|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
29.10.2006 12:31:57   
kofetek2010
valeri - naša in Manca od mml pijeta iz Nuby flaške s slamco - vodo pije za žejo, zajtrk in večerjo pa spije iz Aventove flaše z normalnim cucljem  user posted image

Izabela - držim pesti, da vam bo tokrat uspelo speljat "spalni načrt" user posted image  

cuma - da ti tukaj pokomentiram... mislim, da si ti bolj sipasta od mene user posted image  in ja, sem že skoraj na svojih prednosečniških kilah user posted image  rodit sem šla s 83 kg (torej 30+) user posted image user posted image user posted image

bino - upam, da si peške odnesla plastenko v recikliranje user posted image

kosilo se kuha, cote se perejo, Ela se igra... torej imam čas, da mal pobrskam po RR - zvečer me še čaka pakiranje, ki mi sploh ne diši user posted image  

lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu Izabela_)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
29.10.2006 17:42:48   
mml
Živjo,

pri nas smo dokaj uspešno prestali prestavljanje ure...Manca je šla včeraj malo kasneje spat in se je sicer zbudila ob 6.30, ampak je lepo zaspala nazaj in spala do 10 user posted image . Ne vem pa kaj bo danes zvečer, po moje bo treba malo prej v akcijo kot do sedaj, sicer bo Manca neznosna tečka.
Sice sva pa sami user posted image , ker je user posted image  že na poti v Avstrijo in pride domov v petek. Tako da bodo tele prazniki prav pošteno doooooooooooooooooooooooooolgi in dolgočasni user posted image

jana spakiraj tople stvari za v Prištino, ker zna bi menda pasje mrzlo (user posted image  je v jugo časih tam v bližini služil vojsko). Če se prav spomnim, je bila lani oktobra tam kolegica in je rekla, da jih je pošteno zeblo, pa še v hotelu ni delalo gretje. Sicer pa upam, da boste imeli lepo vreme in boste uživali user posted image .

Blanka lep se imejte v Nemčij in še enkrat user posted image  za sezname

Neli (pegica), Hana (HIMH), Maj (Valeri) vse najboljše za dopolnjenih 10 mesecev user posted image user posted image user posted image

Bino  upam, da bo tole lepo jesensko vreme še malo trajalo, tako da bomo lahko naredile kakšen testen izlet z nahrbtniki user posted image . Če ne bomo pač ostale pri čajih, kavah, kakavih in drugih dobrotah user posted image

Valeri kot ti je napisala že jana pri nas je zakon Nubyev lonček s slamico user posted image , vsi ostali magično lončki niso bili za nikamor in jih je Manca samo čudno gledala, po slamici pa prav lepo pije, tudi po navadni. Tako da pri nas stekleničke sploh nimamo. Občasno se malo pohecamo s kozarcem, ampak po prvih nekaj požirkih se začne igrati in je več vode na majici kot v ustih user posted image

Izabela veliko uspehov z uspavanjem in čim krajši čas user posted image

No to je to, ker Manca že prav žalostno gleda, zakaj se ne ukvarjam z njo...lepo se imejte in se tipkamo

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
29.10.2006 18:03:12   
kofetek2010
mml - hvala za nasvet o pakiranju (smo bookirali tanajtaboljši hotel, tko,da imamo v sobi celo jacuzzi user posted image  - vsaj nekaj in upam, da bo delal user posted image )- itak bomo v avtu pustili en kufer s "poletnimi" stvarmi za na user posted image , da ne bomo vlačili tolk po letalu user posted image  
in potrpi naslednji teden... user posted image  od 06.11. vama bova pa mi2 sružbo delali in bomo skupaj user posted image , ker gre naš gospod ati v Pariz user posted image  - škoda, da niso počitnice en teden kasneje bi šli v Pariz in ne v Prištino user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
29.10.2006 18:59:52   
Nana Liza
Hojla!
Neli (pegica), Hana (HIMH), Maj (Valeri) vse naj naj za 10 mesecev.user posted image

Izabela - glede kock - Ela se je igrala pri Bini(z Manco(mml) in Elo(jana)) z lesenimi kockami in so vse ful zanimale. Pa še za kasneje znajo biti še ful uporabne. So pa vse take živahne barve in za starosti 1 leto+. Mi jih gremo jutri pogledati (beri kupiti) v Mulerja.
Je lepo slišati, da ste zdravi. Glede spanja pa želim spet veliko uspehov.user posted image

