|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
25.10.2006 20:54:03   
BlankaT
Joj ta naš RR, sem sedaj skoraj znorela predem sem lahko te naše seznamčke prilepila, mi je celo večnost odpiralo user posted image .

Glede srečanja. Planiran je 9.11. v Celju in sicer po pogovoru je najbolje v Sparovem centru, ura še sicer ni točno določena, ampak bi lahko bila mogoče od 10.30 naprej. Štajerke bomo vse prisotne

1. Jan (krucibuci)
2. Maja (BlankaT)
3. Maruša (NR)
4. Neli(pegica1)
5. Hana (Ines)

Upamo, da nas bo čim več.

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
25.10.2006 20:55:05   
arielca
user posted image user posted image user posted image  BlankaT za vse sezname!

cuma, vidim te user posted image !

mml & jana73, dobro sta tole zračunali. A lahko še men mal preračunata in dodata kakšen dan, teden, mogoče mesec user posted image .

Bi blo fajn, da bi šla user posted image ... pa da bi leče ven dala in bi bil mogoče kup mal manjši user posted image .

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
25.10.2006 20:57:09   
kofetek2010
prijavljam naju z Elo user posted image  

a misliš nov CityCenter? user posted image

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
25.10.2006 20:59:00   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: arielca

mml & jana73, dobro sta tole zračunali. A lahko še men mal preračunata in dodata kakšen dan, teden, mogoče mesec user posted image .

Bi blo fajn, da bi šla user posted image ... pa da bi leče ven dala in bi bil mogoče kup mal manjši user posted image .

kdor zna, zna user posted image  
jaz imam fajn šefa user posted image

ti lahko še moje prinesem za zlikat? user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
25.10.2006 21:07:21   
NRMM
Arielca tudi moje lahko dobiš, pa si potem leče ven vzami user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
25.10.2006 21:28:32   
Taja Nagaja
Dober večer!

cuma: upam, da se ponovno ne zgrešiva. Ja najbrž je tako, če je ena na hribu doma druga pa na taki ravnini, kot da bi jo z ravnilom risali  user posted image user posted image user posted image

Nely10:
pošli mi e - mail
naslov pa ti recepte pošljem. Med njimi je tudi za torto brez mlaka in jajc user posted image . Sprašuješ na kaj smo alergični. Stvar je taka stoi pa takole: user posted image Bina ima atopijski dermatitis in je alergična na mleko, jajca (beljak, rumejak), prenica, ječmen, rž, krompir,  lešnike, mandlje, mačjo in pasjo dlako pa najbrž še kaj, moj user posted image je alergičen na treve in hišni prah (dober izgovor), jaz imam alergijo na drevesne pelode, baje tudi na barvila vendar alergije ne občutim več, user posted image zlata prinašalka pa je alergična na goveje izdelke. Več nas v naši družini še ni, tao da tudi alergikov ni več user posted image user posted image user posted image . Pri Bini pa se je vse skupaj začelo, ko je bila stara tri tedne. Dajali so jo krči, postala je pikasta... Krči so minili je pa še vedno pegasto dekle user posted image (koprivnica po telesu). Sedaj lahko je le nekatera živila je pa začela ta teden jesti 100/h. Kot, da ji bo kdo pojedel. Sem vesela, da vsaj rada je. Drugače je ful pridna in se predvsem zadnje dni kar nekaj smeje. Pa tudi njo daje "mama" sindrom. Noči so še vedno nemirne....

mml: se že veselim petka user posted image user posted image user posted image , a naj naredim sadno pecivo al raje čokoladno? Sicer lahko tudi oboje, saj ponavadi pečem vsaj v dveh nadstropjih. Se bolj splača pa še Gorenjka sem (brez lešnikov) user posted image .

jana73: kakšne želje za petek? Če bi šle pa rade na še kakšen sprehod pa pripeljita terenski voziček user posted image , njive še niso zorane pot pa je kolovozna user posted image user posted image user posted image .

