|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke
17.11.2007 9:56:43   
Mat3ja22
lana -  meni je rekla sestrična, ki ima 3 in pol mesece strega sinčka in je iz okolice Ptuja, da pride patronažna, ga porihta in ona da gor tisto gazo ki se prilima. pride pa tako vsaki drugi dan kot si rekla, tako da nimaš ti s popkom nič.

aja pa njej je tudi rekla, na začetku ko se je mali pokakal in ga je hotela spucati z vodo (kot so to rekli v MŠ) in gazico, pa jo je vprašala če nima pampersovih robčkov, in da ga lahko kar od začetka s temi robčki očisti. tako, da jaz bom od začetka uporabljala robčke in se z vodo ne bom ****. sem že bla v Baby centru in kupla zdaj ko majo akcijo 4 pakete + 2 paketa gratis pampersovih r.

sem pozabla povedat, da sva kupila z mojim v petek skoraj vse za malega manjka nama samo še previjalna podloga, ker tiste, ki som jo hotela niso imeli in jo dobijo drugi teden, po kozmetiko pa skočim danes. kaj pravite na kozmetiko od Afrodite ; Bebica? je to vredu al ne? no previjane podloge za user posted image še nimava, mu je pa moj že kupil traktor na dalinsko upravljanje user posted image , gledal je pa celo vlak na tirnicah z maketo in nevem  še s čim (ampak se ga prepričala da ne še, ker imava doma ene 15 zapakiranih tovornjakov različnih velikosti , ker jih je moj zbiral). Kdo bi razumel te moške user posted image

tiste, ki ste kupile pleničke Fixies ste mogoče kupile te;http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=174116





(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
   RE: Decembrke
17.11.2007 10:03:03   
lorch
Ayo! svetovno lepo je to tvoje ročno delo. user posted image
Ajtak se ni še nič javila, ampak upam, da bo kmalu kaj novega.
Sem šla malo poškilit k novembrkam, kot že večkrat, pa sem ugotovila, da se že decembrke pri njih zaletavamouser posted image .
Saj je lepo da dihamo z njimi, sam bomo mogle mal popazit na tale naš december, da ne bo ostal prazenuser posted image .
Mene je pa začel trebuh blazno srbet. Najrajši bi si ga kr čohala pa čohalauser posted image .
Se pa moram pohvalit, oz. moram bolj mojega pohvalit, da nama je uspelo mal user posted image danes za dobro jutro. Zdaj sem pa taka ko rožicauser posted image . Sam se mi moj dragi kar smili,ker s tem trebuhom se je mal nerodno zraven spravit, pol mora pa  božček še mal potrpet zraven. hehe! Sam da je fajnuser posted image


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
   RE: Decembrke
17.11.2007 10:08:07   
lorch
Mat3ja 22 jaz bom šla tudi še te iskat en paket, plenice itak pridejo prav, sem pa vzela tudi en ta majhen paket pampers newborn, pol bom pa vidla. Ponucat bom itak probala vse, sam bom pa mela za vsak slučaj obojne, če bi se zgodilo da katere otroku nebi pasale. Ampak sej bojouser posted image

_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
   RE: Decembrke
17.11.2007 10:10:01   
Magi*
hehe, vidim jih ne, slišim pa. demonsracije namreč. sam upam, da ne bom rabla v P letet, ker bi znalo bit skozi barikade user posted image

lana38, pri vas imate pa pridne patronažne. v LJ ne hodijo tako pogosto na obisk. sicer pa pri meni ni čisto nič delala, razen ko mi je pokazala kako se kopa dojenčka. no, popek je prvič res pregledala. drugače je samo prišla pogledat in mi podelila par "pametnih" nasvetov. najboljši je bil ta, da se moram prehranjevati po načelih zdrave prehrane, s tem, da ne smem na dan pojesti za več kot pest sadja in zelenjave. pa čisto me je napsihirala okol dojenja, da ne ve če imam dovolj mleka, če se Zarja dovolj redi... BTW, Zarja ni bila mini dojenček, je rada papcala, je pa od začetka tudi rada potegnila spanec v kosu 4-5 ur. sam to je prvih 14 dni kar pogosto - saj so utrujeni...

no, jaz trapa sem hitro kupila tehtnico in jo kot zmešana tehtala pred in po podoju...čez en mesec na prvem pregledu pa ugotovimo, da se je bejba poredila za 1,2kg (to je menda kar dobro).

sicer nam bodo pa v P vse lepo pojasnili.


joooj, še 12 dni do donošenosti. a mislite, da nam bo uspelo?



