mml
|
Nana Liza mi imamo nahrbtnik Vaude Jolly Light in smo zelo zadovoljni. Nahrbtnih tehta 2.7kg in je primeren do nekje 15-18kg (več po mojem tudi jaz ne bi mogla nosit ). Meni je všeč, ker mi lepo sedi na hrbtu in tudi Manca se v njem dobro počuti, pa še kar nekaj prostora ima zadaj, da lhko spravim noter plenice, hrano, pijačo, če greva kam samo (samo do sedaj še nisva šli ). Cuma pri nas je pa zadnje čase opoldansko spanje postalo zelo enostavno (me prav zanima koliko časa bo to trajalo ). Z Manco pogledava knjigo (včasih tudi večkrat), potem jo sezujem, rečem, da gre spančkat k Brundi in jo odnesem v posteljo, zgrenm zavese, ji dam lupčka in grem iz sobe. Potem ima sicer še pogovor z Brundo, mogoče malo zacmevka (max pol minute) in zaspi . Potem jo grem sicer prestavit in pokrit, ker ponavadi zaspi na odeji na sredi postelje. Trenutno sem solo, ker je na obisku moja mama, ki sprehaja Manco, je pa pač v Avstriji. Tako da se moram spravit likat posteljnino (to je edino likanje, ki ga ne maram), ker mi pralni stroj že pere pisane stvari. Sem pa zadnjič ugotovila, da sem čisto za luno, ker sem bila v Rutarju in ugotovila, da lahko stane posteljnina za eno posteljo tudi več kot 50.000 SIT, kar pomeni več kot 100.000 za zakonsko posteljo , seveda brez rjuhe...pa mi ni bilo čisto jasno, a se zdi samo meni to blazno drago ali je to pač standard...jaz sem namreč nazadnje kupovala posteljnino pred 9. leti, ko sva šla na svoje in bo počasi čas za kaj novega, ker se stare počasi poslavljajo... Meni je tale videz RR tudi mnogo bolj všeč