|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varanje
14.3.2006 14:50:47   
Anonimen
Lani poleti sem na domacem racunalniku videla, da je bil nekdo na strani za spoznavanje stikov. Vprasala sem moza, ce je bil on oz. zakaj je bil. In je vse zanikal. Po nesreci oz. nevem kako sem videla psevdonim s katerim je bil prijavljen. No zadevi nisem prisla do konca, ker je vse zanikal. Danes pa po nakljucju pogledam njegovo posto in vidim, ta isti psevdonim, kako se dopisuje z eno zensko cisto iz drugega kraja in se ocitno tudi dobiva z njo, ker gre veckrat sluzbeno v tisti konec. Dopisovanje je v stilu kako bo imel kdo kaj casa, dase dobita in podobno. Vem, da ce mu danes vrzem to korespondenco na mizo, bo znorel in bo vse zanikal....Kako naj odkrijem oz. ga razkrinkam?????
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Varanje
14.3.2006 14:53:43   
Anonimen
sprintaj ,kar se pač da....vrži na mizo,pa glej reakcijo.
Potem pa pogovor in obramba,ki jo bo seveda imel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Varanje
14.3.2006 14:57:19   
alea_si
meni pa se zdi bolj pomembno vprašanje kaj boš storila potem? To, da se z nekom dobiva ti je očitno itak kristalno jasno....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Varanje
14.3.2006 14:57:36   
ona
Jaz na tvojem mestu bi bila čisto tiho in se normalno obnašala,kot da ni nič!Bi pa seveda začela raziskovat in če gre tja na službeno pot,pejdi za njim in ga zasleduj in ko ga dobiš na licu mesta,boš videla reakcijo!Če pa ga boš danes začela spraševat,sigurno ne boš nič izvedela,ker moški znajo včasih bit tako potuhnjeni,da je joj!Sigurno ti ne bo nič povedal,tako,da se bosta na koncu samo skregala!Raje uberi taktiko zasledovanja,magari si vzemi dopust,da greš za njim!Če ne imaš tudi detektivsko agencijo,da ti pomagajo!Glavno je,da prideš resnici na dan,to je moje mnenje!Pa veliko sreče!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Varanje
14.3.2006 19:28:03   
tinica
Če imaš možnost it na kakšen drugi računalnik, pojdi na to stran in se prijavi še ti pod takšnim nickom, da te pač on ne bo prepoznal. Če veš kakšen ima nick ga pač malo osvajaj, probaj se z njim dobiti na zmenku, in me full zanima kako presenečen bo ko te bo zagledal tamuser posted image .

Upam, da bo uspelouser posted image

Lp, Tina

_____________________________

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Varanje
14.3.2006 22:27:24   
Spark
Če boš le zdržala, je najbolje, da greš tja, ko bo šel na službeno pot.  Saj si rekla, da gre dostikrat tja. Pa mu omeni, da naj ti pove, ko bo šel tja, ker rabiš nekaj iz ene trgovine, ki jo imajo samo tam. No ko bo pa šel, pa pojdi še ti. Sposodi si avto od kolegice pa pojdi za njim.
Hkrati pa se prijavi na tej strani, pa ga probaj zraven malo dodatno osvajat, da vidiš, kako daleč bi on sploh šel- o tem mu pa nič ne govori.
Ga boš pa z druge strani dobila. Ker če mu sedaj, kaj omeniš, bo hitro zabrisal vse sledi, pa ga ne boš kmalu ulovila in sploh ne boš vedela pri čem si.


_____________________________

*Kart, ki jih dobimo v roke, ni mogoče zamenjati, od nas pa je odvisno, kako bomo igrali*

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Varanje
15.3.2006 7:59:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea_si

meni pa se zdi bolj pomembno vprašanje kaj boš storila potem? To, da se z nekom dobiva ti je očitno itak kristalno jasno....


Meni se zdi pa se bolj pomembno vprasanje... zakaj se dobiva?

Sicer je to itak jasno... ampak vseeno.. je to najbolj pomembno vprasanje.. Za anonimno seveda.. ki je zacela tole temo..

(odgovor članu alea_si)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Varanje
15.3.2006 8:11:40   
matahari
Da se ne dobivata zaradi klepeta je jasno vsem...zakaj je to naredil?? Milsim da je vsem jasno, da si išče malo razvedrila..ne mi samo pisat, da mu doma kaj manjka, ker bi verjetno potem vsaka ženska imela loverja..a se vam ne zdi???

