ac
|
Matr, sem jaz en srečkovič. Sem se odločila, da bom danes po parih letih šla v Avstrijo v šoping in sva se s Saro že včerej odpravili iz LJ na Jesenice, da bi danes od tukej v miru šla za cel dan, Saro bi pa babica merkala. No, pa sem včerej že na poti slišala po radiu, da bo danes povečan promet. Zakaj? Zato, ker je v Avstriji praznik!!!! Grrrrr! No, boljš, da sem že včerej zvedla, kot da bi danes res šla čez mejo in ugotovila, da so štacune zaprte.... No, grem pa zato danes (tudi po parih letih) k frizerju. V Avstrijo pa jutri, samo jutri pa moramo bit ob šestih popoldne že v Novem mestu na enem praznovanju. Bom spet norela.... Potem bomo verjetno par dni na Dolenjskem. Potem si bom pa kak dan morala frej vzet, da bom vse prebrala, kar boste v parih dneh, ko bom brez Neta, napisale... No, pa še podatki za seznamčke. Sara ima 2 zobka (enki spodaj), trenutno ji končno raste 3., ampak ta ne šteje, ker ga je komaj čutit (je pa dvojkica zgoraj - sem mislila, da najprej zrasejo enke). Za1x je edinka, je pa v planu bratec ali sestrica. Glede na EMŠO čimprej (se že ponavljamo s tem...). Verjetno bom kakšno leto v službi, potem pa.... Sploh, če si bom sedaj nabavila novo garderobo, moram še mal obdržat svojo trenutno postavo . Edino mal me skrbi zarad placa.... Ker nimamo otroške sobe, stanovanje sva pa opremila kakšno leto in pol nazaj in si ne predstavljam, da bi sedaj spet moral preurejat in na novo rihtat.... Ker verjetno bo iz velike dnevne sobe potrebno naredit dva prostora. No, tako. Imejte se lepo! Vreme nam je res naklonjeno. Aja, delat grem pa tud jaz januarja 2007 - po novoletnih praznikih. Sara pa s 1. decembrom v vrtec. Tako, da, mml in Jana73, se vama bom decembra lahko pridružila pri kofetkanju, s tem, da bo pri meni to res brezskrben obred .
|