BlankaT:
Bina ima 6  zob. A ti tudi prideš v CE? Bi te bilo prav fino spoznat. Pa Majo seveda tudi. user posted image

Nana Liza: kako kaj Ela?user posted image   Pa copatki? user posted image   A prideta tudi vi2 na kavo in pecivo?

Seveda ste vabljene tudi ostale, če se le ne bojite komarjev user posted image

Danes pa je Bina bila v šoli.  So mi rekli, da ko bo šla v šolo, da bo alergija minila. Ni user posted image , sem si rekla in je šla danes z mano. Sedaj pa čakam, če bo alergija minila user posted image . Mi je bilo prav fino, ko em videla nekatere "svoje" mulčke. Kako so zrasli!!! So že prave male damica, nekateri pa me bodo zdaj zdaj prerasli. Se mi zdi, kot da sem jih včeraj sprejela v 1. razred user posted image . Pa vse šole v naravi, ko smo se crkljali in počeli neumnosti... Ja, kje so tisti časi?

Brajanski pozdravček

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
25.10.2006 21:38:05   
kofetek2010
bino - meni je vseno, samo da je sladko user posted image  
terenski voziček? user posted image  a bo Buzz dovolj? user posted image ali moram novega nabavit? user posted image  itak imam oba v avtu od kar mi gresta oba v prtljažnik user posted image user posted image user posted image

aja, BlankaT user posted image user posted image user posted image  za sezname in zobeke user posted image   (naš Gal je 13.12.1996) user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
25.10.2006 21:45:04   
Pajaca
BlankaT, Pajacka ima rd 24.3.2004 in ne 4.3.

Jaz grem pa delat 21.11 in delam do 14.12, potem imam pa dopust čez novo leto. Ostal dopust bom koristila lepo maja ali junija ko bo že lepo sončno vreme in bomo šli mi3je z mojo mamo (še par dni dela in gre v penzijo) na morje. Se mi zdi takrat bolj fino met dopust ko se bomo lahko že kopal in namakal v morju kot pa zdaj ko je čudno vreme. Pa tud moj šef je zlo fajn, pa bi mu blo ubistvu useen kdaj uletim. Upam da mi jutri moj plan potrdi, ha ha.

Aja Pajacek je postal zelo pedanten, če gre Pajacka mal papa pol se on začne dret ko jesihar, ker on bi pa tud šel. Tako je moral včeraj iti pod nujno tud on z dedijem v trgovino, pa z očitom mal okol, ker če kdo pač nekam gre, bo on tud šel pa če se vsi na glavo postavmo.

Neposredna povezava do sporočila: 2158
25.10.2006 21:49:01   
šnucika
En večerni pozdrav še od nas!user posted image

Po dolgih mukah sem uspela uspavat Živiko....punca se je v zadnjem tednu odločila,da ne bo več spala...sploh!user posted image user posted image
Čez dan mogoče odspi od pol do ene ure,čez cel dan!Zvečer pa,če zaspi takoj med osmo in deveto,pa se zbudi po petih urah in hoče bit pokonci....user posted image ....danes pa še zvečer ni hotela zaspat....ni mi jasno,da zdrži s samo 10 urami spanja...pa cel dan dirka po stanovanju,ven hodimo....kaj pa vem,kakšno obdobje je zdaj to.user posted image

Vidim,da ste pridne s seznami punceuser posted image user posted image !
Pa z organizacijo srečanj tudi...škoda le,da midve z Živo vsa zgrešiva...ali sva bili bolni,ali pa bo srečanje na drugem koncu Slovenije...mi2 namreč v petek odhajava domov ....na user posted image .
Jana in mml...glede na to,da bosta še lep čas uživali svobodo,se lahko spet kaj podata na obalni konec!user posted image

Sedaj bom verjetno bolj malo zahajala na toti konec,ker se bo porodniška počasi iztekla.user posted image Tako se bomo z najinim atijem videvale le,ko je frajuser posted image ....po dveh letih iskanja službe na obali še vedno ni ničuser posted image !

