|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
16.11.2007 11:40:17   
loncica
Ja Magi itak, da me psihira. Jaz sicer sem bolj labilna osebauser posted image . Itak, nimam drugega kot da čakam. Ja glede popkopvnice je rekla G, da pri meni ni panike tudi, če mi voda odteče v šusu. Ker mali ful zelo pritiska na maternični vrat in je čist zasidran, zato naj ne bi mogel preščipnit popkovnice.

Madona, jaz bom že diplomirala iz porodništvauser posted image .

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
16.11.2007 12:10:58   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Potrdilo o PDPju osebnemu zdravniku?user posted image

Jaz sem poklicala v ZD, naj mi pripravijo zadnji bolniški list in ga je šel mož iskatuser posted image . Brez enega potrdila in brez vsega. V LJ imate res čudne dohtarjeuser posted image

Ja, tudi pri meni je bilo tako!

No, jaz pa sem zadnja dva dni bolj v ležečem položaju. V sredo zvečer se mi je zaželo meglit in nič nisem videla, kot da bi gledala v močno svetlobo. Pol mi ni preostalo drugega kot da sem šla ležat v temo. Pa  me je že vse bolelo, noben položaj mi ni pasaluser posted image  Ja, včeraj pa je začel nagajat trebuh. Mi je celo popoldne otrdeval 100 na uro, zvečer pa sem mislila da mi bo user posted image  kar roko odspodaj ven potisnilauser posted image . Zgleda se mi je spustila ful nizko, ker sem potem začutila kolcanje čisto spodaj, ampak res čisto doli! Pa ni mi pasalo ne na levem boku, ne na desnem kaj šele na hrbtu. Tak da sem če bi se lahko temu reklo spala sedeuser posted image . Pol si lahko mislite da sem itak spet cela povožena zdaj.

Sma pa še včeraj z mojim opravila zadnje nakupe za user posted image . Pa mi je mala že zaplenila eno pampersko za svojo pupouser posted image . Zdaj sem v pripravljenosti na akcijo, pa tudi ime je že na vidiku. Mi je moj rekel da mi ga bo povedal ko bom v porodni sobi , pa mi ni dalo mira in sem mu težila celi večer naj končno pove. In zanimivo- ne začne se na črko L ampak na V! Ga pa še zdaj zaenkrat ne bom izdalauser posted image .

Za nahrbtnik sem jaz spakirala kar v onega od Niveje, ga imam še od prvič in je tak kot nov. Za večjo pa tak ne rabim nobene opreme tovorit če kam gremo. Ko pa gre na počitnice k moji mami pa ji itak dam en navadni nahrbtnik zraven.

No, se morem zdaj prekotalit na kavč. Tukaj pred rač. ni več tako udobno.
Lepo se imejte in počivajte- pa vsaj do decembra počakajmo pol pa lahko začnemo šibat v Puser posted image

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
16.11.2007 12:45:01   
ElaM
Eno vprašanje malo iz konteksta, a mogoče katera ve, če je Baby center odprt tudi v nedeljo?
Loncica, pozitivno razmišljaj.user posted image

:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
16.11.2007 12:49:32   
želva
Ne, BC ni odprt v nedeljo. So pa trgovine v City parku, interšpar, pa se mi zdi da tud ostale do 3 pop.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
16.11.2007 12:54:31   
pikica*
Ojoj punce....pa kaj grste že vse kar rodituser posted image . Dajte še malo počakat. Saj december ni več daleč.

me pa zanima nekaj glede kontrole koliko ste odprte. Vidim, da pri enih to g. kar redno prakticirajo. No, moja ne. Do sedaj mi ni še nikoli pogledala, če sem kaj odprta. Imam občutek, da noče ič drezat tam dol, dokler ni kakšnih konkretnih razlogov. Pa še to...kako vam preverijo dolžino MV? Saj vem..glupo vprašanje, še posebej, ker je to moja 2.user posted image , ampak moja g. ni tega nikoli omenjala, jaz pa nisem spraševala. Pa po svoje se mi zdi še boljše, ker se bojim, da bi me to samo napsihiralo, če bi slučajno povedala, da sem že kaj odprta, ali pa da je MV zelo skrajšan. Tako raje živim v nevednostiuser posted image .

