|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2005
21.11.2006 22:12:32   
mml
No tako pa imam ...grem samo na spinning pridem domov in me babysiterka vpraša: "Kolk pa Manca ponavadi sama prehodi?" Seveda jo debelo gledam in rečem: "Ja no tko, sama naredi 2 do 3 korake." Pa pravi ona: " Aha, a tako...ja no ker prej je šla od kavča do omare, potem pa ni znala naredit ovinka in se je spravila na vse 4 user posted image ." No sej res, da to ni ne vem kakšna razdalja, je pa vseeno tam ene slabe 3 metre. Seveda gospodična mamici tega ni več hotela demonstrirati user posted image , je pa pokazala, da zna vstati iz čepečega položaja brez opore user posted image .

Sem ugotovila, da ste se popoldan prav razčvekale, pridne, pridne user posted image . Je prav super odpret RR in ugotoviti, da se je ne decembrski strani fuuuuuuuuuuuuuuuuul dogajalo.

Nana Liza super, da Eli ni bil problem v varstvu user posted image . Da ne boš mislila, da Manca ni ciganske sorte, danes se je babysiterke ful razveselila in tud trznila ni, ko sem odhajala, ko sem prišla je sicer nekaj zacvilila v pozdrav in se zasmejala, ampak  takoj naprej gledala knjigo...toliko o tem, da nas pogrešajo, ko nas ni user posted image . Očitno je to bolj v naših glavah. Pa saj je boljše tako, kot pa da bi jokale takoj, ko izginemo za ovinek.

Rija hvala, ker si nam predstavila svojega lepotca, res pravi korenjak user posted image user posted image user posted image . Kot si verjetno ugotovila, so fantki med decembrčki zelo pomanjkljivo zastopani.

HIMH  upam, da s Hano ni nič hujšega in je alregija že minila user posted image . Je mogoče jedla kaj ocvrtega in je bilo v olju karj arašidovoge olja, včasih ga dodajajo tudi v sončnično olje, pa to potem piše nekje s čisto majhnimi črkami user posted image  

Bino upam, da se v petek opravek ne bo prehudo potegnil in bosta z Bino uspeli priti v Kolosej, ker sicer vaju bomo hudo pogrešali user posted image . Hvala za lepe želje, srčno upam, da bom v bližnji prihodnosti spet user posted image  (upam, da smo pridobili kaj izkušenj in ne bo treba tako dolgo čakati kot prvič user posted image )

Izabela ja pri nas je IKEA zelo priljubljena...kot si ugotovila je od tam omara v dnevni sobi, pa še ena v predsobi in seveda kup drobnarij. Meni je tudi zelo všeč drevo kot darilo user posted image , samo ker živimo v bloku, to na žalost ne pride v poštev. Je pa Manca dobila ob rojstvu srebrno smreko, ki je posajena pri babici in dedku na Gorenjskem

Pajaca oz. pomočnica Dedka Mraza  vse pohvale za takšno pomembno nalogo user posted image user posted image user posted image . Tudi tvoja izbira za darila se mi zdi superuser posted image .

Arielca a prideš še k meni zlikat? Saj jaz sicer rada likam, samo tokrat je na sporedu posteljnina, te pa ne maram likat user posted image , je preveč prelaganja in zlaganja. Hmmmm...mogoče bi pa vseeno morala investirat v tisto posteljnino za 50.000SIT za eno posteljo user posted image , ki je ni treba likati user posted image

lonja se vidimo v petek?

jana sem ti poslala mail za varuško na tvoj ZS, pa ji piši in boš videla kaj bo.

Grem pogledat, če je pri NYPD kaj novega, potem pa...

...skratka mirno, dolgo noč in lepe sanje

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
21.11.2006 23:14:50   
HIMH
EJ PUNCE HVALA ZA SKRB no stanje se je umirilo fenistil ji je pomagal samo vsake tolko jo pogledam, da nebi bilo kaj hujšega zatekanja me je najbolj strah je bla vsa gobasta kot, da je v koprive padla.
Ni pa jedla nič ocvrtega sem ugotovila da so tudi krofi in podobne reči cvrti v arašidovem olju groza, tudi agrumov ni bilo v bližini enostavno ne vem ker je lahko to že od prej sem si celi jedilnik zabeležla in bom sedaj spremljala kaj bi lahko bil vzrok.