_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
   RE: Decembrke
17.11.2007 10:29:34   
Raho
Dobro jutro!user posted image

Jah, celo noč sem dežurala. Spet moja mrtva šesticauser posted image . Ravnokar sem se z zobarom pogovarjala. Počakamo do ponedeljka, ker bolečina ni prehuda. ČE ne bo boljše pa sedaj že on nima pojma, kaj bo naredil, razen tega, da mi jo izpuli, ker mi je ne sme slikati. Mogoče sem si jo samo z nečim razdražila, ker imam popolnoma odprtouser posted image

A od ajtak pa nobenih novicuser posted image

Ayo - user posted image user posted image user posted image user posted image . Super si naredila.user posted image

Glede plenic - jaz sem kar dvojko vzela. Ne upam vzeti newborn, ker jih pri Črtoju nismo uporabili. Če bo sila, bo tako ali tako moj odpeketal v trgovino in jih vzel, neuser posted image .

Jaz ne vem, kam to vodi, ampak trebuh imam pa sedaj že dobesedno med nogami. Izjemno nizko. Prenizko.

No, že 2 dni ni ne duha ne sluha o kakšnem popadku. In v torek se začne donošenostuser posted image . Stopam v 37. teden.

Lorch, me veseli, da sta user posted image . Jaz vče sploh ne vem, kako se tem zadevam strežeuser posted image . Bom morala po kaki literaturi poseči, da obnovim znanjeuser posted image .

Bodite pridne. Se kaj javim.

Magi* - da ne boš odšla na demonstracijeuser posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
   RE: Decembrke
17.11.2007 10:49:55   
Magi*
Rahojca, a se ne šteje donošenost ob napolnjenem 37. tednuuser posted image tako jaz računam. bi mi bilo veliko ljubše, da je od srede dalje že donošen.

glede user posted image  bom pa tudi jaz rabila vsaj kak šnel kurs. user posted image  dobre ste nekatere, da se še greste hopa cupa.


drugače so pa mene tudi sinočnji popadki minili. pa so bili kar tapravi, samo ne tako zelo intenzivni, pa na 20 min. me je pa fajn spucalo user posted image


moj mož snema otroške pesmice iz gramofonske plošče. menda bomo danes tudi to končno uredili. user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
   RE: Decembrke
17.11.2007 11:10:26   
soncek.djukelica
živjo,

tudi jaz imam za sabo eno user posted image  noč! Oz. še bolje, moj jo ima tudi!user posted image  Mi je rekel, da z menoj se sploh ne da spat!user posted image  Pa se ni dogajalo nič posebnega, le izleti na WC, pa zgaga, pa kako se napšimat v postelji, pa prevroče je bilo v sobi.... običajno vendo isti čas; med polnočjo in 3 zjutraj!
Ayo, res lep kompletek!user posted image
Magi, a ti pa demonstrante slišiš! Res fajn!user posted image
Danvari, tudi jaz ti želim,da nam ne pobegneš med novemberke!Čuvaj se!user posted image

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
   RE: Decembrke
17.11.2007 11:11:28   
hokejistka
Rahojca, a se ne šteje donošenost ob napolnjenem 37. tednu tako jaz računam. bi mi bilo veliko ljubše, da je od srede dalje že donošen.


Ja, otrok je donošen po dopolnjenem 37. tednu. Samo pri meni to pomeni, da moram vseeno počakat do decembra.

Glede Fixies jaz nisem kupovala ta malih, ampak eno velikost večje, mislim da od 3-6 kg. Računam na to, da bo mali vsaj tri kg težek.

Nam v MŠ niso nič rekli, da je treba popek pokrivat z gazo. Da je boljše če se ga pusti pri miru- se ga samo umije s fiziološko ali alkoholom, če slučajno rosi.

