|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   brez volje
25.7.2008 17:02:51   
petra *k
pozdravljene

sem v 26.tednu in se mi zdaj že približno 14 dni dogaja, da nimam volje do ničesa. ne da se mi pospravljati, samo tisto nujno kar moram naredim. nonstop sem zmatrana, čez cel dan me spremljajo rahli glavoboli. a ma kera podobne probleme oziroma če kera ve, kaj pomenijo ti znaki? pa ta teden se mi zdi, da tudi brce niso tako močne in pogoste, kot so bile prej. če je zmatran kot jazuser posted image user posted image  pomagajte
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: brez volje
25.7.2008 17:24:45   
kmarija
Pejt počivat user posted image
A kri pa maš uredu? Včasih je slabokrvnost kriva za utrujenost pa glavobole user posted image

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
25.7.2008 17:27:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kmarija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: brez volje
25.7.2008 18:19:11   
petra *k
nevem, kak je z krvjo, mam komaj naslednji mesec pregled, pri tem ta mesec pa ni nič povedal, čeprav sem imela krvne preiskave. pravkar sem se ustavljala kri,ki mi je tekla iz nosa, kaj mislite,  mogoče pa je nizek pritisk?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: brez volje
25.7.2008 18:24:42   
miracleme
Ja, meni se podobno dogaja.

Imam pa nizek pritisk, slabokrvna nisem, spopadam se s hudimi glavoboli. Prav zato sem tudi sama večkrat utrujena, brez volje, razdražljiva. Kri iz nosu mi do te nosečnosti ni nikoli tekla, sedaj pa to opazim večkrat.
In mnenje ginekologinje? Ni zdravila. Bo treba potrpet, veliko pit, lahko tudi dve kavi na dan, pa kaj pravega čaja. Pri meni je problem, ker pijem zelooo malo, še tisto si silim.

Upam, da bo s tabo kmalu vse ok...

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: brez volje
25.7.2008 18:34:40   
petra *k
miracleme, pa sem že mislila, da sem sama v tem. saj meni tudi ni zaj prvič v nosečnosti tekla kri iz nosa, dostikrat opazim, da tolko glih priteče. hvala za nasvet, mogoče bi pa res mogla kako kavo več spiti, ker sem jih pošteno zmanjšala zdaj, prej se pa brez nje ni dan začel.
včasih si mislim, od kje majo ljudje energijo, hodijo v službo, pa še doma vse naredijo. jaz pa res zaj približno 2 tedna skoraj nič ne delam. in ne razumem tega, glede na to, da sem na bolniški, cele dneve doma in da sploh nimam tako velikega stanovanja, da bi mogla dolgo prah brisati, ali sesati, ampak enostavno se mi ne da in vsak dan prelagam. tak da včasih razmišljam kaj si moj misli, ki vsak dan dela 12 ur, da sem že za odpis. user posted image
ne, ampak moški tega res ne razumejo. pa sploh ne da bi mi kdaj kaj omenil, da nesem česa naredla, ampak mam tak čuden občutek,češ, on dela, meni pa se še posode ne da umiti.
kaj čemo, upam da bo res boljše, če ne prej pa po porodu.
pa tebi miraclema, želim enako.

(odgovor članu miracleme)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?