Joj mene sem čisto pozabla pozdravit vse nove čveke RIJA luškan je ta tvoj prekmurec maliuser posted image .
Pa vsem ki so praznovali in še bodo vse naj naj.
Prav tako želim vse naj naj vsem malim decemberkam za samostojne korake.

DA VSAJ JAZ MALO DVIGNEM ČAST ŠTAJERKAM, KER NAS TAKO POGREŠATE JAZ PA TAKO RADA ČVEKAM.Samo mi časa zmankuje uspem tak zvečer sedaj me pa že postla kliče.

PA PA DO NASLEDNJEGA ČVEKA

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
22.11.2006 7:49:33   
Yasminka
Dobro jutro!
No jaz spadam med bolj jutranje ljudi...pa ne po lastni zaslugi user posted image . Ema se je danes zbudila že ob 5.30 in sedaj pančka, jaz pa po prvi kavi ne morem.

Včeraj dopoldan me je poklicala Emina (bodoča) vzgojiteljica in naju povabila na spoznavne urice ter pogovor o uvajanju. Ko sva prišli sem komaj še imela toliko časa, da sem Emo slekla, saj je že stegovala roke proti pomočnici, ki jo je takrat prvič videla. In potem je raziskovala igrače (zanimivo....doma jih skoraj ne pogleda), plazila do vrstnikov, se igrala z njimi, plazila po tunelčku, se pustila crkljat, hranit.... Skratka.... mene niti pogledala ni user posted image . Vzgojiteljica je rekla, da ne bo problema oz. ali mi sploh rabimo uvajanje?! Ko sva odhajale pa je padla v jok in stegovala rokice proti skupini user posted image .
No očitno sem jaz tista, ki se boji vrtca. A sem res čudna, ko me je tako strah izpustit otročička?

jana73: Hvala za prevozuser posted image user posted image user posted image . Verjetno naju bo user posted image pred službo peljal do tašče, ki živi v bližini Btc-ja.
Zdej pa šibam urejat slike v album.
Lp
Y

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
22.11.2006 7:49:47   
Pajaca
Dobro jutro, se mi je uspelo prebiti v službo. Sem hotla štartat ob 6 pa se je zgodilo tako da je Pajacek zbolel in seveda je hotel jutranjo flašo piti pri meni, pa vročino sem mu mogla zmert, pol je še Pajacka neki hotla sirup za kašlanje in šla sem od doma 10min prepozno in padla v največ gužvo... pa saj mi bo uspelo jutriuser posted image

Torej pri nas bo Pajacek kmalu imel prve zobke, komaj čakam ker očitno ga tole močno daje in ima ful vročino in je ves bogi. Aja se je pa odločil da njegov vrstni red ne bo klasičen in bo najprej dobil zgornjo 2. Pravi mali vampirček bo. Jupi! Danes je tako doma in ne gre v vrtec, upam da vročina hitro mine.

Drgač mam pa danes popoldan že prve govorilne ure v vrtcu za Pajacka... le kaj nekaj je ušpičil da moram it??? Po moje se bo spet čudila kaj vse zna in kaj zmore, vsaj to je pri Pajacki vedno počela, očitno so ostali otroci v vrtcu bolj po jusu.

Nana Liza kaj pa doma čepiš če imaš varstvo za 2 uri. Jaz sem šla takoj okol in se mela ful fajn. Sem itak zamudla tisti 2 uri in je bil Pajacek v varstvu še pol ure dlje. Pol se je pa jokal ker je moral domov.

Šibam na kofe.

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
22.11.2006 7:58:24   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

Noč je za nami user posted image . Še dobro. Drugače bi bila še bolj utrujena kot ko sem šla spat. user posted image

mml: user posted image user posted image user posted image za Mancine korake. Saj ti bo pokazalauser posted image , samo mora še malo vadit, da bo potem vse super za mami user posted image . Kaj če ti prej kazat, če še ni zadovoljna z izvedbo.

