizura ne more zasenčiti user posted image !

Imejte lep dan!!!
user posted image
cuma

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
2.11.2006 11:11:12   
Nana Liza
cuma-res krasna frizurca vaše Eme. Ful ima lepe  goste lase! Bravo za frizerja očija user posted image   in mamo cumo asistentko!user posted image

ac-do jutri verjetno žal še ne bomo imeli ruzaka. user posted image   Sm pa sama tudi ful zagrizena pohodnica in zares uživam v planinarjenju po naših hribih. z user posted image sva ful veliko včasih hodila po vrhovih cele dneve, zdej pa je že 2 leti pavza in moramo spet najti pravi zagon. user posted image
Bino-tudi mi bomo verjetno kupili iz druge roke...user posted image
mml- jaz sem pa ful lepe posteljnine videla na Rudniku pri leclercu v trgovini zraven merkurja. Zdi se mi tudi kvalitetno. Rutarja se pa tudi jaz izogibam 100 na uro, ker imajo pa res navite cene. Naš voziček je tam za 20% precenjen, kakor smo ga mi kupili.

Zunaj je ful lep sonček. Samo mrzlo pa k puser posted image . Moramo iti do konca še sveče prižgati. Včeraj nas je dež nagnal domov.user posted image
Lp, NL.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
2.11.2006 14:28:35   
Yasminka
Čestitke Emi in Zari za 11.mesec user posted image user posted image user posted image . Počasi bodo naši decembrčki upihnili 1. svečko user posted image .
mml,ac in bino: čisto ste me navdušile nad izletom!!!user posted image   Upam, da bo ta vikend spet sončen (in malo manj mrzel kot danes), da jo z Emo in user posted image mahnemo na kakšen hribček v okolici Lj. Tudi mi imamo en bolj star nahrbtnik (hauck) in Ema prav uživa v njem. Samo kakšen dodaten prostor za shranjevanje robčkov, pjače... pogrešam. Tako moramo s seboj vedno nositi še en nahrbtnik.
cuma: Ema ima super frizurico user posted image user posted image user posted image . Tudi našo Emo smo že strigli in je bil cel znanstveni podvig.Jaz sem jo je držala, babi pa strigla.Glavo je vrtela kot čukec. Še dobro, da se ji lasje kodrajo in se "frizerske napake" ne viidjo.
Kako ti uspe prilepit Emine slikice ??? Sem prejle nekaj poizkušala, pregledovala forum o portalu za nasvete...pa mi ne rata...user posted image user posted image
Ema ima svojo najljubšo igračko (poleg daljinca)....to na žalost ni kakšna lepa plišasta živalca (tistega kupa pliša niti pogleda ne) ampak trda, gumjasta žirafa (takšna, ki se ji zvija vrat in noge). Najraje hodi ob kavču, postelji in udarja z njo.....al pa proba malce po mami . In kolk to boli......user posted image
Lep pozdravček
Y in Ema

Neposredna povezava do sporočila: 2245
2.11.2006 15:08:21   
ac
Joj, men se bo utrgal. So zgleda začeli obnavljat spodnje stanovanje in že cel dan vrtajo in razbijajo, sliši se, kot bi to delali v našem stanovanju, sem že čist zživcirana. Celo dopoldne sva se s Saro zunaj sprehajali (naju je skoraj odpihnilo), sem mislila, da bo kaj zaspala, pa ni. In - vsa sreča, po kosilu je doma kljub trušču zaspala in spi že 2,5 h! Svaka ji čast! Pa ko bi vsaj kakšen listek napisali, da bodo delal, da bi se s tamalo spokali k babici..... Sem jezna ko user posted image . Komaj čakam, da se Sara zbudi, da bova spet pobegnili ven.

Ja, drugače pa:
- Ema in Zara, vse najboljše user posted image user posted image user posted image
- Cuma - ful lušna frizurca. Jaz naše nisem nameravala strič, pa mi je zadnjič frizerka rekla, da je otročke tud dobro postrič in sicer ob polni luni, da imajo potem bolj kvalitetne lase. In to čim bolj na kratko, ker bo sedaj zima in bi se daljši lasje s kapami uničili. Tako razmišljam, da bi se sama lotila tega podviga.... Čeprav sem do sedaj strigla samo našega psa (pred davnimi leti)
- Mml, Bino - a jutri gremo in, če, kje in kdaj se dobimo?

Tako, uživejte. Jaz, dokler bom doma, ne bom....

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
2.11.2006 15:35:57   
šnucika
En pozdrav s sončne obale!user posted image
Končno sem se malo spravila na net.Živika me totalno okupira,tako,da se komajda uspem kaj sama porihtati.user posted image
V zadnjem tednu smo uživali na sončku...razen včeraj je bilo bolj kislo,danes pa je spet krasno vreme,le malo bolj hladno.