Nič...naj bo dovolj za danes.....

lep in miren večer želim....pa seveda čimmanj zbujanja ponoči!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
25.10.2006 22:17:56   
BlankaT
Jana73 ja City Center, je nekam bolj primeren za nas z vozički, sva s pegico1 že malo podebatirali kateri lokal bi bil najbolj primeren user posted image . Pecivo pa bomo tudi prinesla s sabo user posted image user posted image user posted image user posted image .  Na seznam pa sem vaju tudi dodala in seveda Gala tudi. Vidim, da imata tvoja dva tudi tako blizu RD, a boste mogoče letos skupaj praznovala. Midva se še dogovarjava o tej možosti, čeprav bi jaz raje videla, da bi Žan imel zase praznovanje s svojim prijatelji tako kot do sedaj in potem bi za Majo naredila doma.

Šnucika pa 9.11. boš pa prišla na srečanje, smo te sedaj na teh naših srečanjih pogrešale in upale, da se bosta vseeno vsaj na enem pridružile. Kdaj pa začneš delati?

Pajaca se ti opravičujem za pomoto, sem že popravila.

Torej punce 9.11. se bliža in upam, da bo čim več prijav trenutno nas je 6, torej
1. Jan (krucibuci)
2. Maja (BlankaT)
3. Maruša (NR)
4. Neli(pegica1)
5. Hana (Ines)

6. Ela (Jana73) 

Lahko noč od Blanke in Maje

< Sporočilo je popravil BlankaT -- 25.10.2006 22:24:57 >

Ni lepšega kot, če te pogledajo otroške oči in ti rečejo "Mami, rad te imam!"

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
25.10.2006 22:23:39   
kofetek2010
šnucika - se zna zgodit še kak izlet na user posted image  v novembru, ker bo mml sama z Manco, jaz pa sem tud več al manj sama (skoraj vsak teden po 2-3 dni) user posted image

arielca - vidim te! user posted image  si že zlikala? user posted image

BlankaT - mml & Manco kar pripiši na seznam user posted image  (saj nisi huda mml, a ne da nisi user posted image )

(odgovor članu BlankaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
25.10.2006 22:55:33   
arielca
user posted image končano!!!!

Vmes sem mal na RR poškilila, v Bar sem šla na enega in soglasno sprejela odločitev, da je ena žehtica lahko še mal na balkonu user posted image . Še dobro, da sem mela en kup tamalih cunj, ki so hitro zlikane.

jana73 & NR, a jst vama delujem kot kakšen likaln fanatik user posted image ? Od vsega pospravljanja, čiščenja , pranja in likanja imam najrajš počitek po opravljnem delu user posted image .

Zdej pa res šibam. Mam še naporen urnik:

user posted image   in user posted image   in user posted image .

user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

Neposredna povezava do sporočila: 2162
26.10.2006 8:37:33   
ac
Matr, sem jaz en srečkovič. Sem se odločila, da bom danes po parih letih šla v Avstrijo v šoping in sva se s Saro že včerej odpravili iz LJ na Jesenice, da bi danes od tukej v miru šla za cel dan, Saro bi pa babica merkala. No, pa sem včerej že na poti slišala po radiu, da bo danes povečan promet. Zakaj? Zato, ker je v Avstriji praznik!!!! Grrrrr! No, boljš, da sem že včerej zvedla, kot da bi danes res šla čez mejo in ugotovila, da so štacune zaprte....

No, grem pa zato danes (tudi po parih letih) k frizerju. V Avstrijo pa jutri, samo jutri pa moramo bit ob šestih popoldne že v Novem mestu na enem praznovanju. Bom spet norela.... Potem bomo verjetno par dni na Dolenjskem. Potem si bom pa kak dan morala frej vzet, da bom vse prebrala, kar boste v parih dneh, ko bom brez Neta, napisale...