HIMH: me veseli, da je Hani boljše, le tako naprej. Pa čim manj takšnih šokov. A se pridno učiš?user posted image

cuma: a je pri vas kaj boljše vreme? Pri nas je turobno, deževno... Pa drugače imam rada dež, danes pa mi ne ustreza.

rija: imaš res lepega fanta. user posted image user posted image user posted image Kako mu je pa ime?

Nana Liza: user posted image user posted image user posted image Za uspešno uvajanje varstva. A je Ela vesela kužka? Bina se gre z njim rokoborbo user posted image .

Ja, če bo dež kar padal lahko pripravim naš čoln in odveslam na tržnico na kavo user posted image . Sicer poplav že dolgo ni bilo je pa vreme prav primerno. Imejte se lepo, kljub vremenu.

Barjanski pozdravček

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
22.11.2006 8:10:51   
cuma
Ojla!Ste uspele celo stran in pol popisat od včeraj dopoldan ?? user posted image user posted image user posted image
Jaz bom bolj na hitro:

Pajaca: upam, da bomo do poletja že preseljeni v Izolo, pa se nam ne bo treba kej dosti po gužvi klatit.. user posted image !Sicer pa čestitam za projekt! Pol boš pa pogosto na obali? Boš prišla na kofe? user posted image

Mml: user posted image  za Manco! Mogoče pa skrivaj trenira hojo, da bi te potem, ko jo boš prvič ujela, pa bo že tekla sama, ful presenetilauser posted image !

Yasminka: Meni je tudi ful hudo, ko pomislim, da Ema ne bo z mano. Na žalost ali na srečo, pa še ne vem kdaj bo to, ker še vedno iščem službo.
Ponudila se mi je ena priložnost, pa se bojim, da je že dogovorjeno v naprej, ker se ne mojo prijavo ne odzivajo. user posted image

Drugače pa izgleda, da se bo resni interesent za naše stanovanje premislil... user posted image  Še žal mu bo, tako lepega stanovanja že ne bo najdu za ta dnar na user posted image .

Sicer pa prihajata danes tast in tašča na obisk k vnučki in moram še malo pospravit, pripravit sobo ... skratka, Ema bo končno lahko v miru pogledala novega Nodija(dvd), ki ji ga je včeraj kupil tata! user posted image

Aja, še to: še vedno nismo našli tricikla in najbrž bomo z nakupom še malo počakali. Mogoče bo pa Ema že spomladi lahko vozila pravi tricikel (brez ročke, varnostnih pasov...), pa ji ga bomo raje takrat kupili. Bo pa treba kej drugega pogruntat za 1.RD. ?user posted image  Nekaj se bo že našlo user posted image !

Lepo se imejte in ful čvekajte spet user posted image !
Lp cuma & ema

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
22.11.2006 14:58:05   
sonček balonček
A ko je ogabno vreme pa nobena nič ne napiše?

Kakorkoli, Jana 73, hvala za tolažbo, glede oddaje otroka v varstvo. Meni je to vseeno tako težko... Bo že nekako.

Bino, ja tisto o najstnicah in psanju bo pa verjetno res.

Če bo v petek dež, se tudi midve morda v petek odpraviva v šoping v LJ in vas morda obiščeva...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
22.11.2006 15:01:09   
mml
Prav lep, siv in deževen dan user posted image

Ravno razmišljam, kako smo lahko vesele user posted image ,  da je bila jesen tako lepa in topla, user posted image  da smo lahko bile skoraj vsak dan zunaj. Si kar ne morem predstavljati, da bi bilo lahko takšno sivo vreme že 2 meseca. Sej kakšen dan še gre, greš pač v nakupovalni center na kavo in malo po trgovinah, samo za vsak dan pa tole res ni...