Glede časovnega zamika pa je pri nas zaspala že ob 18:30. Popoldne je pa preskočila počitek, ker smo imeli obiske. Me  prav zanima kdaj se bo zbudila zjutraj. Verjetno bova že ob 5h zjutraj v kuhinji jedli na žlico mlečno kašico . user posted image

Pozdravček, NL

Neposredna povezava do sporočila: 2204
29.10.2006 19:30:44   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: jana73

mml - hvala za nasvet o pakiranju (smo bookirali tanajtaboljši hotel, tko,da imamo v sobi celo jacuzzi user posted image  - vsaj nekaj in upam, da bo delal user posted image )- 

jacuzzi po prištinsko user posted image user posted image user posted image . No srčno upam, da bo res delalo in bo vse OK (sicer pa domnevam, da ima user posted image  že praktične izkušnje od prejšnjih obiskov).
Ampak čisto resno, lani je bila dol kolegica službeno in so bili tudi v fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul ta boljšem hotelu...pa je rekla, da ni vedela, ali naj spi oblečena ali se naj da v pižamo (zaradi mraza in sivih rjuh user posted image ). Ti pa čisto verjamem, da bi bila bolj navdušena nad Parizom kot Prištino (vsaj za šoping bi bilo več možnosti user posted image , mogoče je pa to razlog za Prištino user posted image ). Mal me daje zloba...

Moj user posted image  je pa danes prijavil, da gre konec januarja spet za 4 tedne v Avstrijo user posted image , no še dobro, da sem to danes zvedela in ne šele konec januarja user posted image . Tako da si moram najt eno dobro službeno pot, ko pridem nazaj v službo, ker to pa že presega vse normalne meje...3x po 4 tedne v enem letu, plus še kar nekaj dni kar tako vmes...

Sicer je pa pri nas novo to, da Manca kar precej stoji brez da bi se držala in se občasno prestopi za korak ali dva, v postelji ali na sedežni pa naredi tudi 3 do 4 korake. Zadnje dni tudi kar naprej poplesava ob pesmicah s "pametnega kužka", tako da je bil to kar dober nakup user posted image .

Nana Liza  pri nas so kocke še zapakirne, ker je dobila v zadnjih dneh dva avtomobila in se mi zdi, da bi bilo vse skupaj preveč naenkrat.
So pa avtomobili, traktorji in tovornjaki zakon user posted image , povsod jih vidi, sliši, zna jih pokazat na slikah in v knjigah.

Sedaj se moram pa odločit za strategijo za nocoj user posted image  (po stari uri bi se sedaj začeli spravljat v posteljo).Bom poskusila zdržat še pol ure, če bo šlo, da ne bo potem zjutraj ob 6 budnica

Neposredna povezava do sporočila: 2205
29.10.2006 20:06:09   
Taja Nagaja
Hojla!

Bina je zaspala ob 18.30 in če bi bilo po njenem bi še prej. Pa ji nisva pustila.

jana73: plastenke še nisem odnesla v ekološki otok user posted image , čakam če se bo kdo drug spomnil user posted image . Kaj pa če drug teden vzameš inistrove dneve in greš še v Pariz? user posted image

mml: Bina je ponosna lastnica rdečega nahrbtnikauser posted image user posted image user posted image in se priporočava za inštrukcije, predvsem pa kakšen izlet. Mi2 sva v četrtek dopoldan in v petek cel dan sami, tako da se lahko kaj zmenimo, če želita.

Sem pa danes kar nekam utrujena in lena.

En lep barjanski pozdrav

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
29.10.2006 22:56:27   
mml
Sem imela že vse napisano, ampak je vse zginilo...grrrrrrrrrrrr

Skratka....
jana (malo me daje zlobauser posted image )...sem prepričana, da bo kopalnica v Priština imela jacuzzi, samo tople vode ne bo user posted image . Sicer pa uživajte 100/uro user posted image , sploh potem v Opatiji user posted image

bino user posted image  za nahrbtnik. Manca bo z veseljem prišla inštruirat Bino, kaj se da počet v nahrbtniku...recimo poskakovati user posted image , vleči mamico za lase, ji snemat kapo, jo kuštrat user posted image , lahko ji pokaže tudi kako se v nahrbtnik zaspi user posted image .

Manca je šla spat pol ure prej kot običajno, je bila že precej utrujena, me prav zanima, kdaj se bo zjutraj zbudila...

