mml
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 mml - hvala za nasvet o pakiranju (smo bookirali tanajtaboljši hotel, tko,da imamo v sobi celo jacuzzi - vsaj nekaj in upam, da bo delal )- jacuzzi po prištinsko . No srčno upam, da bo res delalo in bo vse OK (sicer pa domnevam, da ima že praktične izkušnje od prejšnjih obiskov). Ampak čisto resno, lani je bila dol kolegica službeno in so bili tudi v fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ta boljšem hotelu...pa je rekla, da ni vedela, ali naj spi oblečena ali se naj da v pižamo (zaradi mraza in sivih rjuh ). Ti pa čisto verjamem, da bi bila bolj navdušena nad Parizom kot Prištino (vsaj za šoping bi bilo več možnosti , mogoče je pa to razlog za Prištino ). Mal me daje zloba... Moj je pa danes prijavil, da gre konec januarja spet za 4 tedne v Avstrijo , no še dobro, da sem to danes zvedela in ne šele konec januarja . Tako da si moram najt eno dobro službeno pot, ko pridem nazaj v službo, ker to pa že presega vse normalne meje...3x po 4 tedne v enem letu, plus še kar nekaj dni kar tako vmes... Sicer je pa pri nas novo to, da Manca kar precej stoji brez da bi se držala in se občasno prestopi za korak ali dva, v postelji ali na sedežni pa naredi tudi 3 do 4 korake. Zadnje dni tudi kar naprej poplesava ob pesmicah s "pametnega kužka", tako da je bil to kar dober nakup . Nana Liza pri nas so kocke še zapakirne, ker je dobila v zadnjih dneh dva avtomobila in se mi zdi, da bi bilo vse skupaj preveč naenkrat. So pa avtomobili, traktorji in tovornjaki zakon , povsod jih vidi, sliši, zna jih pokazat na slikah in v knjigah. Sedaj se moram pa odločit za strategijo za nocoj (po stari uri bi se sedaj začeli spravljat v posteljo).Bom poskusila zdržat še pol ure, če bo šlo, da ne bo potem zjutraj ob 6 budnica