Da se pohvalim še tule: Živa je prejšnji petek shodila in iz dneva v dan je bolj sigurna in vedno več hodi,razen,ko je zaspana se še spravi na vse štiri.
Zdravje je boljše,še zadnje sledi viroze so odšle.
Fasala pa je gljiviceuser posted image user posted image ...boga...čisto rdeča je po luliki in ritki.Pri pediatrinji sva dobili recept in v lekarni so zmešali eno fajn kremico in sedaj,po treh dneh se že kaže izboljšanje.user posted image

Upam,da se bom sedaj kaj več javljala....sem pač bolj lenuh in ko Živa spi se mi ne da eno nadstropje nižje do brata na netuser posted image .

lepo se imejte drage decembrke in mali decembrčkiuser posted image user posted image user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
2.11.2006 19:56:39   
Taja Nagaja
Dober večer!

Bini še kar kapla in curlja iz nosa. Upam, da le zaradi zob in ne bo zbolela. Sem pa tudi jaz kar precej utrujena saj bolj slabo spiva. Upam, da kmalu mine. Ali pa je zopet kriva polna luna. Našo Bino kar precej daje. Se vidi, da je rojena na polno luno.user posted image

mml in ac: za izlet se priporočava za kdaj drugič, da Bini svečke pod nosom ne zmrznejo.user posted image

šnucika:
user posted image user posted image user posted image Živiki za samostojno hojo.

cuma:
user posted image user posted image user posted image za frizuro. Sedaj vemo kam se je treba obrnt, ko bomo potrebovali striženje. Glede na hitrost rasti mogoče drugo leto. user posted image A si laske kaj prišparala, da nam boš dala za vzorec?user posted image

ac: naša Bina se pa začne smejat če sliši vrtalni stroj user posted image . Najbrž zato, ker je že v trebuhu poslušala različen ropot.

mml:
user posted image user posted image user posted image za mancine korake, še malo pa bo tekla naokoli.

jana73: mogoče pa si Ela za rojstni dan želi rdeč tepih, da bo lahko hodila user posted image

Vprašanje tega tedna

Kako prepričaš, da je kapa za na glavo? Da je zunaj mraz in naj nikar  ne maha z njo kot z zastavo!

Barjanski pozdravček

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
2.11.2006 20:26:14   
Pajaca
mml jaz sem res pametna za tele citate, vem za drugič kako prebrati tvojo nevidno pisavo!!!!

bino po moje pravega odgovora ni, ampak verjami da ko bo res ful mraz da bo kapa ostala na glavi, če ne ti pa pomaga sam una dojenčkasta kapa ki se jo zveže pod vratom, al pa una kapa k smo jo mel včasih za smučat k si jo kot roparsko kapo čez glavo potegneš, sam da ma cel obrazek ven. A je nagrada moja???

šnucika oz kaj ti živa user posted image user posted image user posted image  naš Pajacek je tud danes naredil prve korakce. V sredo ga je moj nono mal napizdu kaj se gre, da v naši družini vsi pri 9m že veselo okol tekamo on pa tkole in očitno je pomagalo. Nono je le gazda in če on reče neki je treba ubogat. Prvič je bil napizden pri 7m ko se še ni znal postavt na noge in čez 2 dni je to obvladal. Tko da čez 2m gremo k nonotu po novo lekcijo... kako se je z žlico.

cuma evo pa sem našla frizurco za našo Pajacko. Takle frfru pa majčken dalše laske zadaj pa ji teta ne bo več govorila kako je na čelado postrižena. Pajacek je bil že ene 3x pri frizerju, mu laski hitro rastejo, pa ja fant je in če hoče met fajn frizuro more it bolj pogosto k frizerju.

Fino da hodite tako na sprehode z ruzaki. Pri nas to sploh ni mogoče. Tako težek kot je Pajacek bi prehodila ene 20m v hrib pol bi bilo pa konec, tako da ni kaj pri nas nošenje v ruzaku odpade. Fant je velik in konec. Kaj če če so pa vsi moški v obeh familijah veliki (razen stric k je majhen, ga bo vsak čas prerastel), tko da je potegnu same taprave gene.

Drgač sva pa že par dni iskala ruzak za Pajacka in danes sva končno najdla enega za normalno ceno, pa da ni za punčke, pa da ma mal opore na hrbtu, da ga bo lahko še kasneje nosil na kakšne izlete. Ma ja v tem Kranju se res ne dobi nič, tko da komaj čakam da grem v službo da bom spet v lj in bom imela vsaj normalne trgovine pred nosom. Ma ja se mi vid da sem lublanjčanka še navadnih štunfov ne znam v kr kupit, kaj šele ruzak. Enkrat so me čudno gledale ko sem hotla rdeč modrc kupit, da je to kr, da se take stvari v kr ne prodajajo, ker jih ne bi noben kupil... pa smo zaključil z kupovanjem v kr.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
2.11.2006 21:15:17   
cuma
Še enkrat čestitke Živi in pa Pajacku! Pa je shodil prvi user posted image decemberček, bravo dečko user posted image !

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.