Tako pravkar sem spila toplo mleko user posted image in se spravljam delat držbo Manci

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
29.10.2006 23:00:40   
kofetek2010

mml - bejš spat, da ne boš še bolj zlobna user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
29.10.2006 23:14:52   
Pajaca
Mi gremo jutri baje v bazen se kopat, čeprav se men nekak ne da.... kaj vem zakaj, a bom preživela. Moji 3je itak uživajo v vodi in je najbolj da grem pač še jaz tja. Gremo pa baje v Bohinj. Moje kile so še vedno tukaj, nočjo it stran. Mal me zdravje heca in lepo shujšam, pol pa zvem še kakšno slabo novico pa rabim 14dni čoko razvade da preživim novico, pol pa lepo spet hujšam, če mi rata, tko da jojo efekt.... kdaj bo šlo še teh 15kg dol???? Upam da kmalu, se že prav slabo počutim.

Sicer pa naš Pajacek uživa sto na uro. Zdaj ima zadnji teden pred vrtcem in si je privoščil krompirjeve počitnice. Pajacka je namreč ugotovila, da ne obstaja šola za dojenčke, tako da je bv da še ta teden kao hodi v njo. Je pa vsa navdušena nad tem, da se bosta prjela za rokce in šla sama v vrtec... hm hm mal težko izvedljivo ker tamal še ne hodi.

Danes mi je skoraj razbil mobitel. Žal mu to ni uspelo, čeprav bi bilo prav super če bi mu, sem tega mobija naveličana in bi zelo imela enga novega.... mogoče mu jutri rata.

Aja Pajacek pije po kozarčku ko profesor, vseeno kaj je v kozarcu, sam da je kozarec. Drgač pa magični lonček smo mi že pri Pajacki črtal, ji ni potegnil. Tako da pri Pajacku sploh ne probavam. Aja pa zna tud s flaše pit, tako da če kdaj kje pozabimo njegovo flaško ni panike. bila bi najbrž edino za večerno mleko.

Včeraj sem po kr iskala nahrbtnik za v vrtec. Našla sem celo en mali nahrbtnik, pa je stal 8.000, se mi zdi mal velik, pol so pa mel ene čisti plastik fantastik za 2000 pa ja v pikapoki so mel sam roza nahrbtnike, sem jih vprašala če fantki ne smejo v vrtec. Tako da ta teden moram obvezno kupit nekje en nahrbtnik.

Uživite na počitnicah kjerkoli že boste.

LP
Pajaca

Neposredna povezava do sporočila: 2209
30.10.2006 9:18:36   
Yasminka
Dobro jutro!

Mi2 sva zadnje čase bolj leteče! Tile dnevi so prav čudoviti in jih je treba izkoristit za sprehode. Ob vikendih pa hodimo v hribe. Prejšnji vikend smo šli na sv. Katarino. Najprej je naju z user posted image je malo skrbelo, kako bo Ema zdržala v nahrbtniku toliko časa, saj je včasih problem bit v vozičku dlje kot 15 minut. No, pa naju je presenetila... celo pot (gor in dol) je spala. Naslonila se je atiju na hrbet in je že drnjohala. Ko bi doma tako spala....
Ponoči še vedno "žuramo"...obvezno ob 24,4, in zbujanje ob 6.00.
Pred 14 dnevi je imela obdobje "nemaramhranenažlico", zdaj pa ima takšen apetit, da jo komaj dohajam user posted image . Sicer pa je živahtna , neprestano v pogonu (puzanju9, stopicljanju ob kavču, raziskovanju stanovanja (najljubše je metanje posode iz omare)....
Prva beseda, bo zagotovao ČAJ. Ati je "zbiratelj" pravih čajev in  ima zložene v lepih kovinskih škatlicah na polici. Z Emo vedno duhata te čajčke. No.... in vedno ko gremo mimo poličke je treba povonjat še čajčke...3x,5x....lahko smo tudi po 1uro pri čajčkih.... user posted image . Pa smo bili zadnjič pri tašči na vikendu in Ema vztrajno kaže nekaj na polici. Končno se obrnem ...in kaj je našla.....čajčke.... To je blo smehauser posted image .
Zdaj pa šibam v Baby center. Ste me zdražile s tem pametnim kužkom. Ema ga bo dobila za 10. mesecuser posted image .
LP
Y in Ema

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
30.10.2006 10:15:25   
mml
Jutro...in to lepo in sončno user posted image

Pri nas spimo skoraj po stari uri...Manca se je zbudila ob 7.15, po dojenju še malo raziskovala po postelji in spala do 10 user posted image .