Danes sem bila že zelo pridna. Sva šla na trg po nakupih, pa še v Interspar sva zavila. Je pa tak mraz v LJ, da se user posted image cel čas ni nič premikal, ker ga je zgleda zeblo user posted image . Pa vse to sva uspela opravit pred demonstracijami,. v LJ je obsedeno stanje. Toliko policijskih maric že dolgo nisem videla na kupu.

 A delate Keglove vaje?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
   RE: Decembrke
17.11.2007 11:28:35   
Magi*
Keglove vaje delam intenzivno...tolk skup noćnico tiščim, ker imam skoz občutek, da mi bo mali ven padel user posted image  bom imela radiatorčke user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
   RE: Decembrke
17.11.2007 11:31:56   
lorch

IZVIRNO SPOROČILO: hokejistka


 A delate Keglove vaje?



Jaz jih pravkaruser posted image


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
   RE: Decembrke
17.11.2007 11:52:52   
ElaM
Zdaj sem šla v Pušenjakov koledar preverit, kdaj se šteje, da je plod donošen.
In piše za 37t: Prišli ste do porodnega termina. Ne, to ni pomota, porodni termin je obdobje, ki se razteza od 37 do 42 tednov nosečnosti. Tako, da ima Raho, prav.user posted image  Po moji kurji logiki, pomeni če sem noseča npr. 36t2d, sem v 37t. A ni tako?
čeprav , priznam sem tudi jaz živela v zmoti, ker sem mislila, da je plod donošen, ko je polnih 37t.
Še to, da povem, drug ponedeljek me pri dr. Kavšku čaka ZO. To delajo v porodni, ker lahko sproži popadke.user posted image  Ampak jaz bi res rada decembrsko dete, ker november mi nekako ni.user posted image
Hm, keglove vaje, pa bolj malo delam, itak pozabim, čeprav ne bi bilo slabo.

_____________________________

:)

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
   RE: Decembrke
17.11.2007 11:53:03   
loncica
Čav punce!

Jaz sem še tukaj. Danes bomo praznovali atijev rojstni dan. Jaz bom sicer samo na kavču, ampak tortica bo kar pasala.

Jaz imam še 9 dni do donošenosti, upam da bo Timotej lepo počakal do takrat.

Raho, grozno to s tvojo šestico. Upam, da se umiri.

Magi, a si imela že prav popadke? Boleče krče?

Lp

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
   RE: Decembrke
17.11.2007 12:17:29   
lorch
Hej Tejka! vidim da nas bereš, pa nič ne napišeš. daj povej kako si. A je kaj novega?
So estrihi končani?


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
   RE: Decembrke
17.11.2007 12:32:22   
Magi*
loncica, čisto prave popadke sem imela, ja. samo manj intenzivni so bili. drugače sem jih pa včeraj prepoznala, ker so bili čisto taki kot tisti v porodni - umetni - samo veliko manj je bolelo. saj potem sem brala, da se tako stanje lahko razteza skozi več tednov. brrr.

punce, najprej me je panika zagrabila, sem se začela tresti. potem sem si pa rekla, kar bo pa bo in sem se čisto skulirala.

glede donošenosti sem brala na netu, na več tujih sajtih, da je full term baby po dopolnjenih 37. tednih. kdo bi ga vedel. no, saj zdaj smo več ali manj že izven nevarnosti, pa vendarle.

loncica, a tvoj ati ima tudi sedaj RD. moja mati ga ima jutri. smo mislili danes praznovati, pa je nekaj vmes prišlo in smo prestavili na jutri, ko ga ima res. bomo praznovali kar pri nas, da bom jaz lepo stacionirana na kavču user posted image



_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
   RE: Decembrke
17.11.2007 12:35:17   
Magi*
ja, Raho, moja zobarca pravi, da ne bi bila prva, ki bi jo v porodni zob bolj bolel kot popadki. no, tisti drugi zobar, ki bi mi moral zob izdreti, pa je rekel, da ni panike. če bo bolečina tako huda, mi ga lahko tudi na porodni mizi ven izdere. to pa je strašljiva misel.