No, pa še podatki za seznamčke. Sara ima 2 zobka (enki spodaj), trenutno ji končno raste 3., ampak ta ne šteje, ker ga je komaj čutit (je pa dvojkica zgoraj - sem mislila, da najprej zrasejo enke).

Za1x je edinka, je pa v planu bratec ali sestrica. Glede na EMŠO čimprej (se že ponavljamo s tem...). Verjetno bom kakšno leto v službi, potem pa.... Sploh, če si bom sedaj nabavila novo garderobo, moram še mal obdržat svojo trenutno postavo user posted image . Edino mal me skrbi zarad placa.... Ker nimamo otroške sobe, stanovanje sva pa opremila kakšno leto in pol nazaj in si ne predstavljam, da bi sedaj spet moral preurejat in na novo rihtat.... Ker verjetno bo iz velike dnevne sobe potrebno naredit dva prostora.

No, tako. Imejte se lepo! Vreme nam je res naklonjeno. Aja, delat grem pa tud jaz januarja 2007 - po novoletnih praznikih. Sara pa s 1. decembrom v vrtec. Tako, da, mml in Jana73, se vama bom decembra lahko pridružila pri kofetkanju, s tem, da bo pri meni to res brezskrben obred user posted image .

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
26.10.2006 8:46:33   
Nana Liza
Hojla!

bino- ja jutri nimave nič takega, lahko prideve. Moraš povedati naslov.user posted image

blankat- mogoče prideve še midve z Elo na srečanje, saj do Celja sedaj sploh ni več tako dalečuser posted image

Sem premišljevala, da bom morala še v času porodniške nabaviti vsa novoletna darila, saj potem sploh ne bo časa in tudi trgovine so tako polne. Novoletne čestitke pa imam itak že kupljene od lanskega leta, ker je Ela zamujala s porodom in potem nisem imela časa pisati.user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
26.10.2006 10:51:06   
žuni
Živjo!

Kako ste kaj? Vidim, da ste začele pisati nov seznam. Naj še jaz napišem, koliko zobkov imamo.

Alen ima zaenkrat samo dva (čeprav ima zgornjo dlesen celo nabreklo, se vidi 6 zobkov, ki bodo pokukali ven), Lara pa ima štiri (se pa vidi, da bosta kmalu izrasli zgornji dvojkici).

Alen in Lara sta najina prva in "zadnja" otročička. Mislim, da ne bom več noseča, saj sta dva otročička čisto dovolj za današnje čase. Sploh pa, ker sem brezposelna. Porodniška se mi izteče 12.12.2006, potem pa veselo na delo oz. veselo iskanje dela. Nisem nič kaj optimistična.

Zadnjič sem vas spraševala glede čeveljčkov, pa mi je odgovorila edino arielca. Ali veste, kje bi se dalo dobiti Superfit čeveljčke. Baje so podobni Cicibanovim, vendar so malo cenejši. Kakšne čeveljčke ste kupile vašim otrokom? Ali imajo doma copatke ali samo nogavičke z bremzicami?

Zadnje dni ima Lara zelo vneto ritko. Ne pomaga ji nobena kremica. Ali ste imele kdaj takšen primer? Kaj ji lahko pomaga?

Upam, da bom lahko prišla na vaše srečanje v City center. 9.11.2006? Ob kateri uri že?

Nič ,eden se je zbudil.

Lep dan, Nataša.

A, ja, da ne pozabim. So pametni kužki še aktualni?

Alen 13.12.2005
Lara 13.12.2005

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
26.10.2006 11:14:14   
arielca
Ojla,

Danes sem user posted image , ker je moja kolegica dobila službo in sem brez varstva. Saj sem vesela zanjo in jo popolnoma razumem, ampak sem pa spet na začetku z iskanjem nekoga, ki bo pazil na mojo princesko. Sem bila od začetka prepričana, da imam to stvar pod streho, zdaj pa v zadnjem hipu iščem varstvo user posted image . Sicer pa sem kar srečna, da je ne bo pazila tašča, ker ima zadnje čase take izpade, da bi najraje user posted image . Mi je pa grozno, ker moj dragi še vedno misli, da bi jo prepričala, naj pazi Brino  user posted image !

