tinaaja
|
Andreja, napisala bom nekaj, kar je tezko izvedljivo, ti pa priporocam, da vsaj poskusas upostevat... Probaj se ne sekirat, ker ni nic izgubljenega... Tisto, kar ves je pozitivno in to je, da je nosecnost v maternici. Pusenjak velikokrat napise, da G preveckrat po nepotrebnem spravljajo pacientke v skrbi. Dejstvo je, da ne mores nic ukrenit, da je bolje, da trenutno svojo energijo usmeris v pozitivno razmisljanje kot pa da razmisljas, kaj pa ce... Jaz sem nekje v 15 tednu dojela, da ce bi kaj ze slo narobe, je bolje, da gre, ker bi slo z razlogom. (ne strah se ni koncal, na nek cuden nacin, pa mi je bilo malo lazje) Seveda je psihicno pol tezko, ce gre kaj narobe, ampak tako je in je sigurno bolje in predvsem z razlogom, ce se ze mora zgoditi. Predvsem pa je pomembno, da zanekrat se nimas slabe novice in da zato se probaj ne obremenjevat z "ce-ji".. Kokrat sem se jaz sama sebi zdela prsmuknjena po pregledu, kok sem trepetala in se sekirala, pol je vse OK.. In smo spet tam.. sooci se s problemom, ko do njega pride in ne ze v naprej.. PS: in ja vem, napisati je lahko ampak morda pa najdes malo smisla tudi v tem..
|