Smo bile z jano in Bino na čveku in user posted image   in lovljenju user posted image user posted image user posted image user posted image  po CityParku. Punce imajo neverjeten talent, da gredo v smeri največje škode in nevarnosti user posted image   in to je bilo tokrat v smeri Gardenie, kjer imajo po tleh takšne in drugačne user posted image user posted image user posted image in aranžmaje, skratka imele so poleg čveka še malo rekreacije user posted image .
Sem bila prepričana, da bo Manca mrknila že v avtu po poti domov, pa se je prav veselo režala in zabavala, tako da sva po tem doma polgedali knjigico in je šla v posteljo, kjer je Brundi povedala, kako je preživlea dan in sedaj user posted image .

Lepo se imejte in si naredite dan čim lepši user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
22.11.2006 15:38:18   
ac
Evo naju s Saro nazaj v LJ, kjer je enako vreme kot na Gorenjskem.... Ja, res smo imele srečo, da se je dalo skoraj celo leto porodniške vsak dan zunej sprehajat!

Prejle sva imeli v vrtcu sestanek z njenima vzgojiteljicama. Ni bilo nič posebnega in komej čakam naslednji petek, ko začneva z uvajanjem. Včeraj zvečer sva bili na obisku pri eni kolegici in se je 1 uro igrala in lovila s 3-letnikom in očitno jo je to tako zmatralo, da je prvič v 11 mesecih prespala celo noč! Se ji prav vidi, da ji manjka malo družbe. Tako se že veseli petka, ko bo videla vas in vaše malčice in malčke.

No, to je pa tudi vse. Imejte se lepo, saj se da tud tak siv dan za kaj izkoristit!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
22.11.2006 15:56:18   
Nana Liza
Danes je tak turoben dan. Se pozna, saj je Ela spala zjutraj do 8h zjutraj z vmesno prekinitvijo ob 4huser posted image . Upam, da ji to sedaj ne pride v navado.

Danes so jo obiskale prijateljice in ni bila nič kaj vesele volje. Najbrž zato, ker so prinesle dež.  user posted image

Skratka tale vreme res vpliva tudi na naše user posted image , danes so vsi tečni, smo ugotovile.
Zdele pa spi že od 13:30. Skoraj že 2 uri in pol.user posted image Podira rekorde.

mml- mogoče (bi) so pa  Manca, Bina in Ela cvetličarni prodale kakšno idejo za novoletne okrasne venčke?user posted image

Pajaca- Sej v bistvu sem bila v torek, ko sem imela Elo v varstvu, doma samo do 9:30, pol sem pa šla tudi mal okrog.user posted image
Se vsaj v baru kaj dogaja, je Klemen Ines poslal iz Bara.user posted image Čau, čau, NL.

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
22.11.2006 16:34:23   
kofetek2010
user posted image user posted image user posted image  ne mešat naše Ele zraven... ona je pridna in ne odpeketa stran od mene user posted image  
mal je pokazala, da zna hodit - za kaj več ji pač tla niso odgovarjala user posted image  
je pa zato pokazala Galovim sošolkam in sošolcem kako hodi, je kar sama vkorakala v razred user posted image  

spi od 16h in če se sama ne bo zbudila jo bom morala ob 17h pač zbudit user posted image  

rija - lep je tale moj zet user posted image  

NL - a res je Ines ven poslal? user posted image  škoda, grem gledat kaj in kako je bilo user posted image

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
22.11.2006 20:42:32   
Valeri

Čer,
pri nas nič pretresljivo novega, sem mela čas in iz fotkiča prenesla slike na PC. Nekaj jih bom delila z vami.

gledam risanko, mami pa me moti
user posted image

ruzak je spakiran, sam čevljev ne najdem
user posted image

moj teritorij
user posted image

čaj mam rad
user posted image

bom poklical kako pupo...
user posted image

lp, Valeri

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
22.11.2006 21:08:25   
arielca
Ojla,

Mi smo bli tut danes v City Parku... in to okoli 15h. Smo šli v BauMaxa po kapico Božička za Brino user posted image  pa v H&M po cunjice za mami (da bo lepa v službi user posted image ). Škoda da nisem vedla, da kofetkate user posted image . Bi se z veseljem prištulili zraven in bi moj user posted image  lovil male sprehajalke/plazilke user posted image .