žuni,

user posted image  čeveljčke Superfit imajo v Massu, videla sem jih tudi v trgovinah Kopitarne (samo starejše modele, ker so nehali sodelovati). So pa zelo kvalitetni, cenovno pa blizu Cicibanu;

user posted image  mi imamo doma debelejše ABS štumfke ali nogavičke s podplatom;

user posted image  pri vneti ritki nam pomaga umivnje z navadno vodo, temeljito sušenje (kar en čas pustim Bino brez plenice, da se rita fajn posuši), potem jo pa namažem z Bubchen kremo (tisto v tubi) in po parih dneh je user posted image . Pazi pa, da nima slučajno kakšnega glivičnega vnetja (če ima ritko posut z drobnimi pikicami, so lahko glivice), ker potem bo pa pomagal Daktarin gel (za ritko) ali Canasten;

ac, igrišče v Lescah se vidi s ceste, ja. In ko boš spet na Gorenjskem se lahko dobimo tam; je obema blizu. Dobr oprav pri frizerju, ju3 pa veselo v  user posted image .

Pajaca, jutri je napovedano sonce. A se pol dobiva v Križah na parkirišču pred pošto al pa pri pokopališču?  user posted image

Čakam gospodično, da se zbudi, potem pa ven. Sem že čisto zakrnela in imam občutek, da me daje pomladanska utrujenost user posted image .

user posted image

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
26.10.2006 11:46:29   
cuma
Evo še mene na raport!

Število zob: 6 user posted image  malo se nam je ustavilo.... user posted image

Malo prehitro sem razglašala konec Eminega prehlada ....user posted image
Smo še malo žnudravi, a ni nič hujšega. Zdej še mamo cumo nekaj lovi (me boli grlo)user posted image .

Žuni:pri nas pomaga Bepanten za ritko!!!Doma ima Ema nogavičke in občasno cicibanove copatke z gumo spodaj  (imamo ploščice v dnevni).

Bino: cuma ne bo več dolgo na hribu....user posted image  Bo na ravnini in zeeelloooo blizu morja user posted image . Zdej sem v akciji (smajlikiiščenepremičnine) user posted image !

arielca: kako je mala trmica danes? Full je dobra s to rutico user posted image

šnucika: ti kar pridi nazaj na user posted image , bomo že zvabili ekipo na obalo user posted image

ac: poročaj kaj kej majo v Avstriji lepega...

Jana: sonce je pravkar posijalo v moj prašni domek .... pa sem se spomnila nate, ki se ti stanovanje šajna user posted image . En user posted image  iz hriba zate in za Elo.

mml: a imaš še vedno prikolico na prstu?Pozdravček Manci...mimogrede: moraš priti še enkrat k cumi, ker sta pozabili tukaj vlažilne robčke user posted image
pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
26.10.2006 11:59:24   
mml
Lep sončen pozdrav,

pri nas mora biti vedno kaj narobe user posted image . Manca je povsem ok, jaz sem pa zbudila s totalno rdečim, bolečim in zatečenim očesom user posted image . No po spiranu s fiziološko je že bistveno boljše, samo še vedno ni čisto OK. Tako da imam po dolgem času očala user posted image , ker si leče ne upam dati v takšno razdraženo ok.

žuni jaz sem Manci kupila Cicibanove čevlje, za prvi korak s precej mehkim podplatom in so superuser posted image (razen cene user posted image ). Za doma smo poskusili z nogavičkami z usnjenim podplatom, pa se ni obneslo, ker so ji lezli dol in se ji zvijali, tako da ima sedaj Suprafitove copatke ali pa ABS štumfke.
Kar se tiče vnete ritke ti ne znam kaj dosti svetovati, ker na srečo nismo imeli teh težav. Menda pa pomaga Bepanthe mazilo (z roza črto), prej pa rito dobro umij z vodo in pusti, da se posuši. Če pa še to ne pomaga, je pa menda zelo učinkovita Praška pasta...ampak to je samo moje teoretično znanje, praksa je pa lahko tudi drugačna.
Pametni kuža je pri nas še vedno aktualen, iscer odvisno od dneva do dneva, ampak še nič ne razmišljamo o tem, da bi mral v pasje zavetišče user posted image

sonček balonček kot vidiš je srečanje predvideno  za 9. november v CityCentru v Celju. O uri se še dogovorimo...

