|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Velikonočna potica
26.3.2010 9:33:32   
2violina
NAj povem, da navadne potice še nisem pekla. Vedno je bila na jedilniku potratna potica. Letos se nimam namena s tem obremenjevat ampak želim speči eno malo navadno orehovo potico.  Zato potrebujem en odličen recept za hitro in dobro pripravo.


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Velikonočna potica
26.3.2010 10:56:41   
bučkabb
testo za potico že tako poznaš in ga znaš naredit, pol pa sam še filo iz orehov narediš razvaljaš, namažeš, zviješ in daš v pekač.

če hočeš met fajn zvito in upotičeno ti svetujem da testo lepo enakomerno in dokaj na tanko (cca 1cm) razvaljaš, filo enakomerno in ne preveč na debelo namažeš, pol pa zvito z vilico fajn po celi rebri naluknaš.

filo pa jaz naredim tako: mletim orehom dodam sladkor po okusu prelijem z vročim mlekom v katerega predhodno stopim mal margarine, premešam, dodam cimet in rum po okusu, malo pokaplam z limono, vanili sladkor in je to v glavnem vse, no tik preden začnem mazat ji primešam še sneg iz beljakov, da je fila pol tak fajn penasta.

pa saj tud filo si delala pri potratni potici tak da jo znaš naredit, jaz ponavadi delam obe hkrati tako da testo in filo naredim za obe istega, tak da ne rabiš komplicirat


< Sporočilo je popravil bučkabb -- 26.3.2010 10:59:18 >

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Velikonočna potica
26.3.2010 13:40:25   
2violina
to mi je vse jasno pa bi vseeno rada kak preverjen recept s količinami, Za manjšo potičko. Drugače mi peka ne dela problemov.

< Sporočilo je popravil 2violina -- 26.3.2010 13:41:34 >


_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Danes so na jedilniku šparglji
photo
Šparglji so znani po svojem zdravilnem učinku. Preverite kuharske trike, ki jih morate poznati pri pripravi jedi iz špar...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?