arielca
|
Ojla, Včerajšnji nakup je bil ZELO uspešen : Dobila sem tricikel, legice (ki jih bo prinesel Miklavž) pa še Pikapolonica kartico. Sem res ponosna nase, ker moj dragi pravi, da samo firbcam po štacunah in nič ne kupim . Aja, sem pa spet brez ideje za darilo za Božička... Je šele november pa sem že brez idej. Bo treba še mal po trgovinah . ac, glede vzgoje je pri nas tako, da ji dolgo prepovedujem določene stvari. Govorim NE, KAK, TITI in poskušam biti resna (čeprav Brina zraven dela najbolj neumne grimase, se mi pači, vpije 'dajdajdaj'), predvsem pa vztrajna. Ponavadi za kak dan ali dva uspe pozabit, potem pa jovo na novo . Sem jo pa par dni nazaj udarila po roki (grda grda mami), ker je vsakih 5 minut hotela vtikat prste v vtičnico na štedilniku-pečici. In je zaleglo. Sicer nisem pristaš pretepanja niti zagovornik reševanja problemov s silo, ampak se mi zdi, da če otrok ve, zakaj dobi eno po riti ali po rokici, ni nič narobe. Ker naša mala gospodična točno ve, kaj sme in česa ne in se je potem samo odplazila v kot in nekaj minut kuhala mulo in se delala blazno utrujeno in zaspano . Potem je pa prišla k meni v dnevno sob in se je brez problemov igrala naprej. mml, za novo frizuro in prosto dopoldne. Včasih res paše, a ne? Ima pa moj otrok nov hobi . Pljuvanje hrane v daljino. Včeraj je prekosila samo sebe, saj je kruh s sirom pljunila iz dnevne v kuhinjo, zraven si je ponosno in se iz smejala. Da je bila stvar popolna, je potem z vso brzino odhitela v kuhinjo, odpopala kruh in sir in si oboje stlačila v usta . In potem naj bo človek vzgojen in resen . Glede varstva je tašča SPET v igri. Ker bi ona vseeno mal popazila na Brino in bo jutri prišla na uvajanje. Bom videla, kako bo. Mogoče me preseneti... Imam pa v rezervi eno prijateljico, ki ima čas in veselje, tako da bo mala v varnih rokah. Hvala za skrb . Bina, VSE NAJBOLJŠE! Uživajte v sončku in izkoristite dan! Še to, na novi čvek nas po mojem v začetku decembra prestavijo zato, ker s 1.12. prihajajo naše naslednice in bi bila na tem forumu prevelika gužva. Zdej pa res šibam. Papa.