Zdaj se morava pa spravit ven in izkorisitit tale lep dan.

Ema (Yasminka) vse najboljše user posted image  za 10 mesecev in za pametnega  user posted image .

Bino nama bi v petek dopoldan prav odgovarjal kakšen nahrbtniški sprehod, če se seveda ne bo vreme totalno sfižilo

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
30.10.2006 11:31:43   
NRMM
Ojla!

No pa so uro prestavili,mi pa že imamo probleme user posted image . Zaspimo ob 7 zvečer, to je zadnji čas in zbudi se ob 6.15 s polnim pogonom user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz itak utrujena nonstop, ko pa še zjutraj vidim koliko je ura, pa je še toliko huje, no ja ampak ni druge kot pa vstat in se posvetit naši mali cartiki user posted image user posted image . Bomo že nekak sprobali vsak dan it bolj pozno ajat, če nam bo le ratalo. Trenutno spi, res se vidi, da se drži stare ure in da jo je bila zlo navajena.
Sem pa ravno prej poslušala, da bodo drugo leto odločili, ali je potreba po menjavi poletno/zimskega časa. Osebno upam,da do spreminjanj ne bo več prišlo user posted image .

Dopoldne sva morali it malo ven, čeprav ful mrzlo piha, gužva je pa povsod itak neverjetna. Ko se zbudi, se napapava in greva k dediju ter babici uredit helloween bučo user posted image , da nam bo šajnala v atriju.

Ja nič to je to, grem malo izležavat pred tv.

Uživajte....

l.p.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
30.10.2006 15:39:44   
Pajaca
Tale sprememba časa je pri nas tudi katastrofa. Že spomladi smo Pajacko komaj navadili da lepo hodi zvečer ob normalni uri spat pa je prišla sprememba in vse uničla. Sedaj so ta teden na srečo počitnice in se prilagajamo počasi, a včeraj smo imeli kosilo že ob 11.30 ker sta bila oba sestradana. Spat sta šla pred 7 in seveda ustala okoli 6.... groza. Sploh ne vem zakaj se še to spreminja, saj nas samo zbega in to ful.

Danes smo se kopali. Tamalčka sta uživala ko nora. Pajacek je mal pozabil kako se je treba kopat ko pa se tako dolgo ni in je mal vode popil. Pa ja odkorakal je proti bazenu po vseh 4 in ko je prišel do stopnic je kar šel naprej, pa z glavo čist pod vodo, mal se je ustrašu pa takoj spet začel režat ko da ni nič. No pa ne vem kje so tisti ki pravjo da voda otroka zmatra, ker našadva mata energije še pa še, tko da jaz bi šla takoj spat, onadva pa na ful.

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
30.10.2006 16:12:47   
kofetek2010

lep pozdrav iz Pristine, kjer je mrzlo kot pes user posted image  

mml - topla voda je user posted image

uzivajte!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
30.10.2006 17:29:19   
mml

uzivajte!

no me veseli, da je user posted image . Kaj pa prištinski jacuzzi (dva Albanca, ki s slamicami delata mehurčkeuser posted image )?

Neposredna povezava do sporočila: 2215
30.10.2006 18:02:12   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: mml

uzivajte!

no me veseli, da je user posted image . Kaj pa prištinski jacuzzi (dva Albanca, ki s slamicami delata mehurčkeuser posted image )?

se dobro, da s slamcami, da ni sistem s katerim prdijo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
30.10.2006 18:26:06   
ac
No, mi smo po potepanju po Gorenjski in Dolenjski spet nazaj v LJ. Popoldne smo šli s Saro v nahrbtniku na Toško čelo in bilo je krasno! Sem bila po nosečnosti prvič spet peš gor. Tako da javite, če bo kakšen nahrbtniški sprehod (v petek?), pa se mogoče pridruživa. Čeprav je do sedaj tamalo nosil ati. Ampak recimo, da bom tud jaz zmogla. Ja, edino dopoldne Sara spi, pa ne vem kako bi to zgledalo v nahrbtniku. Zadnjič smo se nekam odpravili, pa je že na začetku pohoda zaspala in ji je glava tako opletala sem in tja, da smo pohod prekinili in dve urci raje izležavali na soncu, dokler se tamala ni zbudila...