Moram se še pohvalit...danes smo šle z mojo mamo v H&M in je kupila pajacka za našega juniorja. Mislim, da ni tisti, o katerem ste govorile, ker je not obložen s flisom, zunaj pa tusta bundica varianta.  Je pa na vrečo (nima nogic) in z zadrgo spodaj, da ga lahko pripneš v lupinico. Luškan. Zdaj pa za malega res ne potrebujemo več ničesar....vsaj zdi se mi.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
16.11.2007 12:59:35   
loncica
Pikica, saj tvoja G ima kar prav. Če ni težav, je boljše da ti ne spodaj nič ne delajo. Drugače MV zmeri z vaginalnim UZ, odprtost pa ponavadi ročno. Jaz si tudi želim, da bi živela v nevednosti. Ko te doleti, te pač doletiuser posted image

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
16.11.2007 13:04:25   
ElaM
Želva, hvala.user posted image

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
16.11.2007 13:28:14   
Mat3ja22
Eno vprašanje malo iz konteksta, a mogoče katera ve, če je Baby center odprt tudi v nedeljo?

ja odvisno kje. pri nas na Ptuju v Qulandiji je odprt do treh, pa v MB, v Qulandiji je tudi odprt do treh. tko da poglej če si iz kakšnega večjega kraja, pa če je tam kakšen nakupovlani center potem je po vsej verjetnosti odprt tudi v nedeljo.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
16.11.2007 13:48:51   
Magi*
pikica*, v prvi N sem se jaz tudi to spraševala. sem mislila, da me G zanemarjauser posted image  no, sedaj pa me je 1x ročno preveril, pred tem pa 2x z UZ. vse pa zato, ker sem prvič prej rodila, lani decembra pa sem imela še operacijo na MV.

pa mi je tudi rekel, da je bolje čim manj prčkat tam doli. jaz si tudi želim, da bi lahko živela v nevednosti.

in kaj moj dragi pravi na vse moje težave? starost - žalost. matr, ga bom po piskru, saj mal čez 30 pa še res ni nobena starost user posted image

zdaj imam komp namontiran v pojstlo. sem končno prišla do svojga laptopa.

loncica, kaj bo fino, ko pride pomlad in bomo okol laufale z vozički... komaj čakam. si že kar prepevam: O pridi maj zeleni...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
16.11.2007 14:03:05   
lorch
Pravkar mi je Ajtak sporočila, da ji je odtekla voda  in v porodnišnici čaka na popadke!
Začelo se jeuser posted image user posted image user posted image

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
16.11.2007 14:05:09   
ElaM
Ej, Loncica in Magi*, pa kam se vama mudi. Bom huda. Vmes sem še jaz, tko, da mene tud počakajta v P. Več nas bo bolj bo veselo.user posted image
Mene pa dons vse tišči, očitno sem preveč delala. In bom tudi šla malo počivat.
Glede BC-ja sem preverila na njihovi spletni strani in so odprte samo 3 njihove štacune v nedeljo. Nobena v Lj.user posted image
Ajtak, držim pesti, da bo Tjaš čimprej v tvojem naročju. Go. go, girl. Mater imam kar kurjo polt, pa smo res že blizu.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
16.11.2007 14:11:36   
Magi*
go ajtak, go ajtak user posted image

ElaM, saj ne vemo kaj nam prinese usoda. sam ne zamerit, če bom prej, da ne bom ravno do 18. decembra čakala v P user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
16.11.2007 14:45:43   
pikica*
Ja kaj čem druzga rečt kot.....dejmo Ajtakuser posted image user posted image user posted image !!!!!. Držim pesti,da bo čim hitreje mimo....pa čim manj bolečeuser posted image .

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
16.11.2007 15:01:23   
loncica
Ajtak dajmo, bravo! Želim ti hiter in neboleč porod.

ElaM, saj jaz si tudi želim, da bi počakala na december, ampak vse indikacije kažejo, da bo prej. Bomo videli kaj nam pripravlja mati narava.

Ja, Magi pomlad bo res lepa. Se bomo morale dobit z dojenčki na kakšnem sprehodu.

