|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem

TOP ponudba počitnic za družine

Uredništvo Ringaraja.net, 30.5.2024
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.

image
TOP ponudba počitnic za družine (Foto: Freepik.com)
/11


Letošnje poletje je že za vogalom! Še mesec dni nas loči do dopustov. Že veste, kje ga boste preživeli?

Seveda moramo starši pomisliti na vse - da smo blizu plaže, da so aktivnosti za otroke primerne njihovi starosti, da se bodo vsi otroci zabavali, da bo malica odlična in še in še. Na koncu pa najbolj šteje to, da se imamo super fino fajn in ustvarimo nepozabne spomine.

Ker je ponudb ogromno, smo namesto vas v uredništvu opravili brskanje in pripravili izbor TOP ponudb za družine letos poleti.

 

KRANJSKA GORA PONUJA GORO ZABAVE

Ko se v mestih temperature dvignejo, se ta mali kraj spremeni v čudovito poletno oazo, ki podnevi ponuja številne možnosti za razvedrilo v naravnem okolju, ponoči pa osvežitev in ohladitev v nastanitvah Hit Alpinea, ki se nahajajo v samem objemu tamkajšnjih gora.

Zagotovo najbolj zabavna osvežitev je voda. Kranjska Gora in njena okolica ponujata več takih naravnih draguljev, eden najlepših med njimi pa je nedvomno Jezero Jasna. Plavanje v jezeru vam bo pričaralo čudovit občutek svežine, in če imate radi vodne športe, kot so veslanje s kanujem ali supanje, boste tu prišli na svoj račun. Jezero Jasna je zaradi vsega tega priljubljena točka tako za rekreacijo, kot tudi za zabavo.

 

kr gora

 

Do jezera se lahko podate peš, saj je Kranjska Gora z okolico odlična izhodiščna točka za raziskovanje Julijskih Alp. Po dolinah, ob jezerih in po gozdovih pa lahko prelepo okolico raziskujete tudi na dveh kolesih. Uživajte v zabavni vožnji po kolesarskem raju s številnimi kolesarskimi potmi za vse okuse.

Družine lahko uživate v sankanju na poletnem sankališču »Besna Pehta« (v času obratovanja), se odpravite v Slovenski planinski muzej, si ogledate Nordijski Center Planica, iščete skriti zaklad, se udeležite kulinarične delavnice pica alla Kekec, mini disca in kina pod zvezdami, ali pa se odpravite na pravljični petkov ogled gradu ter še mnogo več.

Kranjska Gora je destinacija, ki vas poleti ne bo razočarala tudi, ko sonce zaide za gorski greben. Takrat je čas za večerni oddih. Ali zabavo. Pokličite jih na 080 88 30, pišite na info@hit-alpinea.si ali pa pobrskajte po spletni strani www.hit-alpinea.si.

 

OBIŠČI CELJE

V Celju se skriva zakladnica zgodovine iz obdobja antične Celeie in vznemirljivega srednjega veka. Odtlej že več kot pol tisočletja mesto vodijo tri zvezde, simbol Celjskih grofov, najmogočnejše plemiške in vladarske rodbine, ki je kadarkoli živela na Slovenskem. Nad mestom se še danes dviguje njihovo domovanje, Celjski grad, ki velja za največji srednjeveški grad pri nas in ga je mogoče obiskati vse dni v letu.

 

celje

 

Utripu v starem mestnem jedru Celja dajejo pečat pričevalci bogate kulturne dediščine v družbi urbanega dogajanja in kulinaričnih okusov. Prav vse družinske člane navdušujejo Tehnopark Celje, Otroški muzeje Hermanov brlog, Fotohiša Pelikan, delavnice v muzejih, Centru sodobnih umetnosti, Spominski hiši Alme M. Karlin in prostoru začasne rabe Glavni trg 8.

Zeleno zaledje očara z največjo drevesno hišo v Sloveniji, Šmartinskim jezerom, turistično-rekreacijskim središčem Celjska koča ter s pohodniškimi in kolesarskimi doživetji za vse, ki iščejo nekaj več.

Obiščite Celje in občutite duh izjemne preteklosti v živahni sedanjosti! Več informacij dobite >>TUKAJ<<.

 

TERME DOLENJSKE TOPLICE

Zabava za otroke in sproščeno razvajanje za starše 

Plavanje, drsanje po vodnih toboganih in igre na gusarski ladji so zabavne in otrokom nudijo priložnost za druženje in izboljšanje socialnih veščin. Otroci se lahko udeležijo tudi zvočne pravljice v naravi, kjer s pomočjo nežnih zvokov oceanskega bobna, koshi zvončkov ali kalimbe izboljšujejo veščino čuječnosti in osredotočenosti.

