|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kontrola na domu za
6.6.2007 11:55:48   
Anonimen
Tiste,ki dobivate Delno plačilo za izgubljeni dohodek.B o v kratkem ali pa je že kje bila.Pridejo domov gledat v kakšnih razmerah živite z otrokom kako imate pospravljeno skuhano za otroka itd.....Na csd-ju so tako rekli,da morajo iti v kontrolo.Se pa baje napovejo prej.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kontrola na domu za
6.6.2007 13:04:23   
Anonimen
Lahko se malo bolj zjasniš kakšen dodatek in zakaj.
Vem, da za tiste, ki so ostali doma kot gospodinjski pomočniki (pr moji teti zaradi 100% invalidnosti fanta), da morjo samo enkrat letno poslat na CSD opis, kaj in kako je poskrbljeno za fanta. Kaj dela, kako pomaga, kam je vključen, če obiskuje VDC, hodi na kakšna srečanja na zvezo Sožitje....
Kontrole pa nikol niso mel doma.Tud ne vem, zakaj bi bila, sej to ni bolniška, ampak služba.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kontrola na domu za
6.6.2007 14:05:16   
Anonimen
Jaz takrat ko sem oddajala vlogo, sem se morala zglasiti pri socialni delavki, katera mi je zastavila par vprašanj. Kje živimo, ali ima otrok svojo sobico, kako je sprejet otrok,.... Mi je pa rekla na koncu, da ko mi poteče delno plačilo in bom na novo oddajala vlogo, se pa zna zgodit, da pride pogledat domov trenutne razmere. Ampak s tem mislim, da ne bo gledala  kaj imam skuhano?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kontrola na domu za
6.6.2007 17:06:39   
Anonimen
Pridejo gledat v kakšnih razmerah živi otrok.Samo to vem.In,če slučajno si ti doma otrok pa na sprehodu z kom drugim te lahko zajebejo.....Ali pa ,da ti nekaj delaš zunaj otrok pa v vozičku sedi  tudi.Ko pa je v vrtcu ali šoli lahko delaš kaj hočeš razen kakšnega dodatnega dela z katerim služiš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kontrola na domu za
6.6.2007 17:16:01   
Anonimen
In,če slučajno si ti doma otrok pa na sprehodu z kom drugim te lahko zajebejo.....Ali pa ,da ti nekaj delaš zunaj otrok pa v vozičku sedi tudi.
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Oprosti, tole je pa men mal mimo. A sedaj se pa jaz, ker prejemam to plačilo, ne bi smela malo "odpočiti" s tem, da ga kdaj pa kdaj kdo drug pelje na sprehod. Halo!!! Pa bog ne daj, da kaj delam???? Otrok me pa zraven gleda!!!
Res ne vem od kje tebi take informacije???user posted image


(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kontrola na domu za
6.6.2007 17:18:33   
Anonimen
Od kje informacije?

Iz csd-ja.Ja tako pač je to.Moraš si počinit,ko je mali v vrtcu ali šoli,če je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kontrola na domu za
6.6.2007 17:29:26   
Anonimen
Ja kaj pa če ni v vrtcu ali v šoli???

Evo pa primer za danes.
Jaz doma prehlajena k sto user posted image , tamali ima delovno terapijo v Lj., in peljala sta ga moja starša. Ker ne želim, da bi zaradi moje bolezni bil prikrajšan.
In zdaj, če pride socialna delavka, kaj, mi bo zaradi tega odvzela pravico do delnega plačila.

Mah pa saj je tudi brezveze o tem na dolgo in široko razglabljati. Vsak starš, ki ima otroka s posebnimi potrebami se mislim, da maksimalno trudi, da svojemu otroku omogoča čimbolj kakovostno življenje. Pa ali prejema delno plačilo ali ne. Tako, da zaradi mene naj kar hodijo kontrolirat. Mogoče bodo potem šele videli, kako zelo se trudimo za svoje otroke. Takšne ali drugačne.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kdaj se vaš otrok začne spominjati?
Noben otrok nikoli ne pozabi materinega glasu. "Eden najzgodnejših spominov je spomin na materin glas."




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?