Nely10
|
Pozdravljene! Pri nas se stvari odvijajo 100 na uro, tako da imam na žalost časa vse manj in manj Dons sem bila z Zaro na pregledu pri P zaradi njene hoje in morm še dons poklicat eno doktorco, ki se ukvarja z fizioterapijo, da se naročiva in bo ona sama povedala, če je potrebna fizioterapije al ne. Nekaj mi je namignila P, da je mogoče ne bova rabile. Meni je v bistvo vseeno, če bova šle al ne, ker me niti malo ne skrbi glede njene hoje, pač bo poznejš shodila, razvija se mi pa zdi da se tud zelo lepo, edino v hoji bo pač počasna. Drgač je P rekla, da se postavlja na nogice in da je lepo razvita, je rekla da je zelo živa punčka No kar se tiče tega mislim da so skoraj vsi otročki živi kot ne vem kaj. A je bilo še pri kakšni tako kot pri nas mislim, na začetku je bila Zara zelo mirna punčka tud smejala se ni ne vem kaj, taka resna je bila ves čas, ne vem nekako od morja letos naprej se je pa spremenila za 100%. Ne vem a jo je klima tako naredila tam na morju. Mal se hecam. Drgač se je pa naša čist spremenila, sam za lumparije je, pri miru ni niti 1 stotinko sekunde. Če greva kam ven, druge ljudi tolk ogovarja okol sebe, jaz sam gledam in se smejim, če jo recimo tist človek ne ogovori nazaj...pol je pa štala, čist znori, skratka ful pozornosti išče okol sebe. Sej pravim Zara danes ali pa Zara 3 mesece nazaj je bila čist čist drgačna. bino - na kaj ste pa vi vse alergični? Mi smo na mleko in jajca, pa se mi zdi da je že to dovolj, če pogledam na to kje vsepovsod je prisotno mleko in jajca. Verjamem pa da je težje če je otrok alergičen na 3 ali pa celo več. V bistvu ni važno kolk, samo da potem otroku izzveni alergija to je najbolj pomembno. Jaz res močno upam da pri nas bo enkrat. Kdaj si imela testiranje za svojo punčko oz. kdaj so ugotovil na kaj je alergična? Mi smo šele kakšne 2 ali 3 tedne nazaj izvedel, prej smo pa bili pred njenim 5. mesecom starosti na testiranju pa ni še nič pokazal. In kakšne znake alergije ima? Naša je imela grozno rdeča lička, včasih je bila prov zabuhla v obraz, pa po rokicah je imela. Sedaj ima tud rdeč včasih ampak v precej manjši obliki kot včasih, je imela tud tolk rdeč da ji je kar kri mal ven šla. Enkrat je imela čist zabuhle oči, na en oko tud videt ni več mogla, na druzga pa čist mal, joj tist je bila šele panika. Pa za tiste recepte bi prosila. mml, arielca, šnucika, bino, cuma - mogoče pa bomo spet skupaj noseče, nikoli se ne ve :) Ja tud mi ne bomo ostali samo pri enem otročku, tako kot je že ena rekla ko bo pa bo. Bo treba še malce počakat, da naredim vsaj kakšen izpit še več, pa da bo Zara hodila, potem bo pa lažje. Pajaca - glede srečanja bi bilo zelo vredu, enkrat bo treba sigurno izvest. Sedaj pa....ni tako veliko časa. Imam ogromno naloge, fax, študij, seveda največ časa mi gre ko sem z Zaro, prišli so rojstni dnevi, vsak teden se nam praktično nekaj dogaja, tako da bo še fajn napeto. Bom imela pa to v mislih, upam pa mogoče da še letos. Vse morm vprašat, že kaj načrtujete rojstne dneve za vaše sončke? Pač če imate v mislih na kakšen način bi to izvedle, glede na to, da bo november šel hitro naokoli in pri nas 1.12 res ni tako daleč bo treba res počasi začet mislit kako in kaj. Mislite naredit samo v krogu družine, povabiti še druge prijatelje? Verjetno torta bo pri vseh prisotna, jo boste same spekle ali jo boste dale delat? Naju "baše" prostorska stiska. Družino vso morava povabit, to je obvezno, potem pri prijateljih smo bili tudi mi povabljeni, tako da je zelo lepo, da jih nazaj povabiva. Skratka na koncu nanese preveč v najin majhen prostor, tako da zaenkrat pojma nimava kaj bi naredila. Dobr ostane nama gostilna, sam joj finančno je pa verjetno dost drago. Bova videla kako in kaj, nekaj se bo že najdlo. Zdej pa hitro neham, sem se čist razpisala :)
|