Jaz sem že polno zaposlena. Ju3 grem še po učbenike in ostali material pa okupiram nazaj svojo šolsko omarico... In ju3 še zadnjič cel dan neskončno crkljam mojo princesko user posted image user posted image user posted image . Kako zelo jo bom pogrešala user posted image user posted image user posted image ... Upam, da se bova obe čimprej privadili na novo situacijo...

Zdajle šibam pod tuš, ker bi res rada videla, zakaj se je Klemen znebil Ines user posted image ...

Lep večer in lahko noč!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Valeri)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
22.11.2006 21:46:07   
Nana Liza
Arielca, po mojem bo današnji dan v oddaji bar šele jutri zvečer. Jesg rajš kar na internetu vse prečekiram. Naj te potolažim, da sem jest doma pa še naslednji teden in potem tudi nič več toliko crkljanja. Lepo se jutri crkljajta in izkoristita dan samo zase. user posted image Midve to načrtujeva tudi naslenji teden.user posted image

A se vam kdaj zgodi, da ima teden premalo dni?  user posted image Se morve zmenit in obiskat vse , ki sem jim še obljubila, pa še ne bodo vsi prišli na vrsto v času, ko sva še obe bolj doma kot ne.... Če se pa ne naspi vsaj enkrat malo dlje doma, je pa potem tolk tečna.  A se vam  tudi kaj podobnega dogaja (tiste, ki že malo boj premišljujete o službi user posted image )?

< Sporočilo je popravil Nana Liza -- 22.11.2006 21:51:35 >

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
22.11.2006 23:02:37   
mml
Valeri  super fotke super fantiča user posted image user posted image

Arielca pa ne štartaš menda s službo v petek??? Sicer pa izkoristita dan...pa sej bodo po tem tukaj vikendi in prazniki in podobne stvari...se bomo že nekako navadilile, da naši user posted image  niso cele dneve z nami. Sosed, ki ima leto dni starejšega mulčka, mi je rekel, da sedaj, ko je v službi (tip je korsitil 3 mesece porodniške namesto žene user posted image ), pač bolj intenzivno izkoristi tiste ure, ki ostanejo med koncem službe in spanjem.

Nana Liza ja meni tudi včasih zmanjka kakšen dan user posted image , oziroma ugotovim, da je že petek,...Trenutno imam še vedno težave z datumi, vem kateri dan v tednu je, večinoma se mi pa ne sanja kateri datum je...samo se mi zdi, da se bo tudi to končalo, ko bom nazaj v službi in bo treba večkrat na dan napisat isti datum user posted image

Bino  en velik user posted image  za Bino od Mance, da bi imela mirno noč in čim manj srbenja in bi se zjutraj zbudila vesela in nasmejana

Sonček balonček za v petek je napovedano pretežno oblačno vreme user posted image , spet naj bi bilo malo topleje, ampak to sploh ni razlog, da vidve ne bi prišli v Ljubljano na čvek in kavo user posted image

Sem pogruntala zakaj moja frklja noče jesti....

....ker se je odločila, da je bolj zabavno, če je sama. Tako da brez problemov poje, kar je narezano na koščke in sama z roko nese v usta user posted image ali je zelo gosto, da ji ne pade z žlice. Samo večina hrane pa na žalost ni takšne, tako da mi ni čisto jasno, kako bova to sedaj izvajali user posted image . Ker tudi ne pade na foro, da enkrat sama da hrano v usto, enkrat ji pa dam jaz z žlico...no ja nekako bomo že, si pa kar predstavljam kakšna svinjarija bo to user posted image .