Pušenjak pa mi je odgovoril, da v skrajni sili lahko zob tudi slikamo, če se dobro zavarujem.  proti koncu N naj ne bi bilo tako nevarno. sam, kaj pa je to "dobro zavarovati" pa ni napisal.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
   RE: Decembrke
17.11.2007 12:47:58   
loncica
Magi, jaz sem tud zadnjič ful zapaničarla. Sem možu težila, da ne grem nikamor. Kolk znamo bit otročji. Jaz se kar sama sebi smejim. Saj razumska plat mi pravi, da sem že dost noseča tudi če grem zdaj rodit, psihično pa še kar nisem pripravljena.

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
   RE: Decembrke
17.11.2007 13:08:41   
Ayo
Evo mene cist povozena in totalno brez energije in pravega entuziazma po kilavi noci!! user posted image  Cisto nic se mi ne da! Z mojim sva malo studirala kako uredit stene v sobici, montirat kaksno policko, dekoracija in podobno, sem ga sedaj poslala po stvari, jaz pa se bom spravila pripravit kosilo. Koncno sva odprla tudi skatlo kjer je trio varianta vozicka, prestudirala pozicijo kjer bo 1. mesec spal user posted image , to je pri nama v spalnici kar v vozicku/kosari. In ker ne izgleda ne vem kako lepo/elegantno, sem se slabse volje! user posted image  Ampak bo samo za 1 mesce, potem gre v svojo sobico v posteljico.

Kje bodo pa vasi otrocki spali, pri vas v spalnici, v svoji sobici, kosara, posteljica? Dajte prosim malo napisat!

Magi*, jopica je strikana, jaz pa sem delala tecaj kvackanja, sem potrebovala instrukcije za dekico, ce se se spomnis. Skratka, hvala vsem za pohvale.

Tiste, ki imate razno razna praznovanja - lepo se imejte in ne se prevec najest! user posted image

Lep vikend!

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
   RE: Decembrke
17.11.2007 13:11:59   
lorch

IZVIRNO SPOROČILO: loncica

Saj razumska plat mi pravi, da sem že dost noseča tudi če grem zdaj rodit, psihično pa še kar nisem pripravljena.

Lp



Točno tako je tudi pri meniuser posted image .

Moja G. mi je rekla da ko dopolnim 37 tednov je otrok donošen. Zato sem pa bila tako vesela ko sem dopolnila 37 tednov. Jutri pa dopolnim 38 tednov.


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
   RE: Decembrke
17.11.2007 13:15:28   
lorch

Mi bomo spalnico delili z user posted image verjetno kako leto, ker bomo šele spomladi menjali streho in takrat se bo delal kukerl, da bova pridobila dovolj prostora za dve mini otroški sobici. do takrat pa bomo sobo delili z malčkom. Bi pa z veseljem  že prej uredila otroško sobo, če bi imela prostor.
Otrok bo pa v spalnici v kinderpetu, ker imava dnevno in kopalnico eno nadstropje nižje, bo čez dan lahko tudi v dnevni v zibki. Tako kinderpet kot zibko smo že imeli doma, zato bomo pač oboje uporabljali.


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
   RE: Decembrke
17.11.2007 13:16:00   
Magi*
Ayo, potem si pa še večja faca! znaš štrikat in kvačkat user posted image  jaz sem nekoč znala, zdaj pa se mi ne ljubi zraven spravit. nekoč sem še celo šivala veliko. zdaj le Zarji kostum za maškare naredim user posted image

pa ne bit žalostna, pridejo take noči. no, jaz sem se jih kar navadila, sem pa potem res vsa kilava.

naš bejbi po prve mesece spal pri nama v spalnici v zibki (smo včeraj tudi nov poden dobili). trenutno je pa zibka še vedno pri Zarji v sobi. je ne da. pravi, da bo bratec kar pri njej spal in ga bo pocrkljala, če bo jokal. upam, da res user posted image

po parih mesecih bo pa mali mož moral k Zarji v sobo, bo dobil večjo otroško posteljico. kam bomo pa oba stlačili bomo pa šele videli. nimamo ravno prostora na pretek. no ja, če 4-članske družine preživijo na 40m2, bomo pa mi tudi na 75., a ne? 

