mml
|
No tako...za ju3 mava spakirano, bolje rečeno Manca ima spakirano (ker zjutraj bo prezgodaj za takšne stvari in lahko kaj nujnega pozabiva ), ker jaz potrebujem denarnico, telefon in ključe . Si moram naštimat še uro, da me zbudi ob 9., če ne bova prišli v Celje ravno, ko boste ve že odhajale. Mami sem tudi že najavila, da pridemo na kosilo . bo na poti iz Avstrije naredil ovinek, tako da gremo potem skupaj v Ljubljano, seveda z dvema avtomobiloma . Skratka, če sem dobro razumela jano, je zbirno mesto za Ljubljančanke na Petrolo v Lukovici ob 10.15 +/- 5 minut. Kavo plačam jaz, ker bova z Manco sigurno zadnji, razen če si ne bo jana nocoj spet barvala las . Pajaca Pajacka je očitno ugotovila, da je boljše, da nima pripomb, sicer mora potem delati. Sicer pa čisto OK, da se punca spozna na avtomobile . Pajacek je pa res pravi frajer, kar se vrtca tiče, upam, da se ne bo čez nekaj dni premislil. Naša bodoča varuška je tudi rekla, da nima smisla, da bi se kaj dosti ukvarjali z uvajanjem, po njenem bo 3 do 4 dni čisto zadosti. Tako da smo zmenjeni, da greva z Manco vsake toliko malo na obisk, da si jo Manca vtisne v spomin , po tem januarja pa čisto zares. Zaenkrat je Manca kot tak ciganček in gre praktično k vsakemu in sploh ne komplicira, upam, da bo tako tudi ostalo. Malo me skrbi, da bo začela protestirat, ko bo pgruntala, da bo to sedaj vsak dan in da mame dolge ure ne bo...no ja bo že... Punce kaj mislite, a nam bo uspelo do konca meseca, ko nas vržejo od tukaj na drug oddelek, spravit skupaj 100 strani????? Zadnje čase nam gre prav dobro . Imamo še 22 dni časa in za popisat 4 strani in pol.