mml
|
No tako pa imam ...grem samo na spinning pridem domov in me babysiterka vpraša: "Kolk pa Manca ponavadi sama prehodi?" Seveda jo debelo gledam in rečem: "Ja no tko, sama naredi 2 do 3 korake." Pa pravi ona: " Aha, a tako...ja no ker prej je šla od kavča do omare, potem pa ni znala naredit ovinka in se je spravila na vse 4 ." No sej res, da to ni ne vem kakšna razdalja, je pa vseeno tam ene slabe 3 metre. Seveda gospodična mamici tega ni več hotela demonstrirati , je pa pokazala, da zna vstati iz čepečega položaja brez opore . Sem ugotovila, da ste se popoldan prav razčvekale, pridne, pridne . Je prav super odpret RR in ugotoviti, da se je ne decembrski strani fuuuuuuuuuuuuuuuuul dogajalo. Nana Liza super, da Eli ni bil problem v varstvu . Da ne boš mislila, da Manca ni ciganske sorte, danes se je babysiterke ful razveselila in tud trznila ni, ko sem odhajala, ko sem prišla je sicer nekaj zacvilila v pozdrav in se zasmejala, ampak takoj naprej gledala knjigo...toliko o tem, da nas pogrešajo, ko nas ni . Očitno je to bolj v naših glavah. Pa saj je boljše tako, kot pa da bi jokale takoj, ko izginemo za ovinek. Rija hvala, ker si nam predstavila svojega lepotca, res pravi korenjak . Kot si verjetno ugotovila, so fantki med decembrčki zelo pomanjkljivo zastopani. HIMH upam, da s Hano ni nič hujšega in je alregija že minila . Je mogoče jedla kaj ocvrtega in je bilo v olju karj arašidovoge olja, včasih ga dodajajo tudi v sončnično olje, pa to potem piše nekje s čisto majhnimi črkami Bino upam, da se v petek opravek ne bo prehudo potegnil in bosta z Bino uspeli priti v Kolosej, ker sicer vaju bomo hudo pogrešali . Hvala za lepe želje, srčno upam, da bom v bližnji prihodnosti spet (upam, da smo pridobili kaj izkušenj in ne bo treba tako dolgo čakati kot prvič ) Izabela ja pri nas je IKEA zelo priljubljena...kot si ugotovila je od tam omara v dnevni sobi, pa še ena v predsobi in seveda kup drobnarij. Meni je tudi zelo všeč drevo kot darilo , samo ker živimo v bloku, to na žalost ne pride v poštev. Je pa Manca dobila ob rojstvu srebrno smreko, ki je posajena pri babici in dedku na Gorenjskem Pajaca oz. pomočnica Dedka Mraza vse pohvale za takšno pomembno nalogo . Tudi tvoja izbira za darila se mi zdi super . Arielca a prideš še k meni zlikat? Saj jaz sicer rada likam, samo tokrat je na sporedu posteljnina, te pa ne maram likat , je preveč prelaganja in zlaganja. Hmmmm...mogoče bi pa vseeno morala investirat v tisto posteljnino za 50.000SIT za eno posteljo , ki je ni treba likati lonja se vidimo v petek? jana sem ti poslala mail za varuško na tvoj ZS, pa ji piši in boš videla kaj bo. Grem pogledat, če je pri NYPD kaj novega, potem pa... ...skratka mirno, dolgo noč in lepe sanje