Nič lepo se imejte in v miru preživite noč

(odgovor članu Nana Liza)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
23.11.2006 0:54:33   
kofetek2010
ja, ja, ja... saj grem spat user posted image  

sonček balonček - dobra ideja o nakupovanju v LJ user posted image  vreme ne bo deževno tako, da bodo nakupi še boljši in user posted image  ne bo tečna user posted image  

vremenska prognoza: http://wetter.rtl.de/europa/uebersicht.php?id=14015&ort=Ljubljana/Bezigrad user posted image  

Valeri - luškan tale tvoj mulček, da ne bosta pozabila na petkov kofe user posted image  

arielca - od 12:30 naprej smo bile na user posted image  , tako da smo se krepko zgrešile user posted image  

Nana Liza - pri nas so tedni prekratki, v bistvu so zadnji meseci nekam kratki user posted image  in tole leto 2006 je bilo extra kratko user posted image  
če ne bi morala skrbet za Galove treninge ne bi niti vedla kateri dan v tednu je user posted image  

mml - Ela je včeraj sama jedla špagete in ko ji ni bilo več za jest je enega po enega metala na tla in gledala kako lepo pristanejo user posted image   za enkrat je sama samo hrano katera se ne packa, torej kakšno sadje, namazan kruh, testenine brez omake, piškote - vse ostalo jo jaz hranim, ker drugače dirigira z žlico in šprica vse na okrog user posted image   uspe ji spravit hrano za slinček, za bodi, pod rit, na tla, za rokave,....  user posted image

grem še mulcu pripravit za oblečt, uro nastavit in spaaaat user posted image user posted image user posted image  

uživajte!

PS: sem hotla Eline korakajoče fotke prilimat... a ne najdem kabla user posted image  zihr ga ima ded v svoji aktovki user posted image  

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
23.11.2006 7:39:32   
Taja Nagaja
Dobro jutro!

jana73 in mml: še enkrat hvala za klepet, telovadbo in user posted image . Ela je pokazala kako lepo hodiuser posted image user posted image user posted image .  Punca obvladauser posted image . Manca jo je opazovala s kotičkom očesa in Bino uspešo mamila v skušnjaveuser posted image . Ja aranžmaji so zakonuser posted image .

jana73:
če ne v petek pa v ponedeljek user posted image . Sem se z user posted image zmenila, da me z Bino pospremita, potem ga mi2 peljeva domov in prideva na user posted image , on bo pa vmes kosilo skuhal user posted image user posted image user posted image . Mu gre prav dobro od rok. Potem gre pa v MB na izpit in bova mi2 držali pesti. Se pa vrne domov ker v sboto ima predavanj pa še žaluzije pridejo montirat. user posted image Kako izgleda ko user posted image rastejo spodnje šitrice? Mal sumim, da se glede zob nekej dogajauser posted image

mml: Bina se zahvaljuje za lepe želje in objem. Se je res zbudila nasmejana. user posted image Le zakaj! Spala je pri mami oz. na mami. user posted image Mene pa tako hrbet boli ker nisem navajena na hrbtu spat.user posted image Kaj vse smo pripravljene naredit samo, da otrok vsaj malo spiuser posted image . Drugače pa se je zbujala 21., 21.15., 21.45- sama zaspala, 23.30 malo vode in spet smama zaspala, 3.30 k mami in skupno spanje do 6.30. No take so noči pri nas. Upam, da jo kmalu mine. Upam, da boš lahko prilagodila jedilnik, da bo princeska lahko jedla sama. user posted image

Valeri: user posted image user posted image user posted image za fotke, super dečko, pravi fotomodel. A ima že kakšno pogodbo user posted image ?

arielca:
te razumem, vendar te bodo mulčki zelo zaposlili pa ti bo čas brez Brine hitro minil. Uživajta današnji dan. Bova mislili na vaju.user posted image  

Grem zajtrk zrihtat ker Bina že rižev vafelj gloda

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
23.11.2006 7:56:20   
arielca
Ojla,

Ja, ja, v PETEK začnem. Ker se mi tako izteče dopust in se v šolstvu bolj težko zmeniš drugače user posted image . Ju3 bo Brino prvič čuvala tašča user posted image , sva se pa z lubijem dokončno odločila, da ji poiščeva varuško. Očitno je bila včeraj kaplja čez rob, ko sva jo prosila, če pride danes za dobro urco popazit Brino, ker moram v službo po učbenike, pa se ji kar nekako ni dalo user posted image .

