Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in
.
. Pa drugič
.
Eli za samostojne korake! Mogoče bo pa na prištinskem tapisonu shodila ...
.
zadnje čase je to cel projekt ... v vozičku ali avtu ni problema, doma pa so boji
.
). Z Manco pogledava knjigo (včasih tudi večkrat), potem jo sezujem, rečem, da gre spančkat k Brundi in jo odnesem v posteljo, zgrenm zavese, ji dam lupčka in grem iz sobe. Potem ima sicer še pogovor z Brundo, mogoče malo zacmevka (max pol minute) in zaspi
je pa pač v Avstriji. Tako da se moram spravit likat posteljnino (to je edino likanje, ki ga ne maram), ker mi pralni stroj že pere pisane stvari.
nagajiva al kaj? Tako rumeno barvo si izbrala, da so mi skoraj oči ven padle, ko sem brala
?! Kje je tu logika? A naj grem po pol kuhinje (elemente na vratca) v Graz, po drugo polovico (pult in predalnike) pa v Padovo al kaj?
! Kot da bi vedela
za rumeno barvo na "predogledu" je blo OK, ker je bela podlaga, na rumeni se pa rumena res komaj vidi. Se bom poboljšala...obljubim.
eno rundo in jo
, vmes
in jo
. No potem mi je pa še ostal čas in sem še
in zavese
v petek? Nama ustreza tam nekje okrog 11. Kaj pa vama?
. Jo moram it prestavit in pokrit.
pa gleda risanke. Zunaj pa vreme za pop
. No, bomo pa za spremembo noter.
. Upam, da bo vreme ok.
in po potrebi previjanje in
hranjenje
od 14.15 do 17. in še po tem bi
, če ni bi jaz odprla vrat v spalnico. Upam, da ne bo zvečer imela kakšnega večjega žura z Brundo. Gre pa gospodični neznosno na živce, če sem jaz za
, ko je ona v bližini, prične takoj glasno protestirati
?
decemberček, bravo dečko