Lp

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
16.11.2007 15:06:03   
soncek.djukelica
ojla,

Želva, ob nedeljah je v BTC-u odprt le Citypark, mislim da je že to nedeljo  odprt do 17.00 ure, do 15.00 je pa ziher! Za ostale štacune v BTC-u pa počakaj na December, takrat so ziher odprte!
Midva sva danes kupila še kozmetiko, zame vložke in en paket planic Fixis! Pa sva pol pogruntala, da je to premalo, tako da bo moj šel še po en paket! Zdej sem res ready za v P!user posted image
Magi, loncica dajte vidve počakat še malo! Sem imela v načrtu,da grem pred vama! Glede PDP je pa meni sestra dala 2 lista, prvi gre na CSD, na drugem pa lepo piše, da pripada splošnemu zdravniku!user posted image
Torbo imam tudi jaz drugo, je žal ni bilo poleg ob vozičku, vseeno pa barva paše! Če bo dovolj velika,se bo pa videlo pol kasneje, v končni fazi imam še en ruzak!user posted image
Ayo, daj naplavaj se tudi za mene!Sej ti bom drugo leto vrnila z lušti,ko bom jaz porodniško "vodila" iz Obale!user posted image
Lorch, tebe pa res nespečnost daje! Moja noč je bila kar solidna!user posted image
Ajtak, tebi pa se je res začelo dogajat! Go, Tjaš, go! 

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
16.11.2007 15:17:39   
Skaana
user posted image

user posted image Ajtak user posted image user posted image

Držiiiiiiimmmmmoooooo pesti za vaju s Tjašem. Da čimprej sporočiš veselo novičko, da se zdrava že crtljata user posted image

Jaz imam pa danes spet naspidiran dan. Spala čist ok - trkam na les, seveda tudi polleže, Vrtnica79, ker drugače me zgaga hoče razžret.

Potem sem šla k zdravniku po napotnico za EEG za Ateno (ja, ga ima v torek, pa sva se z user posted image  zmenila, da do torka pa že počakama za dobrobit velike sestrice user posted image ), nato sem šla v vrtec, kjer sem dobila pozitiven odgovor. In šli so mi na roko, da lahko Ateno pripeljem že kar v ponedeljek, tako da se uboga reva ne bo uvajala brez mamice user posted image . In potem se pa zaradi mene veseli december lahko začne. No ja, do danes tedna bi še blo prav fino počakat na user posted image , potem pa še na december user posted image , a to so pa že prehude želje, kajne?
Nato so mi sporočili, da lahko pridem po novo osebno za Ateno, tak da sva z bogo revo imele res naspidiran sprehod user posted image .
Zdaj pa čakam na klic iz Panlesa in njihovo ponudbo za gospodinjske aparate, ker v ponedeljek pripeljejo kuhinjo user posted image   in bi bilo fino, če bi aparate imela že nabavljene user posted image .

No, ko sem prišla domov, sem imela drugače bel izcedek rahlo obarvan rjavo, a sklepam, da je to od cerklaže - stara kri. Tako da verjetno bom še kar nekaj časa z vami user posted image .

Magi*, ne bit žalostna, no user posted image user posted image user posted image . Boš videla, da bo na koncu vse super in fantastično. Glede imena kar počakajta na porod, ko bosta videla user posted image . Katero ime mu bo bolj pasalo. Čestitke za laptopa - ko bom vlka ga bom tud jaz mela user posted image . Zaenkrat so pa druge stvari bolj pomembne... user posted image  
IZVIRNO SPOROČILO: Magi*
pravi, da bova naslednji teden preverila koliko sem odprta. če bom preveč, mi bo sprožil porod na moj RD, ko napolnim 37 tednov - če ne bom že prej rodila.

vprašam sestro za napotnice - pa pravi: ja, če hočete. hm, če hočem user posted image  a ni tko, da moram to imet? pravi, da se napotnica izda kak teden pred PDP - ja pa, če zgleda, da bo pri meni prej... ah, brez veze. mi natisne tiste napotnice in grem dam.

Roditi na svoj rojstni dan? Superca [img].http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c013.gif[/img] . Moja prijateljica je tako rodila prvo hčero. In pravi, da je čist fajn, edin nekaj let bo pač v drugem planu user posted image
Napotnico pa imam jaz že od ulala, tak da ne bi o tem, da so itak za user posted image . Jaz sem že mislila, da bom dobila debelo kožo glede tega, da večina ljudi ni sposobna delat svojega posla vsaj zadovoljivo...
Sem pa user posted image , ker moje pestke niso pomagale.

Sam res, dajte več pisat, no user posted image .