Premik ure tudi nam ne odgovarja. Sara se zbudi ob šestih in to ne glede na to, kdaj gre zvečer spat. Grozno...

To je na brzino vse. Vse najboljše vsem, ki ste v zadnjih dneh praznovali okroglo obmesečnico. Tiste, ki ste na počitnicah, pa uživajte! No, ostale tud, seveda!

Neposredna povezava do sporočila: 2217
30.10.2006 20:24:51   
Nely10
Po dolgem času spet mal pišem. Sem čist natrpana z urnikom, ogromno se imam za učit, v čet. me čaka izpit, jaz pa vsa na trnih, imam pa na žalost zelo slab občutek.

Ta vikend smo bili v prekmurju, kjer imam sorodnike in smo tam prespali. Šli smo gledat čarovnice na Gradu, je bilo zakon. Imeli smo tud praznovanje v eni gostilni in morm Zaro prov pohvalit kolk je bila pridna. Ves čas mi je samo z prstom kazala sem ter tja, ker jo vse tolk zanima. In pol morava to vse pregledat, res ma take včasih da se ji sam smejim, pol pa take glasove spušča, jaz pa v smeh user posted image

Jutri bo Zara v varstvu pri tastu in tašči, midva s fantom pa gremo še z enim parom v Avstrijo mal nakupovat zase in seveda za Zaro.

lepo se imejte

Naša mala radovednica ZARA je prikukala na svet 1.12.05 ob 20:43.

Neposredna povezava do sporočila: 2218
30.10.2006 23:14:42   
mml
Čer,

pri meni tale RR prav čudno zgleda, vse je nekam premaknjeno, "trakci" zasedajo 3/4 strani, pisani tekst je stisnjen na preostalo četrtino...skratka nekaj čudnega se dogaja user posted image .

Mi smo že na "novi" uri, tako da upam, da ne bo več hujših pretresov. Se je pa Manca malo prej zbudila in jokala user posted image , pojma nimam zakaj, sem jo vzela v naročje in je v 5 minutah že spet spala, nekaj podobnega je bilo tudi pred enimi 3 dnevi, samo da je bila takrat ura 4...najbrž je kaj hudega sanjala...recimo, da so vse njene igračke pospravljene in jih ne more razmetati user posted image .

Sicer smo pa dočakali 3. zob user posted image : in to je 1. desno zgoraj (čeprav sem mislila, da bo prej zunaj 2...ampak mislim, da ne bo treba prav dolgo čakat na levo 1. in 2.). Tako kot pri spodnjih 1. tudi pri tem zobku ni bilo nobenih večjih težav, razen da je malo več tiščala jezik iz ust user posted image .

Lara (ovčka),  Ajda (lonja),  Lara (sonček balonček) vse najboljše za jutrišnjo 10 mesečnico user posted image

(odgovor članu Nely10)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
31.10.2006 7:40:12   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Vse naj naj Emi (Yasminka), Lari (ovčka), Ajdi (lonja) in Lari (sonček  balonček) za deseti mesec. user posted image user posted image user posted image

Mi smo bili pa včeraj na obali in smo šli sprobat Emino (cuma) gugalnico v Izolo. Eme ni bilo, so se pa vsi grebli, da bi se gugali user posted image . Malo je pihalo a dan je bil pep. Se je pa Bina odločila, da je bolje nagajat mami v avtu kot pa spat. Bo treba delat krajše izlete, ker meni se ne da več kar naprej Bini popravljat rokave in hlačnice, da se ne praska. user posted image   Ko je pa v vozičku in opazuje ljudi okoli sebe je pa pravi dobrovoljček in smeji, maha in vriska.

mml:
meni tudi RR zgleda čudno.user posted image user posted image user posted image Manci za 3. zob.  Ima pa tudi Bina ponoči nekakšne hude sanje. Mogoče pa Manca sanja, da ji je Bina vzela kosilnico, Bina pa sanja, da beži pred njo user posted image . Upam, da bo v petek lepo vreme, da gremo na inštrukcije glede nahrbtnika in da bo Bini nehalo kapljati z nosa. Najbrž je spet kakšen zob na pohodu. 

jana73:
daj uživaj še namesto nas user posted image . A je v Prištini tudi tako mraz? Pri nas je bilo zutraj 1,5 stopinjeuser posted image ob hiši.

cuma: gugalnica je super, Bina je uživala, se smejala in vriskala, da so jo vsi gledali in so se malčki spomili, da bi se tudi oni gugali user posted image , prej pa ni bilo nikjer nikogar user posted image . Bomo danes nahecali babico in dedka, da ji prištimata gugalnico, da se bo pri nih gugala, vsaj vrste ne bo user posted image .