jana  nič nisem jezna, ker si naju prifočkala na Blankin seznam za novembersko srečanje. Samo o uri se bo treba še pogovorit. Nama bi dosit bolj ustrezalo eno uro kasneje, oziroma štart iz Ljubljane okrog 10.30 - 11., ker sicer si bova morali navit budilko, da bova ob 10.30 že v Celju user posted image

Blanka podatki za zadnji seznam: še vedno smo pri 2 zobkih in mislim, da do v naslednjih dneh ne bo večjih sprememb, čeprav so zgornje 1 in 2 že čisto v ciljni ravnini user posted image

Nana Liza še boljši termin za naslednjega user posted image  je druga polovica januarja...tako imaš dve novi leti doma brez nadaljnega user posted image , pa še pred porodom si lahko za novoletne in božične praznike privoščiš vse sorte dobrot, ker gredo kile tako na račun nosečnosti user posted image

Bino  meni je vseeno čokoladno ali sadno pecivo, kar je tebi bolj enostavno in boljše user posted image . Samo prosim če mi sporočiš na ZS kako prideva jutri z Manco do vaju z Bino in kdaj je za vaju ugoden čas. Bova privlekli s sabo ta terenski voziček in Mancino "kosilnico", da bo Bina lahko poskusila, če gre po ploščicah

šnucika a kakšna služba na štajerskem koncu pa se zate ne bi našla?

Manca se je naveličala mojega mobitela (kdo bi vedel, če še dela user posted image ) in je zlezla pod pisalno mizo k meni...skratka čas da neham težit

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
26.10.2006 12:20:59   
arielca
cuma, trmica še vedno spi user posted image .

mml, jst bom naslednjo nosečnost natempirala tako, da s porodniško zaključim konec junija in potem še 2 meseca uživam zaslužene počitnice user posted image . V akcijo user posted image  je potem treba konec oktobra, začetek novembra user posted image . bino, a se strinjaš?

Pa še nekaj resnega:
bino, a boš ti to šolsko leto delal doprinos? Sem mal naštudirala zakonodajo (ker se nekak učim za strokovca user posted image ) in ti tega ni treba. Si se že kaj pozanimala pri šefu?

Brina se je zbudila. NE JOKA IN NE CVILI, ampak ploska v postelji (jaz pa za računalnikom user posted image . Šiiiiibaaaam, da si ne premisli!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
26.10.2006 12:25:57   
sonček balonček
Hojla,

tudi mene lahko dodate na seznam za celjsko srečanje.

Naše dete se je v zadnjih dveh tednih popolnoma spremenilo. Iz ljubke, vedno nasmejanje, potrpežljive, živahne, prijetno radovedne, punce, ki lepo papca, skratka super punce se je spremenila v razdražljivo, jokavo, nemogoče radovedno, brcajočo babnco. Taka je kot mami, preden dobi user posted image . Le da pri mami to traja par dni, pri njej pa že 14. Zvečer je praznik, če zaspi pred 24:00. Hrano (tudi tisto, ki jo je prej oboževala) pljuva, doji se najmanj 5x na dan, razmetuje, trga rože, iz smeti vleče pokakane plenice, pleza po mojih hlačah, me ne spusti niti na stranišče (pride za mano in mi pleza po hlačah, če zaprem vrata tolče po steklenih vratah). V vozičku ne zdrži več, če je ne vzamem ven tuli, da odmeva po celem mestu, me brca in meče igrače iz vozička, v avtomobilu je podobno. Če je ne vzamem ven, je sposobna jokati tako dolgo, da ji prične zmanjkovati sape. Ne pusti se previjati, obleči. Zvečer zaspi ob cca 22:00 in se potem pogosto kmalu zaspi. Takrat se reži in ji je vse smešno in zabavno. Meni pa ni takrat nič smešno in nič zabavno. Ok, vse to je ljubko, če je človek spočit. Če pa je mami utrujena, tako kot te dni, mi pa te zadeve sploh niso več smešne. Ko bom v službi vsak dan do 16:15, pa bom najbrž še bolj utrujena - si spoh ne predstavljam kako bo.

