|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 7:15:56   
*pepelka*
user posted image user posted image Jutro punce. Za nami je še en sadni dan. Tudi ta je minil uspešno, brez prekrškovuser posted image user posted image user posted image  Danes pa je B dan in spet bo nekaj mesnega. Upam, da mi do kosila dobim kakšno pametno idejo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 7:57:16   
lelaval
Jaz se tudi javljam na raport - brez grehov user posted image . No, danes pa lahko nadaljujem s kranjsko klobaso. user posted image

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 8:46:44   
Teni_



dobro jutro. Moj včerajšnji dan je minil brez lakote. Res nisem bila lačna. Tista 2 kivija zvečer sem pojedla samo zato, da ne bi bila ponoči kriza. Danes pa ne  vem, verjetno bom pohan sir, čeprav ni ravno dovoljen, pa saj vseeno. Se tolažim, ker danes vaga kaže - 9. Upam, da bo do torka, ko je vmes še en sadni dan - 10.



(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 8:47:15   
tejčica
Tudi jaz sem, sicer z zelooooo velikomi mukami, brez prekrškov prestala včerajšnji sadni dan. Ne vem kaj mi je bilo včeraj, tako lačna še nisem bila. Še zaspati zvečer nisem mogla.

Danes bo pa bolj konkretna hrana prišla na vrsto. Imam na kosilu tudi mami in strica z ženo. Je pa tudi ona na dieti in ima danes Š. Tako bom naredila goveje zrezke in tenstan krompir. Nekaj zame, nekaj zanjo, za ostale pa vse pride v upoštev. Seveda pa zraven še goro zelenjave.

Pa ne pozabite, da danes lahko pijemo BELO kavo. user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 8:59:40   
janapan
Pozdravljene, jaz sem sicer mal za vami, danes je moj 19 -i dan imam pa vprašanje, če se vam tudi to dogaja oziroma če delam kakšno napako. Meni je po 14 ih dneh šlo dol 4 kg, zdej pa že nekaj časa stoji, nasprotno celo pol kile je šlo gor. Diete se ful držim sem res pridna edino spit mi ne uspe prav vsak dan litra in pol....mal zato ker nisem žejna mal pa zato ker so skoz neke omejitve pol ure pred jedjo dve uri po jedi....tralala....
grešim ne in tudi lačna nisem, nasprotno vsak dan še celo manj pojem kot bi lahko......a se je vam tud tehtnica ustavla al je šlo tako linijsko dol....lp

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 9:16:41   
Anonimen
janapan, ne skrbet,.. men je šlo isto, zdaj pa že nekaj časa stoji.. no, razen včeraj je šel en kg dol, ne glede na to, da nisem imela sadnega dneva..

jaz tud danes pohan sir, zvečer pa kak jogurt.. saj to se pa sme, ne?? k je oboje mlečno?? zdajle pa belo kavo..ali pa dve.

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 9:25:21   
hanita
Leleval, pridna, šele zdaj sem utegnila prebrati vse od včeraj,ker nisem imela časa. Jaz ne morem, da se ne bi zjutraj vagala, mogoče bi blo boljše da ne, ampak vsako jutro si mislim:danes pa bo... Mah,boljše, da ti ne povem, kaj je bilo danes zjutraj,si lahko misliš.

Včeraj sem sicer malo grešila,nekaj sem zobala vmes,take majhne grižljaje solatke.

No, še uni dve minimalistki(pupa25 in muki19),kje sta, skupaj pa bomo ja spravile dol enih 20 kil.
Ne vem kaj je narobe, kaj vidve kaj grešita, al ste že tako suhe, da nima kaj it dol???user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 9:39:52   
drus013
Janapan, ne se sekirat, meni je šlo v prvih desetih dneh dol štiri kile, potem ena gor, pa tehnica tiho, vse do danes, ko je šla spet ena kila dol. Vse do danes, ko je šla dol kr -1,5kg, sn že mislila, da z mano ni vse vredu. user posted image user posted image user posted image  danes sn pa ful vesela, kr sn krizo včeraj premagala, danes pa so rezultati tu.
P.S.
Tudi jaz ne vzdržim, da se nebi vsak dan vagala.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 9:43:47   
Anonimen
A danes lahko jemo sendvič? Mi ni čisto jasno, zadnjič ste pravile, da ne. Ampak zakaj pa ne? Kruh je dovoljen, klobase (Poli) tudi, če pa dam gor še kakšen list solate kristalke, paradižnik in olive, pa imam še zelenjavo zraven. RAzmišljam, da bi to jedla za večerjo.