Uživajte na sončku in dobri družbi.
Lep barjanski pozdravček

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
31.10.2006 20:25:04   
kofetek2010
čeeeeeeeeeer!

danes sem bila z obema user posted image  na šetnji po Prištini... bolj umazanega mesta še nisem vidla, joj kolk smeti leži povsod user posted image  in mraz, ful piha... Eli je bilo še najbolj fajn v vozičku, saj je bila zadekana od nog do ušes user posted image  in Zapp bi naj bil mestni voziček user posted image  ja, če to mesto ni Priština user posted image  luknja pri luknji, za tukaj bi bil najbolj primeren kak "cross country 4 x 4" user posted image   drugače pa... kavice so ful poceni, ljudje prijazni, hrana dobra, hotel in suita OK, otroka pridna, moža ni nič kaj za videt user posted image   komaj že čakam četrtek, da odfrčimo nazaj user posted image
je pa dobra izkušnja za Gala, da bo videl kako je fajn doma user posted image  še dobro, da imajo internet in TV, da ni popolnoma izgubljen user posted image

Ela na tapisonu sama stoji kar nekaj časa, nato naredi 2-3 korake in se vrže naprej na kolena in odpujsa po vseh štirih - na parketu pa se noče spustit user posted image  kakšna je to finta user posted image  mora bit mehko, da gospodična hodi user posted image  

bodi dovolj... grem Elo porihtat

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 2221
1.11.2006 7:37:15   
Nely10
Jutro vsem!

Dons sem že kar kmal vstala, ker se mam komad velik za učit, jutri me čaka izpit user posted image  že vidim da bo katastrofa svetovna.

Včeraj smo bili v Avstriji, nakupili tolk lepih cunc za Zaro da dol padeš. Pismo še jaz nimam takih user posted image  Sej sva z mami govorile, včasih to sploh bilo ni, da bi imel kakšne fletne cunce, sedaj se pa čist vse da dobit že za take majčkene cukrčke.

Dons je Zara dopolnila ravno 11 mesecev, norooo ne morem verjeti, da bo kmalu eno leto stara. Zdej bo pa treba že res počas začet mislit kako bova z mojim izpeljala Zarin roj. dan user posted image

Ema (cuma)  - VSE NAJBOLJŠE ZA 11 M.  user posted image

Naša mala radovednica ZARA je prikukala na svet 1.12.05 ob 20:43.

Neposredna povezava do sporočila: 2222
1.11.2006 9:19:38   
Taja Nagaja

Hojla!

Vse naj naj Zari (Nely10) in Emi (cuma) za enajsti mesec . Naj vaju sonček nežno boža.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu Nely10)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
1.11.2006 10:11:49   
mml
Ema (cuma) in Zara (Nely) vse najboljše za 11M (še 1M do 1. svečke na torti user posted image ) user posted image

Bino in ac a bo v naslednjih dneh kaj mrzlo za nahrbtniške izlete a gremo vseeno kam?

jana pazi, da ne stopiš na kakšno mino, tako da lepo hodi po uhojenih poteh user posted image  in ne zmrzni.

Kje ste pa vse ostale? Tukaj pravo mrtvilouser posted image ????? Upam, da ste kje na toplem in uživate. Lep dan še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 2224
1.11.2006 10:51:27   
Nana Liza
Vse najboljše Emi (Yasminka), Lari (ovčka), Ajdi (lonja) in Lari (sonček  balonček) za deseti mesec.user posted image user posted image

Ema (cuma) in Zara (Nely) vse najboljše za 11 mesecev.user posted image user posted image user posted image

Tale novi RR pogled na forum mi pa sploh ni všeč. Prav nič prijazno uporabniku.user posted image

Tudimi smo razmišljali o nahrbniku za v hribe.
mml, bino, ac kakšne znamke nahrbnikov imate in za koliko kg so?

Mi smo pa kupili še en avtosedež in sicer maxi cosi (stara varianta novega tobija na akciji). Naša princesa se bo vozila v 2 avtosedežih.

jana73-naša Ela pa ima sedaj enake zelene hlače kot vaša Ela. user posted image Brez zamere.
Želim vam prijeten let nazaj!

Želim vam lep preostanek dneva, čeprav brez sončkauser posted image .
NL.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.