Še podatki za seznamčke. Pri 9 mesecih je imela v posvetovalnici 9200g in 73 cm. Ima 6 zob.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
26.10.2006 13:00:47   
kofetek2010
lep pozdrav iz Maribora user posted image user posted image user posted image  

kjer sije sonček in je mami fraj, ker dedi čuva Elo user posted image  
čakava, da bo Elin pasoš gotov, da ga nazaj grede dvigneva v Celju user posted image  

čeveljčki - Ela ima že druge Cicibanove, ker je prve prerastla po 3 tednih user posted image  prvi so bili cenejši, ker so bili lanski model (cena okrog 5.500 sit), ta drugi pa 8.000 sit - oboji so za prve korake, čist tanek in mehek (upogljiv) podplat

copatki - ima Superfitove, tud z mehkim podlatom

Pameten Kuža - je še zanimiv

grem sprobat kako je, če greš sam z dvema malima frklcama (z Elo in 4 m nečakinjo Lano) na kavico user posted image  
upam, da bom preživela user posted image

se tipkamo zvečer

uživajte!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
26.10.2006 13:44:17   
Valeri

Za dopolnitev seznama; mi imamo 2 zobka.

Meni porodniška izteče 28.11. in sem mislila iti decembra v službo, da tako prišparam mal dopusta.
Vendar ko sem zvedela, da imam tega še ohoho, sem se odločila, da ostanem doma in pričnem po božično-novoletnih praznikih; torej januar 2007 user posted image user posted image

Pa še polno dela me čaka z izdelavo novoletnih daril, pripravo prvega rojstnega dne, peko kolačkov, prihod božička, .... jupi.

Kar se bratcov in sestric tiče, ... še ne načrtujeva novega družinskega člana. Bova zaenkrat sam pri Maj-u ostala. Glede na to, da je bil težko in dolgo pričakovan, se mu oba želiva v celoti posvetiti. Sicer pa, kot sem rekla; zaenkrat....

Naš je postal pravi mali vragec. Ne vem, zakaj zapravljam denarčke za vse te igrače, ko pa se najraje  zamoti s predalom, kjer ima mami spodnje perilo, v kopalnici je najbolj zanimiv wc papir, pa kabli pod računalniško mizico, da o daljincih, čevljih,... sploh ne govorim. user posted image

Hodimo še ne, se pa dvigne en, dva, tri in mu par sekund že rata stati brez, da bi se česa držal.

Hmmm, še kaj?!? Ne vem, predno se lotim k pisanju imam občutek, da je ogromno tega za "poročat", pol mi pa zmanka. No, pa drugič dopolnim.

Lep se mejte!

Vsem, ki praznujete...VSE NAJ, NAJLEPŠE, prav tako tudi  user posted image .

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
26.10.2006 14:52:03   
šnucika
Hej hov hello!user posted image

Živa spi...koliko časa je vprašanje...ponoči je spet ob 2h rogovilila....od kje ji kondicijauser posted image

Blanka-za srečanje v Celju res ne vem....če bom šla še nazaj na toti konec,bi bilo izvedljivo.Za ta srečanja,ki ste jih imela v oktobru pa nisem upala zraven,da ne bi koga okužile z adenovirusom...nikoli ne veš...čeprav sva z Živo hodile okoli.

