
 Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
                                         
 Več o tem
  Več o tem
                                    
                                  
                             
  
                        
				
					
						
						
							
						
					
 
					
					
	
		
		
		
			
			
			
				
					
					
					
						
	
		
		
		
  
	| 
  
  
	| Uporabniki na tej temi: nihče |  | 
  |    | Stran:   [1] | 
  
	|        | Uporabnik   |  |  | 
		
	
   
	| 
	  
		| 
			
			  | |   | RE: Puranji zrezki z gobovo omako 11.1.2006 12:03:38
 | 
 |  |  |  
	  
		|  Skorpija   
   | Zrezke soliš, popraš, poprašiš z moko in hitro opečeš na obeh straneh. Daš jih iz ponve in na isti maščobi popražiš čebulo in gobe, ko gobe ovenijo dodaš zrezke, zaliješ z vodo in dušiš dokler zrezki niso mehki. Na koncu dodaš še smetano za kuhanje ali pa kislo/sladko smetano in po želji še začiniš. Puran bo hitro fertik, tako da ti bo vse skupaj vzelo nekje pol ure... 
 Dober tek!
 
 _____________________________
 
 Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!
 |  
			|  |  | 
	
   
	| 
	  
		| 
			
			  | |   | RE: Puranji zrezki z gobovo omako 11.1.2006 12:22:26
 | 
 |  |  |  
	  
		|  darjatimci   
   | Tudi jaz delam podobno samo, da namesto z vodo zalijem z belim vinom. |  
			|  |  | 
	
   
	| 
	  
		| 
			
			  | |   | RE: Puranji zrezki z gobovo omako 11.1.2006 12:52:14
 | 
 |  |  |  
	  
		|  artista7   
   | aleluja! zrezke nasoliš, povaljaš v moki na eni strani, popečeš na čebuli in olivnem olju, potem dodaš gobe (narezane), paradižnikovo mezgo, papriko v prahu, dosoliš če je potrebno, dodaš še lovorov list, petršilj, jušno osnovo ali z vodo zaliješ, lahko doliješ še kak deci belega vina... kuhaš.. nato dodaš podmet (žlico ali dve moke zmešaš v šalčki z nekaj hladne vode). Na koncu lahko dodaš še žlico kisle smetane. Priloga: pire + solata
 
 |  
			|  |  | 
	
	
  |    | Stran:   [1] | 
					 
                            
					 
					
					
        
	         
	        
					
                
	
		
		
		
			
		
		
	
	
		
		
		
		        
		        
	        
        
                
	
		
		
		
 Najbolj brane vsebine v rubriki
Najbolj brane vsebine v rubrikiKdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
 
	
		 Zadnje s foruma
		Zadnje s foruma 
	 
	                
	
 
	         
	        
        	
	        
		        
	        
        	
	        
		        
			        
				        
			        
			        
				        fit forumLelly28 RRkatera tema na forumu fit bi te najbolj zanimala?hujšanje (
14%)

vadba po porodu (
14%)

vadba za nosečnice (
29%)

zdrava prehrana (
29%)

vrste vadb (kje, kako in opis vadb) (
14%)
 Število vseh glasov: 7
Število vseh glasov: 7Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!