Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

zelo dobro,tole o strahu!!!
  zelo dobro,tole o strahu!!! 

. Pa to čimprej. Nisem pa imela pojma, da je ščitnica tudi v
 . Pa to čimprej. Nisem pa imela pojma, da je ščitnica tudi v  tako zelo pomembna. Pa tudi bolje, da nisem vedela, kar samo pomeni, da s tem nimam težav. Drugače bi že vse okrog tega naštudirala. Takšna pač sem, kar me zadene o tem vem vse, kar se da kje najti in prebrati.
  tako zelo pomembna. Pa tudi bolje, da nisem vedela, kar samo pomeni, da s tem nimam težav. Drugače bi že vse okrog tega naštudirala. Takšna pač sem, kar me zadene o tem vem vse, kar se da kje najti in prebrati.  

Pot pod noge, pa se boš lepo namakala. Včeraj je na dnevniku že kazalo, kako se kopajo v morju.
 Pot pod noge, pa se boš lepo namakala. Včeraj je na dnevniku že kazalo, kako se kopajo v morju.  ali šele čišča. Morda bo še katera druga kaj več vedela o tem. Mislim pa, da je to normalno.
  ali šele čišča. Morda bo še katera druga kaj več vedela o tem. Mislim pa, da je to normalno.  tolažiti, tako hudo mu je bilo. Je imel zelo čudne izjave na čese, da bi najraje šel v Dravo... Pa sem mu potem rekla, da naj pomisli, da ima še enega otroka, ki ga tudi potrebuje. Dosti težje je vse skupaj prenesel, kot jaz. Pa si lahko mislite, kako hudo je ženski, ki že 20. tednov nosi otročka, potem pa se mu mora odpovedati. Tudi moj
  tolažiti, tako hudo mu je bilo. Je imel zelo čudne izjave na čese, da bi najraje šel v Dravo... Pa sem mu potem rekla, da naj pomisli, da ima še enega otroka, ki ga tudi potrebuje. Dosti težje je vse skupaj prenesel, kot jaz. Pa si lahko mislite, kako hudo je ženski, ki že 20. tednov nosi otročka, potem pa se mu mora odpovedati. Tudi moj  v živalskem vrtu v Ljubljani. Enkratno je bilo. Resnično sem se sprostila in na vse skupaj (naslednjo nosečnost) gledam z realnega pogleda, če bi temu lahko tako rekla. Skratka moje najdražje, še 7 dni in tudi mi bomo ugotovili ali bosta
    v živalskem vrtu v Ljubljani. Enkratno je bilo. Resnično sem se sprostila in na vse skupaj (naslednjo nosečnost) gledam z realnega pogleda, če bi temu lahko tako rekla. Skratka moje najdražje, še 7 dni in tudi mi bomo ugotovili ali bosta  ali pa bo
    ali pa bo