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Ayo)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
   RE: Decembrke
17.11.2007 13:58:31   
Skaana
user posted image

Evo me. No, danes pa tud jaz spet od četrte ure naprej nisem spala. Sam jaz še vedno upam, da bom, potem pa se premetavam po postelji z upanjem, da bo trebuh izginil in se bom končno lahko namestila user posted image user posted image  ... user posted image
Zdaj pa gruntam ali si skuham eno user posted image   in grem do konca speglat oblačilca za user posted image , ali pa naj grem user posted image in se borit z zgago user posted image

Lorch, kako je kaj z Ajtak? Celo jutro že čekiram, če bodo kakšne novice user posted image . Ja, ti imaš pa PDP čisto na začetku. Mogoče se pa v P srečava user posted image . Ja, jaz se tud pridružujem ostalim, ki so že pozabile, kako se user posted image . Zdaj vsaj vem, zakaj se po navadi ne zbudim kot user posted image  user posted image .

Loncica, naj ti tortica tekne. Moj ati pa ima roj. dan naslednjo soboto ko je polna luna. Se skoz hecam, da bo mel vnuka rojenega na isti dan user posted image .

Hokejistka, bravo za nakup. Joj, ko jaz ne bi bla tako bogu izza ledžama user posted image  bi tud šla še kaj. Keglove vaje? Ne vem, če se mi jih splača delat, ker bom imela verjetno CR. Edino mogoče zaradi uhajanja urina...

Ayo, super si to spletla user posted image . Jaz se spomnim, da je prababica vedno govorila, da nogavičke že še splete, copatke pa ne zna user posted image . Sem pa ravno gruntala, če ne bi jaz naslednjič ubrala tvojo taktiko in sredi noči šla za rač. ko ne morem spat. Ubožica ti user posted image .

SD, ti pa kar tvojmu povej, da naj se kar navadi user posted image  na neprespane noči. Enega bo skoraj moral on prevzet. In če je že zdaj tako občutljiv, kaj šele bo, ko bosta user posted image user posted image  jokala user posted image . Pa ne govorim na pamet, moja sestrična ima dvojčici in je moral mož eno dvignat in pristavit k prsim (ženinim, da se razumemo user posted image ).

Jaz sem pa danes dobila zimsko vrečo user posted image . Je še bolj lepa kot je izgledala na netu. Zdaj bi pa res imela takšno torbo zraven user posted image .

Naš-a user posted image  bo spal-a v košku prva dva meseca zraven naju v spalnici. Nato pa v postljici. Potem pa odvisno kdaj se bomo selili, a predvidoma tja do nekje šestih mesecev ga/jo ne bi dajala v otroško z Ateno. Kaj pa vem, bomo videli. 

Plenice sem kupila Pampers newborn. Atena jih je tud mela, pa ni bilo nič narobe. Pravijo pa, da je pri fantkih to težje in da če se le da kupiš tiste, ki imajo fleks trakove. Ker če ne, se praviloma polulajo čez. Če bi imela možnost pridet do Mullerja, bi kupila angleške pamperske, a žal...

Ne vem katera je spraševala za kozmetiko. Jaz sem pri Ateni imela v rabi le Bübchen, pa še to kasneje potem - kopel, šampon, krema za mraz in veter... Zdaj pa nadvse hvalijo francosko Mustelo. Ma ne vem, saj za na začetek itak nič ne rabim. Hladilno mazilo dobim v lekarni na recept, mandljevo oz. olivno olje tudi, edino brez česar pri Ateni ne bi mogla je pa bepanthen mazilo (uporabno za bradavice, za suho kožo, za vneto ritko...).

Naši so pa šli k moji sestrični na RD njene male - dveletnice. Pa mi je kar zoprno, da nisem mogla it zraven. Vendar je predaleč... Moj je pa priden na hiši pripravlja vse za jutrišnje beljenje in voskanje tal.







_____________________________

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
   RE: Decembrke
17.11.2007 14:47:40   
t*e*j*k*a
IZVIRNO SPOROČILO: lorch

Hej Tejka! vidim da nas bereš, pa nič ne napišeš. daj povej kako si. A je kaj novega?
So estrihi končani?