Vprašanje je samo kaj boš ti naredila? Zase vem, da preko teh stvari ne bi šla..oz. nebi mogla pa če bi se še tako trudila..ti pa samo sebe najbolj poznaš tako, da se boš morala sama odločiti...pa veliko sreče in spoštuj se in imej se rada

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Varanje
15.3.2006 8:18:48   
dory
Uf ja..poznam kar nekaj frajerjev,ki so vezani ali celo poroceni z otroci, pa se grejo se tkole...mislim podn od podna...da jih ni sram...

Na tvojem mestu bi lepo sprintala zadeve...dobro premislila,kaksen bo naslednji korak...in sele,ko bi bila prepricana o vsem,bi mu lepo vrgla na mizo, se nasmehnila, dvignila glavo in sla...ker ce pride tko dalec,da mora skakat se drugam, pol mislim,da se moras imet tolk rada in ga postavt tja,kjer je njegovo mesto...

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
15.3.2006 8:22:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Varanje
15.3.2006 9:14:18   
hati
Draga anonimna, jaz pa ti rečem, da najprej razčisti sama s sabo. Najlažje je namreč reč ....spokaj kufre in pojdi.... to izpeljati je pa že malce drugačna zgodba. Pač našla si pisemca in sama nekako slutiš kaj se v resnici dogaja. Na tebi je da se odločiš kaj želiš. Si dovolj močna da končaš vezo? Si dovolj močna da boš oprostila in znala pozabit? Veš, ko boš pri sebi ugotovila kaj je tisto, kar resnično želiš, bo vse lažje. Celo ta pisemca ne bodo več tako problematična. Vsi smo namreč krvavi pod kožo. In nikakor ne zagovarjam varanja, mi je pa kristalno jasno, da se lahko zgodi prav vsakemu. Kaj bi sama naredila v tvoji situaciji..... Sedaj verjetno popolnoma nič. So pa bila pred kratkim obdobja, ko sem si postavljala podobna vprašanja in se srečevala s tistim črvom dvoma, ki je tako vztrajno črvičil po meni. Na koncu sem ugotovila, da me bolj skrbi to, da bo ranjen moj ponos, da mi bo uničen ego...ampak to pa res ni povezano z ljubeznijo. Prava ljubezen je namreč brezpogojna in zna oproščat in razume.... Pa smo sposobni tako brezmejno ljubiti?

Ko se boš odločala misli samo nase in svoje občutke. Pozabi na okolico. Srečno!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Varanje
15.3.2006 9:45:07   
daddy
"... prava ljubezen je namreč brezpogojna in zna odpuščat in razume ...."  svetoven stavek, hati user posted image . res.

(odgovor članu hati)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Varanje
15.3.2006 10:47:14   
Anonimen
Res ne vem kaj naj naredim. Moram pa rect, da do mene je cist normalen. Imam dovolj pozornosti, me objema , mi da lupcka, tud sex je uredu (po mojem si ga on zeli vec kot jaz)....In sploh se nisem nikoli ukvrjala s tem, da bi lahko katero imel se zraven. Sedaj pa ko sem to videla na tem mailu pa me zre ko hudic. Sem malo zacela na to temo ( ne nic nisem povedala, da kaj vem), ampak mi skoz zagotavlja, da ne ve se kako bi mi dokazal, da je predan samo meni.....
Ampak, zakaj pol to dopisovanje...po mojem sta se tudi srecala.....


(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Varanje
15.3.2006 11:40:29   
tipka
V pol ure berem že o drugem varanju, anonimna se oproščam, ne morem lepše, samo bi rada vseeno ven vrgla, pravim, babe so še vedno tako nore kot smo bile me v prejšnjih časih, ne vidijo, ker nočejo in ne morejo, je pa lepo, da pri tej temi nobena ni rekla kaj, kar bi dalo slutiti, da misli, da je varanje opravičljivo.

Vseeno pa je čudno, da vara toliko moških, kje so pa potem ženske, s katerimi varajo, hmmmm, to so najbrž tiste, ki vsake tolko z dvema ali s tremi živijo v 21. stoletju, kjer je v spolnosti dovoljeno vse in nič ne škodi. Potem pa z večimi seksajo, možnost okužbe je še toliko večja, jao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Varanje
15.3.2006 21:16:49   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
....Kako naj odkrijem oz. ga razkrinkam?????

Ali ga hočeš razkrinkati?  Ker si ga že, torej kaj sprašuješ? Mislim, da njemu ni treba dokazovati. On že ve. Vprašanje je bolj kaj boš naredila oziroma kaj želiš na koncu da se bo iz tega izteklo.
Ga želiš razkrinkati, da ga zapustiš - to lahko brez tega
Ga želiš razkrinkati, da se spremeni - morda se lahko brez razkrinkanja

Ti ga poznaš in žogica je pri tebi. Razdelaj različne možnosti, da ne padeš nepripravljena v kakšno situacijo. Vse je res odvisno od tega kaj sama hočeš in to ti mi ne moremo povedati.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Varanje
15.3.2006 21:29:39   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

tud sex je uredu (po mojem si ga on zeli vec kot jaz)



Mogoče pa je to razlog za dopisovanje ali pa kaj več..............