Zdajle šibam Brini pripravit zajtrk, potem greva pa ven, ker bo očitno sončen dan! Samo upam, da ni zelo mrzlo!

Uživajte!

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
23.11.2006 8:11:58   
ac
Arielca - držim pesti, da ne bo prehudo v službi in stran od user posted image . Pa, da bi čim prej našli varuško!!!

Prejle je zunaj prav lepo zgledalo, zdej se je pa od nekod prikradla megla. Ja, v LJ se res ne splača zgodej vstajat. Samo še Sari moram to dopovedat. No, sej danes je ob 5:00 celo pri meni (na jošku) zaspala še do 7:00. Sem pa ukinila večerno dojenje, tako da dobi samo še proti jutru, ko se zbudi, svojo dozo, z upanjem, da jo bo to še mal uspavalo. Je bila pa prejšnja noč, ko je celo prespala, izjemna, saj se je danes spet ene 3x zbudila. Se pa z glavo zadane v stranico od postelje in se zato zbudi.

Ko že pišete o hranjenju, sem se spomnila, da me je včerej v vrtcu vzgojiteljica vprašala, če Sara že sama je z žlico. Pri 11m user posted image Ko sem rekla, da ne, se je kar mal začudila in rekla, da če vsaj malo nosi žlico v usta...

Jutri se vidimo. Je moj user posted image svojima po telefonu rekel, da sem ob 11:00 zmenjena.... Tako, da ne prideta...

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
23.11.2006 8:42:42   
cuma
Dobro jutro!
Tudi pri nas je sonček user posted image !

ac: a veš, da sem se prav zamislila, ko si napisala, kaj te je vzgojiteljica vprašala glede hranjenja user posted image . Se bojim, da bomom imeli težave. Ema še vedno ne mara preveč koščkov oziroma poje zelo malo. Sama je samo kruh, jabolko,piškot, drugo hrano pa ji še vedno jaz dajem in zelenjavo in meso ji še vedno miksam, sicer bolj površno a vseeno. Meni je pač najpomembnejše, da ona poje. Mislim si, da ko bo pripravljena, je pač bolj suha hrana ne bo motila. Je pa na splošno bolj tekoče stvari (mineštrice, testenine kjer je več zelenjave kot pa testenin..., zelenjavo z rižem (manj kot pest)), sadje z jogurtom, skuto.... Sicer pa mi za kosilo poje poln velik globok krožnik = 300ml in si sploh ne predstavljam, kako bi ga pojedla sama z žlicouser posted image .
Mislim, da sem jaz prepočasna(beri komot) in da bi ji morala že pustiti malo več svobode, samo priznam, da mi je tako tudi lažje, pa še vem, da se je zagotovo najedla in ne le naveličala jesti.  

Valeri: Res je lep tvoj sinko, tak nežen dobrovoljček zgleda! user posted image  Taki fantki so nam všeč user posted image .

Bino:   Ti ne zavidam takih noči....jaz sploh nimam pravice biti utrujena, če pomislim nate. Hvala za vabilo, ti si pa upaš tako zapečkarko vabit...user posted image

Ema je obupala nad mamo, ki čepi za računalnikom in je šla v svojo sobo...user posted image  
Grem se zrihtat in potem greva na sprehod. Tukaj na hribu je pa trenutno tako lepo pisana, rdeče rumena in oranžna pokrajina user posted image !
Lep dan tudi vam!

Cuma&Ema 

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
23.11.2006 8:54:55   
Yasminka
Jutro!