Evo mene!!Ja sem vas brala pa ste tok velik napisale da nism mogla vse v enem šusi prebrat.
No sploh pa mi niti ni blo do pisanja kr sem bla cela napsihirana. Včeri sem mela pregled  in našuser posted image zaostaja skor za dva tedna. Je rekla sicer da ni panike, ker raste enakomerno, pač je vedno za dva tedna manjši. In valda me je to spet vrglo s tira. In zdej sem paničarla kaj če rodim otroka težkega 2600g?? To je ful malo!!! No in zdej si noro želim da bi meli čim večjega in čimbolj težkegauser posted image . Drgač pa je včeri namerla okol 1900g.
Drgač je pa vse super, plodovnice dost, pretoki so vredu, posteljica vredu, kri vredu, urin tudi edino glivice sem fasala in zdej mam neke svečke.

Pa še neki. Z AJtak imava isto G in ženska je bla včeri za mano tam. Jaz sem pršla vn iz ordinacije on je pa not šla. Tko da sva se sam pozdravle kej več pa se nisva imela prilike pogovort. Po pregledu se je pa men ful mudilo kr sem še k mamic šla.

No naročena sem čez dva tedna ko me čaka UZ in CTG. kok dolg traja CTG? Od česa je to sploh odvisno??

Estrihi so naretiuser posted image user posted image user posted image user posted image , ampak zdej še ne mormo gor hodit, kr naj se lepo posušijo, da ne bo kakih brezveznih stopal goruser posted image .

Glede planičk sem kupla Fixies od 2-5kg.

Joj ženske a ve že popadke čutite?? Men se ne mudi nikamor, morm vsaj še en mesec počakat.

Pridem še pol kej napisat, če se kaj spomnim!!

Aja kaj je zdej z Ajtak, če ji je voda odtekla bi naj rodila v 24 urah, zdej je pa to že mimouser posted image !!!

(odgovor članu lorch)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
   RE: Decembrke
17.11.2007 14:54:34   
t*e*j*k*a
naš user posted image bo spal zraven naju v svoji posteljici, da bo na dosegu rok. to bo trajalo tolk časa dokler se ne preselimo v prizidek. Recimo okoli 2-3 leta.

Nama je pa včeri TV crknalauser posted image , zdej pa nimam kej gledat, za računalnikom pa se mi ne da skoz sedet. No pa sej se je moj že zmenu z enim pa greva dans po drugo. En kolega jo ma doma pa je ne rabi. Se sploh ne zavedate kaka tuga je brez televizije!!

Zdej pa grem mal mojga vn pogledat kr drve dela da se bomo pozimi lahko greli. Njemu je zihr že zdej vročeuser posted image .

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
   RE: Decembrke
17.11.2007 15:09:33   
loncica
Ayo, nas user posted image  bo spal v posteljici zraven najine postelje, da bo takoj na dosegu roke. V svojo sobo vsaj kako leto sigurno še ne bo šel.

Kakšen dolgočasen dan je danes, komaj čakam, da začnemo praznovatuser posted image .

Lp

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
   RE: Decembrke
17.11.2007 15:18:03   
hokejistka
Najin user posted image bo spal v spalnici pri nama. Živiva v 2 SS in dokler se naša družina ne poveča še za enega člana oz. dokler najin prvi ne bo prerasel postljice, bomo vsi skupaj v spalnici. Potem se bova pa midva verjetno selila v dnevno sobo. V roku 5-ih let se pa selimo v hišo, ampak do takrat je še daaaaaleč.

Moj user posted image drnjoha na kavču in vleče dreto. Ga bom pustila še ene pol urce počivat. Se je revež zmatral, ker je kosilo skuhal. Potem je pa obljubil, da me pelje na tortico in na kavico.

CTG traja pri moji G nekje 20 minut. V tem času pridno ležiš in poslušaš, kako bije srček. Če pa je user posted image malo nagajiv in slučajno spi, potem moraš malo potelovadit , kaj sladkega pojest in se vrnit nazaj.

Danes sem začela s pranjem plenic, če bo slučajno treba široko povijati. Naslednji teden pa nadaljujejm s pranjem cotk. Ker bo po mojem trajalo en teden, da vse te plenice zlikam. user posted image

lončica in Magi seveda da bosta user posted image počakala. Morata!

Ostanite pridne!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?