Starša lahko mirno uživata ob termalnih bazenih, v masažah, negah ali v romantični masažni kopeli, medtem ko otroke zabava prikupen Medo Tedo. Ob večerih pa prirejajo tudi koncerte priznanih glasbenih umetnikov ... 

 

dolenjske toplice

 

Ugodna ponudba za družine: Otroci počitnikujejo v Termah Dolenjske Toplice brezplačno! (Velja za otroke do. 6. leta starosti in 1 otroka do 12. leta starosti, če bivajo v sobi z dvema odraslima. Popusti tudi za ostale otroke!)

 

Se radi potepate?

Preberite, kaj lahko še doživite med oddihom v Termah Dolenjske Toplice >>TUKAJ<<.

 

Terme Dolenjske Toplice/ 08 20 50 300 / booking@terme-krka.eu

 

BIOTERME

Zaprite oči in si predstavljajte … igriv otroški nasmeh med brezsrkbnim čofotanjem v visokokakovostni termalni vodi, čist in svež zrak ter topli sončni žarki iz neokrnjene narave, prleško gostoljubje, ki ga boste občutili že ob prihodu, tradicionalno prleško kulinariko, kjer bodo brbončice skakale od navdušenja ter bogat animacijski program za vse generacije.

Sedaj pa odprite oči. To niso sanje! To je sanjsko poletje v Biotermah.

 

bioterme

Super ponudba za družine: otroci do nedopolnjenega 4. leta bivajo brezplačno (brez lastnega ležišča). En otrok do nedopolnjenega 12. leta v sobi z dvema odraslima BREZPLAČNO!

 

Da bo poletje v Biotermah resnično pravo doživetje za vso družino, vas med okoliškimi slikovitimi griči, čakajo številna presečenanja. Peš ali s kolesom lahko obiščete številne skrite kotičke, kjer vas pričakujejo gostoljubni domačini. Na vinski cesti, kjer se razprostirajo skrbno urejeni vinogradi, spoznajte način življenja lokalnih vinarjev. Oglejte si starodavni postopek pridelave bučnega olja ali pa si ročno izdelajte keramične umetnine. Obiščite doživljajski park, na bližnji kmetiji zajahajte konja ali pa se s čolni odpravite po reki Muri ter doživite prvinski stik z naravo.

 

Sanjsko poletje v Biotermah rezervirajte >>TUKAJ<<.

 

SVETI MARTIN NA MURI

Pa smo le dočakali toplejše dni. Misli nam vse pogosteje uhajajo k počitnicam in sproščenim poletnim trenutkom. Če si želite pobegniti iz vsakdanjega vrveža in poskrbeti za ravnovesje telesa in duha v objemu neokrnjene narave, so Terme Sveti Martin v hrvaškem Medžimurju prava izbira za vaš poletni oddih. V osrčju zelenega vrta Hrvaške boste našli obilo možnosti za sprostitev, rekreacijo v naravi, raziskovanje naravnih in kulturnih znamenitosti ter uživanje v izvrstni lokalni kulinariki. 

 

sv. martin

 

Idilična vasica Sveti Martin na Muri je odlično izhodišče za pohodništvo, kolesarjenje in družinske izlete. Obenem tam izvirajo zdravilni vrelci termomineralne vode, ki blagodejno vpliva na splošno počutje. V resortu Terme Sveti Martin, prvem Healthness resortu v Evropi, dobro počutje svojih gostov od nekdaj postavljajo na prvo mesto. V medžimurskih termah boste zagotovo napolnili svoje baterije in občutili popolno sprostitev telesa ter duha.

 

Počitnice za vsak okus

V resortu, ki ga obdaja več kot 27 hektarov zelenih površin, živijo in dihajo z naravo, zato se vsak gost lahko odloči za rekreacijo po svojem okusu. Tek, kolesarjenje po okoliških gričih in dolinah, sprehodi po bližnjih gozdovih, joga na prostem, tenis, odbojka na mivki, golf – možnosti za poletne aktivnosti na prostem je nešteto. Po športnih aktivnostih pa ni lepšega kot vodni užitki v Aquaparku MartiLandia, kjer vas čaka zabava za celo družino. Otroci bodo navdušeni nad spuščanjem po toboganih, odrasli pa si lahko privoščite masažo pod baldahinom in lovite sončne žarke na ležalnikih. Za zabavne aktivnosti bodo poskrbeli animatorji, ki pripravljajo program za najmlajše in vse mlade po srcu.

 

Wellness razvajanje in kulinarični užitki za popoln zaključek dneva

Po tako aktivnem dnevu je prav, da si zvečer privoščite še malo razvajanja. Terme Sveti Martin so med drugim pravi raj za ljubitelje wellness aktivnosti, saj se lahko pohvalijo z najsodobnejšo wellness oazo na celinskem Hrvaškem. Izbirate lahko med več kot 30 masažami, blagodejno pa bo na vas vplivalo tudi sproščanje v savnah. Za piko na i bodo v medžimurskih termah poskrbeli za razvajanje vaših brbončic. Na vašem krožniku bodo le lokalne sestavine, mojstrsko vključene v vrhunske kulinarične specialitete. Saj veste, ljubezen gre pogosto prav skozi želodec, zato se v ta medžimurski resort res ni težko zaljubiti.

