Skaana
|
Ajtak Držiiiiiiimmmmmoooooo pesti za vaju s Tjašem. Da čimprej sporočiš veselo novičko, da se zdrava že crtljata Jaz imam pa danes spet naspidiran dan. Spala čist ok - trkam na les, seveda tudi polleže, Vrtnica79, ker drugače me zgaga hoče razžret. Potem sem šla k zdravniku po napotnico za EEG za Ateno (ja, ga ima v torek, pa sva se z zmenila, da do torka pa že počakama za dobrobit velike sestrice ), nato sem šla v vrtec, kjer sem dobila pozitiven odgovor. In šli so mi na roko, da lahko Ateno pripeljem že kar v ponedeljek, tako da se uboga reva ne bo uvajala brez mamice . In potem se pa zaradi mene veseli december lahko začne. No ja, do danes tedna bi še blo prav fino počakat na , potem pa še na december , a to so pa že prehude želje, kajne? Nato so mi sporočili, da lahko pridem po novo osebno za Ateno, tak da sva z bogo revo imele res naspidiran sprehod . Zdaj pa čakam na klic iz Panlesa in njihovo ponudbo za gospodinjske aparate, ker v ponedeljek pripeljejo kuhinjo in bi bilo fino, če bi aparate imela že nabavljene . No, ko sem prišla domov, sem imela drugače bel izcedek rahlo obarvan rjavo, a sklepam, da je to od cerklaže - stara kri. Tako da verjetno bom še kar nekaj časa z vami . Magi*, ne bit žalostna, no . Boš videla, da bo na koncu vse super in fantastično. Glede imena kar počakajta na porod, ko bosta videla . Katero ime mu bo bolj pasalo. Čestitke za laptopa - ko bom vlka ga bom tud jaz mela . Zaenkrat so pa druge stvari bolj pomembne... IZVIRNO SPOROČILO: Magi* pravi, da bova naslednji teden preverila koliko sem odprta. če bom preveč, mi bo sprožil porod na moj RD, ko napolnim 37 tednov - če ne bom že prej rodila. vprašam sestro za napotnice - pa pravi: ja, če hočete. hm, če hočem a ni tko, da moram to imet? pravi, da se napotnica izda kak teden pred PDP - ja pa, če zgleda, da bo pri meni prej... ah, brez veze. mi natisne tiste napotnice in grem dam. Roditi na svoj rojstni dan? Superca [img].http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c013.gif[/img] . Moja prijateljica je tako rodila prvo hčero. In pravi, da je čist fajn, edin nekaj let bo pač v drugem planu Napotnico pa imam jaz že od ulala, tak da ne bi o tem, da so itak za . Jaz sem že mislila, da bom dobila debelo kožo glede tega, da večina ljudi ni sposobna delat svojega posla vsaj zadovoljivo... Sem pa , ker moje pestke niso pomagale. Sam res, dajte več pisat, no .