cuma- verjetno imaš še mojo telefonsko,ki sem ti jo enkrat na ZS poslala....če se bo obetal kakšen desant na user posted image ,mi javi...če ne bom aktivna na netu.

mml-služba na totem koncu?..verjetno bi se kaj našlo,glede na to,da sem s.p.Ampak imam stanovanje,za katerega moram še 12 let plačevati kredit,pa sva se tako nekako odločila,da bi user posted image  prišel dol.Tu,pri njemu smo vsi trije v eni sobi...dol pa imamo 120 kvadratov....in ogromno sem že vložila vanj.Prodaja ne pride v poštev,ker smo skupaj z bratom in starši kupili to hišo in ima vsak svoj štuk.Tako,da bomo zgleda ločeno furali naprej.user posted image
Dokler ne bo zanj službe dol.

žuni-mi imamo zelo redko vneto ritko.Če pa se ji pojavi rdečina in izpuščaji,jo mažem z bepanthenom...še najboljše pa rešimo čez noč - po kopanju zvečer jo osušim in pustim malo na zraku,potem popudram in dam pleničko Moltex (res odlične za vnete ritke!!user posted image ) in zjutraj je ponavadi spet vse lepo in nič vneto.

Grem jaz sedaj v miru popit user posted image ....

lep dan in spet kaj napišemo zvečer!user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
26.10.2006 19:40:04   
mml
Čeeer!

Ja šnucika te popolnoma razumem, da ti ni za zapustit udobnega stanovanja in ga zamenjat za eno sobo. Sej se bo nekako že uredilo in držim pesti, da bo tvoj user posted image  čim prej dobil službo nekje na Primorskem.

Cuma se mi je zdelo, da je Ema zaplenila robčke, da bo lahko očistila vse igrače, ki so ji male gostje poslinile in polizale user posted image . Je punca pač sklenila, da red pač mora bit. Kar se Mance in prsta tiče, je gospodična bolj ziheraš in se še vedno rajši drži za oba prsta, čeprav zelo simbolično. Zna pa po novem sama stati in počepniti, pobrati igračo  in spet vstati user posted image ...potem se pa spomni, da se ne drži in se hitro vsede user posted image .

Jana  upam, da si preživela samostojno na kofetu z dvema user posted image  in da je Elin potni list gotov, da lahko v ponedeljek odpotujete.

Jaz sem bila na telovadbi, sedaj je pa na telovadbi user posted image , potem me čaka pa user posted image , ker se mi včerja ni dalo. Sicer pa sem očitno čudak, ker v principu rada likam, samo to opravilo je postalo časovno malo zahtevno, ker se ga ne da počet kadar je Manca budna, kar pomeni, da moram likat, ko gre Manca spat, to je pa ponavadi po 21.30. Sicer se pa najboljše lika, če je na TV na sporedu kakšna limonada ali kaj podobnega user posted image , prav paše...odklopiš možgane in pač likaš user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
26.10.2006 20:20:58   
Taja Nagaja
Dober večer!

cuma: meni je pa tvoje sedanje bivališče ful všeč. Lep razgled, sonček... Bom pa vseeno držala pesti, da najdeš tisto, ki bi ti ustrezalo. user posted image

arielca:
o doprinosu še ne razmišljam, ker upam na podaljšanje. Zakonodajo pa kar pridno študiraj. Ti nisem čisto nič fovš. Kar pa se user posted image imaš prav. A gremo v akcijo? Saj si mislila že letos?  A ne? user posted image Glede na to, da pri nas ne rata takoj najbrž ne bomo mogli izbirat datuma PDP. user posted image

Nana Liza, mml in jana73:
na ZS vam bom poslala moj naslov in smernice za vožnjo, pa GSM če se izgubite. Mi2 sva ponavadi od 9.30 pokonci in lahko pridete kadar želite. Sva sami cel dan. Če se pa še katera premisli naj mi sporoči.

Zdaj grem pa pecivo pečt. Enega sadnega in najbrž tudi enega čokoladnega.

Lepo in mirno noč

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.