_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Varanje
15.3.2006 21:35:45   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

 Moram pa rect, da do mene je cist normalen. Imam dovolj pozornosti, me objema , mi da lupcka, tud sex je uredu 


Če ti je to dovolj, pol ga pač prenašaj. Jaz osebno tako ne bi hotela funkcionirati.Sprintala bi njuno sračkanje, mu vrgla pod nos, pol pa ....rompompom.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Varanje
15.3.2006 21:38:03   
mamči
[

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

, me objema , mi da lupcka, tud sex je uredu 





Lupčka mi pa ziher zeeeeloooo dolgo ne bi smel dat, o sex-u sploh samo sanje......se mi bi mi preveč gravžalo. Kaj pa veš kdo je ona in s čim in kako......bljak.

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Varanje
16.3.2006 8:30:00   
Anonimen
no vrgla sem mu pod nos dopisovanje....priznal je, da se obcasno dopisuje in da sta se trikrat dobila...da mu ne pomeni nic in da je to samo zajebancija....in da ne ve kako bi midokazal, da z njo nic nima...to je vse.....jaz pa sem se vedno razdvojena in boli kot sam hudic

(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Varanje
16.3.2006 8:41:56   
lory05
Popolnoma te razumem in vem, kako boli. Bolj ko sam hudič.

Probaj se prepričat, če ne moreš, pa je samo ena pot............žal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Varanje
16.3.2006 8:47:14   
Anonimen
Brez zamere ampak si izbrala najslabšo možno varijanto oz. naredila si tipično žensko napako=posledica tega pa je, da si še vedno razdvojena in te boli kot sam hudič-kot praviš.
Vem, da globoko v sebi veš, da ti laže in te zato boli.
Zdaj se spraševat zakaj je prišlo do tega je malo prepozno in nima veze, ker škoda je narejena. Mislim pa, da ti vseeno želiš živeti v zanikanju in se bojiš resnice. Samo nekaj ti bom povedala...NOBENA RESNICA NE BOLI TAKO KOT LAŽ.
Pravzaprav mi ni niti jasno zakaj si se obrnila na nas?!?
Karte imaš na mizi, z njimi pa ne znaš igrati oz. morda nočešuser posted image
V ljubezni ni pravil...moram ti povedat, da si me razočarala....
Ti pa povem, da ti lahko na kar nekaj načinov dokaže, da z njo nima nič!
Ah...nima smisla, ker si zdaj verjetno v šoku in si raztresena.
Ko pa prideš k sebi pa si namisli novo taktiko, ker za tisto najboljšo je že prepozno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Varanje
16.3.2006 9:29:16   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen


in da ne ve kako bi m idokazal, da z njo nic nima...to je vse.....jaz pa sem se vedno razdvojena in boli kot sam hudic


Aja?user posted image  3X se je dobil z njo, bi se še ziher večkrat, če ga ti ne bi zasačila (ali pa se bo kljub temu) in ti reče da je vse skupaj en NIČ!!??!!
Veš kaj, po moje bi pa iz svoje glave lahko vedela, da ta nič nekaj je, dokaz za to je, da te boli.
Po moje tud ti nočeš uvidet, da je stvar skrajno potuhnjena, ker če bi ne bi tako odreagirala, oz. ne bi tehtala njegovih besed, da je vse skupaj en nič.
Poleg vsega ti je vrgel pod nos najbolj poceni finto: da to ni nič.

Madona, če bi barem priznal, pa povedal kako in kaj. Saj s tem ti bolečine ne bi odvzel, vendar bi vsaj vedela kako in kaj. Zdaj pa pač bodi prepričana, da je vse skupaj en NIČ, ker verjetno si tud ti za njega en nič.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Varanje
16.3.2006 9:31:19   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Lani poleti sem na domacem racunalniku videla, da je bil nekdo na strani za spoznavanje stikov. Vprasala sem moza, ce je bil on oz. zakaj je bil. In je vse zanikal. 



BTW. ta NIČ pa že lep čas traja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Varanje
16.3.2006 9:33:46   
mamči
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

zensko cisto iz drugega kraja in se ocitno tudi dobiva z njo, ker gre veckrat sluzbeno v tisti konec. 


Pa tud za 3x jaz niti v sanjah ne bi verjela.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Varanje
16.3.2006 9:56:09   
Anonimen
Lepo prosim povej mi te nacine dokazov, da z njo nima nic....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?