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
16.11.2007 15:24:47   
Mat3ja22
Ajtak - tudi iz moje strani veliko sreče, pa da boš mel Tjaša čimprej v rokah.

IZVIRNO SPOROČILO: Skaana

Roditi na svoj rojstni dan? Superca

jaz imam PDP na dan ko ima moj r.dan. pravi, da bi blo full faj, če bi imela skupaj r. dan.

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
16.11.2007 15:36:43   
hokejistka
Ajtak  držim pesti in ti pošiljam ogromno user posted image za srečo. 

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
16.11.2007 15:57:25   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka

Ajtak  držim pesti in ti pošiljam ogromno user posted image za srečo. 

tudi jaz!user posted image

Vsem user posted image pa lep pozdrav!

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
16.11.2007 16:39:59   
Vrtnica79
Ooooooooooo, kaj vidim! Ajtak tebi pa se dogaja danesuser posted image user posted image .

Že držim pesti da bo čimprej za tabo. Pa vso srečouser posted image - že čakamo da ga odpremouser posted image !

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
16.11.2007 16:47:38   
Foxina
Magi jst se isto tko počutim...pri meni je pa problem, da se mi vrti, se  mi noge šibijo in valda se morm vležt in dat noge nad glavo...tko, da tud na sprehod ne morem...še pokonc ne morm bit...še kuhat ne...in te zastopim čist...sem tud jst čist nervozna in naveličana...zdele je po dolgem cajtu mal bolš in sem mal pokonc...in upam, da bo trajal...da mi ne bo treba 3 tedne ležat...

Ja, itak, da mamo čudne doktorje v LJ...jst sem bila skoz na rizični, in potem me je ta norc od G hotu dat pred porodniško za 17 dni v službo??? Mislim...svašta, res...  

Pikica
...jst še nism nč odprta...vsaj tko je v tork reku G...da je MV samo mal zmehčan  
Ajtak držim pesti!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4496
16.11.2007 16:48:48   
lana38
Ajtak!user posted image user posted image user posted image user posted image
Gremo...
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 4497
16.11.2007 17:53:46   
Magi*
Foxina, kaj pa pravijo tebi zakaj se ti vrti? imaš nizek pritisk ali kako?

moja mati je ravno odpeljala Zaki domov. ga bojo baje žural. jutri pa praznujemo babičin RD. bodo kar vse skupaj k nam prinesli, da se jaz ne bom fjakala okol.

no, laptop mi je spet mož odnesu user posted image  pa moj je user posted image user posted image  tak, da sem zdaj v sede za kompom in mi prav nič ne paše. grem nazaj ležat.

se pa še slišmo danes, brez skrbi. mormo mal postov naklamfat user posted image

(odgovor članu Foxina)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
16.11.2007 18:07:27   
DANVARI
Prvo GO AJTAK! Če tole ni real time user posted image user posted image user posted image

No jaz sem danes tudi s pregleda in imam dopolnjen 37 teden user posted image
So me pa skoraj rodit poslal, ker imam povečan pritisk, zatekam pa tamala je neki mirna pa še zredila sem se preveč v zadnjih 4t user posted image Hemogolobin gre strmo navzdol tako da sem dobila železov sirup, prehlad trdovratno vztraja....user posted image user posted image user posted image user posted image So mi dal pregledat urin pa na srečo ni blo proteinov not ker drugač bi šla kar v porodnišnico user posted image user posted image user posted image

Ma cela nosečnost je bila več ali mnj bp (razen te trdovratne viroze na koncu) zdej pa toleuser posted image user posted image user posted image
Dejte me mal potolažit, ker mi vse neki na preeklampsijo vleče.

"In raising my children, I have lost my mind but found my soul." ~ Lisa T. Shepherd
"People who say they sleep like a baby usually don't have one." ~ Leo J. Burke

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
16.11.2007 18:22:47   
lana38
DANVARI, jej neslano hrano, da ne boš po nepotrebnem višala pritiska. Vem, da je user posted image , ampak še vedno bolje kot, da pristaneš v bolnici. Tudi tam bi dobila dieto brez soli.
LP

lana38

(odgovor članu DANVARI)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zelena plodovnica je znak, da je porod nujen
Zelena plodovna voda oziroma amnijska tekočina je znak, da je otrok prenošen in da je porod nujen. Kako do tega pride in...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.