Samo potem bi morala tudi za kosilo jest poli... to pa mi ni... kaj pa vem, kolebam med čevapčiči in poli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 9:45:45   
Anonimen
V Rinini knjigi piše, da se ne sekirajte in ne obupavajte, če vaga nekaj časa stoji na miru, ker se bo potem naenkrat zgodilo, da boste šle dol za 4 kg! Tako da, punce, ne obremenjujte se s tem. Samo voljo boste izgubile.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 10:02:39   
Grascakinja
IZVIRNO SPOROČILO: hanita
No, še uni dve minimalistki(pupa25 in muki19),kje sta, skupaj pa bomo ja spravile dol enih 20 kil.
Ne vem kaj je narobe, kaj vidve kaj grešita, al ste že tako suhe, da nima kaj it dol???user posted image user posted image user posted image


hanita, grešim ne toliko, da bi se melo kje poznat (če dam, potem s sadjem odkar sem zadnjič zajuser posted image ), suha pa definitivno še nisem user posted image . Prijetno zaobljena.
Imam še kakih 6-8, zadovoljna pa bi bila tudi, če samo še 4 zgubim (ko bom imela BMI tam nekje 22). Jaz mislim takole, če sem v 25 dneh izgubila 2 kili, bom v 65 preostalih dneh še vsaj 4 in to mi zadošča. Saj je bolje hujšat počasi, to vsak dohtar pove. Alora ni panike. Saj pravijo, da zgubiš še po dieti nekaj, tako da bi bla pol pa jest že preveč suha user posted image ....

Skratka, minimalistke, počas pa ziher!!!! Ni važna hitrost, važno je, da prideš do cilja. Ker itak moraš dieto vlečt do konca, če ne ni spremembe metabolizma.

Za zajtrk sem namesto sadja 1 skodelico mleka - mi manjka kalcija pa na B dan pijem zjutaj mleko namest sadja, kosilo bo solatka, pa kak kos sadja, ker imam zvečer sestanek kluba (beri večerjo) in si bom privoščila kalamare na žaru. Moram se malo šparat.user posted image

(odgovor članu hanita)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 10:05:33   
taška30
Da vas na hitro pozdravim, ker šibamo v posvetovalnico.
Sem za znort vesela, ker sem ravnokar zapela ene stare kavbojke, ki jih pred dieto tudi pod razno nisem spravila čez boke.user posted image user posted image user posted image

Suzi*, (vprašanje z včerajšnje teme), recept za omleto: ni posebnega recepta. Jaz zmešam 2-3 jajčke, no, jaz bom kar 3, glede na to, da nas stradajo beljakovin, soliš, lahko še kako začimbo (bazilika), potem pa spečem na teflonki. Gobice prepražim na čebuli in jih položim na to 'palačinko' in prepognem na pol. To je vse. Lahko je nadev tud kaj drugega, ampak meni gobice najbolj pašejo zraven.
Pa veliiiiko solato.

Lp, Taška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 10:50:30   
Anonimen
kako boste pekle pohan sir?? na olju ali v pečici?? itak bi blo najbrž bol pametno v pečici, sam sem razmišljala, da je mogoče dost, če npr. pol ornk popivnaš olje?!?!?!

mnenja, prosim

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 11:31:49   
paris
Evo, se še jest javim.
Včeraj- tako, tako, nisem glih grešila, sem pa zelenjavo in oreške jedla. 
Danes- ena bananca in za kosilo golaž in solata.

Biba, kar se pohanega sira tiče, če bi rada mal grešila, potem ga speči v pečici- če se ti pa orenk greši- ja pol si ga pa v olju ocvri! Ker maščobe glih ne pašejo v dieto, al se motim?


_____________________________

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 11:46:13   
tinadvojčica
Pozdravljene!
No tudi moj dan je včeraj minil brez grehov.Danes bom pa jedla pohan sir pa čeprav malo grešim ker mi je najlažje da ne rabim za ostale posebej kuhat.Pa še solatko zraven.

Zadnjič sem zasledila da naj se ne bi jedla rdeča pesa.Kako je zdaj s tem?

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 11:46:45   
lelaval
Tejčika, hvala, da si nas spomnila, da lahko danes pijemo belo kavo. Sem se že navadila pit turško kavo brez vsega. Pol bi si pa samo lušte delala. user posted image

Japan - dobrodošla v našem klubu (ko nam ne gre takorekoč nič dol -kvečemu gor user posted image ) Meni je v 25 dneh uspelo dol spravit le 2 kg user posted image  (pa sem grešila le ta teden 1x in prvi teden 1x ali 2x) user posted image  Sem pa ugotovila, da sem le bliže cilju - se pozna na hlačah user posted image

Biba 12 - a se sir lahko poha v pečici? Slišim prvič, a bi lahko poskusila. Sem ga danes mislila sama pohat, a imam tasta na kosilu, pa je za 2 premalo sira. Bom pa naslednjič. Za danes že delam puranje zrezke v gobovi omaki. Pa še njoke, a ne zame. Škoda, ker jih imam ful rada.

