Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, ker tole pa res nikamor ne pelje.
.
.
za srečo in vam želim, da bo mesec avgust vaš mesec in da boste lahko vsem povedale, da je tudi vam uspelo in ste postale srečke
), drugače pa sem skoraj ves dan v hiši, ker se na temu soncu res ne da živet. Sicer sem se kar spravila pospravljat hišo in pa se tudi učim že za naslednji mesec in potem septembra, ker imam še neke izpite za nadoknaditi, da malo odvrnem misli, ker ves čas razmišljam ali bo prišla
ali ne, in kaj če ni uspelo... No saj veste stvari in neumnosti, ki jih vsaka od vas vsak mesec premišljuje. 
Mene ful firbec daje in bi šla kr koj test delat, a kaj ko nima smisla, četrtek pa resnično že nestrpno čakam. Danes sem šla v službi zihr ene 10-krat na wc, ker sem mela tak feeling k da sem dobla, pa nič in potem se pomirim, poskušam pozabiti, pa me trebušček s špiki takoj spomni, da se neki dogaja...in pol se trudimo vse skupaj odmislit...sj ne gre, vsaj meni ne
, upajoč, da boste naslednji mesec doble
v katerem bo
Lp Vesna
.
in upam, da zagledate čudežno črtico.