tinkamiška
|
Punce hvala za vaše odgovore Sedaj je izcedek bolj rozazst in voden, mislim, da je to vredu, blečine so pa seveda prisotne, Kot je povedala Tinaja, sem imela laparoskopijo, kjer ti naredijo 4 luknjice skozi katere potem operirajo in odstranijo kar je treba. Pri meni ni bilo potrebno čiščenje, ker je bil plodek v jajcevodu in so ju odstranili. Kot sem vas zdej razumela je to čišča, ki lahko traja tudi 15 dni. Za vsak slučaj bom jutri poklicala svojo G, da mi potrdi, da je vse vredu. Danes me je možek razveselil, ko je sam spekel kosilo na našen novem kaminu pred hiško in smo skupaj z Izo uživali ob zvokih narave, res je bilo lepo...Sploh ne vem kako se naj z njim pogovarjam o tem kar se nama je zgodilo, sam ne načenja te teme in se mi zdi, da v tišini preboleva. Drugače se pogovarjava o vsem in po mojem občutku, je najboljše, da ga zaenkrat pustim in počakam, če bo hotel samo govoriti o tem. Se mi zdi, da je izjokal, ko sem bila v bolnici. Sva pa tako zelo povezana sedaj...vsi trije smo. In Raho mi je zadnjič na drugi temi napisala, da se vse zgodi z namenom in mogoče nas je ta dogodek še bolj zbližal kot sicer... Pupice, hvala, ker ste me sprejele in vsem želim, da se naslednjič stvari odpletejo kot najlepše zgodbe, ki so nam vsem namenjene