Hanita - morala sem nekaj ukrenit z vago. Me ne bo imela za norca. Ima nov prostor - v kopalnici na omari - v torek pa bom odločila ali je moja prijateljica ali sovražnica. (mi je že kazala 3 kg manj, potem pa spet 1 več).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 12:58:21   
Anonimen
ga bom probala spečt v pečici, pa vam sporočim, kako je blo.. mojemu bom pa še pomfri zraven spekla, pa tatarsko..

aja, zvečer pa najbrž ne bo prevelik greh, če pojem kak jogurt?? glede na to, da je tud mlečno.. ja ali ne?!? mislim, da ste zadnič govorile o tem..

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 13:13:06   
taška30
Biba, jaz sem že zadnjič jedla za kosilo jogurt in za večerjo sir. Pa se mi ni čisto nič maščevalo. Danes bom celo jedla za kosilo jajčka, za večerjo pa sir.
Pravzaprav sem se jaz odločila že par dni nazaj, da bom na B in Š dan 'grešila', povsem zavestno. In ne bom jedla iste stvari za K in V, ker me to psihično ubija pri vseh njami stvareh, ki bi jih rada jedla. Če bo vaga v torek nesramnica, se bom vrnila na stara, prava pota, če bo šlo kaj dol, ostanem pri tem.

V enem obroku pa seveda ne bom mešala. Glede na to, da kosilo jem ob recimo enih-dveh, večerjo pa ob sedmih, je do večerje želodec že popolnoma prazen in jaz mislim, da se ne spomni, kaj je dobil za kosilo.

No, odloči se pa sama, jaz sem se tud!

lp, Taška

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 13:48:39   
Anonimen
tkole je s pohanim sirom.. v pečici se je bolj slabo pekel in sem ga vrgla v toaster.. tam se sicer je spekel, sam drobtince so ble še vedno bele, ne rjave.. tko da naslednič bom najbrž pekla na olju, pa pol dala na papirnate brisače, da se bo olje "odstranil"..

za večerjo bo pa jogurt.. se čist strinjam s tabo taška30.. ker jaz tud ne morem jest kar naprej eno in isto.. npr. naslednji B dan bom jedla za K zrezek, za V pa hrenovko. (ali pa mogoče sir ali jogurt). na Š dan bom jedla-jutri-zelje in matevž, zvečer pa kar pomfri.. pa je vsega po malem.. saj jutri lahko zelje in matevž, ne?

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 13:51:32   
taška30
Lahko zelje in matevž, samo mleka ne dajaj v matevža!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 13:54:47   
Anonimen
mleka ne smem, to vem... sicer ga bom pa itak dons tok spila, da bo dost za par dni...user posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 14:07:52   
lelaval
Potem bom pa jaz tudi sir raje pohala kar v olju.user posted image . Sem se danes najedla puranjih zrezkov in solate. (samo njoki se mi ful luštajo)
Za V bom pa tudi jaz verjetno poli ali hrenovko - meni tudi ni za večerjo isto za jest. Sem se kosila napokala. user posted image  Kaj pa sadje - lahko jem mandarine za večerjo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 15:06:16   
Anonimen
A danes lahko jemo sendvič? Mi ni čisto jasno, zadnjič ste pravile, da ne. Ampak zakaj pa ne? Kruh je dovoljen, klobase (Poli) tudi, če pa dam gor še kakšen list solate kristalke, paradižnik in olive, pa imam še zelenjavo zraven. RAzmišljam, da bi to jedla za večerjo.
IZVIRNO SPOROČILO: Skutica

A je katera tako dobra, da mi odgovori na to vprašanje? Vse ste šle mimo mene... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 15:10:51   
taška30
Hja, načeloma ja, čeprav jaz nikoli ne jem kruha zraven pri B , ker mi je to skregano z vso logiko ločevalne diete. Jaz ne bi, no.
Nimam pa pametnega argumenta zakaj ne, razen to, da je sendvič 2 kosa kruha, dovoljen pa le en?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: ODLOČNE-25.DAN
27.1.2006 16:22:32   
Anonimen
Sam da se mal javim.
Danes sem še bolj boga kot včeri, grešim pa mal, ker pijem čaj z mal medu. Prvo je pa zrdravje zdele, ker sem res čist adijo. Tok boga pa že dolg nisem bla. Jema pa po dieti, čeprav brez apetita.

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?