 

 

OBIŠČITE ZADAR - FALKENSTEINER HOTEL DIADORA

Falkensteiner Family Hotel Diadora, ki se nahaja v čudovitem letovišču Falkensteiner Punta Skala blizu Zadra, je pravi raj za družine.

Prenova hotela Diadora v letu 2022 je prinesla veliko sodobnih in zanimivih novosti, ki bodo vaše družinske počitnice naredile naravnost nepozabne! Še posebej navdušujoč za otroke je njihov povsem nov Falky Land, starši pa bodo zagotovo uživali v novem spa centru z obsežnim prostorom za sprostitev. Zahvaljujoč podaljšanemu delovnemu času restavracije, navdihujočemu novemu meniju in terasi s pogledom na morje, bazene in otoke bo vsak obrok v veselje za vso družino.

 

DIADORA

 

Poleg vseh novih prostorov, zasnovanih posebej za otroke in družine, Falkensteiner Family Hotel Diadora ponuja posebne vikend programe, ki se zgledujejo po načelih Montessori in zavestnega starševstva. Dojenčki, malčki, starejši otroci in starši se igrajo, učijo in uživajo v skupnem družinskem času. Programe razvijajo strokovnjaki s področij prehrane, robotike, STEM ali izobraževanja z umetnostjo in glasbo ter dopolnjujejo že tako bogato ponudbo izobraževalnih programov v hotelu.

Preverite njihove ponudbe - pri nekaterih dobite kar 15% popusta pri rezervaciji - TUKAJ.


KAMP LIZA V BOVCU

Med visokimi vršaci in zelenimi planinami leži Bovška kotlina po kateri si utira pot čudovita reka, smaragdna Soča, v katero se izliva bistra in divja Koritnica. Nedaleč, komaj 200 m od sotočja se nahaja Kamp LIZA. To je naš drugi dom, pravijo številni gostje, ki se vračajo leto za letom v ta lepi kotiček naše dežele. Nad Koritnico, med zelenjem in drevjem si gostje najdejo prostor, kjer ob rahlem šumenju reke lahko preživijo trenutke miru, ki jih nudi le čista in neokrnjena narava.

 

LIZA 

 

Kamp je primeren za šotore, prikolice in avtodome. Za tiste pohodnike, kolesarje, motoriste, ki s seboj nimate opreme za kampiranje, imajo v ponudbi že postavljen šotor za najem ali glamping hiške in sobe.

Kamp Liza je razdeljen po conah od 1 do 5. Cona 5 je zelo priljubljena, saj leži čisto zraven reke Koritnice, obdana je z drevesi, ki v toplih poletnih dneh nudijo senco, primerna je zgolj za šotore, saj do nje ni dostopa za vozila.

Več informacij in cenik dobite >>TUKAJ<<

 

LJUBLJANSKI GRAD - PIKNIK MED TRTAMI, KINO POD ZVEZDAMI ...

Ne pozabite tudi na ljubljanski grad, kjer bo med poletjem veliko dogajanja, od piknika med trtami, kina pod zvezdami, grajska bralnica, potekali pa bodo tudi dogodki, namenjeni otrokom. 

Preverite več >>TUKAJ<<.

Promocijsko sporočilo

Ti je članek všeč? Klikni Like in podaj svoj komentar:

Družinski izlet na Kras
Kras nam je tako pri srcu, da se tja odpravimo kar pogosto. Včasih le na sprehod in kosilo, včasih za cel vikend ali cel...
4
Čokoladnica Zotter: V svetu čokolade
Idejo o lastni čokoladnici je uresničil velik ljubitelj te sladke razvade, in sicer avstrijec Josef Zotter, poročen z Ul...
4
TOP petkove ideje za družinske vikend izlete
V TOP petkovih idejah vam bomo v sodelovanju s portaloma Družinski izleti in Kam z mulcem v naslednjih tednih predstavil...
3
IDEJA ZA VIKEND: Stari grad nad Radljami o...
Tokrat nas Družinski izleti vodijo na Koroško - na čudovito pot do Starega gradu nad Radljami, ki v sebi nosi staro zgod...
3



Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...
Oblačila z zaščito UPF: Jim lahko zaupamo?
photo
Zdravniki opozarjajo, da se moramo zaščititi pred sončnimi žarki predvsem ob urah, ko so najmočnejši. Najboljšo zaščito ...




Odvajanje od plenic.
пеперутка16

S čim si pomagate?