Ema že pančka prvo rundico user posted image .
ac - tudi mene so presenetili v vrtcu s samostojnim hranjenjem user posted image . Pa otročki spijo na ležalničkih. Ker Ema spi počez in se v hipu prebudi ter vstane, smo se zmenili za posteljico.
 Malo me skrbi glede prehrane... Sem bila pridna in lepo upoštevala pediatra glede prehrane tako da Ema še ni poizkusla kravjega mleka, agrumov, čokolade... Vrčevski jedilnik pa je zelo pester in takšno hrano že vključuje. Se pa še vedno dojiva zjutraj in zvečer (včasih tudi čez dan) tako da poje zelo malo goste hrane (pa še ta je bolj pasirana).Upam, da bo šlouser posted image .
arielca - te čisto razumem! Tudi jaz se nisem mogla nič zmenit glede dopusta. Dobila sem že urnik oz. seznam učencev (delam s SUT). No zdaj imam stanovanje v čistem kaosu, saj zbiram in urejam material Ema pa mi pridno pomaga. Res naš delavnik je prav lušten, samo skrbijo me konference,popoldanske govorilne ure.... Očitno bomo potrebovali varuško za občasna popoldanska varstva user posted image
Lepo se imejte! Se vidimo jutri!
Pozdravček
Y

(odgovor članu ac)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
23.11.2006 9:04:21   
arielca
Yasminka, pripada ti 10 dni dopusta; če začneš delati še letos od tega odštej še 3 proste dni med božično-novoletnimi počitnicami, tako da v stvari lahko koristiš 7 dni dopusta. Pri nas smo se zdaj dogovoril, da imamo namesto pedagoških konferenc vsako sredo preduro enourni sestanek (ekoča problematika, aktualne zadeve, dogodki,...), tako da mi ostanejo le še GU 1x/mesec 1 uro (ker letos z razredništvom počivam) in ocenjevalne konference, ki jih imamo ponavadi takoj po pouku. Sicer pa za popoldan pri meni ni panike, ker moja starša ali sestra z veseljem čuvajo Brino. Upam, da bo tudi tebi čimlažje user posted image ... Vem pa, kako zgledajo priprave z majhnim otrokom. Ko se spavim kaj pisat, urejat papirje, delat sezname, je Brina takoj zraven in vpije 'tatata', kar pomeni, da bi ona tudi (beri: mečkala liste, čečkala, listala,...).

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
23.11.2006 10:00:35   
Yasminka
Ja sam jaz vsako leto sklenem pogodbo za določen delavni čas - do 31.8. Na žalost je tako že 5.leto.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
23.11.2006 10:03:17   
arielca
Jaz sem tudi imela pogodbo za določen del. čas, kar pa nič ne spremeni, ker ti dopust pripada ne glede na to, kakšno pogodbo imaš.

po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
23.11.2006 10:08:31   
kofetek2010
juuuutrooo!

bino - kako izgleda, ko rastejo štirice? pri nas ni bilo nič posebnega user posted image  je pa res, da imajo spodnje tri ali štiri š**** in ti morajo "vsak posebej" ven prilest, zgornji pa imajo dve špički user posted image  in preden komplet ven pridejo kar traja in traja... user posted image   aja, se ti opravičujem, če se je Bina nalezla zob ob Ele user posted image  

ac & Yasminka - se spomnim, da naš mulc tud ni znal samostojno jest, ko je šel pri 11 mesecih v jasli user posted image  in ker zgledi vlečejo je kar kmalu obvladal in se sam hranil user posted image

Kje boste silvestrovale? Boste doma? user posted image

Mi2 bi po pravilu "vsako drugo leto" morala tokrat kam sama (tako smo prakticirali do lani in je mulc bil vsako drugo leto pri babici in dediju, mi2 sva bila pa fraj), ampak letos mislim, da bomo vsi 4 doma. Bova spet plesala po stanovanju "Silvesterski poljub"... user posted image   

Za zimske počitnice imamo že rezervirano smučarijo v Italiji za cel teden - jupi! user posted image  Se že ful veselim.  Ne smem pozabit, da si moram nabavit komplet novo smučarsko opremo, predvsem smuči, ker imam predolge. user posted image  No, s tem se bom ukvarjala po novem letu, mogoče bodo kakšne hude smuči znižane. user posted image  

kavico sem spila, Ela je naredila inventuro med čaji in robci... greva postelje preoblečt in brisače menjat user posted image

uživajte!

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.